tejci1981
|
Jutro Imam sladki zajtrk in kavico Evo, da delim: Dober tek! Moj je ta teden ponovno v nočni, tako da spet "sama" spim, no v resnici smo trije doma - jaz, mali in mačak . Mi pa kar odgovarja, da imam posteljo za sebe, pa da se uštimam kak mi paše! Obisk patronažne - jaz sem našo že nekaj časa nazaj srečala v trgovini (taki mali kraj, da se ja vsi poznamo ) in je tudi rekla, da bo prišla kaki mesec prej na obisk, pa je ni bilo,....saj ima še 3 tedne časa, sam dvomim, da bo zdaj še hodila! Drugače pa hodi do prvega kopanja,...ne vem ali vsak dan (nekaterim kar traja, da popkovni krn odpade) in ali imamo omejeno število obiskov Torba za P: - Oblačila zame za domov (če bo treba) in za bom jaz ekstra spakirala, pa to mojemu nastavla, bo prinesel ko naju pride iskat, tako da tega nebom mela spakiranega v torbi. - Nastavke za bradavice,...lih včeraj sem se pogovarjala z novopečeno mamico (14 dni) je rekla, da so ji prav prišli, je imela cele vnete bradavice, ko so ji malega nonstop pristavljali, bošček pa še ni znal povlečt! - Krema za bradavice,.....vse pravijo da je v P dobiš kolko rabiš, pa še za domov (Mb) - Kako čtivo - Copatke ali zoknčke in rokavičke za ,.....so v MŠ (Mb) priporočali, ker jih rado v nogice zebe, njim pa zmanjka copatkov, rokavičke, da se ne popraska. To bi bilo za enkrat vse ! Moram bit tiho in pridna, ker lubček spi , zato grem k sosedi na kavo, da bo imel mir ! Lep in krasen pozdrav iz štajerskega konca!
|