|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
11.10.2010 23:30:35   
birdy
Aja, melca, kok si pa mela hemoglobin da ti ga je tako na koncu dala?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.10.2010 23:44:20   
melca87
Aha.....ok

Mela sm ga 98!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.10.2010 6:49:09   
emma83
Dobro jutro.

Najprej hvala vsem za lepe želje pa eno user posted image za vse, ki ste že pokonci. Ko je moj šel v službo, nisem mogla nazaj zaspat in sem kar vstala, grem verjetno zlikat tisto kar imam, saj ni veliko.

Aja včeraj pozabila napisati: naslednji pregled 25.10.

melca hemoglobina imaš pa res malo, ti kar pridno pij tablete, da se kri malo izboljša. Evo glih gledam svoj zadnji izvid, jaz sem ga imela 125, orientacijska ref. vrednost za odrasle pa je od 123-153. Upam, da mi zdaj v zadnjem mesecu ne bo padel.

Lottyka čist sem spregledala, da je tvoj dragi v bolnici. Upam, da čimprej ven pride.

Delovni čas Arene: glih gledam na netu. Bowling se odpre šele ob 12h, Casa Nostra pa ob 10h, ne najdem pa info za tisti lokalček s torticami na sredini. Verjetno tudi ob 10h a ne? Če pa ne bo nič odprto, se lahko preselimo v Koloseja, ker tam pa itak začnejo delat ob 10h, pa še tortice imajo.

Nič, gremo delat.

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.10.2010 7:28:30   
Urša08
jutro

Najprej eno jutranjo kavico
user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.10.2010 7:33:29   
Urša08
melca87 tudi meni je v četrtek predpisala te tablete Retafer.

Punce dejte mi povedat kaj ste spakirale v torbo za v porodnišnico? hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.10.2010 7:36:40   
Urša08
Patronažna - pri nas je tako, da če imaš željo lahko pride pred porodom, da se spoznata in odgovori na vprašanja ki te zanimajo. Ta obisk pa nič ne vpliva in se nič ne zmanjšajo zaradi tega obiska po porodu. Takrat pride po potrebi. V prvo je bila pri meni precejkrat, v drugo pa ene 3 -4x. Pač čist po potrebi. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.10.2010 8:38:01   
ječi12
jutro.

evo že pokonc šibam čez pou urce na pregled. da vidmo kaj dogaja.

torba za v P
- komzetika
- modrc za dojenje
- vložki
- mrežaste gatke
- blazinice za dojenje
- krema za dojenje
- fotič in polnilec oz baterije
- mobitel in polnilec
- dokumenti(podpis o očetovstvu,MK in vsi izvidi,zdravstvena,osebni d.)
- nogavice
- copate
- piškoti
- voda
- komplet za oblečt za dojenčka za iz P
- za oblečt zase za iz P.
- če mate dioptrijo leče in pribor za leče ali očala
- lahko tut svojo pižamo,brisačo ipd.(js tega ne bom mela) raje halje mažem s čiščo in mlekom :)

če sm kej pozabila pa prosim dopolnite.
js mam za enkrat notr blazince za dojenje pa komplet za bejbija. počasi čez mesec bom pa ostalo dajala notr.

patronažna je prvič k men ful hodila. se mi je zdel da je skos pri meni.ampak je bla ful lušna pa mi ni bla odveč. pa še tehtala je malo in mi je blo ful zanimivo. drugač smo pa ful dolgo rabli za prvo kopanje in je tut zato trajalo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.10.2010 8:50:07   
Urša08
ječi12 hvala za seznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa dobro opravi na pregleduuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.10.2010 8:55:06   
severnica77
melca87 - jaz sem pred prvim porodom dobila sirup. Po porodu, ko mi je železo še bolj padlo pa tablete (ne vem več imena, samo so bile v takšni rumeno beli škatli). Sem pa tablete lažje prenašala user posted image .
Sedaj imam hemoglobin 110 in mi je ginekolog rekel, da sem čisto na meji (vrednost za nosečnice) in mi še ni dal ničesar. Po izkušnjah pa predvidevam, da bom prav tako dobila nekaj, ker mi bo ziher še padel. Do sedaj pa je bilo vredu.

Lottyka - jaz tudi želim, da se čim prej pozdravi in  prej pride tvoj domov

emma - tudi zmoje strani vse najlepše!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.10.2010 8:55:52   
tejci1981
Jutro user posted image

Imam sladki zajtrk in kavico user posted image user posted image

Evo, da delim:

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Dober tek!

Moj je ta teden ponovno v nočni, tako da spet "sama" spim, no v resnici smo trije doma - jaz, mali in mačakuser posted image .
Mi pa kar odgovarja, da imam posteljo za sebe, pa da se uštimam kak mi paše!

Obisk patronažne - jaz sem našo že nekaj časa nazaj srečala v trgovini (taki mali kraj, da se ja vsi poznamo user posted image ) in je tudi rekla, da bo prišla kaki mesec prej na obisk, pa je ni bilo,....saj ima še 3 tedne časa, sam dvomim, da bo zdaj še hodila!
Drugače pa hodi do prvega kopanja,...ne vem ali vsak dan (nekaterim kar traja, da popkovni krn odpade) in ali  imamo omejeno število obiskov user posted image user posted image user posted image user posted image

Torba za P:
- Oblačila zame za domov (če bo treba) in za user posted image bom jaz ekstra spakirala, pa to mojemu nastavla, bo prinesel ko naju pride iskat, tako da tega nebom mela spakiranega v torbi.
- Nastavke za bradavice,...lih včeraj sem se pogovarjala z novopečeno mamico (14 dni) je rekla, da so ji prav prišli, je imela cele vnete bradavice, ko so ji malega nonstop pristavljali, bošček pa še ni znal povlečt!
- Krema za bradavice,.....vse pravijo da je v P dobiš kolko rabiš, pa še za domov (Mb) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Kako čtivo
- Copatke ali zoknčke in rokavičke za user posted image ,.....so v MŠ (Mb) priporočali, ker jih rado v nogice zebe, njim pa zmanjka copatkov, rokavičke, da se ne popraska.

To bi bilo za enkrat vse user posted image !
Moram bit tiho in pridna, ker lubček spi user posted image user posted image user posted image , zato grem k sosedi na kavo, da bo imel mir user posted image user posted image user posted image !

Lep in krasen pozdrav iz štajerskega konca!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.10.2010 9:02:04   
kapesanta
jutro.
A pol bom tudi v areni dobila tortico user posted image user posted image

ja grozni so ti nasi bejbiti-parazitki - vse nam bojo pobrali. Sem nekje brala da se pod kriticno mejo tudi nase telo lahko odzove in se bori nazaj in sledi splav, tako da so tele meritve kar dobra stvar.
Jaz sem v prvo jedla tablete ferum, sem mogla pazit da nisem jedla na tesce. Zdej mam pa sirup je pa vse ok, pa se super prebavo mi je naredu.

Plan za danes: sesanje ki ga vceraj ni bilo user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.10.2010 9:07:01   
simonmojca
Jutro punce

ooooo kako turobno jutrooooooo, bi še tako user posted image

patronažna prej ti pripada 1prihod in nima nobene veze z prihodi potem user posted image , meni se je naumno zdelo, samo zdaj pa bo moja patronažna druga kakor pa v MŠ bi jo pa rada spoznala prej (da vidim če sem se prav odločila user posted image , mam to srečo, ker sestra dela v ZD in se lahko malo zmišljujem user posted image , sem se pa že po tel. pogovarjala z njo in je full uredu)

torba nisem sploh še blizu user posted image , tako da teli seznami tudi meni odgovarjajo, da si dopolnjujem user posted image

lottyka upam, da bo hmalu doma in da je vse ok

še izmoje strani ena user posted image , sebi jo grem pa zdaj skuhat (oz. bolj ledena kava user posted image )

user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.10.2010 9:17:41   
novemberska
Hej punce!

Madona ste načvekale....sem mela vsaj enih 10 strani za prebratuser posted image No jaz sem od prejšnjega pondeljka na dopustu, še ta teden koristim dopust pol pa že porodniška. Kam gre ta cajt??? Zdaj pa se počasi že mal zavedam, da gre za resuser posted image . Prejšnji teden, sem se kar k mal k mami pa očiju preselila...sem se pustila razvajat...pa z mami sve vse prištimale za dojenčka ....no mami je cunjice oprala pa speglala, jaz sem pa bolj gledala zraven ( mi seveda mami ni pustila da bi kaj delala) , oči je pa nakupoval vse kar manjka ( bodoči dedek se pač neizmerno veseli svoje prve vnukinje, tako da mu moram pustit vselje).
No zdej sem pa že nazaj v Lj...moram rečt da sve z user posted image kar močno pogrešale bodočega očijauser posted image .

Joj vse mate že skoraj prištimane stvari za v porodnišnico,jaz pa še le čakam pa čakam. Naj povem da nimam še niti cotk s katerimi bo šel user posted image domov. Čakam da se moj zrihta pa da greva zdaj mal pogledat, če bo seveda meni kaj všeč...ampak nekaj bo treba kupit. Mi gre na živce, ker vse te cunjice iz H&M in C&A ima večino folka, jaz bi pa rada nekaj čist drugega....mah sej vem brez veze kompliciramuser posted image user posted image

No naš dojenček je tooook zelo mirno dete, da me je na momente prav strah, ampak si vedno dopovem da je več al manj vedno tko, in da se nimam kaj sekirat...pač ma umirjen bioritem, je bolj po očiju kot po mami. Me pa še vedno skrbi da bo ornk velik, glede na zadnje meritve ko bi naj po teži prehiteval 10 dniuser posted image
Mam pa v četrtek pregled in upam da bove kaj pogledale to našo ta pravo babouser posted image Se moj vedno heca da bo prava mišelinkauser posted image user posted image user posted image

V četrtek ob 10h se vam tudi jaz pridužim, že komaj čakam na en dober babji čvek.

Zdaj pa šibam nardit zajtrk, pol pa upam na en dober nakup v btc-ju...držte pesti.

Lep dan vam želim, tiste ki pa še delate pa naj vam hitro mine.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.10.2010 9:19:21   
novemberska
Aja sem pozabla.:

Lottyka: upam da se dragi čimmmm prej pozdravi, da bosta lahko skupaj doživljala ta mali čudež, ki nas čaka.

Emma : VSE NAJBOLJŠEEEE ŠE Z MOJE STRANI.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.10.2010 9:42:26   
Renesme**
končno kavicaaa....

sej lahko se dobimo tudi kje drugje...bomo videle, če se bomo v Areni sploh lahko vse za eno mizo zbasale...drugače se pa lahko v Kolosej preselimo, imajo tam zdaj fino, mize skupaj združiš in je....pa še tortice so res ful boljšeuser posted image , ampak jaz imam še skoraj celo mačjo glavo Kittry torte domauser posted image

jaz bom tudi danes spravila vse v ruzak zame in za bebico...obleke zame pa še posebej v eno vrečko...torbo za user posted image  in obleke zame bo pa moj prinesel skupaj z lupinico v P. Pismo, največ prostora mi deka in zimski pajac zavzameta v torbiuser posted image

eno vprašanje za tiste ki se bolj frišne v MŠ

Nekje sem brala, da zdaj naj ne bi nosil lupinice v P, ampak da malega zaviješ v dekico in odneseš iz P, lupinica pa v avtuuser posted image , ker 4 leta nazaj si moral priti obvezno z lupinico v sobo po otroka.  kako je zdaj???

Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.10.2010 9:49:50   
novemberska

Nekje sem brala, da zdaj naj ne bi nosil lupinice v P, ampak da malega zaviješ v dekico in odneseš iz P, lupinica pa v avtuuser posted image , ker 4 leta nazaj si moral priti obvezno z lupinico v sobo po otroka.  kako je zdaj???

Nam so v MŠ v Lj porodnišnici, prejšnji mesec,  rekli da naj bodoči očka pride z lupinico, tko da nevem nisem nikjer nič slišala da bi blo kaj drugačeuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.10.2010 10:00:53   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Nam so v MŠ v Lj porodnišnici, prejšnji mesec,  rekli da naj bodoči očka pride z lupinico, tko da nevem nisem nikjer nič slišala da bi blo kaj drugačeuser posted image

super, samo da vem, če so tako rekli bo tako držalo....nekje sem gledala, brala...kaj pa vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.10.2010 10:06:34   
zori82
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: melca87

No morm pa povedat, da je danes bil moj dan zlo slab!! Sem mela pregled in sem misnla, da mi bo nardila CTG...no pa na žalost ni blo nč! Samo pogledala je kako je obrnjen in pa povedala, da mam slabo kri oz. mi primankuje železa in mi dala neke tablete RETAFER! (ma kera kakšne izkušnje s temi tabletami)...jst jih full ne bi jedla sam zgleda da druge nimam!!!

Js imam te tablete in jih pijem že nekaj časa, mi pa full pomagajo. Melca če jih ne boš pila se boš full slabo počutla, js sm kar skup lezla (preden sm jih začela piti). Piješ jih pa zjutri na tešče (najbolje z 100% pomarančnim sokom ali limonado) in potem vsaj 30min po tem ne jest nič. Tablete bojo teb full pomagale, bebici pa ne bojo nič škodovale. Aja edina slabost je pa ta da zapirajo (vsaj mene).

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Nekje sem brala, da zdaj naj ne bi nosil lupinice v P, ampak da malega zaviješ v dekico in odneseš iz P, lupinica pa v avtu , ker 4 leta nazaj si moral priti obvezno z lupinico v sobo po otroka.  kako je zdaj???

Nam so v MŠ rekli da očka pride z lupinico v P.

No zdj pa še dokonca pojest in čajček spit in šibam na pregled (danes mi menda dela CTG), upam da zdržim unih 30 min na ležanja na hrbtu.

Poročam kako je blo  user posted image

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.10.2010 10:25:40   
Majchi
Jutro!

Železo: v prvi nosečnosti sem dobila Hematopan tablete in so mi bile ok. Tokrat sem pa že ves čas na meji. Hemoglobina imam okrog 109, tako da pridno jem Elevit in s tem nekako držim. Imam pa v četrtek pregled, pa bomo vidli, če je šlo kaj na slabše.

Lupinica: zakaj pa je to sploh pomembno, če očka pride z lupinico v sobo ali pa samo z dekico?

Patronažna: Jaz sem imela pri Lani tok eno smotano babo, da mi je vseen, če tokrat sploh ne pride. Tud na misel mi ne pride, da bi jo pa še pred porodom klicala. Je pa imela soseda srečo, da je dobila eno drugo, ker je bila ta smotana na bolniški in bom jaz po porodu probala tud uno dobit. Bom kar poklicala in rekla, če lahko govorim s to in to, pa bomo vidli, če bo šlo skoz.

Torba za v P: jaz imam praktično vse nakupljeno, samo skupaj moram zmetat in v torbo stlačit. Se pa tud jaz še nisem odločila, kaj točno bi malemu oblekla za domov in kaj sebi. Trenutno sem v fazi pranja, likanja in sortiranja po številkah.

Zgaga me pa ubijauser posted image . Sploh nima veze, kaj pojem. Tud zjutraj na prazen želodec se mi dvigujeuser posted image .

Najkrajša pot do P: jaz bi imela rajš semaforje kot pa ležeče policajeuser posted image . Se pa spomnim, kako me je pred prvim porodom moj dragi jezil, ker je skoz tankal za 20 € bencina, tko da je na 2-3 dni na pumpi visel. Jaz pa norela, če bi rad, da nama na poti v P benza zmanjkauser posted image . Ne me vprašat, zakaj je tko tankal, tud jaz ne razumem te logike. Saj zdaj je nehal s tem.

Žurka ob rojstvu: se že kaj pogovarjate o feštah? Moj se je že menil v enem lokalu, če bojo kaj podaljšali tisti večeruser posted image .
Ko se je Lana rodila, sva s sestro imeli še svoj lokal in je bila žurka kar tam. Mami je spekla ogromno enih peciv in piškotov, moja sestra je seveda postala teta in je težko usklajevala šank in nazdravljanjeuser posted image , moj je bil tud zeloooo vesel, tako da je bilo res uspešno vse skupaj.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.10.2010 10:33:42   
Renesme**
žurke ne bo, je tudi prvič ni bilo...moj je šel takoj iz porodne skoraj v službo in tako vse dni dokler sem bila v P, potem sva pa domov prišli pa tudi ni bilo prilike...pač nazdravili smo/so z obiski ko so prišli...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.10.2010 10:39:28   
sara pia
Žurka ob rojstvo bo v enem lokalu, malo narezka, pijača, pa še biljard bo, tko da bojo užival user posted image

Torbo za v porodnišnico- imam vse nakupljeno, sam spravit se je ne morem prištimat user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.10.2010 11:00:24   
Mateja81
Pozdravljene

ne me preveč spominjat na žurko oz. pri nas bodo to bolj žurke!!! Kolikor se spomnim je moj prvič za fešto za kolege zapravil dobrih 500 € pa je bila samo pijanšna (no pa mende neki narezki). Pa še pri kolegu v lokalu je imel in mu je pri ful stvareh pogledal čez prste. Res pa je da sva potem dobila za ene 170 € bonov za Baby center za darilo.
Zdaj pa je še v lovskem društvu, kjer tudi častijo za roj. dneve inp...in bo mogel dat za narezek za kakih 30 ljudi. Jaz pa pojem pri 2 zborih, kjer bo tudi treba malo počastit...user posted image
Boljše da na to sploh ne študiram, ker pol ne bom šla rodit spljoh. user posted image
Aja pol pa čez par mesecev še krst in spet 40 ljudi na kosilo peljat... Stroškom nikoli konca - ampak tako pač je.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.10.2010 11:06:53   
lottyka
Dobro jutro,

Hvala še enkrat za dobre želje. Trenutno je noter samo še zaradi preiskav, tako da tudi če se kaj začne bo verjetno lahko zraven. Sem kar malo lažja ko vem, da je možnost da vseeno pride, če se bo kaj začelo.

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Za LJ P lahko rečem, da ko čakam vidim očkote in vsi imajo lupinico v roki, tako da mislim da je še vedno aktualno. Sem pa videla eno mamico odhajat tudi tako, da ga je imela zavitega v dekico ampak je očka zraven imel lupinico vseeno v roki.

Patronažna - Nam je v MŠ rekla da nam pripada 1 obisk pred porodom, ločen od tistih ki so po porodu in če ima katera željo da samo pokliče in se dogovori. Meni se to ne zdi potrebno.

Toreba za v P - Je skoraj napakirana, manjka mi nederček za dojenje. nekako v teh dneh nisem utegnila skočit ga kupit. Grem danes ali jutri ko bom odhajala iz bolnice. Drugače pa imam kar problem, ker tele vložki poberejo ful prostora in sem že 3 potovalke zamenjala ker so bile premajhne, v še večjo pa ne grem, ker to je le vseeno za 3 dni. Kok velke potovalke pa imate ve? Jaz imam sedaj kar v vikend kovčku (manjši kovček na kolesih).

žurka ob rojstvu - moj ima že vse splanirano in fešta definitivno bo. No vsaj bila je v planu. Pri trenutni situaciji je sedaj vse pod vprašajem ampak močno dvomim da bi si ji odpovedal.

Tako, zdej pa je že mami tu, da uredive spalnico, ker posteljica še ne stoji in sedaj je pa zadnji čas da jo postavimo. Tako da danes je na vrsti generalna v spalnici, da bodo potem moški lahko samo postavili posteljico.
Lepo preživite dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.10.2010 11:22:19   
kapesanta
v Trbovljah smo pa menda še vedno 5 dni not - pri Roku mi je to blazno pasal (ker sem mela zlo strah pred tem kako bom zmogla sama), zdaj pa mislim da bi lahko tud po 3 dneh že domov šla. Upam vsaj da bom mela kakšno fajn cimro, pa da bojo dojenčki usklajeno spali.

Žurka: moj še nč o tem ne govori, se pa zna narest da če ne bo nč organiziru da bojo kar sami prišli. Za Roka je imel kar doma, sam je bilo poleti, pa so bili malo zunaj na balkonu, pa malo not. Za lokal pa nč ne navijam, je doma cenejše user posted image .

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.10.2010 11:32:40   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Js imam te tablete in jih pijem že nekaj časa, mi pa full pomagajo. Melca če jih ne boš pila se boš full slabo počutla, js sm kar skup lezla (preden sm jih začela piti). Piješ jih pa zjutri na tešče (najbolje z 100% pomarančnim sokom ali limonado) in potem vsaj 30min po tem ne jest nič. Tablete bojo teb full pomagale, bebici pa ne bojo nič škodovale. Aja edina slabost je pa ta da zapirajo (vsaj mene).

ce te tablete zapirajo potem lahko prosim za sirup, nima skoraj nic stranskih ucinkov user posted image no, kakor pri komu, ker meni se bolj pospesi prebavo user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?