|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
11.10.2010 13:12:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pajac, jaz sem spraševala glede vode v dudici - na tak način kot si opisala sem jo tudi spravila ven, ni pa nič pisalo o tem v navodilih (Tommee Tippee). Sta pa dudici tudi nama obema prav user posted image , če je Phelps ne bo sprejela, jo bo pa ata ponosil user posted image - roza mu prav pristoji user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A sta ziher, da sta pol kupila dudico 0+.. oz sploh v otroški trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dudica je 0+, mogoče so se proizvajalci prilagodili mentalni starosti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
11.10.2010 13:20:14   
Majchi
Punce, hvala za tolažbo. Itak, da se za pleh ne sekiram, pa tud na licu mesta zmer dobr in pravilno odreagiram. Ampak vedno vse za mano pride. Kakorkoli že, smo se že dobili pri mehaniku, men so avto mal spoliral, pa tablico nazaj gor namontiral, njemu bojo pa feltno in ratkapo zamenjal, pa račun name poslal. Enih 150 € me bo koštal. Nič v primerjavi s tem, da smo vsi okuser posted image .

Punce, koliko bi dale za modrček za dojenje? Pogovarjam se namreč za uvoz enih res hudih modrcev, ampak bi bila cena na trgu potem okrog 70 €, ker gre res za premium izdelek.
Je pa ergonomičen, nizek (da lahko tud majčke nosiš), okrašen s čipko, v lepi viola, roza, črni in beli barvi. Ima čisto drugačen način odpiranja (z notranje strani navzven), tako da se res samo bradavica razkrije, ki jo takoj zatem prekrijejo dojenčkova usta. Poleg vsega je pa še sexyuser posted image . Materiali so odlični, pakiranje takšno, da dol padeš, naramnice dovolj debele, pa vendar lepe... Je praktičen, udoben, privlačen, predvsem pa je priročen. V bistvu je točno tisto, kar iščem (kot bodoča doječa mama), nič lepšega še nisem vidla. Nočem vam slikce prilepit, ker še ne morem vsega razkrit. Zanima pa me vaše mnenje. Bi si privoščile vsaj enega takšnega?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
11.10.2010 13:30:33   
aleksa83
Pozdravljeneuser posted image

Danes pa sma z mojim uredila predčasno očetovstvo, otrok ima priimek, druga pa potem vpišejo in dobim potem rojstne liste kar domov, če sem prav razumela. Tako, da ni treba nič nikomur  nikam hodit pa nič. Mislim, da tudi na socialno ne rabiš javit pa nič... Sem prav razumela?

Škornjev ali gležnarjev nisem kupilauser posted image , imam preveč noge otečene, in mi nič ne paše,...

pol sma še z mojim šla na pico, sedaj pa grem počivat, ker sem preveč utrujena pa še noge me bolijo,...

Lepo mi bodite

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
11.10.2010 13:30:42   
Renesme**
jaz nebi dala toliko za moderček, meni so že tisti za 40 eur dragi, sploh ko  jih rabiš več ne samo enega....

drugače za dojenje, meni je vseeno kako izgleda, glavno da opravlja svojo funkcijo tistih par mesecev, edino kar pogledam je, da je brez kosti...

Jaz si bom raje enega običnega malo bolj lepega potem kupila, pa še sp. hlačke zraven....sam da shujšamuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
11.10.2010 13:31:54   
pajac
ne verjamem, da bi dala 70 eur za modrc za dojenje.. mogoč pa tud, samo bi mi moral bit res extremno všeč (pol zmeraj najdem izgovor).. zdaj imam par iz prve nisečnosti in bodo ti kar ok, če bodo mlekarne šle not... So mi pa vsi ti modrci malo mimo, ker ima rada modrce s kostjo, kar tile nimajo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
11.10.2010 14:07:27   
sara pia
Pa sem pospravila, speglalauser posted image , zdaj je treba pa še kaj skuhat, pa sploh ne vem kaj biuser posted image

Jaz ne bi dala 70 € za moderček za dojenje, je predrago za tistih par mesecev.

Kako boste svojeuser posted image  oblekle za iz porodnišnice?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
11.10.2010 14:18:51   
ječi12
ojla

hvala za odgovore,sj se mi je zdelo da bi znalo bit dovolj za oblečt,samo ko je pa mako majčka tko tanka.se kar čez vidi.pa ne vem kake temperature bodo. bom dala še ene d.rokave v kovček pa če bo treba jih uporabim če ne pa ne. kapico pa tut mam seveda :)

phelps midva mava na avtu magnet baby on board. in seveda je meni to kr pametna ideja tko da zdj bomo kupili novega ker je ta v 2h letih tolk zbledel da je bel namesto čist rumen.

dojenje je super tut nama steklo tko da upam da bo zdj tut tko.

naša je mela 3470 in 52 pa smo ji šli dokupit še par stvari 50 ker je 56 use iz nje viselo in prou nč lepo ni zgledalo.
no zdj po Uzjih naj bi meli čis povprečnega dojenčka nč večjega ali težjega.upam da tako ostane in bomo useeno nosili 56 in 50 neki časa.

nč uživajte v sončku

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
11.10.2010 14:29:12   
kapesanta
Ljubljana in Kapesanta, kar polahko z deli. Jaz se sedaj držim načela, da kdaj tudi rečem pomagaj mi oz. ne morem. Je moj zadnje čase malo zabušaval oz. ob sobotah ga ni bilo, tokrat sem mu pa kar porinila sesalec v roke user posted image
EH JAZ SEM ŽE ZAKLJUČILA - SESALEC JE MOŽEK USPEL TOLK NASVINJAT DA SEM GA PRALA POD TUŠEM IN BOM TAKO SESALA JUTRI KO SE VSE ORENK POSUŠI.
SEM PA OBRISALA OKNA, VRATA, PODBOJE, RADIATOR, CEVI - SEJ JE BLO S TEM ZA 4 URE DELA (Z VSEMI POČIVANJI VRED).
TORBE (TRENUTNO ŠE VREČKI) SEM SPET PREČEKIRALA IN ŠE VEDNO NIMAM VSEGA user posted image - SI KAR SEZNAMČKE DELAM KAJ VSE JE TREBA ŠE PO HIŠI POISKAT ALI PA KUPIT.
KOSILO BO PA PREBRANAC IZ PIKSNE.

Nalepka otrok v avtu, boste to imele? Midva sva se še kakšno leto nazaj ful hecala na račun tega - kaj to pomeni, ne znam vozit oz. otrok za volanom? user posted image Sedaj pa ko malo opazujeva promet, misliva, da to mogoče ni najbolj napačno. Bi pa definitivno imela tisto, ki se ne prilepi ampak samo pripopa, da se lahko odstrani.
MI SMO IMELI TISTO ZA PRPOPAT - EH SEJ ITAK NIHČE NE UPOŠTEVA - SE JE PA MENI FINO ZDELO, ČE JE KDO ZA MANO DOŽIVLJAL IZPADE (SEJ VIDIŠ DA NISEM SAMA....), KER SEM BOLJ POLŽEK PO OVINKIH, PA NEZNANIH CESTAH, SPLOH ČE NISEM SAMA.

Spim že 2 dni slabo oz. se mi je zamenjal bioritem (ponoči bi bedela, zjutraj pa spim do 9.00), sem si pa ogledala Zeleno miljo.
SUPER FILM - JAZ SEM GA TUD ZADNJIČ ŽE TA ENE 5IČ, SE MI ZDI DA GA ZADNJE ČASE SKOZ VRTIJO.

ZDEJ GREM PA LEŽAT.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.10.2010 14:30:45   
lottyka
Dober dan,

Punce hvala za dobre želje. Upam da se kmalu pozdravi in da pride kmalu domov. Če ne pa sem ravno danes ponoči sanjala da je bil pri porodu vseeno zraven, kar v njihovi bolniški pižami in zeleni halji user posted image , ter tistih plastičnih natikačih.  Pa v sanjah mu še plačat prisotnosti ni bilo treba, ker je bil itak upravičen do njihovih bolniških oblek user posted image .

Majchi važno da ste vsi o.k.. Vse ostalo ni pomembno.

modrc za 70 EUR, jaz ga verjetno ne bi kupila. Ker bi so raje za potem enega boljšega privoščila, ne pa za dojenje, ker ne veš  sploh koliko časa ga boš uporabljal.

malaneli a kar popadek? Mene bi pomoje kar stisnilo.

srečanje - v kolikor se ne dogovorimo fiksno za datum bo spet obviselo v zraku. Kaj pravite za čertek v Areni. Ena je izrazila željo za dopoldne, če imam prav v spominu, torej če rečemo ob 12h a vam odgovarja? Če katera še dela naj pove, pa spremenimo uro ali če dan ne odgovarja.

Za bebiko oblekce za iz P - Z mojim sva se ravno čez vikend, predno je šel v bolnico, dogovorila da on kupi kompletek za domov v roza ali modri barvi. Tako da jaz pripravim samo bodije, bombažno kapico, žabice, nogavičke, dekico, tetra pleničke, on pa doda potem zraven ta "lep" kompletek iz pliša (kompletek, kapica, copatki, če bo res mraz še toplo jopico) in prinese potem v P. Sem mu že vse razložila, kako mora oprat in zlikat. V kolikor me prehiti in ne bo mogel zraven, pa sem se včeraj zmenila z njegovo sestro, bo šla pa ona v nabavo. Pa še zmano bo šla v porodno, da ne bom sama, če bo treba user posted image .

Nič, jaz sem sedaj vzela vajeti v svoje roke in danes že pospravila skladišče skupaj z mami oz. bolje rečeno ga je mami z mojo pomočjo user posted image , sedaj perem in sušim cunjice. Upam da danes že končam. Zdele se za 1 urco uležem, potem pa še k mojemu v bolnico na obisk, pa pri tastu se moram še ustavit, da mu nekaj nesem. Pa bo spet dan okoli. Bom pa zvečer sam padla dol. Lepo preživite dan.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.10.2010 14:32:15   
kapesanta
NEDRČEK: definitivno ne za 70 EUR - men se zdi še za "klasičen" nederček preveč - se vidi da kupujem pri privatnikih in ne v Lisci...

KOFI: no dejte Ljubljančanke - dan in uro - v dopoldanskem času, če je možno user posted image - pri meni je to že cel projekt, ampak pridem!

COTKE ZA DOMOV: bom poslikala in prilimala, ampak zdejle se mi res ne da spet v zgornje nadstropje, je blo za dons že mal preveč.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.10.2010 14:34:56   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
srečanje - v kolikor se ne dogovorimo fiksno za datum bo spet obviselo v zraku. Kaj pravite za čertek v Areni. Ena je izrazila željo za dopoldne, če imam prav v spominu, torej če rečemo ob 12h a vam odgovarja? Če katera še dela naj pove, pa spremenimo uro ali če dan ne odgovarja.

Sem za - a ne bi blo boljš nekje okrog 10h? Jaz mam do Lj skor 1 uro, pa pol še nazaj in bi mi bolj odgovarjalo prej, da bom popoldne lahk že doma.

l.p. Mateja

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.10.2010 14:36:15   
lottyka
Lahko zaradi mene tudi ob 10. Torej Četrtek v Areni ob 10h.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.10.2010 15:13:24   
Renesme**

Lahko

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.10.2010 15:34:21   
philadelphia
Živjo!

Tudi jaz bi lahko v četrtek ob 10ih v Areni (razen, če zbolim, ker me boli grlo).

Kako je tale naš user posted image  danes aktiven. Celo veselje ga je (pa še mene pomirja, da je vse vredu).

Moje zamenjave v službi še ni (pa sem edina zaposlena na tem delovnem mestu in sem edina, ki ve kaj je treba delat), pa delam sam še 2 dni. Seveda zaradi slabih izkušenj, ki sem jih imela cel čas v službi, pa nisem pripravljena delat niti minute več kot je treba.

Moj se je pa včeraj spomnil, da bi bilo fajn že kaj pripravit za našga user posted image  (oprat stvari) user posted image . No zdaj pa že njega skrbi.

Včeraj sem naročila modrček za dojenje pri da-da in upam, da bodo vredu. Sem jih že nekaj sprobala po trgovinah, ampak mi noben ni ustezal (vsi me tiščijo in pa vse nekaj štrli).

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.10.2010 15:41:10   
malajka84
daaan!:)

Učeri ste tolk o picah pa hrani govorle, d se mi je tolk vse zaluštal..pol sm ap še mojmu omenla in...ma sma mogla pico naročt, kok je pasal, k že neki časa nisva jedla:) Sva jo zmazala u šusu.;)

modrc za 70€...ne vem, men je to ogromn preveč, pa tud če je lep, estetski, jst ga za takšno ceno neb kupla, iščem raj bl pocen variante pa prav tko udobne, kaj vem men je že 30 velik za modrc...pač moje mnenje

tablica za avto...a katere ve kje se da dobit d ti dajo sliko in/ali napis po želji? pa ne rečt sonček, kr tam maš še njihov napis čez pol znaka-pa ne po želji:)

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.10.2010 16:00:10   
tejci1981
Krasen dan punce!!!!

Kako ste kaj na ta čudovit jesenski dan????
Sem bila na sprehodu z  user posted image pa mi je blo prav vroče!

Majchi - glavno da je z vami vse ok, pleh se itak popravi!

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Punce, koliko bi dale za modrček za dojenje?

Meni je 70€ definitivno preveč user posted image ,.....ampak to je samo moje mnenje!

Danes so nam prišli montirat klimo, da se bomo lahko greli (in hladili) in upam, da je to zadnji večji "nakup" preden pride user posted image .

Ve že debatirate, kdaj bi šle rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????
Joj joj joj ne še, naj kar do PDP-ja počaka user posted image user posted image user posted image !!!!

Danes se gibljem počasi ko stara baka,....sramna kost - jojmene kako boli, pa še vse ostale kosti v medeničnem predelu - spredaj in zadaj user posted image user posted image user posted image user posted image ,  me tako dol tišči, da groza user posted image user posted image user posted image !

V sredo imam ctg, pol pa še v nabavo,.....

Grem spet kofetkat user posted image , dokler sem še mobilna user posted image !

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.10.2010 17:01:58   
emma83
Daaaaaaan, ste se pa načvekale, pridne.

Srečanje četrtek ob 10h sem za. Kje točno v Areni pa? A kar na bowlingu?

majchi samo, da ste vsi v redu, j... pleh, to se da vse popraviti.

Torej jaz sem včeraj napolnila polnih 27 let, madonca sem že stara (hec). Tko da kar na seznam ob naslednjem updateu, starost je šla gor za eno leto.

Danes je pa bil prvi ctg, nič posebnega, popadkov ni, dete beži pred tisto sondo za utrip in pol ga lovim po trebuhu levo, desno, gor, dol. Na koncu sem kar sestri rekla, da ne gre več, pa je rekla, da bo kar dovolj za danes, da je ctg ful lep. Pol mi je pa še G vzel bris za streptokok in me razveselil z novico, da je MV še čisto zaprt tako kot mora biti. To je pa to.

Zdaj grem pa še malo ležat in premišljevat kaj bo za večerjo.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.10.2010 17:02:00   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Punce, koliko bi dale za modrček za dojenje? Pogovarjam se namreč za uvoz enih res hudih modrcev, ampak bi bila cena na trgu potem okrog 70 €, ker gre res za premium izdelek.

Uhh men osebno čist preveč in ne bi tok dala. Js bom vrjetno kr unga iz H&M kupla (2=20€), za dojenje bo čist ok.

Lahko. To je nasproti koloseja a ne user posted image Še nikol nisem bla tamuser posted image

tablica za avto...bom mela sam še ne vem kakšno

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.10.2010 17:04:23   
zori82
emma vse najboljše in najlepše ti želim user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.10.2010 17:08:25   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

eno user posted image za tiste ki bote rodile v Lj...a lj P ima EA al neuser posted image Nam je v MŠ tako čudno vse razlagala, da mi ni nič več jasno a je al ni.

Ja majo, sam če prideš ob pravem času, t.j. med 8 in 16. Ampak po pravici dvomim, da je to za zihr, da jo dobiš ...

Modrc za 70 € - mal preveč po moje, ker je za dojenje in ga ne bom nosila potem še naprej ...

Punce a še kero tko špika spodaj, nekje v nožnici nekako?

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.10.2010 18:47:07   
zori82
pikizenc pa je treba it kej prej tja in se zmenit oz. pogovorit al lahko sam v porodni zahtevaš, če se odločiš in seveda če si ob pravi uri tamuser posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.10.2010 18:57:58   
sara pia
pikizenc - mene tudi že tri dni tko špika spodaj, sem mislila da mi bo user posted image  kar ven pogledal, sploh k hodim. 

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.10.2010 18:59:42   
lonalona
juhu,..

majchi---zržala sem  včerišni dan sicer porabila pa tud  celo rolo papirja,..kar jok na jok,  pa sej je res   potem minejo trenutki in potem  zopet  lepši trenutki.

upam da je tudi tko kot pravijo nekatere da k tem pripormorejo tudi nosečniški hormoni in da po pordu da  bo veliko bolje ,..drgač pa ja  sem se  komaj danes dopoldne  spravila k sebi  k te držijo taki trebutki potem kr teško minejo ,..je treb kar kako lepo misl prebrat pa je  potem bolje.

Za modrc  za dojenje ja  je res malo veliko denarja,..ker že  tako modrce kopujem v NY-kerju ,..sm pa sedaj  začela kupocati tudi prek spleta v Lisci ker imajo tudi kake akcijein  tud  modrčki so mi  všeč tudi  spodnjice sem kar nekaj nabavila in se  obnese ter tudi cenovno je  ceneje kot v trgovinah.

oblačila  za  otočka  oblečti za iz pordnipnice je bil cev projetk,..kajti  te  kopleti kateri  jih  imajo kao v BC za iz porodnišnice minikakor niso  bili všče ,..tkao da sva  z mojim kar mal skombinirala  v H&M,..imam pa sledeč, žametne hlače  z naramnicami, bodi z dolgimi rokavi, bobmbažno kapico, če  bo treb  še  vovoneno za  po vrh,žabice bobžane  do pasu,nogavičke  ter štrikane copatke ajaj pa jopčka vovnena, za  povrhi pa  dekca štrikana,..upam da bo to dovolj no v primeru da  bi bil kak sneg ali pa res kak hud mraz pa  imava še  pripravljen kombinizjoček sam se mi zdi to čist preveč.

Pišuka  vse imate tudi pripravljen etoreb  za  v porodnišnico ,..vse  imam  če tega  nimam pripravljenga  pa nevem zakaj se nemorm spravt  to prštimat,..sam  bo treba, nekater k vas  berem  imate kar neki velik  robe za sabo pripravljene,..

Ime  za otočka  pa je  za  punčko  pripravljen  že lep čas,..za fantičapa sva  ga imela pa ker je dala prijateljica tak ime sva se odločila za drugege,..in  ker  ta drugi jih je  ratalo  v našem kraju kar nekaj sva moral  zopet spremniti ,..no in sedaj  je tudi  za  fantiča pripravljeno ime,..tako da samo še čakamo sicer  veva načloma kaj naj  bibilo vendar  vse eno  si pustiva za vsak slučaj če so se zmotili user posted image , ...

Jutri pa spet mal v lj,..no sej  bom skoraj cev tedn  po opravkih  ,..v mestuuser posted image ,..če ap  bi imela v četrtek  čas  bi se vam pa pridružial na kavici ,..se  bom pa naslednjič da se spoznamo.
Še nekaj a katera hodi  sedaj  v MŠ v porodnišnico?,...jaz grem  v četrtek samo na predavanja od poroda,..

Bembine lepo se imejte pa lep večer,..

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.10.2010 19:17:05   
penelopa1
Živjo punce....joj kakšen lep jesenski dan...ko bi cela jesen bila takšna user posted image

lonalona jst hodim v MŠ v Ljubljani (zjutraj)...danes se je čist zavleklo pa smo ostali do 12 uro...komaj sem zdržalauser posted image ...bilo je pa zanimivo seveda,,,saj meni.
Ime za otročičeka--- že imavauser posted image

Modrc za 70€--- uuuuu to pa je preveč....sem mal okrog gledala najverjetno bom kupila iz H&M

Baby on board---- ful lušno izgleda....ziher bom kupila

Pa še to.... sva začela nakupovat...postelja iz Ikee, Dormeo ležišče...pa še igrače, posteljnina, pelenice, dekce in podobno....joj mava še velik...seznam je še kr dolguser posted image

Lep večer želim vsem...mene noge ful bolijo...moram počivat.

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.10.2010 19:45:09   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

pikizenc pa je treba it kej prej tja in se zmenit oz. pogovorit al lahko sam v porodni zahtevaš, če se odločiš in seveda če si ob pravi uri tamuser posted image

zahtevat ne morešuser posted image , če je anestezist na voljo- se pravi ni nobenega nujnega primera, naročenega carskega reza... potem te mogoče uslišijouser posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?