phelps
|
Dobro jutro! Evo danes sem pa vse prebrala in tudi že pol pozabila Ljubljana in Kapesanta, kar polahko z deli. Jaz se sedaj držim načela, da kdaj tudi rečem pomagaj mi oz. ne morem. Je moj zadnje čase malo zabušaval oz. ob sobotah ga ni bilo, tokrat sem mu pa kar porinila sesalec v roke Pajac, jaz sem spraševala glede vode v dudici - na tak način kot si opisala sem jo tudi spravila ven, ni pa nič pisalo o tem v navodilih (Tommee Tippee). Sta pa dudici tudi nama obema prav , če je Phelps ne bo sprejela, jo bo pa ata ponosil - roza mu prav pristoji MalaNeli, samo, da je vse ok Majchi, tako kot so ostale rekle, samo, da je vse ok. Jaz vzvratno vozim že "na pamet" oz. s pomočjo ogledal, zato mislim, da nam je kaj pa tudi oproščeno... Datum poroda, meni je prav všeč 6.11, ampak to je že 4 dni čez rok. Če ne bi bila Phelps tako velika, bi z lahkoto počakala do takrat. Sicer mi je pa kadarkoli ok, ker so v tem času ravno šolske počitnice (kaj je za otroka lepše kot to + oči bo imel vsako leto dopust). Nalepka otrok v avtu, boste to imele? Midva sva se še kakšno leto nazaj ful hecala na račun tega - kaj to pomeni, ne znam vozit oz. otrok za volanom? Sedaj pa ko malo opazujeva promet, misliva, da to mogoče ni najbolj napačno. Bi pa definitivno imela tisto, ki se ne prilepi ampak samo pripopa, da se lahko odstrani. Jaz sem ok, danes sem bila pri frizerju, spotoma sem si še nabavila par kosov spodnjih hlač za iz porodnišnice in zgornji del trenerke - flis. Končno ga imam. Sicer ga lahko zapnem v tem trenutku, ampak ima spodaj vrvico za regulirat in bo po moje tudi potem čisto ok. Tako mi ni treba več po šoping centrih . Spim že 2 dni slabo oz. se mi je zamenjal bioritem (ponoči bi bedela, zjutraj pa spim do 9.00), sem si pa ogledala Zeleno miljo. Moj sploh nič ne ve, da ponoči blodim po stanovanju Včeraj sva imela prav lep dan, obiskat sva šla 5 tednov staro dojenčico, prava dama! Ima še 1,5 leto staro sestrico in tudi nama sta starša svetovala, da naj se sedaj naspiva
< Sporočilo je popravil phelps -- 11.10.2010 13:01:31 >