|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
11.10.2010 12:14:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za user posted image  tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim???

čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve

sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabilauser posted image

Jaz ti ga komot posodim, ker ji bo do marca že premajhenuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.10.2010 12:15:03   
birdy
Čebela, jst mam celo dva taka medvedka... Sam aja, ti maš aprila rok... Za aprila se ti ne splača, za pol kak november, december pa ja. Itak se s tok starim verjetno še ne boš šla sankat in je čist brezveze nepremočljiv kombinezon kupovat. Ampak o je moje mnenjeuser posted image
Urša, če sem ga pa res mela vrh glaveuser posted image Sploh se ni niti mal potrudu ampak je samo pizdil, sej na drugi strani je bil moj in je še on mal porinu (kako se pa tole slišiuser posted image ). k tam je res smotan, moj fotr je lajno gonu, moj je pa sred šteng tisto postlo držuuser posted image A veš da mi tud ni vseen da more revež piz.denje poslušat pa tisto težko pojstlo držatuser posted image sej drugač se pa probam merkat, sam ne vem kako se bo ta vikend.
A tvoj pa prav da kr sama odloči? Dejta se probat zment, čeprov men ime Teja ni slab. Maš pa pomoje isti problem k jst... Ti po dveh fantkih hočeš res eno posebno ime in še sama ne veš točno. Tko je z mano... Ubistvu je sam tole ime k ga mava zdej nekje zbranga tako da lohk rečem, evo, to je touser posted image Vse ostalo pa mi je lepo sam ne zadostuser posted image Sem mu pa nazadnje predlagala ime Svit pa mu je čist mim. Tko da zaenkrat ostaja kar sva se zmenila, razen če kakega lepšega najdeva...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.10.2010 12:15:07   
Urša08
čebela ga bom dons slikala, je pa tak kjut vsaj meniuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.10.2010 12:15:36   
Čebel@
katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!!user posted image  imam filing da bomo ploskaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredituser posted image user posted image user posted image

petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.10.2010 12:16:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za user posted image  tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim???

čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve

tud jst mislim, da ne boš rablauser posted image če pa dobiš super ugodno pa glava ne bo bolelauser posted image user posted image user posted image

najcenejšega sem najdla za 20€

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.10.2010 12:16:48   
Čebel@

misliš,da ji ne bo še prav?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.10.2010 12:19:01   
Katjusa

katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!!user posted image  imam filing da bomo ploskaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredituser posted image user posted image user posted image

petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko)

bom počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.10.2010 12:19:30   
Urša08
Birdy verjamem da ti je do.pi.... ampak se čim bolj čuvaj. Pa ne pozab da maš za mano rok tko da ne prehitevaj po leviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.10.2010 12:20:27   
Čebel@
birdy......rok imam marca....jaz sem gledala plišastega pajacka ne kombinizonček......vav Svit je tudi lepo ime-jih ni velikouser posted image user posted image user posted image

urša.......res si prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.10.2010 12:20:50   
Čebel@

bom počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.10.2010 12:20:54   
Urša08

misliš,da ji ne bo še prav?

Skor gotov ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.10.2010 12:21:46   
Čebel@
user posted image ,mala mi po baby fonu razlaga,da je lačnauser posted image user posted image

se tipkamo kasneje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.10.2010 12:25:06   
birdy
Čebela, sem prebrala da sem se zmotila glede roka, sory... Sej sem tumpasta, zdele sem se spomnila da si mela na začetku rok dan celo na rojstni dan od moje mat...
Za pajacka sem te pa prov razumela, sam jst temu rečem kar kombinezonuser posted image Mal mam čudne izraze, kar mal po svoje nardim jauser posted image Sej biti rekla da bi ti jst svojga dala, ker mamo tazga sivega v številki 56, sam mislm da bo ostal za spomin... Ga je moj dragi šel kupit isti dan ko sva prišle iz porodnišnice z Kristi... Un ko sva ga kupla pred rojstvom ji je namreč kr visel k je bil cifra 62.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.10.2010 12:25:43   
Katjusa

user posted image ,mala mi po baby fonu razlaga,da je lačnauser posted image user posted image

se tipkamo kasneje

dej kupi ji telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.10.2010 12:27:47   
Katjusa

barabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce če jst dvomim vuser posted image pol verjetno ni... tko da sem pa iz previdnosti mal na trnih.... bi blo pa v končni fazi neglede na vse zelo lepo vselitveno darilo za najuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še poceni za zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 13:00:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 13:00:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
11.10.2010 13:19:07   
Katjusa
kolumbo res je tud počutim se čist drugače.... še bolje bo k se bo to vse pospravlo in k bo stanovanjček tak k more bituser posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu če bom user posted image bom itak imela še enegauser posted image jst to že kr čutim in mi je res čist vseeno kaj bo tud če bo punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak imam občutek da bom imela 3 user posted image ...... če si želim v nedeljo + pa ne vem..... me je mal strah kako bomo tko da me mal stiska......
pr vas tud vidim da imate pestro... sej se bosta Maj in Rok kmalu navadila na Jureta sam sej veš vsaka stvar rabi svoj čas.... fino je da ti mal pomagajo in da jih za kak dan vzamejo, si pa lahko predstavljam kako je luštno k ste vsi na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benjamin tud ful je je rekla vzgojiteljica, da v vrtcu ful je. Že za zajtrk poje 3 kose za koslio vse poje pa mu še nadevajo..... tak da je pravi jedecuser posted image user posted image user posted image user posted image se mi tud zdi, da je čist okrogeluser posted image user posted image user posted image user posted image vzgojiteljica je pa rekla, da se ji zdi čudno k je tak drobižek pa da tok poje..... no men se zdi vse prej k drobižekuser posted image

Evo orodje pospravljeno zdej pa posesam in pobrišem pa bo dnevna vsa sijočauser posted image user posted image user posted image user posted image ...... čez debelo urco pa po moja mišekauser posted image user posted image user posted image user posted image dons je florjan najprej vprašal kje imamo TV..... k sem mu v soboto rekla da bomo zdej Tv pripeljal..... in itak sem jima mogla ob 7 zjutri risanke naštimatuser posted image user posted image user posted image no se vsaj za mačka nista kregala...... vsako jutro bi ga oba žulkala in se kregata čigav je..... benjamin ful lepo reče moja mucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.10.2010 15:04:18   
petrušk_

tud jst ti lohk posodim...sam mam roza...rabiš??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.10.2010 15:22:14   
petrušk_
rezultatov še kar ni....tko da zgleda da bojo jutruser posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.10.2010 15:37:06   
TAMIKA3

evo,tole sem mislila:

user posted image

imam nekaj podobnega user posted image ... cifra 62 ali 68 - moram pogledat ... če katera rabi, naj pove user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.10.2010 15:43:17   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIN: user posted image
TIAN: 2,2  1:1529
MAI:  1,9   1:7329
TRISTAN:   1:5684

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.10.2010 15:46:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ooo pr teb je pa z leti boljši rezultat user posted image
pa so te pri tianu kaj naprej poslali?

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.10.2010 15:47:50   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ooo pr teb je pa z leti boljši rezultat user posted image
pa so te pri tianu kaj naprej poslali?

NE

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.10.2010 17:59:46   
Čebel@
birdy....sej imam skos isti PDPuser posted image kdaj pa ima tvoja mami RD?

katjuša....upam,da boš res naredila v nedeljo test in da se bomo že lahko skupaj veselileuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....sej se bosta Maj in Rok navadila na Juretovo prisotnost.....kako pa je Maj takrat sprejel Roka?

petrušk.......ne vem še kakšne barve bomo rabiliuser posted image .......packi so,da te tkole pustijo v negotovostiuser posted image

tamika....vidim,da si bolj malo zgovornauser posted image user posted image user posted image user posted image

midve sva bili popoldan raje notri.....kaj mislite:jo čem jutr dat v vrtec,če ne bo vročine zvečer in ponoči???

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?