Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:14:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabila Jaz ti ga komot posodim, ker ji bo do marca že premajhen
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:15:03
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, jst mam celo dva taka medvedka... Sam aja, ti maš aprila rok... Za aprila se ti ne splača, za pol kak november, december pa ja. Itak se s tok starim verjetno še ne boš šla sankat in je čist brezveze nepremočljiv kombinezon kupovat. Ampak o je moje mnenje Urša, če sem ga pa res mela vrh glave Sploh se ni niti mal potrudu ampak je samo pizdil, sej na drugi strani je bil moj in je še on mal porinu (kako se pa tole sliši ). k tam je res smotan, moj fotr je lajno gonu, moj je pa sred šteng tisto postlo držu A veš da mi tud ni vseen da more revež piz.denje poslušat pa tisto težko pojstlo držat sej drugač se pa probam merkat, sam ne vem kako se bo ta vikend. A tvoj pa prav da kr sama odloči? Dejta se probat zment, čeprov men ime Teja ni slab. Maš pa pomoje isti problem k jst... Ti po dveh fantkih hočeš res eno posebno ime in še sama ne veš točno. Tko je z mano... Ubistvu je sam tole ime k ga mava zdej nekje zbranga tako da lohk rečem, evo, to je to Vse ostalo pa mi je lepo sam ne zadost Sem mu pa nazadnje predlagala ime Svit pa mu je čist mim. Tko da zaenkrat ostaja kar sva se zmenila, razen če kakega lepšega najdeva...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:15:07
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ga bom dons slikala, je pa tak kjut vsaj meni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:15:36
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!! imam filing da bomo ploskale ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredit petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:16:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve tud jst mislim, da ne boš rabla če pa dobiš super ugodno pa glava ne bo bolela najcenejšega sem najdla za 20€
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:16:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabila Jaz ti ga komot posodim, ker ji bo do marca že premajhen misliš,da ji ne bo še prav?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:19:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!! imam filing da bomo ploskale ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredit petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko) bom počakala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:19:30
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy verjamem da ti je do.pi.... ampak se čim bolj čuvaj. Pa ne pozab da maš za mano rok tko da ne prehitevaj po levi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:20:27
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy......rok imam marca....jaz sem gledala plišastega pajacka ne kombinizonček......vav Svit je tudi lepo ime-jih ni veliko urša.......res si prijazna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:20:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!! imam filing da bomo ploskale ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredit petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko) bom počakala baraba
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:20:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabila Jaz ti ga komot posodim, ker ji bo do marca že premajhen misliš,da ji ne bo še prav? Skor gotov ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:21:46
|
|
|
|
Čebel@
|
,mala mi po baby fonu razlaga,da je lačna se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:25:06
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, sem prebrala da sem se zmotila glede roka, sory... Sej sem tumpasta, zdele sem se spomnila da si mela na začetku rok dan celo na rojstni dan od moje mat... Za pajacka sem te pa prov razumela, sam jst temu rečem kar kombinezon Mal mam čudne izraze, kar mal po svoje nardim ja Sej biti rekla da bi ti jst svojga dala, ker mamo tazga sivega v številki 56, sam mislm da bo ostal za spomin... Ga je moj dragi šel kupit isti dan ko sva prišle iz porodnišnice z Kristi... Un ko sva ga kupla pred rojstvom ji je namreč kr visel k je bil cifra 62.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:25:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ,mala mi po baby fonu razlaga,da je lačna se tipkamo kasneje dej kupi ji telefon
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:27:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša........DEJ PEJT NAREDIT TEST NOOOOOOOOOOOOO!!!!! imam filing da bomo ploskale ....čene te jaz v nedeljo zvlečem v WC in pol ti ne ostane druzga kot ga naredit petrušk......jaz pri Hani ga nisem imela,ser imam v vozičku eno podloženo vrečo(pod zimsko) bom počakala baraba punce če jst dvomim v pol verjetno ni... tko da sem pa iz previdnosti mal na trnih.... bi blo pa v končni fazi neglede na vse zelo lepo vselitveno darilo za naju pa še poceni za zdej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2010 13:00:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2010 13:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 13:19:07
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo res je tud počutim se čist drugače.... še bolje bo k se bo to vse pospravlo in k bo stanovanjček tak k more bit v bistvu če bom bom itak imela še enega jst to že kr čutim in mi je res čist vseeno kaj bo tud če bo punčka ampak imam občutek da bom imela 3 ...... če si želim v nedeljo + pa ne vem..... me je mal strah kako bomo tko da me mal stiska...... pr vas tud vidim da imate pestro... sej se bosta Maj in Rok kmalu navadila na Jureta sam sej veš vsaka stvar rabi svoj čas.... fino je da ti mal pomagajo in da jih za kak dan vzamejo, si pa lahko predstavljam kako je luštno k ste vsi na kupu Benjamin tud ful je je rekla vzgojiteljica, da v vrtcu ful je. Že za zajtrk poje 3 kose za koslio vse poje pa mu še nadevajo..... tak da je pravi jedec se mi tud zdi, da je čist okrogel vzgojiteljica je pa rekla, da se ji zdi čudno k je tak drobižek pa da tok poje..... no men se zdi vse prej k drobižek Evo orodje pospravljeno zdej pa posesam in pobrišem pa bo dnevna vsa sijoča ...... čez debelo urco pa po moja mišeka dons je florjan najprej vprašal kje imamo TV..... k sem mu v soboto rekla da bomo zdej Tv pripeljal..... in itak sem jima mogla ob 7 zjutri risanke naštimat no se vsaj za mačka nista kregala...... vsako jutro bi ga oba žulkala in se kregata čigav je..... benjamin ful lepo reče moja muca
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:04:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabila Jaz ti ga komot posodim, ker ji bo do marca že premajhen tud jst ti lohk posodim...sam mam roza...rabiš??
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:22:14
|
|
|
|
petrušk_
|
rezultatov še kar ni....tko da zgleda da bojo jutr
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:37:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo,tole sem mislila: imam nekaj podobnega ... cifra 62 ali 68 - moram pogledat ... če katera rabi, naj pove
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:43:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ rezultatov še kar ni....tko da zgleda da bojo jutr MARIN: TIAN: 2,2 1:1529 MAI: 1,9 1:7329 TRISTAN: 1:5684
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:46:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ rezultatov še kar ni....tko da zgleda da bojo jutr MARIN: TIAN: 2,2 1:1529 MAI: 1,9 1:7329 TRISTAN: 1:5684 ooo pr teb je pa z leti boljši rezultat pa so te pri tianu kaj naprej poslali?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 15:47:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ rezultatov še kar ni....tko da zgleda da bojo jutr MARIN: TIAN: 2,2 1:1529 MAI: 1,9 1:7329 TRISTAN: 1:5684 ooo pr teb je pa z leti boljši rezultat pa so te pri tianu kaj naprej poslali? NE
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 17:59:46
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy....sej imam skos isti PDP kdaj pa ima tvoja mami RD? katjuša....upam,da boš res naredila v nedeljo test in da se bomo že lahko skupaj veselile kolumbo.....sej se bosta Maj in Rok navadila na Juretovo prisotnost.....kako pa je Maj takrat sprejel Roka? petrušk.......ne vem še kakšne barve bomo rabili .......packi so,da te tkole pustijo v negotovosti tamika....vidim,da si bolj malo zgovorna midve sva bili popoldan raje notri.....kaj mislite:jo čem jutr dat v vrtec,če ne bo vročine zvečer in ponoči???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?