Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:34:23
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dons je pa mrazzzz...so nam glih kurilca nafilala...še ene 2 urce pa bomo lahk prkurli mi2 sva imela včeri fuuul lep večer u dvoje...tko d mislim d sva oba mau pozabila na manjkajoče e...ma moj je tokjezn, ker se tale plačila toook zavlačujejo...folk je res nesramn...rečmo...dons greš na ogled..oni bi d že včer prpeleš robo in nardiš...moj se res potrudi d je narejeno v roku in seveda lepo d ni kakih reklamacij...pol izdaš račun...pa imajo 30 dni rok plačila, medtem te že vsi trgovci terjajo za material...folk pa tistih 30 dni razpotegne tud na 90....vmes pa je treba met orning zalogo, če nečeš od lufta žvet...no, sej jz vem, da bo še vse ok, sam moj je pa natem področju slabihživčkov...sva pa učeri nagruntala vse dodatne ukrepe, če bo s poslom še naprej slabo...in dons zju3 se mi je zdel kr pomirjen......hvala vsem za tolažilne besede....sej vem, da se vsi srečujemo s temi problemi... birdy....za tvojo princesko ..naj hitro mine!!! urša...super za izletek...sam mene pa zdej skrbi d si ti podedovala kolumbin turbo...mau počitka prosim!!!!!a te buši nič ne opomni d si srečka ??? katjuša....ma vi2 sta zadne cajte tooook pridna...po moje sta usput še naštimalak sta bla glih že u taki delovni vnemi čebelc@....o, boga Hanči...naj hitro mine ...pa super za bundico petrušk...ful pridna tvoja Evica, sigurno ti je lažje pri srcu ...kar vzemi si še kak dan, da se srce malo zaceli, duša potolaži......da se vrne energija...itak si vedno tooook pridna...si zaslužiš kak dan počitka, sploh glede na dogodke
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:46:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super da je Hana boljša Kaj pa jo pravzaprov daje - vročina, prehlad, viroza,..? kašlja,nosek pušča(zeleno )-zvečer je šla spat s 37,7C ampak je lepo spala,zjutraj je bilo pa 37,2C tko da sem jo kar doma obdržala....to so teli prehodi,ko je na soncu toplo,v senci pa mrzlo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:48:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za pikepoke.....se je že razživela in že šiba po stanovanju......zdele dam govejo juhico kuhat in pa kanister čaja sem bila v Lidlu-dobila le bundico,hlače so pa v 5tih minutah pogrebli se tipkamo še pol,ko bo mala počivala moj bo šu zj kmal...povej kolk cifro rabiš...mogoče jih pa dobi... 86/92.....jaz sem bila v Domžalah,Kamniku,moj pa v BTCju pa jih nikjer niso več imeli .....bi bila full hvaležna,res ........bundica je pa full huda(roza) in je glih za letošnjo zimo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 9:51:00
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva dale jiho kuhat-se je Hani full fajn zdel k je lahko sedela napultu in metala zelenjavo v pisker .......en korenček si je priborila in ga gricka .....čaj je pa tudi kuhan ....me vleče stran pridem nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:00:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za pikepoke.....se je že razživela in že šiba po stanovanju......zdele dam govejo juhico kuhat in pa kanister čaja sem bila v Lidlu-dobila le bundico,hlače so pa v 5tih minutah pogrebli se tipkamo še pol,ko bo mala počivala moj bo šu zj kmal...povej kolk cifro rabiš...mogoče jih pa dobi... 86/92.....jaz sem bila v Domžalah,Kamniku,moj pa v BTCju pa jih nikjer niso več imeli .....bi bila full hvaležna,res ........bundica je pa full huda(roza) in je glih za letošnjo zimo moj bo dons kr leteči po slo...tko da če dobi bo vzel tud zate... če pa slućajno kje prej dobiš pa sporoči...ti pošljem gsm na zs
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:03:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hvala za vspodbudne besede prijateljčki laufajo ... jaz pa grem tetama pomagat spucat vežico bye bye in naj vas greje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:13:05
|
|
|
|
birdy
|
Evo, kuhna, dnevna in predsoba pomita. Zdej pa še cunje pobrat in obesit pa po Kristiko. Čebela, kako je bilo pa z bundami? A soi še kej ostajale a so šle tud bunde proti koncu? Jst sem moji mami rekla če bo lahko šla pa očitno ne bo nič dobila Ah ja, bo že. Urša, sej ne bova čist celga stanovanja belila Predsoba in spalnica ostaneta taki kot sta, pa seveda kopalnica in wc. Ja, mal velik sva si pa res zadala pa upam da bo vseeno šlo. Sej moj bo belu, jst bom pa za njim pucala Pa vmes bo treba omare prebrisat, pa plan mam že prej vse spraznit da pol on samo beli. Bomo mel že kake dva dni prej vse bolj v razsulu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:20:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala za pikepoke.....se je že razživela in že šiba po stanovanju......zdele dam govejo juhico kuhat in pa kanister čaja sem bila v Lidlu-dobila le bundico,hlače so pa v 5tih minutah pogrebli se tipkamo še pol,ko bo mala počivala moj bo šu zj kmal...povej kolk cifro rabiš...mogoče jih pa dobi... 86/92.....jaz sem bila v Domžalah,Kamniku,moj pa v BTCju pa jih nikjer niso več imeli .....bi bila full hvaležna,res ........bundica je pa full huda(roza) in je glih za letošnjo zimo moj bo dons kr leteči po slo...tko da če dobi bo vzel tud zate... če pa slućajno kje prej dobiš pa sporoči...ti pošljem gsm na zs jaz ne bom več letala okrog,ker tukaj okrog ni nobenga Lidla več,pa še s Hano ne morem šibat okrog.....ti pošljem še jaz svojo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:21:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, kuhna, dnevna in predsoba pomita. Zdej pa še cunje pobrat in obesit pa po Kristiko. Čebela, kako je bilo pa z bundami? A soi še kej ostajale a so šle tud bunde proti koncu? Jst sem moji mami rekla če bo lahko šla pa očitno ne bo nič dobila Ah ja, bo že. Urša, sej ne bova čist celga stanovanja belila Predsoba in spalnica ostaneta taki kot sta, pa seveda kopalnica in wc. Ja, mal velik sva si pa res zadala pa upam da bo vseeno šlo. Sej moj bo belu, jst bom pa za njim pucala Pa vmes bo treba omare prebrisat, pa plan mam že prej vse spraznit da pol on samo beli. Bomo mel že kake dva dni prej vse bolj v razsulu v Domžalah sem tazadnjo dobila tapravo št,.so bile pa še večje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:33:05
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.......kdaj naj bi te klicali iz ZD???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 10:56:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.......kdaj naj bi te klicali iz ZD??? sm glih zj pogledala da delajo od 11h naprej....lahko me pa tud šele jutr dopoldan pokličejo...so rekl pondelk alpa tork.... si dobla zs, k sm neki mutila???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:07:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.......kdaj naj bi te klicali iz ZD??? sm glih zj pogledala da delajo od 11h naprej....lahko me pa tud šele jutr dopoldan pokličejo...so rekl pondelk alpa tork.... si dobla zs, k sm neki mutila??? upam,da te čimprej pokličejo,da nehaš biti živčna .....sem dobila zS in ti poslala še svojo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:10:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.......kdaj naj bi te klicali iz ZD??? sm glih zj pogledala da delajo od 11h naprej....lahko me pa tud šele jutr dopoldan pokličejo...so rekl pondelk alpa tork.... si dobla zs, k sm neki mutila??? upam,da te čimprej pokličejo,da nehaš biti živčna .....sem dobila zS in ti poslala še svojo tnx, ja ma sm res mal živčna veš....sj bl tko navznoter....se kr mal šejkam upam, da me dons pokličejo.... tebi pa sporočim če bo dobu hlače...kakšna pa barva?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:22:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.......kdaj naj bi te klicali iz ZD??? sm glih zj pogledala da delajo od 11h naprej....lahko me pa tud šele jutr dopoldan pokličejo...so rekl pondelk alpa tork.... si dobla zs, k sm neki mutila??? upam,da te čimprej pokličejo,da nehaš biti živčna .....sem dobila zS in ti poslala še svojo tnx, ja ma sm res mal živčna veš....sj bl tko navznoter....se kr mal šejkam upam, da me dons pokličejo.... tebi pa sporočim če bo dobu hlače...kakšna pa barva? naj te ne skrbi,ker je itak vse ok ......barve sta pa 2 in sicer čist črna za in karirasta(črno siva) za .....barva sploh ni pomembna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:23:57
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana počiva....je čisto ok ....če ponoči ne bo vročine oz. poslabšanja-gre jutri v vrtec ......ima pa slab apetit ...ko ustane bo itak juhico jedla,k jo obožuje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:26:35
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....... za odkrit pogovor-za vsakim dežjem pa itak posije sonce
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:30:53
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem za danes končala . Sem mislila da mi bo ratalo še posle preoblečt pa mi ni tko da bodo jutri na vrsti. Sedaj sem si še krompirčka dala v pečico - moje današnje kosilo, pečen krompirček in zelenjavica. Za tamaledva imam pa juhico. čebela super da je Hana boljša je pa sedaj res obdobje nenehnih prehladov in jaz jih mam že poln kufer. Držim pestke da bodo naši otročki zdravi Sjmm ma kako turbo neki, sm zlo počasna, zlikam 5 majc pa rabim počitek no sej počas se daleč pride
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....vav ti si čist pridna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:36:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana počiva....je čisto ok ....če ponoči ne bo vročine oz. poslabšanja-gre jutri v vrtec ......ima pa slab apetit ...ko ustane bo itak juhico jedla,k jo obožuje si kej pregledala zobke?? mogoč je to...k pr nas sta 2 nove trojkice spodaj...2 zgoraj pa tik pred zdajci da predreta....zato tud pr nas ni apetit tak kot smo ga vajeni pr naši miški...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:37:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....vav ti si čist pridna čebela ma ne nisem, sam se mi je tok nabralo za narest , ker prejšnji teden nisem. Pa mal me je sindrom gnezdenja prijel in veselo perem in likam za našo princeskico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:38:26
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk a Eva že spi v vrtcu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:40:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana počiva....je čisto ok ....če ponoči ne bo vročine oz. poslabšanja-gre jutri v vrtec ......ima pa slab apetit ...ko ustane bo itak juhico jedla,k jo obožuje si kej pregledala zobke?? mogoč je to...k pr nas sta 2 nove trojkice spodaj...2 zgoraj pa tik pred zdajci da predreta....zato tud pr nas ni apetit tak kot smo ga vajeni pr naši miški... sem gledala pa sem 1x vidla zobek,v drugo pa ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:41:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....vav ti si čist pridna čebela ma ne nisem, sam se mi je tok nabralo za narest , ker prejšnji teden nisem. Pa mal me je sindrom gnezdenja prijel in veselo perem in likam za našo princeskico a ime imata že izbran?.....midva sploh nimava idej za
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:49:17
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Urša ne bit tko pridna, nej ostane še kej za jutr! Čebela - za Hano da bo čimprej bolš! A ona tud uživa ko pomaga? Naša je tud taka; iz jedilnice stol privleče al pa pručko pa da zraven pa hoče vse vidt pa delat. Tamika moje sožalje! Našo familijo so tud bacili napadli - vsi trije smo prehlajeni, boli nas grlo, mala in jest kašljava edino vročine nimamo . Sm mislila da bom mogla tamalo ponoč peljat na inhalacije je tko kašlajla pa tko čudno piskala samo se je potem pomirilo. No šibam naprej delat. Hot lover pride jutr dopoldne baje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:51:04
|
|
|
|
Katjusa
|
hej čvekice sem dobla obisk (sošolka iz faksa, tista k je že dobla M ) in sme šle v velenje gledat za eno torbico pa je niso več imel pa sme pol eno drugo našla moja je namreč čist strgana in brez ne morem bit..... tko da sem dobla za 9€ novo k mi je luštna in upam da bo za neki časa..... tastaro sem imela vsaj 10 let tak da sem si novo res zaslužla Tamika tud tebi naj sonček sije sjmm za pogovore in lep večer Res imam zdej ful neke enargije sploh ne vem kje se je vzela in sme tok srečna.... mi je mamica neki govorila če je blo tega treba in sem ji povedala da ja, da se super počutmo in da smo srečni nosečke dejte mal manj delat če bi bla jst na vašem mestu bi se na kavč vlegla in mal kako knjigo prebrala, tv pogledala in uživala s malim bebijem v trebuščku petrušk upam, da danes pokličejo da boš mirnejša in da boš lahko zečela uživat čebela super, da gre Hani na boljše zdej grem pa orodje pospravljat pa posušen stroj me čaka dons gre moj v dramlje še po omaro za v spalnico upam, da bo šla pol not k je na mm tesno..... v soboto pa pripeljemo sem še ribice in sedežno tko da čebela upam, da bomo v nedeljo že na udobnem sedeli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?