|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
12.10.2010 7:48:20   
Čebel@
jutro

jaz sem spala do 7.30(2x WC),Hana še spiuser posted image ....ponoči sem jo šla pokrit in je smrčala ko polhekuser posted image .....danes imam sestanek v vrtcu,zdele zjutraj bom pa klicala da jo ne bo cel tedenuser posted image .......neki me po grlu praskauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.10.2010 7:57:28   
Čebel@
sjmm......user posted image user posted image user posted image  za nova naročila.....vi imate res nafilan dan do popolnostiuser posted image

birdy.....ja po mojih izračunih je prišlo na 25......imam pa tudi jaz takrat RDuser posted image ......zakaj čem bit huda?......jaz sem tudi tok sklerozna v tej nosečnosti,da je jojuser posted image user posted image ......Hana se je že umirila,ko sva merili temperaturo......upam,da ste imeli mirno nočkouser posted image

tamika......si se spočila?

salt......milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

rebeka.....četudi bom slučajno vmes popravljala seznam,kar napiši nove mere ko jih boš imelauser posted image

urša.......10000 postov imašuser posted image user posted image user posted image ......Hane še nisem videla,tko da nimam pojma kako jeuser posted image user posted image .....uživaj v pripravahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....javi se malouser posted image

tanci.......kakšne spremembo so bile v službi?upam,da pozitivne zateuser posted image

sunny.....kdaj začneš na novem delovnem mestu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 477
12.10.2010 8:22:43   
Katjusa
jutro.....

spalnica je dobila omaro ampak sem skoraj Birdy klicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj sma jo not stlačla ker je stena sloka in nisma upoštevala da ne bo šlo..... no zdej je not ampak ven pa ne gre več vsaj ne celauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa enmal ampak se ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ko bo več financ si lahko omislimo kako po meri do takrat bo pa super sam da je omara in da služi svojemu namenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da po dolgem času imamo omaro v spalnici (v dramljah je nisma imela)

Jst že perem stroj perila..... sicer se bom šla mal vlečt za ene pol urce pol imam pa omaro za napolnit... sma z mojmu do pol noči tisto omaro not tiščala pa sestavljala pol sma pa še filmček pogledala tak da mi manjka spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Otročka sta tud dons mal potegnla sploh Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da smo prišli v vrtec ravno ko so si šli roke umivat pred zajtrkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela in Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

Čebela kako je pa Hana danes? pa upam, da seiz praskanja kej ne razvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst ko imam čudno grlo kuj pojem roccolo zeliščni bombonček pa mi pomagauser posted image user posted image user posted image poskusi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 478
12.10.2010 8:24:13   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 479
12.10.2010 8:35:29   
Čebel@
katjuša......user posted image user posted image user posted image za omaro-meni jih vedno primankujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....Hana še spiuser posted image .....jem pa tačrne hals bombone za grlo.....spočij si oz. prinesi notr še nočno spanjeuser posted image user posted image user posted image

tamika....jutro.....kralji na delovnih mestih?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 480
12.10.2010 8:37:06   
Čebel@
jaz sem tudi včeraj z metrom hodila po otroški sobi in merila kako cem obrnit razporeditev za še 1 veliko posteljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 481
12.10.2010 8:38:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika....jutro.....kralji na delovnih mestih?

jp user posted image ... mami pa tudi user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 482
12.10.2010 8:41:00   
TAMIKA3
me je mami klicala ... user posted image po novi GSM user posted image user posted image

bye bye user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 483
12.10.2010 8:45:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke...
Mi smo bolani..še kar in spetuser posted image user posted image user posted image vrtec ta teden itak odpade....js sem pa skoraj na infekcijski pristala...driska,bruhanje,krči...so me pri dežurnem na kapalno prklopli pa eno dozo proti bolećinam...pa se je šele sedaj malo umirilo..........tako ,da sem na dieti...edino kar spravim vase je prepečenec in čaj....sj nevem,če se vam za tamalo že napisala...bom še enkrat....ima vnetje uhic...pojma nimam kako lahko,nosek vedno in skrbno čistima,mio že sama prinese inštrumenteuser posted image vedno zudi pazim da ima trakec,če piha....
Malo me skrbi,da se nebi nalzla kej od mene...pa še vem točno ne kaj mi je.........

fufufhj          jjjkdm..evo tole en lep pozdevček od Patiuser posted image .

No takole imamo....sem kar veliko prebrala,pa sem čist fuč...lepo bodite še naprej,v pripravah,navajanju drug drugega,lepo v teh lepih sončnih dneh in pikepoke za naše bubančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.10.2010 8:47:57   
Urša08
čebela naj se grlo čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da Hana še pančka user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša  user posted image user posted image user posted image user posted image za omare v spalnici. Sedaj si pa mal odpočijuser posted image

Tamika super za nov gsm user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tamalima že sobico pospravila, postle preoblekla tako da me samo še okno čaka da ga pomoijem in bo sobica tipi topi. Pa Katjuša me je spomnila da bi blo fino mal prat datuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 485
12.10.2010 8:51:41   
petrušk_
jutro punce...

nočka ok...sam 1x se je malčica zbudila od kašlja, tko da velik napredek....pa brez čajčka se je kašelj umiriluser posted image user posted image user posted image
čakam rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image

vrtec:
super, mal tesnobice v srčku naše miške, ko je vzgojiteljici povedala, da gre mami v službo, ampak solzic pa ni blo....tko da sm res fuuuuuuuuuuuullllllllllllll ponosna na mojo miško.....pa k smo vstal je rekla...mami ubo, oči ubo...eva ltecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@....sem prav prebrala, da si v ritki namerila temperature 38,5 in ji dala svečko??
če sem prav informirana je to 38 če bi pod pazduho meru, ane??!!

tamika.user posted image user posted image user posted image za nov telefonček, pa upam, da so srčne ranice že mal manjše??user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj.....

sjmm.... super za šoping in biznis.....pa spet kruh...mi že na daleč diši...joooojjj same sendviče bi reeessss....grozaaaaaaaaa....čist sm neodgovorna, tolk kil k jih mam zdej sm šla evo že rodit, pomoje bom aprila ko soduser posted image user posted image user posted image user posted image ...no bomo že pol hujšal, k bomo malčka varno na svet spravli...anedauser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....super, da si tko zadovoljna z vrtcem....sj sm jest tud razmišljala a bi jo dala al ne....glede na to, da vas je velik zmoglo met 2 doma....sam vem, da ne bo mela nič od mene....razen sprehodkov ob lepih dnevih....če bo pa grdo vreme bo pa v vrtču miljonkrat bolj uživala.....tko da...upam, da sm prov nardila....pa zj že res gre kar rada...ni še čist ampak res je pridna

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.10.2010 8:52:29   
Čebel@
Hana spi že 14 uruser posted image ......pa sem ji vrata odpra in luč prižgala,pa jo sploh ne motiuser posted image user posted image user posted image

tamika......sporoči,kater telefon boš uzelauser posted image user posted image user posted image

petrušk.......jutrouser posted image

urša......ti si že čist divjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.10.2010 8:55:29 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 487
12.10.2010 8:55:00   
Čebel@
petrušk......mislim da je Eva na super poti,da bo z veseljem hodila v vrtecuser posted image user posted image user posted image .......ja v riti sem ji merila in ji vedno dam pri 38,5C svečko(je gorela-Hana,ne svečkauser posted image )

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.10.2010 8:57:47   
baki
jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno.  katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO.user posted image user posted image user posted image   .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišemuser posted image                                                                                                                                                          

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.10.2010 9:01:13   
baki
bom mogla kr sama met dieto ko ste pa skor vse nosečeuser posted image .sjmm-bi mogoče tiiiiiiii,se šla z manouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.10.2010 9:06:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk......mislim da je Eva na super poti,da bo z veseljem hodila v vrtecuser posted image user posted image user posted image .......ja v riti sem ji merila in ji vedno dam pri 38,5C svečko(je gorela-Hana,ne svečkauser posted image )

http://www.zd-lj.si/zdlj/images/stories/otrok_vrocina-1.pdf

nočem ti nič pametovat...ampak preber si tale link...jst sm začela čist drugač postopat pri vročini ko sm to prebrala.....
pa še  to...k ne vem če tle piše.....
ko ima otrok pri vročini mrzle rokice in nogice vročina narašča, ko ima pa vroče rokice in nogice pa vročina ne bo več naraščala in šele takrat jo začnemo zbijati....seveda če je več kot 38,5  merjeno pod pazduho.....
še enkrat...nočem bit pametna....to je samo moje mnenje...vsak pa svojega otroka najbolj pozna kako visoko vročino prenese....evi se pri 38 sploh še ne vidi da ima vročino....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.10.2010 9:06:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutro.....pri nas je bla spet slana.fuj jok je mrzlo.spet sem poslala eno prošnjo za službo upam da tokrat uspešno.  katjuša držim pesti za +sURFupam da se čimprej pozdravite .KATERA GRE Z MANO NA DIETO.user posted image user posted image user posted image   .DONS JO ZAČNEM.mater sem neki zajjjjjjj...... kot da prvič pišemuser posted image                                                                                                                                                          

jstuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa telovadba?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.10.2010 9:07:33   
petrušk_

držim pesti za službo...pa tud za dieto, da ti rata....user posted image user posted image user posted image user posted image te podpiram, kljub temu, da ne bom hujšala...jst pa isto od tebe pričakujem tam nekje junijauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 493
12.10.2010 9:10:57   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kaj pa je to telovadbauser posted image user posted image user posted image za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbouser posted image
jstuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa telovadba?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.10.2010 9:11:58   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

držim pesti za službo...pa tud za dieto, da ti rata....user posted image user posted image user posted image user posted image te podpiram, kljub temu, da ne bom hujšala...jst pa isto od tebe pričakujem tam nekje junijauser posted image user posted image user posted image user posted image

se bova pa junija pogovarjale naprejuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.10.2010 9:12:40   
baki

kaj pa je to telovadbauser posted image user posted image user posted image za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbouser posted image

mater sem spet zajjjjjjj......

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.10.2010 9:15:00   
Urša08
Baki jaz bom šla čez kake pol leta, takrat greve lahko skupiuser posted image sedaj te pa lahko spodbujamuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk
kolk kg si pa pridelala v nosečnosto sedaj če ni skrivnost?

Katjuša prvo test nared ker če si nosela nč hujšatuser posted image user posted image user posted image Jaz mam tak filing da si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.10.2010 9:17:12   
sjmm
jutro, dan!!!!!!

mismo kr spali, sam mali je bil skoz pr nama...se mu je že pozn zvečer zgleda neki sanjal in sem ga kr dolgo mirila na ta velki pojstli, pol se pa mi ga ni več dal prestavlatuser posted image

zdej mau z mojim kofetkava, prjatlčki so že spraznjeni...sm mela dons pomočuser posted image

Maj je prteku iz spalnice ene 10 minut nazaj...tko d zdej bo kmal lakota...flaška je bla ob pol7h

dons imamo pa pri nas tud že toplo...sej je zuni kr mraz...madoniš..že skor zimske temperatureuser posted image

urša...super d je Žiga tak priden vrtičkar....sigurn je pol tud tebi lažje, hja, Nejc je pa že tok star d zna mau na srce mamivo potrkatuser posted image ...le u izi delaj, pa počivaj umes...sej zdej gre pa že pol proti koncu

katjuša...uf, kok pri vas garate...kako pa kaj tvoje roke???

čebelc@.
..uf, Hana je pa prava zaspanka...naj se hitro pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk...upam, da dons dobiš dobre rezultate in, da te ne mučijo s čakanjemuser posted image user posted image

baki...srečno pot z dietouser posted image

tamika...kok so tvoji princi pridni...sploh zvečer...ti napišeš d že vsi spijo...joj, pri nas še vsi okol skačejouser posted image user posted image user posted image ...pa super za nov GSM!!!

nč, bo treba kej u roke prijet...vsaj sesalc, pa kako cuno k bo kopalnico zdrgnilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.10.2010 9:17:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki jaz bom šla čez kake pol leta, takrat greve lahko skupiuser posted image sedaj te pa lahko spodbujamuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk
kolk kg si pa pridelala v nosečnosto sedaj če ni skrivnost?

Katjuša prvo test nared ker če si nosela nč hujšatuser posted image user posted image user posted image Jaz mam tak filing da si user posted image user posted image user posted image user posted image

oh zdaj še nič...eno kilo....med evo in zdaj pa 10....
po evi sta mi ostale samo 2 plusa....pol smo pa jedl, jedl jed.---- no vsaj zgleda tko    in jih je +10user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.10.2010 9:18:59   
Katjusa

kaj pa je to telovadba za to sem pa anti.ful rada hodim in to upam da se šteje v telovadbo
mater sem spet zajjjjjjj......

evo popravljeno:) telovadba mah to je to k zmožekom počneta ponavadi v spalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?