|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
11.10.2010 11:51:36   
Čebel@
simona......ja sem jo začela na polno vključevati v gospodinska opravila-se ji tok fajn zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kompletno familijo

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.10.2010 11:53:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

urša.....vav ti si čist pridnauser posted image user posted image user posted image

čebela ma ne nisem, sam se mi je tok nabralo za narest , ker prejšnji teden nisem. Pa mal me je sindrom gnezdenja prijel in veselo perem in likam za našo princeskicouser posted image

a ime imata že izbran?.....midva sploh nimava idej za user posted image user posted image

mi imamo nekaj kar nam je ostalo v rezevi pri beniju in florijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam posodmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.10.2010 11:54:15   
Katjusa
simonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko zdravja

čebela lahko da je zobek ker je značilno da se gre skrivalnice v tipu zdej ga vidiš zdej ga ne vidiš... tko ene 2-3 dni pol pa se ne skriva večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.10.2010 11:54:37   
Čebel@
katjuša......če bomo le zdravi,pol pridemouser posted image user posted image user posted image .......lahko tudi na tleh sedimo-bo otrokom še bolj fajnuser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image za uspešen nakup......in sta ugotovile,kok časa ti user posted image  zamuja?.....lahko daš predloge za imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.10.2010 11:55:07   
Urša08
čebela nimava še imena izbrangauser posted image , mi je včerej moj reku naj izberem. Sam nočem sama, želim da je skupna odločitev. Jaz se nagibam k Neži, Ajdi al pa Zarji, mojmu je pa Teja všeč. No sej imava še mal časauser posted image user posted image A za fantka pa mata že izbrano?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.10.2010 11:55:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela lahko da je zobek ker je značilno da se gre skrivalnice v tipu zdej ga vidiš zdej ga ne vidiš... tko ene 2-3 dni pol pa se ne skriva večuser posted image user posted image user posted image

no upam da je zob,ker se malo butasto oz. čoravo počutim ker narobe vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.10.2010 11:55:48   
Urša08
Katjuša a si kupla test? Dej no jaz sem firbčna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.10.2010 11:56:36   
Čebel@

čebela nimava še imena izbrangauser posted image , mi je včerej moj reku naj izberem. Sam nočem sama, želim da je skupna odločitev. Jaz se nagibam k Neži, Ajdi al pa Zarji, mojmu je pa Teja všeč. No sej imava še mal časauser posted image user posted image A za fantka pa mata že izbrano?
če ne prej,se bosta odločila ko bo user posted image  že na svetuuser posted image user posted image user posted image ..ja za fantka sva se pa takoj odločilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.10.2010 12:02:10   
birdy
Katjuša, a na mm bo šla omara v spalnico? zdej si me spomnimla, smo bli v soboto pri naših, ker je moja mat prosila mojega če bi lahko pomagu pojstlo spravt v prvi štuk (pomagu našemu fotru seveda). sta namreč zamenjala pojstlo. No, in se lotita ta naša deca. Fotr že siten,sta mogla še neki narazen šravfat k drgač itak ne bi šlo... Skratka, fotr siten, neseta po štengah gor, hočeta čez vrata, jao, ne greuser posted image Fotr je tulu, klel, pizdu čez našo mat, men je pa dopizdil, sem prjela tisto pojstlo in jo mal nagnila in je šlo v sobo. Tko da če vam kej ne bo šlo, mene poklič, sem glih v elementuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.10.2010 12:04:10   
Urša08
Čebela a je ime skrivnost?

Birdy
kaj če bi se ti čuvala in ne premikala pohištva.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.10.2010 12:05:12   
Urša08
Simonakr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.10.2010 12:06:14   
Čebel@
dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za user posted image  tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.10.2010 12:06:56   
Čebel@

niuser posted image .....če bo tale user posted image  user posted image  bo Galuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.10.2010 12:08:57   
Urša08

dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za user posted image  tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim???

čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.10.2010 12:09:21   
Urša08

niuser posted image .....če bo tale user posted image  user posted image  bo Galuser posted image

Ful lepo ime user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.10.2010 12:09:54   
Čebel@
evo,tole sem mislila:

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.10.2010 12:09:57   
Katjusa

Katjuša a si kupla test? Dej no jaz sem firbčna user posted image user posted image user posted image

test imam itak domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi ga je že v četrtek pod nos pomolil najprej je reku, če mi da test sem misla, da se heca in sem rekla ja pol je pa reku v kopalnici jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jst sem ne dam k mi lahko zamuja kr tko (psihičnega izvora) pa tud zdej je tisto stanje, ki je običajno pred M torej suša pol se začne sluz pol se pauser posted image vlije... tko da čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image jah v tok letih delanja nauser posted image sem se naučila celo čakat.....
v bistvu bi jo mogla dobit nekje 30.9. al pa tam do 3.10 kar bi blo 31 dni torej zamuja nekje 1 dober teden  zadnje 6 mesecev je bila točna na 28..... ampak izkušnje povejo, da lahko hodi tud 49 dni.... sej vam sem povedala sam zato k sem če mal živčna in mal težko zadržujem mojo radovednost in ve mi pri tem nič ne pomagateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela mi smo razmišljaji o Dori, Katarini, Karin...... men je ful všeč Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image če bomo imeli kdaj punčko bo verjetno Karin (mirotu je to ful všeč).....
Urša men je tud Teja všečuser posted image potem pa Zarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

nažente me delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.10.2010 12:10:08   
petrušk_

jst sm mela...kao kombinezon...ne predstavlam si kaj bi brez njega pri evi...zakon je...k spodi je oblečenuser posted image tko kt notr, za vn ga pa sam še kapco pa ta kombinezonček oblečeš pa je....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.10.2010 12:10:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej čvekice sem dobla obisk (sošolka iz faksa, tista k je že dobla Muser posted image user posted image user posted image user posted image ) in sme šle v velenje gledat za eno torbico pa je niso več imel pa sme pol eno drugo našla moja je namreč čist strgana in brez ne morem bit..... tko da sem dobla za 9€ novo k mi je luštna in upam da bo za neki časa..... tastaro sem imela vsaj 10 letuser posted image user posted image user posted image tak da sem si novo res zaslužlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud tebi naj sonček sije

sjmm za pogovore in lep večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res imam zdej ful neke enargije sploh ne vem kje se je vzela in sme tok srečna.... mi je mamica neki govorila če je blo tega treba in sem ji povedala da ja, da se super počutmo in da smo srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image
nosečke dejte mal manj delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bla jst na vašem mestu bi se na kavč vlegla in mal kako knjigo prebrala, tv pogledala in uživala s malim bebijem v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
petrušk upam, da danes pokličejo da boš mirnejša in da boš lahko zečela uživatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela super, da gre Hani na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa orodje pospravljat pa posušen stroj me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dons gre moj v dramlje še po omaro za v spalnico upam, da bo šla pol not k je na mm tesno..... v soboto pa pripeljemo sem še ribice in sedežnouser posted image user posted image user posted image tko da čebela upam, da bomo v nedeljo že na udobnem sedeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala katjuša...pa super za vas, da ste veseli user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke za ta velik potreben korak....pa da vam vse laufa kot je treba

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.10.2010 12:10:14   
petrušk_

Petrušk a Eva že spi v vrtcu?

ja prejšn tedn, preden je bla bolana je spala v čet in petek in sploh ni blo problema - je bla ful ponosna baje, k ma svojo pojstlco...tko da dons tud spi...me pa pokličejo ko se zbudi in jo grem iskat...tko da vsaj tle ni problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.10.2010 12:10:24   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Hana počiva....je čisto okuser posted image user posted image user posted image ....če ponoči ne bo vročine oz. poslabšanja-gre jutri v vrtecuser posted image ......ima pa slab apetituser posted image ...ko ustane bo itak juhico jedla,k jo obožujeuser posted image

si kej pregledala zobke?? mogoč je to...k pr nas sta 2 nove trojkice spodaj...2 zgoraj pa tik pred zdajci da predreta....zato tud pr nas ni apetit tak kot smo ga vajeni pr naši miški...

sem gledala pa sem 1x vidla zobek,v drugo pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.10.2010 12:10:45   
Čebel@

Ful lepo ime user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ....če bo pa user posted image  bo pa zgleda kar Deklicauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.10.2010 12:11:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, a na mm bo šla omara v spalnico? zdej si me spomnimla, smo bli v soboto pri naših, ker je moja mat prosila mojega če bi lahko pomagu pojstlo spravt v prvi štuk (pomagu našemu fotru seveda). sta namreč zamenjala pojstlo. No, in se lotita ta naša deca. Fotr že siten,sta mogla še neki narazen šravfat k drgač itak ne bi šlo... Skratka, fotr siten, neseta po štengah gor, hočeta čez vrata, jao, ne greuser posted image Fotr je tulu, klel, pizdu čez našo mat, men je pa dopizdil, sem prjela tisto pojstlo in jo mal nagnila in je šlo v sobo. Tko da če vam kej ne bo šlo, mene poklič, sem glih v elementuuser posted image

te nocoj pokličemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je v bistvu je tko placa je 143,5 omara je 144 sam če pojstlo mal stlačma se da dobit 144,5cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jst čem to omaro imet k je ravno dost velika za najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.10.2010 12:12:37   
Čebel@

čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve

sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.10.2010 12:14:37   
Katjusa

tud jst mislim, da ne boš rablauser posted image če pa dobiš super ugodno pa glava ne bo bolelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?