Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:51:36
|
|
|
|
Čebel@
|
simona......ja sem jo začela na polno vključevati v gospodinska opravila-se ji tok fajn zdi .......... za kompletno familijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:53:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....vav ti si čist pridna čebela ma ne nisem, sam se mi je tok nabralo za narest , ker prejšnji teden nisem. Pa mal me je sindrom gnezdenja prijel in veselo perem in likam za našo princeskico a ime imata že izbran?.....midva sploh nimava idej za mi imamo nekaj kar nam je ostalo v rezevi pri beniju in floriju vam posodmo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:54:15
|
|
|
|
Katjusa
|
simona veliko zdravja čebela lahko da je zobek ker je značilno da se gre skrivalnice v tipu zdej ga vidiš zdej ga ne vidiš... tko ene 2-3 dni pol pa se ne skriva več
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:54:37
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......če bomo le zdravi,pol pridemo .......lahko tudi na tleh sedimo-bo otrokom še bolj fajn ...... za uspešen nakup......in sta ugotovile,kok časa ti zamuja?.....lahko daš predloge za ime
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:55:07
|
|
|
|
Urša08
|
čebela nimava še imena izbranga , mi je včerej moj reku naj izberem. Sam nočem sama, želim da je skupna odločitev. Jaz se nagibam k Neži, Ajdi al pa Zarji, mojmu je pa Teja všeč. No sej imava še mal časa A za fantka pa mata že izbrano?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:55:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela lahko da je zobek ker je značilno da se gre skrivalnice v tipu zdej ga vidiš zdej ga ne vidiš... tko ene 2-3 dni pol pa se ne skriva več no upam da je zob,ker se malo butasto oz. čoravo počutim ker narobe vidim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:55:48
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a si kupla test? Dej no jaz sem firbčna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 11:56:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela nimava še imena izbranga , mi je včerej moj reku naj izberem. Sam nočem sama, želim da je skupna odločitev. Jaz se nagibam k Neži, Ajdi al pa Zarji, mojmu je pa Teja všeč. No sej imava še mal časa A za fantka pa mata že izbrano? če ne prej,se bosta odločila ko bo že na svetu ..ja za fantka sva se pa takoj odločila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:02:10
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, a na mm bo šla omara v spalnico? zdej si me spomnimla, smo bli v soboto pri naših, ker je moja mat prosila mojega če bi lahko pomagu pojstlo spravt v prvi štuk (pomagu našemu fotru seveda). sta namreč zamenjala pojstlo. No, in se lotita ta naša deca. Fotr že siten,sta mogla še neki narazen šravfat k drgač itak ne bi šlo... Skratka, fotr siten, neseta po štengah gor, hočeta čez vrata, jao, ne gre Fotr je tulu, klel, pizdu čez našo mat, men je pa dopizdil, sem prjela tisto pojstlo in jo mal nagnila in je šlo v sobo. Tko da če vam kej ne bo šlo, mene poklič, sem glih v elementu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:04:10
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela a je ime skrivnost? Birdy kaj če bi se ti čuvala in ne premikala pohištva.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:05:12
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr da se pozdravite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:06:14
|
|
|
|
Čebel@
|
dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:06:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebela a je ime skrivnost? ni .....če bo tale bo Gal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:08:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:09:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebela a je ime skrivnost? ni .....če bo tale bo Gal Ful lepo ime
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:09:54
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,tole sem mislila:
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:09:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a si kupla test? Dej no jaz sem firbčna test imam itak doma moj mi ga je že v četrtek pod nos pomolil najprej je reku, če mi da test sem misla, da se heca in sem rekla ja pol je pa reku v kopalnici je ampak jst sem ne dam k mi lahko zamuja kr tko (psihičnega izvora) pa tud zdej je tisto stanje, ki je običajno pred M torej suša pol se začne sluz pol se pa vlije... tko da čakam jah v tok letih delanja na sem se naučila celo čakat..... v bistvu bi jo mogla dobit nekje 30.9. al pa tam do 3.10 kar bi blo 31 dni torej zamuja nekje 1 dober teden zadnje 6 mesecev je bila točna na 28..... ampak izkušnje povejo, da lahko hodi tud 49 dni.... sej vam sem povedala sam zato k sem če mal živčna in mal težko zadržujem mojo radovednost in ve mi pri tem nič ne pomagate čebela mi smo razmišljaji o Dori, Katarini, Karin...... men je ful všeč Karolina če bomo imeli kdaj punčko bo verjetno Karin (mirotu je to ful všeč)..... Urša men je tud Teja všeč potem pa Zarja nažente me delat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:10:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? jst sm mela...kao kombinezon...ne predstavlam si kaj bi brez njega pri evi...zakon je...k spodi je oblečen tko kt notr, za vn ga pa sam še kapco pa ta kombinezonček oblečeš pa je....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:10:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hej čvekice sem dobla obisk (sošolka iz faksa, tista k je že dobla M ) in sme šle v velenje gledat za eno torbico pa je niso več imel pa sme pol eno drugo našla moja je namreč čist strgana in brez ne morem bit..... tko da sem dobla za 9€ novo k mi je luštna in upam da bo za neki časa..... tastaro sem imela vsaj 10 let tak da sem si novo res zaslužla Tamika tud tebi naj sonček sije sjmm za pogovore in lep večer Res imam zdej ful neke enargije sploh ne vem kje se je vzela in sme tok srečna.... mi je mamica neki govorila če je blo tega treba in sem ji povedala da ja, da se super počutmo in da smo srečni nosečke dejte mal manj delat če bi bla jst na vašem mestu bi se na kavč vlegla in mal kako knjigo prebrala, tv pogledala in uživala s malim bebijem v trebuščku petrušk upam, da danes pokličejo da boš mirnejša in da boš lahko zečela uživat čebela super, da gre Hani na boljše zdej grem pa orodje pospravljat pa posušen stroj me čaka dons gre moj v dramlje še po omaro za v spalnico upam, da bo šla pol not k je na mm tesno..... v soboto pa pripeljemo sem še ribice in sedežno tko da čebela upam, da bomo v nedeljo že na udobnem sedeli hvala katjuša...pa super za vas, da ste veseli čestitke za ta velik potreben korak....pa da vam vse laufa kot je treba
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:10:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk a Eva že spi v vrtcu? ja prejšn tedn, preden je bla bolana je spala v čet in petek in sploh ni blo problema - je bla ful ponosna baje, k ma svojo pojstlco...tko da dons tud spi...me pa pokličejo ko se zbudi in jo grem iskat...tko da vsaj tle ni problemov
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:10:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana počiva....je čisto ok ....če ponoči ne bo vročine oz. poslabšanja-gre jutri v vrtec ......ima pa slab apetit ...ko ustane bo itak juhico jedla,k jo obožuje si kej pregledala zobke?? mogoč je to...k pr nas sta 2 nove trojkice spodaj...2 zgoraj pa tik pred zdajci da predreta....zato tud pr nas ni apetit tak kot smo ga vajeni pr naši miški... sem gledala pa sem 1x vidla zobek,v drugo pa ne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:10:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebela a je ime skrivnost? ni .....če bo tale bo Gal Ful lepo ime ....če bo pa bo pa zgleda kar Deklica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:11:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, a na mm bo šla omara v spalnico? zdej si me spomnimla, smo bli v soboto pri naših, ker je moja mat prosila mojega če bi lahko pomagu pojstlo spravt v prvi štuk (pomagu našemu fotru seveda). sta namreč zamenjala pojstlo. No, in se lotita ta naša deca. Fotr že siten,sta mogla še neki narazen šravfat k drgač itak ne bi šlo... Skratka, fotr siten, neseta po štengah gor, hočeta čez vrata, jao, ne gre Fotr je tulu, klel, pizdu čez našo mat, men je pa dopizdil, sem prjela tisto pojstlo in jo mal nagnila in je šlo v sobo. Tko da če vam kej ne bo šlo, mene poklič, sem glih v elementu te nocoj pokličem je v bistvu je tko placa je 143,5 omara je 144 sam če pojstlo mal stlačma se da dobit 144,5cm in jst čem to omaro imet k je ravno dost velika za naju
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:12:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve sej zato me zanima ker bom ga glih 1 mesec rabila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 11.10.2010 12:14:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dajte mi svetovati,če se mi splača kupit za tistga medvedka(pajacka) plišastega(ga oblečeš vanj)-upam da veste kaj mislim??? čebela glede na tvoj rok se mi zdi da je brezveze. Lahko ti jaz posodim - mam št. 62 nevtralne (bež) barve tud jst mislim, da ne boš rabla če pa dobiš super ugodno pa glava ne bo bolela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?