lonalona
|
juhu,.. majchi---zržala sem včerišni dan sicer porabila pa tud celo rolo papirja,..kar jok na jok, pa sej je res potem minejo trenutki in potem zopet lepši trenutki. upam da je tudi tko kot pravijo nekatere da k tem pripormorejo tudi nosečniški hormoni in da po pordu da bo veliko bolje ,..drgač pa ja sem se komaj danes dopoldne spravila k sebi k te držijo taki trebutki potem kr teško minejo ,..je treb kar kako lepo misl prebrat pa je potem bolje. Za modrc za dojenje ja je res malo veliko denarja,..ker že tako modrce kopujem v NY-kerju ,..sm pa sedaj začela kupocati tudi prek spleta v Lisci ker imajo tudi kake akcijein tud modrčki so mi všeč tudi spodnjice sem kar nekaj nabavila in se obnese ter tudi cenovno je ceneje kot v trgovinah. oblačila za otočka oblečti za iz pordnipnice je bil cev projetk,..kajti te kopleti kateri jih imajo kao v BC za iz porodnišnice minikakor niso bili všče ,..tkao da sva z mojim kar mal skombinirala v H&M,..imam pa sledeč, žametne hlače z naramnicami, bodi z dolgimi rokavi, bobmbažno kapico, če bo treb še vovoneno za po vrh,žabice bobžane do pasu,nogavičke ter štrikane copatke ajaj pa jopčka vovnena, za povrhi pa dekca štrikana,..upam da bo to dovolj no v primeru da bi bil kak sneg ali pa res kak hud mraz pa imava še pripravljen kombinizjoček sam se mi zdi to čist preveč. Pišuka vse imate tudi pripravljen etoreb za v porodnišnico ,..vse imam če tega nimam pripravljenga pa nevem zakaj se nemorm spravt to prštimat,..sam bo treba, nekater k vas berem imate kar neki velik robe za sabo pripravljene,.. Ime za otočka pa je za punčko pripravljen že lep čas,..za fantičapa sva ga imela pa ker je dala prijateljica tak ime sva se odločila za drugege,..in ker ta drugi jih je ratalo v našem kraju kar nekaj sva moral zopet spremniti ,..no in sedaj je tudi za fantiča pripravljeno ime,..tako da samo še čakamo sicer veva načloma kaj naj bibilo vendar vse eno si pustiva za vsak slučaj če so se zmotili , ... Jutri pa spet mal v lj,..no sej bom skoraj cev tedn po opravkih ,..v mestu ,..če ap bi imela v četrtek čas bi se vam pa pridružial na kavici ,..se bom pa naslednjič da se spoznamo. Še nekaj a katera hodi sedaj v MŠ v porodnišnico?,...jaz grem v četrtek samo na predavanja od poroda,.. Bembine lepo se imejte pa lep večer,..
|