|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
6.10.2010 9:37:15   
MalaNeli
ooo, jaz sem pa danes dopolnila 36T in začnemo jutr 37 :)
drugorodke kako je s user posted image sedaj na koncu?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.10.2010 9:37:29   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

se razumemo seveda user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bili kar malo zgubljeni, ko smo voziček posodili svakinji, ker smo ga imeli za transport nakupljenega iz avta do stanovanja user posted image user posted image   Zdaj pa je treba vsaj 2x iti dol po robo...user posted image user posted image user posted image

ta je še boljšauser posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.10.2010 9:39:20   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ooo, jaz sem pa danes dopolnila 36T in začnemo jutr 37 :)
drugorodke kako je s user posted image sedaj na koncu?

hm, midva dolgo nisva nič, potem sva pri točno 38t zjutraj, zvečer sem dobila popadke...zdej a je povezano ali ni, ne vem...bova pa zdaj raje še kakšen teden kasneje, no če rodim prej bo pa še kasnejeuser posted image  

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.10.2010 9:43:13   
pajac
malaNeli, počasi se nimaš kaj več za sekirat.. kaj več kot sprožit porod ne moreš.. Pri nas prvič ni pomagalo nič in smo šli v 42. teden... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.10.2010 9:44:10   
MalaNeli
:D hehe. ja sam če ni 37T polni, pol se šteje še za nedonošenga a ne? tk da bomo rajš previdni :D

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.10.2010 9:45:01   
D0aisy
Kakšno jutro!user posted image Sam dež.
Jaz sem pristala na antibotikih sem fasala vnetje ledvic user posted image .

Mi2 sobe ne bova urejala, ker je nimamo. Živiva zaenkrat v enosobnem stanovanju in to pomeni, da bo detece pri nama v sobi. Se mi zaenkrat ni potrebno ubadati z stenskimi nalepkami, mogoče drugo leto ko se preselimo. Takrat bomo to verjetno (upam, da) urejali za drugega člana.

Rodit grem pa najverjetneje v MB

Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.10.2010 10:00:47   
pajac
moram priznat, da sem vam novemberkem iz prve polovice novembra, kar malo fouš za te dopolnjene tedne  user posted image pa ne zaradi tega, ker bi rada čimprej rodila (se mi prav nič ne mudi, je prav fajn tako, lahko gremo še malo okoli s Petrom..), ampak ker me je malo strah teh zvijanj na vsake nekaj dni....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.10.2010 10:03:01   
pajac
DOaisy user posted image user posted image user posted image saj bo.... antibiotik bo prejel hiter in te ne bo več matralo, pa še lepši dnevi so napovedani....

Boste pa sobici user posted image user posted image naslednje leto urejali pa še za nazaj ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.10.2010 10:12:54   
Renesme**

moram priznat, da sem vam novemberkem iz prve polovice novembra, kar malo fouš za te dopolnjene tedne  user posted image pa ne zaradi tega, ker bi rada čimprej rodila (se mi prav nič ne mudi, je prav fajn tako, lahko gremo še malo okoli s Petrom..), ampak ker me je malo strah teh zvijanj na vsake nekaj dni....user posted image

sem ti že prej hotela napisat, da je mene tudi nekaj zvijalo v teh tednih ko si zdaj ti, pol sem pa skoz govorila, ne še, še tolk pa tolk, no sej zdej tud pravim, da 16 dni nima še da kam gre, še nima izselitvenega nalogauser posted image

Sej z otročki bo vse ok, tud če se rodijo pri 34t ali pa 36t, ampak hodit potem celo leto v razvojno samo zaradi tega ker je "nedonošenček", uf to se mi pa ne da....res nebi rada tam hodila, tudi z donošenim neuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.10.2010 10:19:53   
pajac
se strinjam s tabo... saj prvič sem imela isto, samo takrat sem pri 34. tednu imela pogosto otrdevanje in sem se šla pokazat v porodnišnico (ko je moj bil v šoli za očete) in so mi pol vsak teden snemali CTG, ki je kazal popadke, jaz pa nisem nič čutila... pa še odpirat sem se začela... Zdaj pa me kar nekaj zvija in me to jezi....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.10.2010 10:26:55   
aleunam
Upam, da bodo lepši dnevi čimprej, da operem še cotke. Danes sem še kupila prehodni pajac v NKD, kot ga je objavila škorpijonček (kje pa je ona?). Ful mi je všeč, ampak sedaj pa res več ne grem nikamor! Bodo morali zaprti vse štacune pred mano. user posted image  No, rabim še kapico in mogoče kakšne žabice user posted image , aja, pa aptamil eno vrečkico, ki ga omenjate. Če bo potrebno več, se domov iz P vzame cela škatla. Potem pa je za user posted image  vse. Zase nisem kupila še ničesar (no, za v P mam skoraj vse), v planu pa mam modrc, ene dva spodnja dela trenirk, kakšno majčko, sp. del pižame... Toliko, da ne bom hodla kot razcapanec po hiši user posted image , ostalo pa že sproti.

Počasi lahko grem rodit. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi rada 15. novembra že vozičkala. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.10.2010 10:47:53   
aleksa83
Pozdravček vsem user posted image in srčkanim user posted image !

Včeraj je bila prijateljica na obisku je je rekla, da če sem malo nora kaj imam cotik, da jih pol ne bom uporabilauser posted image . pa sem ji rekla, da kaj pa mi jih nositeuser posted image . Saj sama nisem nič kupila razena dva bodeka, ostalo sem vse dobilauser posted image .Še tri vreče jih imam, pa so oprane pa vse, pa jih nimam kam dati, imam 2 omari polni,...user posted image user posted image
Točno, pofotkati še moram, pa gor dati :)))

Hjoj, kak mi včasih trebuh otrdeva, pa user posted image brca ravno v mehur, tak, da lauflem, ko nora. No mogoče ima moj mehur za boksarsko vrečo, mogoče boksa.user posted image
Kaj je od vas kateri tudi tako zelo vroče, da samo teče,? Pa noge mi otekajo, tak,d a se mi gleženj sploh ne vidi,...

Ena znanka nosi že 14 dni čez rok, pa nima popadkov pa nič, pa je v Mb niso sprejeli, da bi ji sprožili porod, ker je baje bil tisti doktor na stavki, ko je takrat delal. Kaki butci, pa stavkanje, naj grejo nekam, pol pa je kje kaj user posted image narobe, pa ne bo nioben nič kriv,...
So že rekli, da naj bi bilo nekaj narobe, a pred dvema dnevoma še je bilo vse ok. In sedaj jo komaj pelje v četrtek, jutri nazaj,...user posted image
Upam, da bo vse vredu,..., držim pesti.

A je brala katera slovenske novice danes? ena svetovalka je dobila 50 eur na uro plačano,..., majkemi, pol pa se štrajka. To pomeni, da je delala 10 ur, pa je dobila tako plačo kot jaz celi mesec z 20 timi nadurami.

A razmišlja katera o tem, da bi šla rodit v tujino, npr. Avstrija? Jaaz ne vem kam naj grem, ker če bo tako stanje glede te stavke, jim pa res ne zaupam,...

Se še oglasim, skočim sedaj malo k dedeku in babici, pa še pol kaj napišem,..

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.10.2010 10:51:23   
Soncchhek
hojla
kaj bo spet dež danes.....sem mislila na čvek do prijateljice....pa ko s emi2 dobiva itaq zunaj ulije dežuser posted image user posted image user posted image user posted image .

pleničke....jaz imam zdaj še tole pripravljeno...skoraj....pa je moj včeraj pobral suhe....se odločil, da še ne bova to likala....čez kir dan bovauser posted image ....pa danes vidim da je moja mami zlikala že 3/4user posted image . Menda pa babice to rade počnejo....sem rekla da ima ekskluzivno pravico, da jih lahk ves čas likauser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da ne bo treba na široko previjat, ker tole likat je pa res muka.... tiste cunjice od bebe so tako carti pa še nekak gre likanje....pleničke pa blah...

handlig ipd., mah....jaz imam že ogromno izkušenj z dojenčki in otročki in....se ne mislim s tem obremenjevat....kako kje piše da moraš primit otroka pa eh...po občutku in to je to....pa tudi mislim da zdrav otrok naredi vse ob svojem tapravem času.....se plazi...sedi...shodi.......in je včasih prav tečna okolica....ko vsi nekaj sprašujejo....a še ne sedi a še ne to in ono.....
MalaNeli, glede se ne obremenjuj....če ti paše akcija....če ne pač ne....da bi prej rodila pa prehitro pa blablabla....jaz pravim sledit občutkom telesa.....pa je tako najbolj prav.

Če mene kdo vpraša.....kot vedno rečem..naj bo bebica lepo noter na toplem do PDP in to je to.

Nič....malca tajm.....ja če imaš cuker dieto treba jest na 3 ure...user posted image . Zdj bi en fišmek z McD user posted image user posted image user posted image user posted image ....nema ništa.....jogurt pa sadje pa musli....Vedno več pojem...na kg se pa niti ne pozna....

lep dan !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 6.10.2010 10:52:12 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.10.2010 11:54:43   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Upam, da bodo lepši dnevi čimprej, da operem še cotke. Danes sem še kupila prehodni pajac v NKD, kot ga je objavila škorpijonček (kje pa je ona?). Ful mi je všeč, ampak sedaj pa res več ne grem nikamor! Bodo morali zaprti vse štacune pred mano. [image]

user posted image , hej hej...tukaj sem...nismo še šli v Rim user posted image . Dans mam sicer dopust, drgač pa še načeloma delam do nastopa porodniške - še dobra dva tedna, vmes pa še 6 dni dopusta koristim. Sam moram povedat, da je men doma tko dolgčas, da je kr fajn it na šiht.

Sem vesela, da si nabavila pajacek, a ni cartkan? Pa čist nevtralen, tudi če bi bil drugi jenči nasprotni spol. Pa tam sem že kar dost svari kupila, če imajo bodije po 3€, pa hlačke po 3€, se pa res splača.

A morda katera ve, kdaj pride nakazilo namesto paketa. Jst sem dobla odločbo konec septembra, pa ne vem ali naj pričakujem da bo nakazano v oktobru? Sem gledala na našo spletno stran CSD in so prav napisani roki nakazil (kdaj kaj nakazujejo), sam ne vem, če že spadam v oktober. No, meni se zdi logično, da bi blo, če gre za pomoč pri nakupu otroških stvari. Drugače pa ta teden šibam za porodniško rihtat, smo čakali še na septembrsko plačo, da jo lahko notri zavedem.

Drgače smo kar OK, trebuh kar dosti otrdeva, pa se spravim počivat, v desno rebro me skoz nekaj tišči, včas imam mravljince, mali pa tud razgraja in res se mi zdi, da vsak dan točno iste ure. Juhej, ponoči če bo tko kot sedaj, bomo imeli mir. Konča okoli 23h, pa prične takrat ko se zbudimo za na šiht. Ok, saj vem, da bo na začetku treba še kaj večkrat, sam če bi blo pa kasneje tako, smo pa itak zmagal. Ja ni kaj, priden peb bo tole, čist po mamici user posted image .

Smo v 34. tednu, počakmo še mal, zarad mene lahko pri 38 trkat na vrata, ki mu jih bom z veseljem odprla...bo porodniška toliko daljšauser posted image , pa še vreme bo morda lepše.

No, se še kaj oglasim.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.10.2010 12:08:03   
pajac
hm....ali je potrebno za paket kaj posebej oddat? Jaz sem 23.9 oddala tista 2 lista pa še nič nisem dobila...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.10.2010 12:14:26   
ek76
Halo
Se še jaz malo oglasim, berem vas kar redno napisala pa nisem še nič. Moja nosečnost je bolj kot ne rizična, krvavitve do 16 tedna, potem do 24 tedna ok, pri 24 tednu je bila ugotovljena nizkoležeča posteljica, za katero se je pričakovalo da se bo do 30. tedna dvignila, pa se žal ni (spadam med tiste 3% ko se ni dvignila). Tako da imam predpisan počitek že od 15.7., jutri imam pregled in CTG in je velika možnost, da me obdržijo notri, zaradi nevarnosti krvavitev, samo upam da me spustijo še domov. Imamo pa za dojenčka že vse pripravljeno.
Upam, da se jutri oglasim še 2v1.

lp 

Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.10.2010 12:15:03   
ek76
Aja rodila bom pa v Brežicah

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.10.2010 12:18:21   
škorpijonček_

hm....ali je potrebno za paket kaj posebej oddat? Jaz sem 23.9 oddala tista 2 lista pa še nič nisem dobila...user posted image

tudi jst sem sam oddala list, kjer sem obkrožila, da pač želim denar in prejela odločbo, kjer nikjer ni nobenega datuma nakazilauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.10.2010 12:20:09   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Aja rodila bom pa v Brežicah

Držimo pesti, da bo vse ok, kdaj pa imaš drugače PDP? Aja, pa dobrodošla!!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.10.2010 12:21:23   
Renesme**

ne to je to...imajo pa 1 mesec časa!

Jaz sem oddala 10.9, pa sem 16.9. že dobila odločbi za paket in porodniško-tist 1 del, isti dan sem oddala tudi za otroški dodatek, sem dobila odločbo pa 5.10.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.10.2010 12:22:34   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

jaz sem oddala 10.9. in bom dobila denar zdaj oktobra...

tudi jst sem sam oddala list, kjer sem obkrožila, da pač želim denar in prejela odločbo, kjer nikjer ni nobenega datuma nakazilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.10.2010 12:30:26   
pajac
jaz odločbe še nisem dobila, tako da je, predvidevam, malo verjetno, da bom dobila karkoli nakazano še ta mesec....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.10.2010 12:34:09   
MalaNeli
ma ja saj je res, ubogat telo. ampak včasih se pol telo odloči naredit drugače in res je brezveze rodit pri 36T samo zato ker si bil preveč "aktiven" pa potem skos hodit v razvojno, če lahko počakaš do 37T pa potem vsaj tega problema nimaš. zakaj bi silil v neki če ni nujno?!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.10.2010 12:34:59   
aleunam
Na tej vlogi (2 papirja) je bilo v bistvu vse - paket, porodniški dopust, porodniško nadomestilo. Dobile smo ali še bomo odločbo o paketu in eno o porodniškem dopustu (105 dni) ter nadomestilu. Tukaj je naveden znesek nadomestila in datum do kdaj traja porodniški dopust. Potem čez tri mesece dobimo novo odločbo (za katero ni potrebno nič oddati, če sem prav razumela), na kateri piše do kdaj traja (ostalih 260 dni). Predvidevam, da je znesek nadomestila vedno enak.

Glede paketa oz. denarja pa sem prebrala, da za oddano vlogo do zadnjega v mesecu dobiš denar naslednji mesec. Tako se jaz to razumela. Po tem bi veljalo, da vse, ki smo oddale do 30.9., dobimo denar v oktobru.

Ek76, user posted image user posted image user posted image  da bi bilo vse v redu.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.10.2010 12:36:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.10.2010 12:36:46   
zori82
ojla
da se spet malo oglasim
včeri ni bil moj dan, me je spet močno zvijalo (prebavne motnje-tako si js razlagam) na wc driskat pa samo 1x in to ob 6ih zjutriuser posted image . No čez dan je blo malo bolje in upam da danes tud tako ostane. A se kateri kaj podobnega dogajauser posted image user posted image user posted image

nalepkice js bi jih full rada kupla pa ne vem če se bojo prileple na valito steno...mogoče katera veuser posted image user posted image Drgače bom pa nekaj narisala na platno (na steno nočem ker sva v najemniškem stanovanju)

dudice in nastavki...ali jih je že katera steriliziralauser posted image Na škatlici piše da jih dam za 5 min v vrelo vodo...a to pomeni ko voda zavre dam not in pustim 5 min ali dam dude prej not in pustim vreti 5minuser posted image user posted image Upam da sm dost razumljivo napisala vprašanje, sicer mal butasto ampak kar je ziher je ziher.

aptamil vrečkica...imajo to samo v DM al tud v Mullerjuuser posted image

ek76 držim pesti da bo vse ok, drži se user posted image

škorpijonček js sm tud dobila odločbo konec septembra, nakazilo pa naj bi blo 15ga oktobra, vsaj tako mi je rekla preko telefona...upam da bo res

dobrodošle vse nove

uh danes so me pa sama vprašanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?