aleksa83
|
Pozdravček vsem in srčkanim ! Včeraj je bila prijateljica na obisku je je rekla, da če sem malo nora kaj imam cotik, da jih pol ne bom uporabila . pa sem ji rekla, da kaj pa mi jih nosite . Saj sama nisem nič kupila razena dva bodeka, ostalo sem vse dobila .Še tri vreče jih imam, pa so oprane pa vse, pa jih nimam kam dati, imam 2 omari polni,... Točno, pofotkati še moram, pa gor dati :))) Hjoj, kak mi včasih trebuh otrdeva, pa brca ravno v mehur, tak, da lauflem, ko nora. No mogoče ima moj mehur za boksarsko vrečo, mogoče boksa. Kaj je od vas kateri tudi tako zelo vroče, da samo teče,? Pa noge mi otekajo, tak,d a se mi gleženj sploh ne vidi,... Ena znanka nosi že 14 dni čez rok, pa nima popadkov pa nič, pa je v Mb niso sprejeli, da bi ji sprožili porod, ker je baje bil tisti doktor na stavki, ko je takrat delal. Kaki butci, pa stavkanje, naj grejo nekam, pol pa je kje kaj narobe, pa ne bo nioben nič kriv,... So že rekli, da naj bi bilo nekaj narobe, a pred dvema dnevoma še je bilo vse ok. In sedaj jo komaj pelje v četrtek, jutri nazaj,... Upam, da bo vse vredu,..., držim pesti. A je brala katera slovenske novice danes? ena svetovalka je dobila 50 eur na uro plačano,..., majkemi, pol pa se štrajka. To pomeni, da je delala 10 ur, pa je dobila tako plačo kot jaz celi mesec z 20 timi nadurami. A razmišlja katera o tem, da bi šla rodit v tujino, npr. Avstrija? Jaaz ne vem kam naj grem, ker če bo tako stanje glede te stavke, jim pa res ne zaupam,... Se še oglasim, skočim sedaj malo k dedeku in babici, pa še pol kaj napišem,..