Krysia
|
Evo mene - končno je petek ... še fizioterapija popoldan, pol pa vikend ... tejkaz, po moje ti niso obljubil nagrade, da bi pravočasno opravila delo ... oziroma, upam, da ne zato. Halo, sej te že poznajo pa vejo, da nardiš stvari tko kot je zmenjeno ... ne vem, no, če je bil pa to razlog, da so ti obljubljal, pol pa res ne vem drugega rečt kot bohpomagaj ... IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: gajka Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj... Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo... Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece! Po mojem nisi...jaz se ne bi preveč s tem obremenjevala...vi2 se dojita kolikor se da, do 6m pa čist kamot samo to! Saj veš, da smo vse to že predelale in ugotovile, da je tako najbolje... Tud jst se podpišem pod tole .. sicer naj vsak dela kot želi, ampak jst se pri Roku spomnim, da sem vidla, kdaj ga je začela druga hrana zanimat ... in to je blo pri 5,5 mesecih ... pa še takrat smo začel z riževimi in podobnimi kašicami ... ne vem, tole s čokolado mi je mal mim ... ampak prav - vsak zase ve. Gajka, ti pa nisi nič čudna, brez skrbi. Za vse bo še čas tud za nektarine in čokolado clara23, upam, da boš uspela tvojga prepričat za še enga Mi že resno razmišljamo o tem, sam me je mal strah ... glede na 2 SS ... bomo vidl ... Zoja Miša, kako stroj? Upam da dela in da bo še dolgo delal! V našem vrtcu sicer nimamo FB strani, bomo pa mel nek google talk al neki takega - ne vem točno, je bil moj možek na sestanku V glavnem, bomo lahko tud po netu povprašali vzgojiteljici, kaj so počeli in podobno ... pa v garderobi bodo obešali, kaj so delali čez teden, ker otroci doma ne povejo (tud uni starejši - baje vedno rečejo, da so se igrali ... naš Rok pa pove, da majo avte ) Aha, Rok je bil septembra v vrtcu 12 dni, doma pa 9 dni ... upam, da bo oktobra razmerje bolj v prid vrtca Sam ne vem, a bi za to krivila vrtec al butasto septembersko vreme ... verjetno je pač kombinacija obojega .... verjamem, da bo bolš ... ker v vrtcu uživa in komaj čaka, da gre spet ... pa še zdej bodo imel ful fajn projekt - v vsaki igralnici se bo nekaj dogajalo (glasba, glina, risanje, ...), otroci se bodo pa lahko sami odločali, kam bodo šli ... se mi zdi ful fajn, da se spoznajo med sabo pa za Roka je sploh fajn, da bo še mal vrtec spoznal ... v glavnem, men je naš vrtec fajn ... Sej se mi mudi, mam še nekaj za naredit, ampak o kiropraktiku moram še povedat ... nisem še razmišljala o tem, sem pa razmišljala o osteopatu (men se zdi, da se tko reče) ... to je tko kot kiropraktik, sam brez sunkovitih gibov - te nekak bolj narahlo naštelajo ... V glavnem, drug teden mam še fizioterapijo, pol bom mal doma sama telovadla pa vidla, če pomaga, drugač grem pa iskat nove načine ... ker tole ni prov nič zabavno ... (s)mejte se pa lep vikend ...
|