|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
1.10.2010 10:31:47   
gajka
ZM - super za stroj! user posted image Upam, da se popoldanskega pranja tudi tako veseliš! user posted image Pa fajn za FB stran.

Vrtec - Rok je pa manjkal 6 dni - 1× zaradi vročine, pa 5 dni zaradi vročine in manjšega vnetja ušesa... Hja, očitno pač ceh vrtca. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.10.2010 10:34:30 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.10.2010 13:23:29   
gajka
user posted image Vedno pozabim vprašat... A rabi katera kuponček z Lego nalepkami za Sparovo akcijo lego kock? Imam 4 cele kupončke s po 20 nalepkami.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.10.2010 14:34:52   
Krysia
Evo mene - končno je petek ... še fizioterapija popoldan, pol pa vikend ... user posted image

tejkaz, po moje ti niso obljubil nagrade, da bi pravočasno opravila delo ... oziroma, upam, da ne zato. Halo, sej te že poznajo pa vejo, da nardiš stvari tko kot je zmenjeno ... ne vem, no, če je bil pa to razlog, da so ti obljubljal, pol pa res ne vem drugega rečt kot bohpomagaj ...

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj... user posted image Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo... user posted image user posted image Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece!

Po mojem nisi...jaz se ne bi preveč s tem obremenjevala...vi2 se dojita kolikor se da, do 6m pa čist kamot samo to! Saj veš, da smo vse to že predelale in ugotovile, da je tako najbolje...user posted image

Tud jst se podpišem pod tole .. sicer naj vsak dela kot želi, ampak jst se pri Roku spomnim, da sem vidla, kdaj ga je začela druga hrana zanimat ... in to je blo pri 5,5 mesecih ... pa še takrat smo začel z riževimi in podobnimi kašicami ... ne vem, tole s čokolado mi je mal mim ... ampak prav - vsak zase ve. Gajka, ti pa nisi nič čudna, brez skrbi. Za vse bo še čas tud za nektarine in čokolado user posted image

clara23, upam, da boš uspela tvojga prepričat za še enga user posted image Mi že resno razmišljamo o tem, sam me je mal strah ... glede na 2 SS ... bomo vidl ...

Zoja Miša, kako stroj? Upam da dela in da bo še dolgo delal! V našem vrtcu sicer nimamo FB strani, bomo pa mel nek google talk al neki takega - ne vem točno, je bil moj možek na sestanku user posted image V glavnem, bomo lahko tud po netu povprašali vzgojiteljici, kaj so počeli in podobno ... pa v garderobi bodo obešali, kaj so delali čez teden, ker otroci doma ne povejo (tud uni starejši - baje vedno rečejo, da so se igrali ... naš Rok pa pove, da majo avte user posted image )

Aha, Rok je bil septembra v vrtcu  12 dni, doma pa 9 dni ... upam, da bo oktobra razmerje bolj v prid vrtca user posted image Sam ne vem, a bi za to krivila vrtec al butasto septembersko vreme ... verjetno je pač kombinacija obojega .... verjamem, da bo bolš ... ker v vrtcu uživa in komaj čaka, da gre spet ... pa še zdej bodo imel ful fajn projekt - v vsaki igralnici se bo nekaj dogajalo (glasba, glina, risanje, ...), otroci se bodo pa lahko sami odločali, kam bodo šli ... se mi zdi ful fajn, da se spoznajo med sabo pa za Roka je sploh fajn, da bo še mal vrtec spoznal ... v glavnem, men je naš vrtec fajn ...

Sej se mi mudi, mam še nekaj za naredit, ampak o kiropraktiku moram še povedat ... nisem še razmišljala o tem, sem pa razmišljala o osteopatu (men se zdi, da se tko reče) ... to je tko kot kiropraktik, sam brez sunkovitih gibov -  te nekak bolj narahlo naštelajo ... V glavnem, drug teden mam še fizioterapijo, pol bom mal doma sama telovadla pa vidla, če pomaga, drugač grem pa iskat nove načine ... ker tole ni prov nič zabavno ...

(s)mejte se pa lep vikend ...

Neposredna povezava do sporočila: 378
1.10.2010 16:30:35   
Zoja Miša

user posted image Vedno pozabim vprašat... A rabi katera kuponček z Lego nalepkami za Sparovo akcijo lego kock? Imam 4 cele kupončke s po 20 nalepkami.

Se javim user posted image . Mi jih lahko pošlješ?

Kaja Lina šla ven z dedijem in teto, jaz pa pospravljat.
Pa lepe nohtke mam.user posted image
A ja, pa stroj moram najprej naštudiratiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.10.2010 16:52:09   
gajka
ZM - a vse 4 polne kupončke rabiš? Daj mi naslov sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 380
1.10.2010 17:00:43   
tejkaz

Jaz imam tudi enega, če ga katera potrebuje.

Jaz pa še vedno delam user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.10.2010 21:43:34   
Zoja Miša
Ja Tejkaz halo?! Kdo je šel pa po otroke. user posted image

Gajka, sem ti ZS poslala. Hvala.

Krysia, porihtaj svoj hrbet!

Jaz sem pa ugotovila, da je Kaja Lina pravo zlato dete, če sva samiuser posted image .
Grem zdej končno stroj naštudirat.
Nočka.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.10.2010 13:25:23   
gajka
ZM - dobiš. Pa upam, da je pranje in sušenje uspešno steklo!

tejkaz - malo sarkazma - a so ti spet nagrado obljubili, da ne znaš domov? user posted image

user posted image Še vedno sta na voljo 2 kupončka za Spar - Lego akcijo. Še kdo?

Trenutno pri nas vladata mir in tišina. user posted image Kar ne morem verjet, da oba palčka spita. user posted image user posted image Dopoldan je šel Rok z user posted image na plavanje, jaz sem pa hitro še v šoping skočila v tem času - sem mogla ene zadeve v H&M nest zamenjat, pa še njihov 5€ bonus izkoristit, je spet nekaj cunjc za Zaro padlo, da ne bo ves čas kot kak fantek. user posted image Zara je bila pa v tem času na cartanju pri mojih starših.
Aja, današnja noč skoraj popolna. Očitno imamo zdaj vzorec - 1 slaba noč in 1 dobra, pa spet 1 slaba... user posted image Btw. včeraj sem ga mogla v vrtcu celo zbudit, ker je še ob 3h spal kot polh in ga tudi vsa galama drugih otrok in staršev ni prav nič motila. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.10.2010 13:30:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 383
3.10.2010 6:13:19   
anita goitan

Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj... user posted image Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo... user posted image user posted image Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece!

Po mojem nisi...jaz se ne bi preveč s tem obremenjevala...vi2 se dojita kolikor se da, do 6m pa čist kamot samo to! Saj veš, da smo vse to že predelale in ugotovile, da je tako najbolje...user posted image
Čez 1h pa po strojuser posted image

se vama ne mudi, Ula še sedaj skoraj več kot 50% zaužija samo moje mleko..počasi pa okuša vse po vrsti. Začela je pa na morju, pri skoraj 6m.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 384
3.10.2010 18:00:33   
nell

Še tole...Metuljčki (naša skupina v vrtcu), se dogovarjamo, da bomo imeli svojo FB stranuser posted image . Bomo mamice/očki bolj ažurne/i z vsem dogajanjem... user posted image user posted image user posted image

user posted image Pa bo to vodstvo šole pustilo? Pri nas to niti pod točko razno ne pride v poštev. Js sm dala predlog za skupino preko g-maila - mal bolj zasebno je, ker pač lahko pogledajo dejansko samo tisti, ki jih določena oseba pošlje povabilo - torej npr. vzgojiteljica, ki pač to ureja - pa sm bla čist popljuvana - ker bi kao s tem bile zelo opazne finančne razlike med starši, ipd. Pa sm potem misel na to kr pregnala. Se mi pa zdi tud uporabno, da bi bilo več stvari posamezne skupine na netu, ker pač živimo v času, ko noben več nima časa, kvečjemu morda zvečer, ko ni več v službi in ko otroci zaspijo.

lego kupončki - js jih potebujem, če jih še katera ima.

Mi smo se ta teden razvajali pri mojih doma - je pasalo, pa še stric je imel 60 let, tko da smo imeli še eno konkretno fešto, pa še za službo sem uspela ogromno nardit - tko da je bil zelo usešen vikend

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 385
3.10.2010 18:31:58   
gajka
nell - imam še 2 Lego kupončka. Pošlji mi naslov na ZS in ju dobiš. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.10.2010 8:53:20   
gajka
Dobro jutro! Evo, za lepši dan, naj vam zadiši user posted imageuser posted image

Nimam kaj posebnega za povedat. Aja, no, tudi današnja noč skoraj popolna! user posted image Rok spal OK, Zara sicer tudi, ampak kaj, ko ji moram pred vsakih dojenjem še nosek pucat, revica že cel mesec nekaj posmrkuje - pa je malo bolje, pa malo slabše, pa spet malo bolje... user posted image

Sva pa včeraj z user posted image po naključju celo naš Big Brother slavnih gledala. Oziroma bi mogla mogoče tudi rečt, da sva gledala odlomke BB med hordo reklam! user posted image Ampak tile naši "slavni"... Slavni? WTF? Saj ne vem, očitno nisem na tekočem z našo sceno, ampak za 3/4 ljudi še v življenju nisem slišala, za tisto četrtino pa se mi dozdeva, da mogoče sicer sem enkrat, to je pa tudi vse... user posted image No, očitno imajo ustvarjalci en sam cilj... Le zakaj bi drugače v eno bajto za 2 meseca zaprl "bivšo" plejbojko in igralko v filmih za odrasle (čeprav danes "uspešno" podjetnico), pa prvo poklicno erotično plesalko itd. user posted image Še en razlog več, zakaj zvečer tudi zdaj z user posted image ostajava privrženca TV3 in hrvaškega RTLa in Nove...

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.10.2010 9:00:07 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.10.2010 8:57:07   
Zoja Miša
Nell, vem, da neka skupina iz vrtca v Lj. se mi zdi, to že ima in tudi mi naj bi si to uredili. Mislim, da je bilo predlagano in povedano to na seji svata strašev...in ni bilo nobenega negativnega odziva. Zdaj se bo spisal en dopis in dal v podpis staršem otrok naše skupine...in potem bomo to naredili... No, če in ko bo to dejansko...ti povem. Meni se zdi pametno, da bomo na tekočem...

Gajka, hvala, da boš poslala. In ja pranje in sušenje laufa user posted image .

Za viked smo bili doma. S Kajo Lino sva do sobote popoldne uživali sami. Malo zunaj, malo doma...Pa prali sva in sušili. Je bila prav posrečena, se je na previjalni na trebuščka ulegla in gledala stroj. Še medvedka je zraven posadila in rekla: ''Medo glej, nov stroj, pere.''user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldne gospodična ni spala. Je 45 minut ležala, si pela, razlagala mi vse mogoče stvari...sem jo prepričevala, naj zaspi, a ne. Je potem mi po 45 minutah mi povedala, da se je spočila in da ne bo spalauser posted image . In res ni. Sva šli ven, potem je cel popoldan obisk zabavala ob 20.15h, jo je pa zmanjkalo.

Tejkaz, kako si danes do službe prišla, ker je bila kolona čisto do Medvoduser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.10.2010 9:05:39   
Zoja Miša
Gajka, za BB se se tudi jaz čudila...kateri so vsi ti...tako da tudi jaz očitno nisem na tekočem. Edino, ker je sedaj fajn pri tem je, da traja od 20-21h, ravno takrat ga je konec, ko jaz nekako lahko prilezem do TV-ja.

Pa da bodo že enkrat te volitve za nami....vsak lubi dan nam na ploščadi ena stranka teži user posted image .
Pa da se stavka zaključi, da lahko knjige v knjižnjico vrnem!user posted image Sam naj mi opomin napišejo...bom sunila vse v rit! Mislim, katastrofa, kaj si gredo!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.10.2010 10:14:27   
tejkaz

Tejkaz, kako si danes do službe prišla, ker je bila kolona čisto do Medvoduser posted image

Ko sem šla v službo, še ni bilo sile. Itak grem pa vedno čez Stanežiče in Gunclje tako da se gužve izognem. Res da je n-ležečih policajev, ampak se vseeno raje tam peljem, kot pa da stojim v vrsti.

Pa da se stavka zaključi, da lahko knjige v knjižnjico vrnem!user posted image Sam naj mi opomin napišejo...bom sunila vse v rit! Mislim, katastrofa, kaj si gredo!!!

Naša knjižnica ni zaprta. Smo v soboto normalno knjige vrnili in si nove izposodili. Sem si eno tako dobro izpososdila, da sem jo že čez vikend prebrala (400 strani, ampak nisem mogla nehat, naslov je Mamice v pogonu).

Ampak tile naši "slavni"... Slavni? WTF? Saj ne vem, očitno nisem na tekočem z našo sceno, ampak za 3/4 ljudi še v življenju nisem slišala, za tisto četrtino pa se mi dozdeva, da mogoče sicer sem enkrat, to je pa tudi vse...

Hvala enako. Sicer nisem gledala, sem pa danes na 24ur.com prebrala. Slišala sem samo za Kosmača in in Nano Vogrin, ki je napisala tisto knjigo o Urši Čepin.

Ja Tejkaz halo?! Kdo je šel pa po otroke. user posted image

Brat. Sam očitno se bo tole začelo ponavljat, ker sem pred eno uro šefu speljala službo user posted image user posted image Zdaj bom pa delala in delala, da pridemo na zeleno vejo.

tejkaz - malo sarkazma - a so ti spet nagrado obljubili, da ne znaš domov?

user posted image  Nobene nagrade user posted image Samo dela imam toliko user posted image

Nell, pošlji naslov na ZS in ti pošljem kuponček.

Včeraj sem cartala enomesečnega dojenčka. iiiii Nisem še pozabila, kako se jih carta.

Lep dan vsem user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 390
4.10.2010 10:20:03   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sam očitno se bo tole začelo ponavljat, ker sem pred eno uro šefu speljala službo user posted image user posted image Zdaj bom pa delala in delala, da pridemo na zeleno vejo.

Juhu, bravo!!! Čestitke! Upam, da si boš sedaj lahko sama kakšno nagrado pripisala!

Zakaj pa naša knjižnica potem ne dela?!user posted image  Pfej!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.10.2010 10:37:11   
tejkaz

Sam očitno se bo tole začelo ponavljat, ker sem pred eno uro šefu speljala službo user posted image user posted image Zdaj bom pa delala in delala, da pridemo na zeleno vejo.

Juhu, bravo!!! Čestitke! Upam, da si boš sedaj lahko sama kakšno nagrado pripisala!

Hvala. Mi še ni čisto jasno. V petek se je nekaj začelo govoriti o tem, čez vikend sem bila zasuta z maili, danes me je pa klical predsednik društva, da sem prevzela vlogo vodje založništva in da naj pridem ob 14.00 na sestanek kjer se bomo dogovorili kako naprej.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 392
4.10.2010 10:39:57   
tejkaz

To sem še hotela komentirati. Ko smo šli v soboto v knjižnico so bili res nekja ekstra prijazni. Eva ima zdaj bralno značko v vrtcu in smo dobili seznam knjig. So mi jih pomagali izbrat. Ko smo šli ven, sem še mojemu omenila, da bi naj knjižničarji tudi štrajkali. No, očitno naši ne. Res pa je, da tistih ki so ponavadi knjižničarji, ni bilo, da so bili kar eni, ki jih ne poznam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 393
4.10.2010 11:19:48   
gajka
tejkaz user posted image za šefovski stolček! Zdaj bo pa mogla tudi plača malo zrast, kajne? user posted image

Ko že ravno malo o službenih zadevah... Malo razmišljam, da bi po novem letu začela kakšno službo iskat... Pa ne več v privatnem sektorju. user posted image Nekako se mi ne da več s firmo ubadat, sploh pa ne v teh časih, ko za 3/4 naročil sploh ne veš, če bodo kdaj nakazana, država pa hoče takoj pobrati svoj davek, ne glede na to, ali potem sploh dobiš nakazano ali pa ne. user posted image Malo trapasto na koncu izpade, ko dobiš naročilo, narediš projekt, izdaš fakturo, plačaš državi davek (iz svojega denarja, seveda), potem pa čakaš in čakaš in čakaš na nakazilo, na koncu si pa itak samo eden izmed mnogih v vrsti, ki terjajo svoj denar... Pa na mojem področju se je začel en totalen dumping, eni dajejo tako nizke ponudbe, da mi sploh jasno ni, iz česa napraskajo za plače, kaj šele za opremo, razvoj podjetja in investicije. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.10.2010 11:25:26 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.10.2010 11:45:41   
Zoja Miša
Gajka, se popolnoma strinjam s teboj. Če imaš veze ali možnost, za javni sektor, pojdi v službo tja. Boš redno plačo dobivala, lahko boš stavkala brez, da bi to tvoj proračun kakorkoli bremenilo...v glavnem, se splača.user posted image
Sicer pa, na kaj ciljaš?
Tudi pri nas je na trgu katastrofa. Ljudje dajejo take ponudbe, da nam kratko malo ni jasno, kako lahko s takšnimi cenami pridejo skozi?!user posted image  Ali res delajo z izgubo, samo da delajo?!
Zgodilo se nam je pa že, da smo (itak se v tej branži skoraj vsi poznamo), da smo dajali ponudbe neki firmi, mi nismo dobili dela, ampak smo potem dejansko delali napis za tistega, ki je ponudbo dobil, ker je sam izdelovalec ograjuser posted image  in tega ni zmožen narediti. Mislim, halo?!
In če dejansko sedaj delo imamo, nimamo pa denarja...Pa za vsem kar delamo, zamujamo, ker nikoli pravočasno ne dobimo materiala...Delavci so nesrečni in delajo s približno 50% lastno storilnostjo. Direktor vsak ponedeljak zataji in ga enostavno ni, ker ga matrajo živci. V glavnem sem nesrečna, da je tako...In si želim zbežati...pa ni tako preprosto...
Oh, se opravičujem za jamrenjeuser posted image

A ja, Gajka, ne napraskajo, ker plač niuser posted image .

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 4.10.2010 11:46:30 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.10.2010 12:25:04   
anita goitan
danuser posted image

ble cel dopl.zuni na soncu, ma zdej se bo pa dež uliluser posted image

kuham, Ula se mi plazi vse povsod..Zoja spi

se beremo, šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 396
4.10.2010 13:01:13   
anita goitan

Hvala. Mi še ni čisto jasno. V petek se je nekaj začelo govoriti o tem, čez vikend sem bila zasuta z maili, danes me je pa klical predsednik društva, da sem prevzela vlogo vodje založništva in da naj pridem ob 14.00 na sestanek kjer se bomo dogovorili kako naprej.

user posted image user posted image user posted image čestitam, si zaslužiš!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.10.2010 13:04:24   
clara23
Tejkaz, čestitke za službo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.10.2010 13:46:15   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image

Čestitke še z moje strani! Super!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 399
4.10.2010 13:50:16   
K_a_t_j_a
Gajka in Zoja Miša  žalostno tole glede služb...  Objemčki za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......