|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.10.2010 14:08:19   
gajka
Saj jaz službo imam. No, trenutno imam uradno porodniško. user posted image Delo je zanimivo, ampak vsa birokracija okrog firme me ubija in to sekiranje glede tega, a posel bo, a denar za plače in davke bo... Ni to za moje živčke! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.10.2010 15:25:18   
buhtlčk
tejkaz čestitke! user posted image user posted image user posted image

gajka štala je ja. Tud zato sem jaz v javnem sektorju (in ne, ne stavkam btw). Mal še počakaj, menda sta prvi dve leti najhujši. Pa še na porodniški bi u bistvu morala bit, ti se pa trudiš v teh časih firmo zagnat. Upam, da ti vseeno uspe user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.10.2010 8:32:49   
gajka
Dobro jutro, babe! user posted image Pa kje se spet skrivate? Še user posted image vas samo ene par konstantnih privabi. user posted image

Rok v vrtcu, Zara še nekaj dreto vleče (spi na trebuhu, prvič, imam malo slab filing, ampak kar naj, če ji paše, ker drugače non stop mucke po nosu preklada user posted image ). Jaz se pa z muko spravljam nekaj za službo delat... user posted image

Btw. od danes naprej smo spet sami 3je do petka proti večeru. Me najbolj skrbijo noči, ker se velikokrat zgodi, da Rok začne jokat ravno, ko Zaro dojim... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.10.2010 9:23:00   
Krysia
Dobro jutro in hvala za kavo ...

Evo, jst sem še tukaj, samo mal ma cajt baše ... sej vem, da to ni izgovor, ampak dejansko je tko, da mam ful nabasan urnik in ko pridem domov, šibam na fizioterapijo, pred tem še Roka v vrtcu poberem ... pol se pa moram še mal z njim ukvarjat, zvečer se mi pa tud ne da sedet za računalnikom, ker me hrbet boli ...

Tejkaz, čestitke! user posted image user posted image

Aja, od včeraj smo spet v vrtcu ... in spet kašljamo user posted image pa sej ni to sam vrtec kriv, je tud vreme, ampak vseeno ... pa za to itak ne bom šla k P, ker bomo v čakalnici sam še kakšne druge bacile / viruse pobral ... drugač grejo pa danes gasilski dom gledat (če se bo vreme popravilo ...). Roku bo sigurno všeč ... user posted image sma da so avti al pa tovornjaki, pa je ...

Ja, jst tud delam v javnem sektorju in tud ne štrajkam ...  Je pa res, da je v teh časih definitivno boljš bit v javnem sektroju kot pa kje drugje ... in držim pesti za vse tiste, ki vas služba matra (gajka, Zoja Miša, ...), da se zadeve uredijo ...

Nič, še nekaj pojest, pol pa v službo ... in potem po Roka pa fizioterapija, pa bo že skori večer ...
Aja, še eno user posted image - če slučajno katera ve (mam buhtlčk na sumu, da bo hitr odgovorila user posted image )  Jst mam tak urnik, da vso delovno obveznost opravim v 4 dneh - en dan nimam nobene ure pouka. Ampak naša draga ravnateljca trdi, da moram bit vseen v službi vsaj 4 ure ... OK, po eni strani razumem, po drugi pa čist nč: če ma nekdo isto ur na teden pa ma pač lepo razporejen urnik (in da se razumemo, nisem si sama urnika sestavljala), zakaj moram jst pol bit v službi vsaj 4 ure več kot on, plačo mava pa isto???? No, če se kateri sanja kej o tem, bom zlo vesela vaših odgovorov ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.10.2010 9:24:17   
Zoja Miša
Gajka, jutro. Hvala za kavico. V bistvu res ne vem, kje se punce skrivajo...ampak če pomislim tudi jaz, če in ko zamenjam službo, verjetno ne bom imela prilike takole se javljati.
No, dokler je še tako, bom to z veseljm počela! Ste moja svetla lučka...user posted image .
Verjemem, da te skrbijo noči...če bo problem, pa Roka k sebi vzami, pa boste vsi 3je na veliki posteljiuser posted image .

Mi2 s Kajo Lino, sva včerej popoldne šli po njen prvi dežnik, je prav navdušene nad njim. Seveda sem ji še 2 majčki usput kupila.user posted image Ma, če zase ne, se vsaj tako malo razveselim. Pa v Zalido, sva šli potem še po 2 pikapoki. Take malenkosti...ki polepšajo dan. Imamo zdej že pravo družino (pokažem kasneje), za drobne trenutke sreče.

Mislim tole vreme pa res ne pripomore k dobremu počutjuuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.10.2010 10:16:37   
clara23
jutro,

jaz sem tukaj..vsa tečna, brez volje in ne vem kaj še. Zjutraj je bil Mark tako siten, da sem prav komaj čakala da ga odfuram v vrtecuser posted image . Jah, tole vreme nam prav nič ni pisano na kožo..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.10.2010 10:34:23   
Zoja Miša
Ja itak vreme je nikakvo. Tudi moj je rekel, da je bilo Kaje Line eno samo dretje zjutrajuser posted image
No, da vam malo polepšam dan, naša pikapoka družinica user posted image . No ja, gre bolj zame, priznamuser posted image  Obesek za telefon + obesek za ključe. Magnetek za na hladilnik je pa od Kaje Line
user posted image

Pa še naša harmonikašica user posted image
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.10.2010 11:09:59   
gajka
Sem jezna kot user posted image ! Sem bila na telefonu z ex-šefom, ker še vedno delam (žal!) večino projektov pogodbeno za njega. In mi reče, da naj grem nekaj izmerit za istega naročnika kot sem že večkrat delala. Pa sem rekla, da ne grem oz. lahko grem, ampak rezultatov ne dam, dokler ne dobim plačanih 2 faktur, ko sem delala za istega naročnika (začetek marca in začetek maja). In me tip nazaj skoraj nazmerja, kaj se grem v teh časih, da bi lahko bila srečna, da imam kakšen posel, da lahko od tega naročnika naslednje leto dobim kak večji posel itd. Ja, super, še dobro, da lahko živim od obljub in sanj, kaj bo naslednje leto ali pa čez 3 leta, ali pa nikoli... Briga me! Se ne prestavim, dokler ne dobim tistih usranih 5 jurjev! Zaradi tega sicer že ne bi propadla, ampak ne grem se več tega nategovanja! Pa ravno v teh časih ne nameravam bit tiho in gledat, kako se mi seznam neplačanih faktur podaljšuje! user posted image Naj pa koga drugega dobi in ga nateguje, se mi prav svira...

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.10.2010 11:10:59 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.10.2010 11:12:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Aja, še eno user posted image - če slučajno katera ve (mam buhtlčk na sumu, da bo hitr odgovorila user posted image )  Jst mam tak urnik, da vso delovno obveznost opravim v 4 dneh - en dan nimam nobene ure pouka. Ampak naša draga ravnateljca trdi, da moram bit vseen v službi vsaj 4 ure ... OK, po eni strani razumem, po drugi pa čist nč: če ma nekdo isto ur na teden pa ma pač lepo razporejen urnik (in da se razumemo, nisem si sama urnika sestavljala), zakaj moram jst pol bit v službi vsaj 4 ure več kot on, plačo mava pa isto???? No, če se kateri sanja kej o tem, bom zlo vesela vaših odgovorov ...

če me že določaš za odgovor :) Sem sorodstvo kontaktirala. Jah ravnatzeljica ima pravico, da to od tebe zahteva. Učitelji mate pač neposredno delo (ure pri pouku) in pripravo ter ostalo delo. Vaš delovni teden ima isto 40 ur, samo ure se drugače štejejo. In za tisto, kar se ti doma pripravljaš lahko zahteva, da si nekaj (ali vse) v šoli v pripravljenosti. Če bi blo potrebno tudi kaj nadomeščat npr. To mate zih kak Pravilnik o evidenci učiteljeve delovne obveznosti, mal vpraš pa naštudiraj. Ponekod (in to OŠ!) imajo že obvezno prisotnost med 7. in 15. uro, kar seveda pomeni, da kadar so še sestanki in govorilne zaposlena cca 1x na teden pride domov zvečer. Tolko še za ostale o delu učiteljev :)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.10.2010 11:13:40   
buhtlčk
gajka prav imaš

izvršbe so pa že online zdaj, hitro ko urca (seveda s tem naročnikom ne boš potem več delala, ampak denar bo pa zelo hitro na računu)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.10.2010 11:34:50   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

gajka prav imaš

izvršbe so pa že online zdaj, hitro ko urca (seveda s tem naročnikom ne boš potem več delala, ampak denar bo pa zelo hitro na računu)

Hja, pravzaprav se tukaj ta zanimiv del zgodbe šele začenja... Pogodbo z naročnikom ima moj ex-šef, jaz sem samo njegov podizvajalec in moj ex-šef se glede tistih 2 neplačanih faktur ven vleče z enim samim izgovarjanjem, da oni njemu ne plačajo, ker je en referent nekaj zašuštral pri postavljanju predvidenih stroškov, cena za storitev je bila pa višja... V tožbo z njim osebno se bom spustila samo v primeru, da se odločim za zaprtje firme. Trenutno ga pa lahko samo malo izsiljujem s tem, da pač na tole malo naročilo ne trznem, dokler ne bo denarja na računu (naj pa iz svojega žepa vzame, itak je on pri meni naročal). Če si bo hotel drugega podizvajalca poiskat, si ga kar naj. Ima samo en problem - ena njegova velika pogodba pogojuje, da zadeve izvede ustrezno kvalificirana oseba in te kvalifikacije imam na njegovo veliko žalost v naši mali deželici samo jaz (to klavzulo si je pač sam nakopal, ko si je hotel z vezami posel zagarantirat, ampak takrat sem bila jaz še pri njemu zaposlena). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.10.2010 11:36:10 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.10.2010 11:45:17   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

gajka prav imaš

Hja, pravzaprav se tukaj ta zanimiv del zgodbe šele začenja... Pogodbo z naročnikom ima moj ex-šef, jaz sem samo njegov podizvajalec in moj ex-šef se glede tistih 2 neplačanih faktur ven vleče z enim samim izgovarjanjem, da oni njemu ne plačajo, ker je en referent nekaj zašuštral pri postavljanju predvidenih stroškov, cena za storitev je bila pa višja... V tožbo z njim osebno se bom spustila samo v primeru, da se odločim za zaprtje firme. Trenutno ga pa lahko samo malo izsiljujem s tem, da pač na tole malo naročilo ne trznem, dokler ne bo denarja na računu (naj pa iz svojega žepa vzame, itak je on pri meni naročal). Če si bo hotel drugega podizvajalca poiskat, si ga kar naj. Ima samo en problem - ena njegova velika pogodba pogojuje, da zadeve izvede ustrezno kvalificirana oseba in te kvalifikacije imam na njegovo veliko žalost v naši mali deželici samo jaz (to klavzulo si je pač sam nakopal, ko si je hotel z vezami posel zagarantirat, ampak takrat sem bila jaz še pri njemu zaposlena). user posted image

user posted image user posted image user posted image  torej lepo počakat na denar, potem pa bo. Super za take klauzula! In vsekakor imaš prav!
Ko pa sem tole tvojo zgodbo brala...sem našla nas v njej. Samo da je pri nas vse to, na n-potencouser posted image

Krysia, klinc očitno boš morala tam biti.

Tejkaz, cel dan že čekiram, kdaj nam boš končno kaj povedalauser posted image Včeraj sem ob 14h držala pesti, veš!

Naša knjižnica včeraj proradila. Kljub zamudnini 1 teden ni nihče rekel ne bu, ne mu. Bolje, da ne, bi jim jih napela!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.10.2010 12:21:23   
Krysia
No, še en pozdravček iz službe, kjer so me glih fajn razjezil ... najprej dijaki pol pa še ostalli ... sam zdej ne vem, a sem vstala na levo nogo al je kakšen drug razlog, da je danes vse narobe ...

če me že določaš za odgovor :) Sem sorodstvo kontaktirala. Jah ravnateljica ima pravico, da to od tebe zahteva. Učitelji mate pač neposredno delo (ure pri pouku) in pripravo ter ostalo delo. Vaš delovni teden ima isto 40 ur, samo ure se drugače štejejo. In za tisto, kar se ti doma pripravljaš lahko zahteva, da si nekaj (ali vse) v šoli v pripravljenosti. Če bi blo potrebno tudi kaj nadomeščat npr. To mate zih kak Pravilnik o evidenci učiteljeve delovne obveznosti, mal vpraš pa naštudiraj. Ponekod (in to OŠ!) imajo že obvezno prisotnost med 7. in 15. uro, kar seveda pomeni, da kadar so še sestanki in govorilne zaposlena cca 1x na teden pride domov zvečer. Tolko še za ostale o delu učiteljev :)

Ja, buhtlčk - v SŠ se (še) ne grejo obvezne prisotnosti, ker se mi zdi, da ravnatelji dobr vejo, kaj bi blo -  vsi bi bli v šoli od 7h do 15h, ampak testi ne bli v roku popravljeni, folk bi se začel pritoževat, ker nima ustreznih pogojev za delo (se mi zdi, da rabmo vsak svoj računalnik za delat pa en prostor, kjer ni 10 drugih ljudi, da lahko v miru delaš), problem bi bil za spremstva na ekskurzije in v gledališče ... Drugač pa ... o delu učiteljev itak nima smisla razpravljat - poznajo ga sam tisti, ki to delajo pa njihovi svojci, drugi pa vidjo 3 mesce počitnic (ki jih BTW ni) in to, da si ob 12h doma (aha, pa res - mi mamo vsak dan težave, kdo bo šel po Roka v vrtec, da ne bo glih zadnji ostal tam ... pa mam službo 10 minut peš od doma, kar pomen, da ne zgubljam časa z vožnjo). Eh, sem zašla s teme, se opravičujem ...user posted image

tejkaz, kaj je zdej? Sporoči nam!

gajka, štala tole s službo ... ampak fajn za klavzulo ... upam, da dobiš denar, ki ti pripada ...

morm nehat, se tipkamo ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.10.2010 12:33:18   
buhtlčk
gajka ne bo druge, da si v nekem doglednem času sama zrihtaš tolk dela, da ne bo več ex-šef vseh niti v rokah držal. Ja sej vem ja, čas ni na tvoji strani, ampak se mi zdi, da je ta osebek velik del problema. Pa čestitam za klavzulo.

Zoja Miša plačilna nedisciplina je zelo velik problem v tej naši državi. Kulture nam manjka, pa pravne države :(

Tejkaz?

Krysia vdih...izdih... user posted image Sej bo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.10.2010 14:08:45   
gajka
Zara se je pa zaljubila... V svoj odsev v ogledalu na igralnem centru! user posted image Se prav občuduje in nasmiha, pa čveka v tisto podobo... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.10.2010 14:25:39   
Neža7

(spi na trebuhu, prvič, imam malo slab filing, ampak kar naj, če ji paše, ker drugače non stop mucke po nosu preklada user posted image

Neža je najraje bila na bok AMPAK Aljaž ljubi biti na trebuhu, da je tako od 1. dni. Medicinska setra pri P me je že kregala ampak, če tako najraje zaspi user posted image  samo v vozičku lahko na hrbtu zaspi. Na bok pa ni šanc.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.10.2010 14:37:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

No, še en pozdravček iz službe, kjer so me glih fajn razjezil ... najprej dijaki pol pa še ostalli ... sam zdej ne vem, a sem vstala na levo nogo al je kakšen drug razlog, da je danes vse narobe ...

Se podpišem, da vse gre narobe danes user posted image

Danes je samo dobro, ker je plača oz. mož je dobil plačo vendar klic gleda, ker švičarski frank tako slabo gre, da polovico plače gre na kredit user posted image user posted image user posted image  se bo kdaj te težave z denarjem končalo user posted image

gajka... imaš prav user posted image današnji časi so težki in če ti kaj pripada se kar bori.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.10.2010 14:38:21   
Neža7

Zara se je pa zaljubila... V svoj odsev v ogledalu na igralnem centru! user posted image Se prav občuduje in nasmiha, pa čveka v tisto podobo... user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.10.2010 14:39:06   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

sam to so pa res eni od najbl lušnih prizorov user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.10.2010 15:06:31   
anita goitan

čak k se bosta začela objemat, pa skupaj igrat..najini frajli se občasno celo skupaj zaigrati, šef je Zoja, Ula se pa čudi

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.10.2010 15:07:24 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.10.2010 15:09:25   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čak k se bosta začela objemat, pa skupaj igrat..najini frajli se občasno celo skupaj zaigrati, šef je Zoja, Ula se pa čudi

Kaj šele potem, ko se bosta začela ravsat? Aja, ne, to ni luštno user posted image Pri nas je pa Jaša šef.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 421
5.10.2010 15:10:37   
tejkaz
Hvala ker ste mislile name. Bilo je v redu. Kaj več bom pa jutri napisala, ker sem C-R-K-N-J-E-N-A user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.10.2010 15:35:50   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Hvala ker ste mislile name. Bilo je v redu. Kaj več bom pa jutri napisala, ker sem C-R-K-N-J-E-N-A user posted image

Ti nam samo zaupaj, če si zdaj tudi že potrjeno nova (crknjena) šefica! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 423
5.10.2010 19:57:17   
tejkaz

Ti nam samo zaupaj, če si zdaj tudi že potrjeno nova (crknjena) šefica! user posted image

Ja user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
5.10.2010 22:05:46   
gajka

Ja user posted image user posted image

Potem pa še enkrat čestitke! user posted image user posted image user posted image Pa si le na nek način dobila nagrado oz. vsaj potrditev, da dobro delaš. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......