|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
30.9.2010 12:59:29   
gajka
anita g. - itak pravim, kapo dol zate, ker z obema sama sfolgaš! user posted image Nama se tudi zdi ideja o treh fina, ampak čedalje bolj razmišljava o tem, da bi pri dveh ostala. Zatakne se predvsem pri živcih, ker ne vem, če bi zmogla... 

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.9.2010 12:59:53   
anita goitan
buhtlčk iskrene čestitke, vse dobro vama želim na skupni poti!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 352
30.9.2010 13:02:48   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - itak pravim, kapo dol zate, ker z obema sama sfolgaš! user posted image Nama se tudi zdi ideja o treh fina, ampak čedalje bolj razmišljava o tem, da bi pri dveh ostala. Zatakne se predvsem pri živcih, ker ne vem, če bi zmogla... 

ej tile živci tud meni nagajajo, se občasno prav skuliram, ugrizenm v jezik in misli preusmerim drugam (to znam še iz časa plezarije, da sem si rekla: ja zmorem, lahko grem naprej, nič ne bo, znam..) , da slučajno ne bi do "česa" prišlo..kritični so dnevi, ko ni spanja, in to je pogosto...
Ej tile vražički tako hitro rastejo..in vse bo pozabljeno, sam lepo bo ostalo in se ti bo kmal zaluštalo po še eni kepici.user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.9.2010 13:40:13   
Zoja Miša
Tejkaz, prav grdo so te, resuser posted image  in kaj lahko sedaj?user posted image   In tudi jaz nimam ravno živcev za trmo in jok.

Gajka, glede stavke sem brez besed. Res ne vem kaj si mislijo...sram bi jih lahko bilo...user posted image  In glede moje službe...hvala za objemček, zelo paše!

Glede stroja, smo rešili, imamo novega, jutri ga grem z enim od naših fantov iskati. Zvečer bo že pral. Upam, da bo trajal...

Anita, seveda je luštno...če imaš možnost, da jim nudiš vse. In dobra si z dvema cele dneve. Tako da s 3-tjim le malo počakaj, naj si telo opomore!

Krysia, poskrbi za svoj hrbet, da ne bo še huje!

Clara šikani so tile tvoji izdelki...ziher si kaj privoščim.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 354
30.9.2010 14:01:18   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ej tile vražički tako hitro rastejo..in vse bo pozabljeno, sam lepo bo ostalo in se ti bo kmal zaluštalo po še eni kepici.user posted image

user posted image

Tudi meni se kdaj pa kdaj zalušta še po eni kepici, pa me potem mine po kakšni ultra težki noči ali dnevu. In me potem spet prime in spet mine. Mogoče me pa kdaj še enkrat prime in me bo držalo user posted image

Zoja Miša, jah nič ne morem. Sem malo moji mami pojamrala in je rekla, da mi bo mogoče kakšen dan, dva ali kakšen teden hudo, potem se bom pa itak sprijaznila s tem, da tako pač je. V takšnih primerih moram biti hvaležna da imam službo, da imam redno plačo. Saj to vse vem, sam ni mi treba prej celo leto obljubljat da bom dobila nagrado, potem en popoldan prej vse še podkrepit z mastnim zneskom, potem pa nič. Kljub temu bi vse naredila. Saj ko berem in poslušam druge zgodbe glede službe (recimo tvojo) bi morala biti tiho in res hvaležna za vse kar imam, sam vseeno moram malo pojamrat.

Razmišljam a naj gremo popoldan v ZOO ali ne. Ob štirih moram Evo in Jaša vpisat na telovadbo. Torej smo ob pol petih oz. najkasneje petih nazaj v Ljubljani. A je že pozno?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 355
30.9.2010 14:13:44   
Zoja Miša
Tejkaz, kljub ''moji'' zgodbi, naj ti nič ne bo narodno pojamrati. Prav je tako in to si si konec koncev zaslužila! To bi morala dobiti! Niti malo ni prav kar so ti naredili! Res ne! In upam, da si kakšno povedala komu, da bodo vedeli, da tega ne boš kar tako požrla. Službe gor ali dol, kar je preveč je pač preveč! Če bi bili tiho, ne rečem, ne pa en dan tako, drug pa vse drugače. Ni prav in ni fer!user posted image

In saj punce, moja zgoda ni tako grozna. Saj sem sama dosti kriva, ker se nekako ne spravim od tu, pa 14 dni intenzivno pošiljam prošnje...potem me malo mine. user posted image A to le zato, ker mi je delo super fajno, odnosi z direktorjem, super. Mi je ko drugi ata, res. Zato je pa vse tako hudo. In ko enkrat res grem, upam, da ne bo zamere...meni bo grozno hudo, ker dvomim, da se bom v kateri službi počutila tako sporščeno in fajn. In delo, ki ga opravljem, mi dejansko leži. Zaradi vsega tega je to bolj žalostna zgodba. user posted image A kaj čmo, tako je življenje! In na žalost ne moremo od obljub in upanja, da enkrat bo bolje, živeti. Denar je še vseeno sveta vladar.

Za ZOO, če si ob 16.30 tam ni prepozno, saj imaš če cca 2,5h dneva, ki ga lahko luštno preživite.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.9.2010 14:32:50   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja, če je bilo tako, je tako prav. Z Janom izkoristita te dneve...malo sem vama kar fauš. Kako pa s tvojo diplomo? Službo? Pa držim pesti za G!

Zoja Miša diplomo bom končala zdaj v oktobru, no upam da bo, da se spet ne zakomlicira kaj. Glede skužbe je pa tak, da sem že poslala eno prijavo na delovno
mesto prodajnega referenta in sem dobila zavrnjen odgovor. Se mi zdi, da je službo dobit v tem času, kot da bi na loteriji zadel.user posted image Problem je, ker pač iščem prvo
zaposlitev in ni delovnih izkušenj (razen obvezna praksa preko šole in delo prek študenta). Bomo vidli kak bo... bom še poslala ponudbe za delo okoli, če ne bomo
pač še eno bebiko imeli. Je itak v planu v kratkem. user posted image
Jutri imam pa odvzem brisa.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 30.9.2010 14:35:44 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.9.2010 15:11:44   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image

Tudi meni se kdaj pa kdaj zalušta še po eni kepici, pa me potem mine po kakšni ultra težki noči ali dnevu. In me potem spet prime in spet mine. Mogoče me pa kdaj še enkrat prime in me bo držalo user posted image

Lepše nebi mogla napisatuser posted image user posted image user posted image . Ampak kaj, ko tudi takrat, ko me bo za 100% prijelo, moj darovalec preostale polovico kromosomov ne bo za še enegauser posted image user posted image . Mu bom pa ultimat postavila pa bouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.9.2010 15:34:27   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

user posted image

Lepše nebi mogla napisatuser posted image user posted image user posted image . Ampak kaj, ko tudi takrat, ko me bo za 100% prijelo, moj darovalec preostale polovico kromosomov ne bo za še enegauser posted image user posted image . Mu bom pa ultimat postavila pa bouser posted image

Saj držati te mora samo tako dolgo, da se prime, potem pa je, kar je! user posted image Ampak meni bi se sigurno, če bi se že za št. 3 odločila, kar 2 naenkrat zgodila! user posted image

tejkaz
in Clara23 - uf, vedve pa še imata kar nekaj časa za kakšno štručko si umislit, ker sta še bolj pri "ta mladih". user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.9.2010 15:36:16   
clara23
Ja ampak meni se gre bolj za razliko v letih..res nebi imela ne vem 7 al 8 let starostne razlike user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.9.2010 15:47:12   
gajka

Ja ampak meni se gre bolj za razliko v letih..res nebi imela ne vem 7 al 8 let starostne razlike user posted image

Pol pa hitro user posted image prepričat! user posted image

tejkaz - samo še glede tele tvoje nagrade, ki ti jo en dan obljubljajo, naslednji dan je pa ni. Tole je totalno neodgovorno in nesramno s strani tvojega šefa! Ker nagrade se ne obljublja, če ni denarja za izplačilo in pika. Ne more se pa nagrada pretvorit v tvojo mesečno plačo. Halo!?! user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.9.2010 16:01:13   
clara23

Pol pa hitro user posted image prepričat! user posted image

Mah, se ne da prepričatuser posted image . Smotan je..bom pa kondome naluknjalauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.9.2010 21:27:49   
bella02
Zoja Miša, mi mamo že en lep čas dvodelno pižamo, obujem ji pa tudi nogavičke, ker se hitro razbrca. V žakel pa je ne mislim dat, ker se bojim, da bi mi čofnila na nos, ker more hodit počasiuser posted image . Spodaj ji oblečem body s kratkimi rolavi, kasneje ji bom verjetno dala dolg body.
Kako je blo na sprehodu na Mengeško kočo? Tiste telovadne naprave so za Tejo magnet in hodi sama celo pot, potem pa še avione gledamo, ker letijo tako nizko. Lepa turca, smo bli letos že 2x. In kako je šlo?
Jooooj, tole s strojem je pa res sranje. Upam, da kmalu uredite, ker te razumem, če se nabirajo cote. Jaz sem že živčna, ker se mi ne sušijo in in mam skoz 2 stojala na hodnikuuser posted image . Aha, vidim, da ste že opremeljeni za delouser posted image ! Zdaj pa v akcijo!!!

Tejka, kaj je zdaj to? Včeraj je blo,danes ne??? Joooj, jest bi bla tud jezna, morda pa še bolj kot jezna žalostnauser posted image . Pa kaj ga Jaši srserje, no? Sploh mi ni več jasno, to vaše prebujanje in vse skupajuser posted image . Sploh si ne predstavljam tvoje situacije, ker nimam težav s tem. Sem že med dojenjem ponoči ful težko vstajala in tole bi me čist izmozgalo., Ne vem, kaj naj ti rečemuser posted image . Stavek "Sej bo" je že izlajnanuser posted image

Gajka
, jap, v sredo začnem hodit 1x tedensko na aerobiko. Maš prav, moram it in nekaj naredit za sebe. To sem že lani hodila in je blo super. Manjka mi pa jutranje spanje, zelo težko namreč vstajam in vsako jutro mislim: "Jest bi šeeee!!!!" Če gre user posted image jutri v hribe, sem v soboto sama z njima, edino v nedeljo bom lahko malo pospala.

anita, faca siuser posted image . In jest si tud želim še eno punčko, pa se mi zdi, da bo fant, če bo sploh še tretjiuser posted image . Če bi mi eden rekel, da jih bom imela 5, takoj podpišem. Kaj pa vem, ne vem, če bi znala s fantomuser posted image . Itak, da bi, ampak mi je lepo imet punceuser posted image

clara, lepe stvari delaš. Glede user posted image pa: jah, kaj čmo, vsak ima svojo glavo. In upam, da ti uspe prepričat tvojega "darovalca preostale polovico kromosomov" user posted image user posted image user posted image

Krysia, a vidiš, nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bla za nekej dobra user posted image . In čimmanj bolečin!!!

Jutri naj bi šel user posted image s sodelavci na Grintovec, pa mi ni nič všeč, ni vreme obetavno. Samo so taki osli, da bodo verjetno šliuser posted image . Strah me je, da se mu kaj ne zgodiuser posted image . Vam pa želim lep vikend!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 30.9.2010 21:28:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 363
30.9.2010 21:34:21   
bella02
user posted image

buhtlčk, čestitaaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.10.2010 8:04:51   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .
Na, pa zopet ne bo sončka.user posted image
Bella, na Mengeški je bili super.user posted image Sem jo gor sicer v rukzaku nesla, ena mamica pa je bila prijazna in je nesla moj drug rukzak, s stvarmi. Ampak moram reči, da sem bila presenečena, ker so otroci kar hodili in mi je bilo malo žal, da sem jo v rukzak dala...ker bi verjetno tudi ona hodila. Ampak nema veze...bilo je luštno, gor smo gledali kure pa prašičke in koze. Vse smo dodobra nafutrali. Itak da je vsek imel nekaj s seboj, piškote, slane palčke, smokije, čokolado, napolitanke...otroci jedli vsakega nekaj, pa kozam dajali.... Nazaj smo se peljali pa z gasilskim avtomuser posted image user posted image . Imajo v vrtcu fanta - vzgojitelja, ki je tudi prostovoljni gasilec in se nekaj hecamo in on res reče, da gre dol po avto in da se bomo peljali dol...in smo se.user posted image Kaja Lina bila navdušena. In vsi ostali tudi.
Tudi user posted image  je prišel gor, tako da je rukzake in vse pa on odpeljaluser posted image .
Res pa je, da sva preden sva šli od doma imeli velik kreg. Ker se je zopet drla za brez veze, pa CD vrgla v steno...user posted image . Ampak dobro, sva se potem nekako zmenili.

Clara, če prav razumem, ti bi še enega, tvoj pa ne. Zakaj, če smem vprašati? Zakaj ne, ne zakaj ti biuser posted image

Tejkaz, ste šli v ZOO?
Danes okoli 11h, greva s sodelavcem po strojuser posted image . Upam, da ga bo znal tudi priklopit.
Pa ob 14h grem prej iz službe in si privoščim manikuro, klinc, vsaj nekaj.
Popoldne mogoče moja sesta pride na eno kavo...bomo videli.

Lep vikend...user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.10.2010 8:16:33   
buhtlčk
jutroo

hvala vsem za čestitke user posted image

Zoja Miša tale mengeška koča pa res zna bit zanimiva...sem si dala v zaznamke :)

bella kaj pa sušilec? Men bi se brez mešel. Čeprav je res velik več elektrike

Neposredna povezava do sporočila: 366
1.10.2010 8:22:35   
gajka
Dobro jutro! Sem prišla po ene pol soda user posted imageuser posted image Noč je bila spet user posted image ! Rok se je začel kmalu po polnoči zbujat in kolovratit po postelji, samo spat ne. Se je kar nekaj cmeral, pa kričal, pa premetaval. Vmes govoril, da ne bo spal, da bo vstal, da se gre igrat, da gre jest, pa da gre pit... Enkrat je celo zapeljal vik in krik, kje so njegovi copatki... user posted image Mah, brez veze! V vrtcu je pripravil svojo kričavo predstavo in vpil, da gre domov. user posted image Tam naj bo, se bom vsaj malo od njega spočila, pa me prav briga, kako se to sliši!
Pa Zara? Eh, ona se že veselo svaljka po igralnem centru, trenutno kravice pase in producira mlečno-slinaste lužice. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.10.2010 8:31:51   
gajka
K_a_t_j_a - eno vprašanje zate. Pri fantku od kolegice sumijo na atopijski dermatitis, pa tudi seveda na alergijo na KM in jajca. Ampak zaenkrat tiste neke kreme s kortikosteroidi nimajo nobenega efekta oz. pomagajo samo par dni, potem pa je stanje spet enako. Fantka doji in se drži diet, pa tudi to nič ne pomaga. A si ti pri Janu uporabljala kakšne druge kreme, ki so imele več efekta oz. kaj priporočaš?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.10.2010 8:43:09   
Zoja Miša
Gajka, nič se to čudno ne sliši, resnica je. Tudi jaz si včasih mislim, kako lepo popoldne bova preživeli s Kajo Lino, potem pa se celo popoldne dere, pa sploh ne vem zakajuser posted image .
Jaz sem moram malo pohvaliti, oz. Kajo Lino. Danes je 1 mesec, kar je šla v vrtec in niti 1x ni manjkalauser posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela in želim si še takih mesecev, vse do julija! Upam, da ji je kaj nucalo to, da je bila 1,5 meseca na morju!

Buhtlček, res je luštno gor...le pojdite 1x pogledati...pa še nas takrat pokliči, smo blizu...pa se mogoče ujamemouser posted image

Bella, brez sušilca (čeprav je stroj sedaj kombinacija, pralno-sušilnega, kar sicer ni tako fajn, ampak jebuser posted image  ga, če ni prostora), ne bi šlo. Nimam kje sušiti cotuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.10.2010 9:26:09   
tejkaz

Tejkaz, ste šli v ZOO?

Smo šli. Sicer nas je mal dež poškropil, ampak ni bilo hudo. Sicer je bilo fajn. Dve urici smo bili tam.

Jaz tudi ne vem kako bi brez sušilca. Zdajle se perilo itak tudi zunaj ne suši.

Danes je 1 mesec, kar je šla v vrtec in niti 1x ni manjkala .

Tudi moja dva. Cel mesec v vrtcu brez bolezni. Še posmrkala nista, medtem ko sem bila jaz že dvakrat bolna.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Tejka, kaj je zdaj to? Včeraj je blo,danes ne??? Joooj, jest bi bla tud jezna, morda pa še bolj kot jezna žalostna .

Tudi jaz sem danes bolj žalostna kot jezna. Žalostna, ker si zdaj mislim vse mogoče. Ali so mi nagrado ponudili zato, da bi dogovorjeno delo opravila v dogovorjenem roku? Ali mislijo, da me je treba podkupit da bi nekaj naredila. Potem se očitno motijo. Dejmo no, če se že neki gremo, dejmo se it pošteno, no.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Pa kaj ga Jaši srserje, no? Sploh mi ni več jasno, to vaše prebujanje in vse skupaj . Sploh si ne predstavljam tvoje situacije, ker nimam težav s tem. Sem že med dojenjem ponoči ful težko vstajala in tole bi me čist izmozgalo., Ne vem, kaj naj ti rečem . Stavek "Sej bo" je že izlajnan

Bella, verjemi da se navadiš. Meni bi bilo že čudno, da bi celo noč prespala. Sem se navajena vsaj ene parkrat na noč sprehodit po stanovanju. Današnja noč recimo - ob pol desetih je zaspal, prej sva se od osmih dajala, kdo bo popustil. Dretje, cviljenje, trma, pit, jest, vlake sestavljat, avte dat spat, ... Ob polnoči jok, da ne bo več spal. Ga nesem v spalnico, da ne bi zbudil Eve. Najprej malo k meni, motem k user posted image in spet mene malo pobrca, potem se spomni da gre spat nazaj. Ob 4ih se je zbudil, da bi pil, ob petih se je zbudil, da bi vlak sestavljal, ampak je kmalu nazaj zaspal, takrat sem jaz vstala, da sem kuhinjo pospravila in perilo dala v sušilec, se stuširala in pripravila za službo. In točno kot urica, se je ob 6.15. se je zbudil. Eva pa spala od 19.30 do 6.30 brez da bi zajamrala. Ona je cela zaspanka.
Jaz sem pa ok. Spila sem eno kavo, pojedla sem eno štručko z zeliščnim maslom, delam reklame za mojo novo številko revije. Pač navadila sem se.

In srečno tvojemu user posted image na Grintavcu.

user posted image Midva bi dala zasteklit balkon. Ima katera izkušnje s tem? Pozna katera koga, ki to dela? Na kaj naj bova pozorna, kaj izbrat,...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 370
1.10.2010 9:52:54   
K_a_t_j_a

K_a_t_j_a - eno vprašanje zate. Pri fantku od kolegice sumijo na atopijski dermatitis, pa tudi seveda na alergijo na KM in jajca. Ampak zaenkrat tiste neke kreme s kortikosteroidi nimajo nobenega efekta oz. pomagajo samo par dni, potem pa je stanje spet enako. Fantka doji in se drži diet, pa tudi to nič ne pomaga. A si ti pri Janu uporabljala kakšne druge kreme, ki so imele več efekta oz. kaj priporoča

Tudi pri nas niso te kortikosteroidne kreme nič pomagale. Jaz sem kupila od RR uporabnice Sanele eno kremico, ki jo dobiva v Srbiji in je čisto naravna, brez vseh kemij. Ta kremica Janu pomaga. Sicer smo pa že od marca naprej brez sledi atopijskega dermatitisa. Krema stane okoli 35 evrov.

Upam, da mi uspe se še danes kaj oglasit. Imam G ob dvanajstih, tak da se morma z Janom počas spravit. Ga pelam k moji mami, jaz pa z busom v CE.
Včeraj smo imeli tudi laufarije, smo bili v LJ. Smo sestro selili, ker je danes začela s študijem.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.10.2010 10:01:32   
gajka
Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj... user posted image Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo... user posted image user posted image Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.10.2010 10:11:37   
Zoja Miša

Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj... user posted image Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo... user posted image user posted image Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece!

Po mojem nisi...jaz se ne bi preveč s tem obremenjevala...vi2 se dojita kolikor se da, do 6m pa čist kamot samo to! Saj veš, da smo vse to že predelale in ugotovile, da je tako najbolje...user posted image
Čez 1h pa po strojuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.10.2010 10:15:08   
Zoja Miša
Še tole...Metuljčki (naša skupina v vrtcu), se dogovarjamo, da bomo imeli svojo FB stranuser posted image . Bomo mamice/očki bolj ažurne/i z vsem dogajanjem... user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 374
1.10.2010 10:31:01   
tejkaz

Danes je 1 mesec, kar je šla v vrtec in niti 1x ni manjkala .

Tudi moja dva. Cel mesec v vrtcu brez bolezni. Še posmrkala nista, medtem ko sem bila jaz že dvakrat bolna.

Ravno sem si morala ure seštet za september. Razen 1.9. nisem manjkala niti en dan user posted image user posted image Skupaj imam pa 188 ur user posted image

Saj ne vem več, a sem jaz čudna mama ali kaj...  Berem tule na forumu, da nekateri Zarini vrstniki že jedo vse mogoče sadne in zelenjavne kašice, pa čokolade ližejo, pa celo ta prave nektarine jedo...  Pa to so dojenčki starosti 3-4 mesece!

Po mojem nisi...jaz se ne bi preveč s tem obremenjevala...vi2 se dojita kolikor se da, do 6m pa čist kamot samo to! Saj veš, da smo vse to že predelale in ugotovile, da je tako najbolje...

Se lahko samo podpišem pod to. Ni vredno hitet.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......