Zoja Miša
|
Buhtlček, hvala za kavo. Tejkaz, kako je bilo z ali brez bidončka? Pa kaj pa vem, če si je to tako za očitati. Misliš, da mu lahko kako škodi tale voda ali bidon? Ma po mojem ne. Mi tudi hodimo spat z vsemi mogočimi pliši, nalepkami, pokrovčki... Ne očitaj si, po mojem ni potrebe. Pa super mama si! Meni pravi vzgled! Včeraj zvečer, preden sem šla spat sem študirala, ali imajo vaši malčki 2 delne pižame ali pajaca? Mi smo še pri pajacih, pa spodaj body, brez rokavov. Zanima me pa, če bi imela 2 delno pižamo ali spodaj body ali spodnja majčka ali nič? Clara, zmenjeno, pa čez ene 5 tednov, name študiraj, prav . Pa čestitke tvojemu za diplomo! Pa super za šoping, sem ti kar malo fauš . Jaz bi tudi prala, pa je stroj še vedno v popravilu . Zdej sem ga klicala, pa mislim, da ne bo proradio . Nek kondenzator al nekaj takega je hin in to prekuri motor. Ma sta že 2 crknila. Ne vem, kako bom vse oprala, ko bo končno stroj , ker se utapljamo v cotah. Pa očitno bo nov. Zvem čez cca 1h. Mi gremo danes tudi v gozd, oz. čez gozd na Mengeško kočo z vrtcem. Greva s Kajo Lino sami, ker ima en sestanek popoldne, pa mi še ni jasno kako bom. Rada bi jo dala v rukzak, ker dvomim, da bo gospodična hodila, ampak potem imam še en rukzak za nest, s cotami in hrano in pijačo... . Ja, to bo še pestro. Pa upam, da nam vreme zdrži. Včeraj bili na telovadbi, pa prvih 15 minut ni bila zainteresirana, oz. se je usedla na klop in ni želela sodelovati in je rekla, da greva domov . No, potem nekako je šlo...itak da je ne silim...Ampak je pa zvečer taka sitka, da groza. Pa ne vem, ali od tega, kler je tako zmatrana?! Še jest ni želela nič, razen mleka. Jaz sem šla na pilates, tako da točno ne vem, a je moj rekel, da je bila katastrofa, da ne bo šla več na telovadbo, če bo taka . Ma, kr neki. Upam, da je bilo le momentalno. A ja, pa bila na enem razgovoru včeraj. Prvi krog...bomo videli kaj bo. V glavnem, vidite pestro. Zvečer, da mi ni dolg čas, pa še cote na roke perem . Ja, sej bo....Dnevi mi pa tako bežijo, da jih komaj dohajam. Včeraj me kliče mami cela užaljena, kako se ji nič ne javim .