|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
30.9.2010 8:41:58   
clara23
Aja, pa še tole sem hotel pokomentirat...

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Naš Tiberius

full se mi cute slišiuser posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.9.2010 8:51:36   
gajka
clara23 - tole o "ta pravem" gozdu se je pa slišalo, kot da ste najmanj sredi New Yorka doma, samo beton okrog in okrog. user posted image No, ja, pa uživajte v ta pravem gozdu, pa naj vam kakšna srna ali pa veverica na pot skoči, kaj konkretnejšega (npr. kakšna divja svinja ali pa medved) pa raje ne. Glede oblačil za punčke pa nikoli ne reci nikoli, saj menda ne bo Mark edinček... user posted image Aja, pa čestitke tvojemu diplomirancu! user posted image

buhtlčk - ekola, se tudi tvoja kava prileže, malo sprememb pa mora biti! user posted image Pa nekej me že par dni muči, tale tvoja sprememba priimka na FBju, a si samo priimek spremnila ali tudi kakšno zaobljubo dala?

tejkaz - to je pa res, da zaradi enega bidona pa še res nisi smotana mama. Saj je normalno, da ga kdaj kje malo polomimo pri odločitvah in dejanjih, je vsaj bolj pestro, ko ne gre vse "by the book". user posted image

Naš mulo je pa tak jedec postal, odkar je v vrtcu, da se z user posted image samo čudiva. Itak ima po opoldnaskem spanju v vrtcu še malico (sicer ne vem, kako veliko), ampak ob 17h, ko user posted image pride domov, komaj dočaka, da dam naše pozno kosilo na mizo in jé kot sestradan (npr. 3 cele palačinke in kompot ali pa 2 zajemalki krompirjevo-porove juhe...). Dve uri kasneje pa spet za večerjo poje skoraj vola in pol. user posted image Sem danes prav vprašala vzgojiteljico, če normalno jé tam... user posted image Ja, menda vse obroke ogromno poje, zjutraj navali na kruh, med malicami na sadje, za kosilo velikokrat zahteva še...  user posted image No, saj ni čudno, da se je v zadnjih 3 tednih zredil za več kot pol kg!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.9.2010 8:56:29   
gajka
Aja, pa še glede prehladov. Smo imeli skoraj 2 tedna mir s smrkanjem pri Roku, zdaj pa je zjutraj že malo zafilan nosek. Sicer čez dan ni treba nič pihat (zaenkrat! in trkam na les user posted image ). Je pa pri Zari prehlad prisoten že kar nekaj časa. Seveda ji ga je Rok prijazno podaril kmalu po začetku vrtca, pa se je potem že precej umiril, zdaj pa spet nekaj... user posted image HB, zaenkrat ni hujšega in občasno čiščenje (predvsem pa ponoči pred futranjem) zadostuje. Očitno bo revica zaradi Rokovega vrtca pokasirala precej več smrkanja... user posted image
Ta "stara dva" sva pa OK. Zaenkrat! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.9.2010 8:57:19   
Zoja Miša
Buhtlček, hvala za kavo.

Tejkaz, kako je bilo z ali brez bidončka? Pa kaj pa vem, če si je to tako za očitati. Misliš, da mu lahko kako škodi tale voda ali bidon? Ma po mojem ne. Mi tudi hodimo spat z vsemi mogočimi pliši, nalepkami, pokrovčki... Ne očitaj si, po mojem ni potrebe. Pa super mama si! Meni pravi vzgled!

Včeraj zvečer, preden sem šla spat sem študirala, ali imajo vaši malčki 2 delne pižame ali pajaca? Mi smo še pri pajacih, pa spodaj body, brez rokavov. Zanima me pa, če bi imela 2 delno pižamo ali spodaj body ali spodnja majčka ali nič?user posted image  

Clara, zmenjeno, pa čez ene 5 tednov, name študiraj, pravuser posted image .
Pa čestitke tvojemu za diplomo! Pa super za šoping, sem ti kar malo faušuser posted image .
Jaz bi tudi prala, pa je stroj še vedno v popraviluuser posted image . Zdej sem ga klicala, pa mislim, da ne bo proradiouser posted image . Nek kondenzator al nekaj takega je hin in to prekuri motor. Ma sta že 2 crknila. Ne vem, kako bom vse oprala, ko bo končno stroj user posted image , ker se utapljamo v cotah. Pa očitno bo nov. Zvem čez cca 1h.

Mi gremo danes tudi v gozd, oz. čez gozd na Mengeško kočo z vrtcem. Greva s Kajo Lino sami, ker ima user posted image  en sestanek popoldne, pa mi še ni jasno kako bom.user posted image Rada bi jo dala v rukzak, ker dvomim, da bo gospodična hodila, ampak potem imam še en rukzak za nest, s cotami in hrano in pijačo...user posted image . Ja, to bo še pestro. Pa upam, da nam vreme zdrži.

Včeraj bili na telovadbi, pa prvih 15 minut ni bila zainteresirana, oz. se je usedla na klop in ni želela sodelovati in je rekla, da greva domovuser posted image . No, potem nekako je šlo...itak da je ne silim...Ampak je pa zvečer taka sitka, da groza. Pa ne vem, ali od tega, kler je tako zmatrana?! Še jest ni želela nič, razen mleka. Jaz sem šla na pilates, tako da točno ne vem, a je moj rekel, da je bila katastrofa, da ne bo šla več na telovadbo, če bo takauser posted image . Ma, kr neki. Upam, da je bilo le momentalno.

A ja, pa bila na enem razgovoru včeraj. Prvi krog...bomo videli kaj bo.

V glavnem, vidite pestro. Zvečer, da mi ni dolg čas, pa še cote na roke peremuser posted image .

Ja, sej bo....Dnevi mi pa tako bežijo, da jih komaj dohajam. Včeraj me kliče mami cela užaljena, kako se ji nič ne javimuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.9.2010 9:04:34   
gajka
ZM - predlog za mami - reči ji, da naj se kaj mimo oglasi in ti naj odpelje cunje domov oprat, pa bosta rešeni dve muhi naenkrat! user posted image Pa še mogoče speglane nazaj dobiš. user posted image Glede PS - nehaj komplicirat in nabavi novega. Pa ko boš že pri tem, izkoristi priliko še za sušilca, če ga še nimaš. user posted image Kaja Lina je pa lahko takšna samo momentalno, če je enkrat po telovadbi takšna, pač še ne pomeni, da bo vedno. Saj imamo tudi odrasli kdaj slab dan. Aja, pa glede pohoda - a drugi otroci bodo sami hodili? Ker če drugi sami hodijo, jaz ne bi z ruzakom komplicirala, saj v skrajnem primeru jo lahko manjšo razdaljo tudi na ramah neseš. user posted image Če pa meniš, da rabiš še ruzak za otroka, potem pa poskusi vse ostale zadeve v tist predalček od ruzaka natlačit (saj imaš Deuterja, kajne? user posted image ). Pa user posted image za razgovor! A ideja o družbi za Kajo Lino pa je spat "na hladnem"? user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.9.2010 9:06:27   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Včeraj zvečer, preden sem šla spat sem študirala, ali imajo vaši malčki 2 delne pižame ali pajaca? Mi smo še pri pajacih, pa spodaj body, brez rokavov. Zanima me pa, če bi imela 2 delno pižamo ali spodaj body ali spodnja majčka ali nič?user posted image  

Pri nas so dvodelne pižame že nekaj časa na sporedu (od pomladi), ker nisem nikjer našla dovolj velikih pajacov. Nima pa ničesar pod pižamo. Trenutno pa spi v vreči (z rokavi) in je pravi luksuz, ker ni treba več ponoči preverjat, če se je razbrcal in spet gol hrbet ven moli...

Neposredna povezava do sporočila: 331
30.9.2010 9:20:23   
Zoja Miša
Gajka, ja tole ni slaba ideja...ampak če bi bila mama bliže...tako pa kaj pa vem... Glede stroja ne kompliciram, želela sem samo, da bi bili stroški manjši (popravilo cca 100,00 eur), nov pa okoli 500,00, ki jih jaz nimam user posted image , user posted image  pa itak že vse drugo plačuje. Najemnino 450,00 eur, vrtec 300,00 eur, ostali stroški okoli 250,00 eur...kje je še hrana, obleka...v glavnem, ni ravno rožnato.
Jaz moram najti drugo službo, ker takole ne gre več. Ne samo, da ne gre finančno, ampak ne gre psihično! In ker je tako, Kaja Lina očitno družbe, pač ne bo imela. Taka pač je realna slika.user posted image

Rulkzak imam Chicotov, pa nima ravno velikih žepov. Mogoče pa res, naj gre kar peš...Če se ji ne bo dalo, jo bom malo nosila, itak teh 10,5 kg, bom pa že.
Super, da je Rok tak jedec. Jaz jo moram za par žlic, Monte, pudinga, skutke...pač kar koli popoldne, ko pride z vrtca, prav trucati. V vrtcu pa tudi mi vzgojiteljica pove, da bom malo jeuser posted image .
Prehlad se je umiriluser posted image . Upam, da sedaj en čas ostanemo zdravi!

Hvala za odgovor o pižamci. Mi bomo po mojem pajaca še celo zimo lahko nosili, vel. 86 in 92 še kamot dobišuser posted image .

A ja, pa sedaj imam pralno-sušilnega. Po mojem bo tudi sedaj treba v tej smeri razmišljati...ker za sušilca posebaj, nimamo prostora.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 30.9.2010 9:22:51 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.9.2010 9:36:39   
Zoja Miša
Stroj je umrluser posted image . Šel je programator. Išče se nov. Pralno-sušilni. Ideje, predlogi. Ali veste ali ga pripeljejo na dom?! Rabim ga včeraj!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 333
30.9.2010 10:13:19   
clara23

Rabim ga včeraj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pižamic..tudi Mark ima od spomladi naprej dvodelne pižamice, spodaj pa body s kratkimi rokavi. V vreči noče bit, ker gospodič med spanjem dela prave akrobacije in ga potem ta vreča moti. Pa že na sploh ne bolj tak tip, da noče bit pokrit (tako kot njegov ati).

Neposredna povezava do sporočila: 334
30.9.2010 10:14:22   
clara23
aja, gajka, pa glede "tavelikega gozda"user posted image ..pa saj okoli nas je gozd, ampak vanj še nismo šliuser posted image Mogoče pa danes najdemo kako marelo, da jo bomo potem zvečer spohali. Mjammmiiiiiuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 335
30.9.2010 10:24:33   
buhtlčk
clara čestitke za diplomiranca user posted image

gajka bravo, celo nekdo je opazil user posted image Ma mal na šverc sva se en mesec nazaj poročila. Priči nista vedli kam gresta v sredo popoldne, v soboto pa najožjih 12 ni vedlo zakaj grejo na kosilo. Je blo prav zabavno, res. Sem pa rekord postavila, oziroma sva. V 24 urah, odkar sva se odločila, sva kupila prstane, podpisala izjavo na občini in rezervirala termin in rezervirala gostilno. Mal sva netipična user posted image

Zoja Miša naš ma že dolgo dvodelne pižame. Smo mel obdobja, ko je tud čez plenico kaj prišlo in je fino sam za spodnji del zamenjat. Pa ne vem, mal so mi nerodni pajaci ratal, mi je bil kar smešen v njih. največ mamo Gap-ovih pižamic, ki so bolj oprijete, se mi zdijo ful udobne. Pa brez bodija spodaj.
A si na bolho al pa kam pogledala za stroj, mogoče je kaj ugodnega. Al pa na ful obrokov kakega ornk pralno sušilnega.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.9.2010 10:36:59   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

clara čestitke za diplomiranca user posted image

gajka bravo, celo nekdo je opazil user posted image Ma mal na šverc sva se en mesec nazaj poročila. Priči nista vedli kam gresta v sredo popoldne, v soboto pa najožjih 12 ni vedlo zakaj grejo na kosilo. Je blo prav zabavno, res. Sem pa rekord postavila, oziroma sva. V 24 urah, odkar sva se odločila, sva kupila prstane, podpisala izjavo na občini in rezervirala termin in rezervirala gostilno. Mal sva netipična user posted image

Zoja Miša naš ma že dolgo dvodelne pižame. Smo mel obdobja, ko je tud čez plenico kaj prišlo in je fino sam za spodnji del zamenjat. Pa ne vem, mal so mi nerodni pajaci ratal, mi je bil kar smešen v njih. največ mamo Gap-ovih pižamic, ki so bolj oprijete, se mi zdijo ful udobne. Pa brez bodija spodaj.
A si na bolho al pa kam pogledala za stroj, mogoče je kaj ugodnega. Al pa na ful obrokov kakega ornk pralno sušilnega.

Bravo za tako porokouser posted image user posted image user posted image . Čisto v mojem stilu! Če bi se kdaj, bi se takole! Res, svaka čast! In čestitke no!!!

Ma, bo tašča zraven za stoj dala, pa bo lažje. Se že išče nov...Ne bova pa dale celo premoženje zanj...okoli 700,00 eur pa vseeno bouser posted image . Jao, malo manj kot moja plača, če bi jo seveda, dobilauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.9.2010 10:38:36   
tejkaz

Tejkaz, kako je bilo z ali brez bidončka? Pa kaj pa vem, če si je to tako za očitati. Misliš, da mu lahko kako škodi tale voda ali bidon? Ma po mojem ne. Mi tudi hodimo spat z vsemi mogočimi pliši, nalepkami, pokrovčki... Ne očitaj si, po mojem ni potrebe. Pa super mama si! Meni pravi vzgled!

Sem se včeraj prehitro razburila. Včeraj ni šljivil bidona sploh. Do pol deset_ih se je cmeril in ni zaspal. In se neštetokrat zbudil ponoči. Zjutraj pa bi še aja aja. In smo šli spet v joku v vrtec in službo. Jaz res nimam potrpljenja glede te trme in cmeranja. In hvala za lepo besedo.

Pri nas imata že nekaj časa dvodelne pižame. Kakšen teden nazaj sem jima pa v Modiani v Medvodah kupila vsakmu eno enodelno pižamo. Full luštkano. Eva jo ima zelo rada (imajo jih do velikosti 6 let), Jaša se je pa tisto noč kar naprej zbujal in govoril naj mu dam copate dol, ker ima pižamica stopalca. Tako da sem ga sredi noči preoblačila in ga seveda čisto zbudila.

Clara, mi imamo cepljenje za tretjo dozo cepiva že drugi teden. Je P rekla, da je 6 mesecev presledka dovolj.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Pa nekej me že par dni muči, tale tvoja sprememba priimka na FBju, a si samo priimek spremnila ali tudi kakšno zaobljubo dala?

To tudi mene zanima user posted image user posted image

Stroj je umrl . Šel je programator. Išče se nov. Pralno-sušilni. Ideje, predlogi. Ali veste ali ga pripeljejo na dom?! Rabim ga včeraj!

Danes imajo v Mercatorju dvojne pike. Daj ustavi se po službi v Mercator tehniki (itak, v Medvodah, kje pa drugje) in se pozanimaj če imajo kakšnega v redu na zalogi, pa še dvojne pike dobič, če imaš kartico, če je nimaš, ti jo naredijo, tiste pike pa kasneje porabiš za kaj drugega.

Jaz sem se pa danes "pod nosom obrisala" za nagrado 1000 €. Sem še tako jezna, da trenutno še ne morem govorit o tem. Kolikor imam rada svojo službo, jo danes prav sovražim. Sploh se ne pretegnem danes.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 30.9.2010 10:40:07 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 338
30.9.2010 10:39:51   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Pa nekej me že par dni muči, tale tvoja sprememba priimka na FBju, a si samo priimek spremnila ali tudi kakšno zaobljubo dala?

To tudi mene zanima user posted image user posted image

Vidim, da si že odgovorila. Čestitke. user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.9.2010 10:51:40   
clara23
Tejkaz, tudi pri nas je tako..celo noč đumbus, zjutraj bi pa spaluser posted image . In danes ponoči so tudi meni popustili živci. Sem mu rekla da ne dobi več zapit in basta, sem se trmasto obrnila na bok tako, da sem mu kazala hrbet, pokrila sem se z odejo in bila jezna..sem se potem zjutraj spraševala kdo je potem otrok v naši hišiuser posted image user posted image
Zakaj si se pa obrisala pod nosom za nagradouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.9.2010 10:53:00   
clara23
Evo, tole so pa moji kjutkani obeski za telefone in ključeuser posted image

Snežaki
user posted image

Pikapoke
user posted image

Bacek Jon
user posted image

Rožice
user posted image
user posted image

Gosenice
user posted image

Te rožice so pa lahko al obeski za telefone ali pa za ključe
user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.9.2010 11:07:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Zato ker imam previsoko plačo. Mislim res, neverjetno. Pa da ne bo katera mislila da imam res visoko plačo. Čisto povprečna je. Po končanem projektu mi je bila obljubljena nagrada. In zdaj tega denarja ni več. Še včeraj so rekli da dobim, šef me je celo iz bolniške domov klical, no, danes pa ni več tega denarja. Menda so ga porabili za mojo plačo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.9.2010 11:07:51   
tejkaz

Evo, tole so pa moji kjutkani obeski za telefone in ključeuser posted image

Res so kjutkani.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.9.2010 11:16:05   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zato ker imam previsoko plačo. Mislim res, neverjetno. Pa da ne bo katera mislila da imam res visoko plačo. Čisto povprečna je. Po končanem projektu mi je bila obljubljena nagrada. In zdaj tega denarja ni več. Še včeraj so rekli da dobim, šef me je celo iz bolniške domov klical, no, danes pa ni več tega denarja. Menda so ga porabili za mojo plačo.

user posted image user posted image user posted image To so pa res grdo narediliuser posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet kakšen je danes sistem dela in plačevanja. Zgleda da se res bolj splača bit baraba kot vesten delavecuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.9.2010 11:26:39   
Krysia
buhtlčk, čestitke za tako poroko user posted image

Erin,
čestitke za bejbo! user posted image

Tejkaz
, katastrofa s tole nagrado! Kr neki. Pa učeri so ti jo še obljubljal ... user posted image

Zoja Miša, upam, da čimprej najdeš kakšen fajn stroj ... in da ne bo predrag ...

Clara23, luškani obeski .... jst glih rabim enga za ključe ... pa mogoče tud enga za mobi ... te bom kontaktirala po FB, ok?

jst pišem iz službe, tko da če neham sred stavka, je nekdo prišel v zbornico ... ker kabineta pač nimam user posted image Pa urnik so mi spremenil ... zdej pa upam, da v sredo, ko nimam nič pouka, lahko ostanem doma ... to bi bil zakon .... se moram it pozanimat ... Aja, pa še mal se moram pohvalit - ker delam na tej šoli, mam s celo familjo prost vstop v ZOO user posted image user posted image

Pižame: bodi s kratkimi in dvodelna pižama ... v vreči noče bit ... mamo tud eno enodelno pižamo, ampak brez stopal ...

Rok je zdej OK. Jutri bo še doma, v ponedeljk pa v vrtec ... pa upam, da bo zdržal več kot en 4 dni, kolikor je trenutno naš rekord ... bomo vidl ...

Moj hrbet - katastrofa ... učeri me je po fizioterapiji tko bolel, da sem komi živela ... danes je mal boljše ... sem pa res včeraj dopoldan eno uro in še mal čakala na ZZZS, ker pač štrajkajo ... in delata 2 okenci od sedmih ... grrr ... sej sem preživela, sam verjetn me je tud od tega hrbet bolel ....

OK, šibam ... pridne bodte pa se tipkamo ... ko bom mela kej časa, pa upam, da bo to še ta teden ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.9.2010 11:36:04   
clara23
Krysia, a si kaj razmišljala o obisku kiropraktika? Ker moja tašča je tudi imela bolečine v hrbtenici, pa ji fizioterapija ni pomagala, kiropraktik jo je pa lepo "naštelal" in zdaj veselo še pri 53-ih skače naokrog kot srncauser posted image . Se pa moraš nujno pozanimat kateri je dober ker za tako stvar ni fajn kar k "enmu" it..user posted image Glede obeskov me pa komot kontaktiraš na FBuser posted image .

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.9.2010 11:43:26   
anita goitan
dan

Ula spi, Zoja noče..še mal pa bo morala!

Erin super za pupo! Jaz si želim še eno.

Nič šibam kuhat, in ta veliko frajlo dam še spat, pa kavo si skuham..pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.9.2010 12:20:24   
gajka
buhtlčk - ja pol pa čestitke za takle skrivnosten korak! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Erin super za pupo! Jaz si želim še eno.

anita g. - in kdaj je v planu? user posted image

Krysia - ja, s tem tvojim križem je pa res en križ! Mogoče bi pa res kiropraktik kaj pomagal, če fizioterapija ne bo...

ZM - kaj ti naj rečem, ti nič ne zavidam situacije glede službe... user posted image Sicer pa danes nikjer ni rožnato in sem kar orng jezna na naše ozkogledne štrajkarje, ker pojma nimajo, kako gospodarstvo propada, kako si delavci v malih firmah nič ne morejo, če se jim plače zniža, pa kako "vestni" so danes naročniki pri plačilu... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.9.2010 12:21:38 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.9.2010 12:50:08   
buhtlčk
clara lušne stvari delaš user posted image

tejkaz tebe so pa lepo nat***nli

Krysia proste srede pa še ZOO? Vidiš, nekej pa je user posted image
A na kiropraktika si že kej pomislila? Mojmu precej pomaga. U vidim, da me je clara že prehitela :)

anita tebe pa res nič ne prestraši user posted image Sam zdej bo pa fantek.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 349
30.9.2010 12:52:45   
anita goitan
gajka pojma nimam..moje telo trenutno, v kratkem, ne prenese še ene nosečnosti, sta me punci tako scuzali, se bo treba mal okrepit, tako fizično kot psihično. Ja, dve imet doma, s tako malo razliko, 24 ur/dan, je pa velik zalogaj.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?