bella02
|
Zoja Miša, mi mamo že en lep čas dvodelno pižamo, obujem ji pa tudi nogavičke, ker se hitro razbrca. V žakel pa je ne mislim dat, ker se bojim, da bi mi čofnila na nos, ker more hodit počasi . Spodaj ji oblečem body s kratkimi rolavi, kasneje ji bom verjetno dala dolg body. Kako je blo na sprehodu na Mengeško kočo? Tiste telovadne naprave so za Tejo magnet in hodi sama celo pot, potem pa še avione gledamo, ker letijo tako nizko. Lepa turca, smo bli letos že 2x. In kako je šlo? Jooooj, tole s strojem je pa res sranje. Upam, da kmalu uredite, ker te razumem, če se nabirajo cote. Jaz sem že živčna, ker se mi ne sušijo in in mam skoz 2 stojala na hodniku . Aha, vidim, da ste že opremeljeni za delo ! Zdaj pa v akcijo!!! Tejka, kaj je zdaj to? Včeraj je blo,danes ne??? Joooj, jest bi bla tud jezna, morda pa še bolj kot jezna žalostna . Pa kaj ga Jaši srserje, no? Sploh mi ni več jasno, to vaše prebujanje in vse skupaj . Sploh si ne predstavljam tvoje situacije, ker nimam težav s tem. Sem že med dojenjem ponoči ful težko vstajala in tole bi me čist izmozgalo., Ne vem, kaj naj ti rečem . Stavek "Sej bo" je že izlajnan Gajka, jap, v sredo začnem hodit 1x tedensko na aerobiko. Maš prav, moram it in nekaj naredit za sebe. To sem že lani hodila in je blo super. Manjka mi pa jutranje spanje, zelo težko namreč vstajam in vsako jutro mislim: "Jest bi šeeee!!!!" Če gre jutri v hribe, sem v soboto sama z njima, edino v nedeljo bom lahko malo pospala. anita, faca si . In jest si tud želim še eno punčko, pa se mi zdi, da bo fant, če bo sploh še tretji . Če bi mi eden rekel, da jih bom imela 5, takoj podpišem. Kaj pa vem, ne vem, če bi znala s fantom . Itak, da bi, ampak mi je lepo imet punce clara, lepe stvari delaš. Glede pa: jah, kaj čmo, vsak ima svojo glavo. In upam, da ti uspe prepričat tvojega "darovalca preostale polovico kromosomov" Krysia, a vidiš, nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bla za nekej dobra . In čimmanj bolečin!!! Jutri naj bi šel s sodelavci na Grintovec, pa mi ni nič všeč, ni vreme obetavno. Samo so taki osli, da bodo verjetno šli . Strah me je, da se mu kaj ne zgodi . Vam pa želim lep vikend!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 30.9.2010 21:28:46 >
|