|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
27.9.2010 7:52:47   
SaMaa
Dobro jutro!

Kje ste vse??

Evp pri meni je bila danes spet kar pestra noč, saj me je neprestano tiščalo na WC in stiskalo v trebuhu. Ne vem, očitno bo tale moja bebica bolj nočni tip user posted image

Samo za info: danes se  OŠ Nevlje začne telovadba za nosečke.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
27.9.2010 8:06:30   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
27.9.2010 8:10:46   
5ra8

user posted image

user posted image

*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy82 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10
_sanja_* - 27.10.

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia - 18.10
naja17 - 25.10
discoamela - 27.10
_sanja_* - 27.10
5ra8 - 29.10
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
27.9.2010 8:16:20   
tanjusi
dobrodošle marčevke po vikend zatišju!

Mene pa danes zvija user posted image , nekako si obetam izvid... pa v petek sem bila še čisto kul , zdaj bo pa vsak dan težje in upam da me čimprej rešijo...

Sem pa totalno lenarila cel vikend... pa ko je bilo včeraj govora o sladkem ... no jaz sem potem popoldne dobila krožnik peciva iz enega krsta in seveda sem se ga mogla najest.. zvečer pa sem misla da me bo pobralo ... take krče sem imela user posted image ... ma sploh ne vem kaj sploh naj jem glede na to da me po vsem šraufa ... sem zvečer naredila en šluk jagra ( ki ga ne pijem drugače sploh) no potem pa so šli vetrovi...in je bilo bolje...

Ma se ne spomnim sploh da bi imela take težave v prejšnjih nosečnostih user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
27.9.2010 8:26:03   
Akilene
Dobro jutro,

ura je šele malo čez 8, jaz pa sem že pojedla kalorij za ves dan, ravnokar sem ob zajtrku št.2 s kavo in Gorenjkinimi ruladami (4 so že v prebavi). No, do kosila bom na dietiuser posted image !

tanjusi - javi, ko zveš, pa saj bo vse OK, boš videla! Mene še ne zvija, rezultate pričakujem najhitreje kje konec naslednjega tedna in če bo vse OK (bo, bo!), potem grem za maleka kupit kakšno malenkost. Za dušo.

Mislim, da bo fant. Tako se mi zdi. Včeraj popoldan me je mož skrajno presenetil, ko smo bili na obisku in so vprašali , kako bo otroku ime in je on kar ustrelil: Svit in potem so vsi hvalili izbiro user posted image . Ma, meni je všeč, dokler ga ne bo kdo klical "Slatki".

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
27.9.2010 8:26:14   
Akilene
Lep teden želim!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.9.2010 9:16:32   
_sanja_*
Dobro jutro še od mene!

Naš vikend ni bil nič kaj lep, ker sva bila z Nalom večinoma sama. Moj je v soboto delal pri kolegu, je prišel šele ob 6h zvečer, včeraj je bil pa v službi - sicer samo do 12h, samo smo pa potem mogli na en rd in še na obisk, tak da od družine ni blo ničuser posted image

Pa probleme mamo doma z mojimi starši. Sem mislila, da bomo lahko živeli v isti hiši, ker imamo vse ločeno, pa vseeno ne gre. Mi je žal da sma pred 2 letoma vse € vložila sem. Bolš da bi bli nekje v najemu, ker bomo slej kot prej tak šli.

Mene spet grlo boliuser posted image  Joj to vreme. Nal je pa zdrav sedaj.

Tanjusi, kako pa to, da že pričakuješ rezultate? A se ne čaka na njih 3t? Drugače bo pa sigurno vse ok!user posted image

Akilene... Svit je lepo imeuser posted image  

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
27.9.2010 9:20:28   
slama
Živjo,
evo vikend za nami. Je bilo pestro. Maratonsko pospravljanje. Vse cunje oprane in polikane, tako da lahko začenmo pakirat user posted image . Me je pa danes zjutraj zvilo in sem imela nenapovedan zmenek z WC školjko user posted image . Groza.
No, zdaj je malo boljše.

Sej je že ena pisala, pa se ne spomnim kdaj. user posted image  niso redni in se jih ne čuti vsak dan? Sprašujem, ker zdaj dva dni nisem nič čutila ....

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Samo za info: danes se  OŠ Nevlje začne telovadba za nosečke.

To je joga, a ne? Jaz bom sem hodila, samo bi šele čez 2 tedna začela. A bo še katera hodila?

user posted image user posted image user posted image  za punci, ki čakata rezultate in tiste, ki imate pregled.

Lep dan!!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.9.2010 9:25:30   
inia
dobro jutro

med vikendom pa res tue gor vse potihne user posted image

Sanja to pa ni nič fajn slišat. Ti se probaj čim manj sekirat. Je pa ponavadi res tako s starši. Jaz se z mojimi odlično razumem, ampak sem že v štartu rekla, da skupaj pa ne bi živela, razen če bi imeli vse ločeno, ampak vidim, da se pri vas tudi to ne obnese.
Mi smo hvalabogu za sebe, smo bili pa prvi dve leti skupaj in si zdaj ne predtavljam, da bi še kdaj. Pa se nismo nikoli kregali. Samo je fajn, ko imaš res tisti svoj mir.
Super za Nala, da je ok.

Tanjusi upam, da dobiš čimprej te rezultate in da bodo ok, da bo konec teh dvomov.

Akilene je tudi pri meni nekaj takega. Samo jedla bi. Če bo šlo tako naprej bom na koncu kot balon.

Drugače pa jaz že dve oči tako slabo spim. Se zbudim sredi noči in ne morem več spat user posted image . Pol pa gledam okol. Pa se premetavam. Nič mi ne paše, vse me tišči. Kaj šele bo!?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.9.2010 9:31:34   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Sem pa včeraj zvečer začutila prav tiste brcike .. sej ne vem, če ni en mal prehitro, ampak občutek je bil tak, kot bi me bejbi malo pobrcal user posted image

Lepo spite, vsem veliko user posted image jutri na pregledih in naj dolgi ponedeljek v službi hitro mine!

Čeprav me kolegica, ki je  v 26. tednu preprečuje, da verjetno nimam user posted image  , pač pa prebavne motnje, sem vse bolj prepričana, da temu ni tako. Včeraj zvečer, preden sem zaspala, sem zopet začutila user posted image . Glede na to, da sem lansko leto dobila v Rimu prebavne motnje, ki so se nadaljevale v slo skoraj 6 mesecev - ti občutki niso nič podobni težavam, ki sem jih imela lansko leto. user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam sredo, ko imam ponovni pregled pri ginekologinji.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.9.2010 9:34:36   
tanjusi
Tanjusi, kako pa to, da že pričakuješ rezultate? A se ne čaka na njih 3t? Drugače bo pa sigurno vse ok!

naj bi dobila hitri test ... mislim da glede na slabšo nuhalno ... pregledajo samo tisto kar je najbolj pogosto okvarjeno ... recimo da je tako nekako :)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.9.2010 9:52:12   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Mislim, da bo fant. Tako se mi zdi. Včeraj popoldan me je mož skrajno presenetil, ko smo bili na obisku in so vprašali , kako bo otroku ime in je on kar ustrelil: Svit in potem so vsi hvalili izbiro user posted image . Ma, meni je všeč, dokler ga ne bo kdo klical "Slatki".

Meni je Svit zelo lepo ime. Tudi sama bi izbrala to ime, vendar ga ima rezerviranega moja zelo dobra kolegici in ji ga ne bi rada ukradla. Ker še vedno nisem 100% sure  ali bo fantek ali punčka, še vedno gledam imena obeh spolov. Je pa tko. Že vse življenje gledam, zbiram imena punčk, za fantke pa nisem nikoli res gledala. In kaj se mi sedaj dogaja. Za user posted image imam že izbor: Tristan, Gašper ali Anej, medtem ko za user posted image ne najdem imena, ki bi me pritegnilo. Veliko imen mi je všeč, vendar kar ne znam izbrati.

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 27.9.2010 9:55:26 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
27.9.2010 10:02:04   
Akilene
nelika - lepa imena imaš na zalogi! No, saj tudi jaz še ne vem, kaj bo. Bom pa zvedela 100%, ko dobim rezultate amniocenteze. Če bo punčka, bo pa Devana.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
27.9.2010 10:14:36   
inia
Aja, drugače je pa meni Svit zelo lepo ime. Je bil že prvič med mojimi favoriti imen.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
27.9.2010 10:20:11   
netopirček
pozdravček iz službe... mi štrajkamo! :D

drugače pa komaj čakam na malo sončka... ne morem več gledat teh oblakov!

sicer pa še samo dve uri pa grem domov! super je ta 4 urni delovnik! bi kr vedno tako delala.

počutim se še kr vredu, torej brez sprememb, sem pa ugotovila, da ne bom smela več tako jest, drugače bom kot ta veliki tovornjak... ogromna! bomo vidli, kako mi bo uspelo!

upam, da najdem kako rekreacijo v MB, ki bi bila OK...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.9.2010 10:38:15   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: slama

To je joga, a ne? Jaz bom sem hodila, samo bi šele čez 2 tedna začela. A bo še katera hodila?

Ne ni samo joga, gre za kombinacijo lahke aerobike, dihanja, pilatesa, sproščanja oz.joge. Vaditeljica je pripravljena delati naših željah. user posted image

Jaz bom hodila, ker Sokol še vedno nima nič objavljeno kdaj in kako se začne telovadba za nosečke. Pa še blizu je user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
27.9.2010 10:41:16   
*Ninočka*

upam, da najdem kako rekreacijo v MB, ki bi bila OK...

Pozdravljene punce,

tudi jaz komaj čakam, da se malo pretegnem.
Netopirček, si že kaj gledala za rekreacijo v MB? Jaz sem zasledila samo Štorkljo in pa Bodifit na Fontani. Oboje se začne v tem tednu, tako da se še odločam kam. Začela pa bom verjetno naslednji teden.

Drugače pa sem že prišla iz pregleda. Nič posebnega...nazadnje sem bila tam 3 ure, danes pa končala v pol. Sem mogla it takoj dat vodo (upam, da je bo dovolj user posted image ), potem pa hiter ginekološki pregled in poslušanje srčka. In to je bilo to. Nič UZ. Škoda. Drugače pa imam naslednji pregled - morfologijo 27.10.

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
27.9.2010 13:52:07   
naja17
Dan souser posted image ...

Pri meni je vikend minil v znamenju lune, beri oba sva bila prstjena k user posted image .... Drgač pa pospravljanje in včeraj sem mela svakinjo z družino na kosilu.... Ostali čas pa preležala user posted image ...

Lušti in kilce - no od zanositve do zdej se še nisem ne vem kaj zdredila, v bistvu sem šla dol, zdej lezem nazaj... Jedla bi pa čoookoooollaaaaadoooooo.... katastrofa kolk jo pojem user posted image

sanja - na grlo si položi ledeno mrzlo tetra plenico in čez šal... ta postopek parkrat ponovi na 20 min cca... Mene nikoli grlo ne boli!
In kaj hadiča mate s tastarimi? Ah ja, jaz sem že zrasla v ločeni familiji, njegovi so zlati in sem z njimi živela 4 leta, ampak biti na svojem je pa carskoooo....

user posted image  - še vedno nič pri meni, al pa kej je, pa to prepisujem špikanju in motnjam user posted image

spanje - križ me boli za pop*****, že zdej user posted image  in se samo premetavam, ampak včeraj sem na kavču odkrila en ful velik povštr, ki je romal z mano v posteljo in ne gre več stran user posted image ... edino še tole vstajanje 100 x na noč, ko moram lulat user posted image

user posted image  ali user posted image  - jaz bom začela stave pobirat user posted image ... zaenkrat vodi user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
27.9.2010 14:11:36   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

nelika - lepa imena imaš na zalogi! No, saj tudi jaz še ne vem, kaj bo. Bom pa zvedela 100%, ko dobim rezultate amniocenteze. Če bo punčka, bo pa Devana.

Hvala! Moj si pa želi, da bi bila punčka Akira (Japonsko ime - inteligenca, inteligenten), samo meni je preveč eksotično, pa trdo mi zveni. Tako, da mrzlično iščem drugo ime :). Kje pa sta vidva našla ime Devana?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
27.9.2010 14:17:19   
pikachu
Pozdravljene!

Se po dolgem času spet oglašam, saj berem vas redno, ampak zmanka časa za pisanje, čeprav sem na bolniški.user posted image

Sem pa še dolžna poročilo iz pregleda, ki sem ga imela prejšni teden. Z dojenčico je vse ok in je gin. še enkrat potrdil da bo deklica. sem pa se zredila kar za 3kg v tem mescu, čeprav se mi vidi samo na trebuhuuser posted image . Naslednji pregled imam 20.10. in takrat imam verjetno tudi morfologijo mi pa ni nič posebaj omenjal.
Leppozdrav vsem pa lepo božajte svoje trebuščke.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
27.9.2010 14:39:22   
pupica25
ojla!

Dolgo me že ni bilo na spregled! Med tem časom smo dali skozi že prvi pregled pri G, prvi "uradni" UZ in "privatni" UZ oz. NS. Za zdaj hvala bogu vse OK user posted image user posted image user posted image . Tako, da ... 5ra8 - lahko mi dodaš en srček user posted image  !!! Drugače pa me tu pa tam še zvija user posted image , ampka gre na boljše, zgleda, da bom edino do konca nosečnosti morala pazit, da določene hrane pač ne bom uživala. Aja, pa umivanje zob ... katastrofa ... vsakič se mi želodec obrne, ko dam krtačko v ustauser posted image . Ne bomo jamrali, samo da je z user posted image  vse okuser posted image user posted image user posted image

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
27.9.2010 14:39:30   
pikachu
Zdaj ko sem šla prebirat za nazaj kaj ste napisale sem v trebuščku začutla take rahle premike in hitro dam roko gor in se je še kar nadaljevalo. Tak da mislim ne oziroma sem kar prepričana da so to gibi od naše deklice.Jaz sem tako vesela, da kar nemorem opisat. Sem takoj dragega klicala in mu sporičila lepo novičko.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
27.9.2010 14:44:46   
Sunshine 1
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: slama

Ne ni samo joga, gre za kombinacijo lahke aerobike, dihanja, pilatesa, sproščanja oz.joge. Vaditeljica je pripravljena delati naših željah. user posted image

Jaz bom hodila, ker Sokol še vedno nima nič objavljeno kdaj in kako se začne telovadba za nosečke. Pa še blizu je user posted image

Jaz bom tudi, sam ne vem če že danes...  Sem čisto brez energije. :-/

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
27.9.2010 17:42:22   
mama123
jaz sem pa imela redni pregled,je vse ok me je bilo strah ker sem v soboto imela krvavkast izcedek pa G pravi da ni nič videt in da je ok

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
27.9.2010 19:50:13   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: inia
Sanja to pa ni nič fajn slišat. Ti se probaj čim manj sekirat. Je pa ponavadi res tako s starši. Jaz se z mojimi odlično razumem, ampak sem že v štartu rekla, da skupaj pa ne bi živela, razen če bi imeli vse ločeno, ampak vidim, da se pri vas tudi to ne obnese.
Mi smo hvalabogu za sebe, smo bili pa prvi dve leti skupaj in si zdaj ne predtavljam, da bi še kdaj. Pa se nismo nikoli kregali. Samo je fajn, ko imaš res tisti svoj mir.
Super za Nala, da je ok.

Skregali smo se 3x, od tega v zadnjem letu odkar smo v novem delu enkrat - prvič; pa ko se skregamo, se skregamo vsakič bolj, je katastrofa, zato bi rada šla prej, preden se enkrat res dokončno skregamo, ker starši so pa samo eni in mi je ful hudo.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......