|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
23.9.2010 9:35:33   
slama
Jutro oz dan,

naja user posted image user posted image  za dobro počutje

kava meni tako diši ... mmm ... saj kaj hudiča, ko jo popijem sem v 10 min na wc-ju. Enako se mi je dogajalo v prvi nosečnosti.

srečanje v kombinaciji s shopingom je pa k jackpot - čvekanje in zapravljenje 2v1 user posted image  

sitnoba jaz se držim pravila zmernih količin. Itak pa vsaki paše nekaj drugega. Jaz en dan ne morem brez banan, pol bi 3 dni kislo zelje jedla, pa kisle kumare, ... tko da poslušaj telo. 
Glede čajev samo za čaj iz malinovih listov vem, da ga ni priporočljivo pit do 35. tedna, ker pospešuje odpiranje, za ostale čaje pa ne vem.

samaa imaš mogoče kakšne informacije terminov joge za nosečnice v Kamniku? Kaj pa cena? Še vedno ne vem v kakšni obliki bi migala. nekaj ne preveč dinamičnega. Kopanje bo vzelo preveč časa, sploh pa ko bo zima ...

A se spomnete čokolade od Gorenjke v belo vijoličnem ovitku z zlato črto s punčko? Včeraj sem jih zagledala v trgovini in sem jo direkt kupila in seveda pojedla s pomočjo moža. Tako čokolado nam je vedno babica prinesla.
Uh, spomini ... Se mi zdi, da je bil še okus takšen kot včasih user posted image

pa pa

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
23.9.2010 9:47:36   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

SaMaa - a je možn, da si nek vmes vprašala kaj zdej s čajem? Po morfologiji, ker odkrito povedano, ne bi rada vseh spoznala, se z vsemi veselila, pol se pa naredi kej tazga kot se je kolegici... Že to me je potolklo...

Sem spraševala ja, lahko se dobimo po morfologiji, itak. Meni je kar slabo, ko berem tele poste na internetu in pomislim, kaj se lahko še zgodi. Začela sem celo tolk paničarit, da opazujem, da mi trebušček ne raste user posted image  jojjjjjj groza...... kdaj se je vam poznalo v 1.nosečnosti? Meni se zjutraj namreč nič ne pozna, šele potem, ko kaj pojem, pa še to skoraj nič.

IZVIRNO SPOROČILO: slama

samaa imaš mogoče kakšne informacije terminov joge za nosečnice v Kamniku? Kaj pa cena? Še vedno ne vem v kakšni obliki bi migala. nekaj ne preveč dinamičnega. Kopanje bo vzelo preveč časa, sploh pa ko bo zima ...

Slama pojma nimam kako je z jogo. Zadnjič sem klicala v Sokol, pa je rekla, da naj bi z oktobrom imeli vadbe za nosečnice, sam še kar ni nič objavljeno.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
23.9.2010 10:01:02   
naja17

naja user posted image user posted image  za dobro počutje

Hvala user posted image ... Sej, ko gre ven, sem po pol ure dobra user posted image ...

sitnoba jaz se držim pravila zmernih količin. Itak pa vsaki paše nekaj drugega. Jaz en dan ne morem brez banan, pol bi 3 dni kislo zelje jedla, pa kisle kumare, ... tko da poslušaj telo. 
Glede čajev samo za čaj iz malinovih listov vem, da ga ni priporočljivo pit do 35. tedna, ker pospešuje odpiranje, za ostale čaje pa ne vem.

Tole s čaji sem jest tud tkole slišala... Drgač pa tko... K sem Pušenjaka vprašala, je rekel, da če sem cel življenje jedla solato z vrta in če bi pa zdej toxo fasala, mam pa res smolo. Torej, na kratko po njegovem, ne kompliciraj. Moj G se mi pa zdi, da je precej omejen, rajši manj kot preveč...
No in včeraj tast in tašča prideta s frišnimi jetri dam, če bomo dones jetrca na čbulci jedl, pa pravim jaz, da bi jih, pa ne upam, ker na netu piše, da niso priporočljiva. Je rekla, poglej svojega desca, z njim sem pojedla vse kar so mi dali in še več, pa vse kar sem še zraven našla, pa je zdrav in še fejst povrh. Kaj mu fali? Je rekla, da ji je na koncu dohtar rekel, naj začne jesti makaronove luknice user posted image ... Torej pri meni danes za kosilo jetrca na čbulci user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Sem spraševala ja, lahko se dobimo po morfologiji, itak. Meni je kar slabo, ko berem tele poste na internetu in pomislim, kaj se lahko še zgodi. Začela sem celo tolk paničarit, da opazujem, da mi trebušček ne raste user posted image  jojjjjjj groza...... kdaj se je vam poznalo v 1.nosečnosti? Meni se zjutraj namreč nič ne pozna, šele potem, ko kaj pojem, pa še to skoraj nič.

Ja no, rajši takrat... Mislim, da bomo takrat vse bolj mirne, bolj pripravljene na šoping user posted image ...
Kar se trebuha tiče, mam jaz isto kot ti... Lih kar sem bla pr šivilji, k sem ji prejšnji teden nesla ene hlače za predelat, pa je rekla, da jest pa ne rabim še teh hlač. In sem šla na probo in mi jih je ful zategnila, pa kr ene gumbke dala, kao da si reguliram, sem pa hlače gor dala, so mi ble pa genau, še neki časa, pol pa fertik z nošenjem user posted image ....
Uglavnem, sej k se bomo doble, bomo že fejst okrogle, edin sanja nas bo podirala z unim trebuhom user posted image  (ne se hudit sanja, mal te hecam user posted image )...

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
23.9.2010 10:29:21   
njoko
Pozdravljene!

tud men je všeč ideja da se dobimo na čaju user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mene pa dragi pele v London novembra. Komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm rekla da morem povedat še tle (tud če vas ne zanima user posted image )
Da še mal pojamram.... krči....pa napihnjenost, ubistvu je napihnjenost slabš k krči, ker pol itak ne vem od kerga je kej. Sam da pikica že zdej dela zdrahe user posted image user posted image aja pa boleče dlesni pa glavoboli...ampak jst se ne dam...user posted image user posted image (no sam da ni vse na kupu pa da mi ni dolgčas)
Trebušček pa, kaj pa jst vem, ga kr ni. Ah, bo že še prevelik na konc. Zdej mi še čist paše ker lohk na trebuhu spim, pol si bom pa lukno u jogi nardila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nč, vas bom nehala dolgočasit pa se odpravla kej koristnega narest.

Vsem želim še naprej en lep dan in čim manj skrbi!!!

P.S.: jst sm tele žalostne zgodbe kar nehala brat, mam preveč bujno domišljijo in potem to ni glih fajn zame... uglavnem bodmo optimisti.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
23.9.2010 10:42:51   
Sunshine 1

samaa imaš mogoče kakšne informacije terminov joge za nosečnice v Kamniku? Kaj pa cena? Še vedno ne vem v kakšni obliki bi migala. nekaj ne preveč dinamičnega. Kopanje bo vzelo preveč časa, sploh pa ko bo zima ...

Slama pojma nimam kako je z jogo. Zadnjič sem klicala v Sokol, pa je rekla, da naj bi z oktobrom imeli vadbe za nosečnice, sam še kar ni nič objavljeno.

Tudi jaz sem se že zanimala v Sokolu, sem mail poslala, pa nobenega odgovora.... Upam da bodo začel, jaz samo še lenarim. :-/

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
23.9.2010 10:54:37   
tanjusi
ena je napisala da jo je strah ker nima še nič kaj trebuščka.... saj tudi moj ni ekstra velik... samo predvidevam da zato ker je mali-a nizko in ker je baje posteljica zadaj... tako je vsaj rekel zdravnik na ac v Mb .
Drugače sem pa kr ok, še počivam , pa pustim da mi strežejo user posted image ... Mala-i je priden zdaj ko sem bolj pri miru se tudi gibi zelo dobro čutijo...
Pa saj vem da z mano in mojim malim JE vse ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
23.9.2010 11:30:09   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: čupa

kaj pa vam, še katera pije kavo?

Hoj. Jaz jo pijem obvezno zjutraj v službi- turško kavo, ter občasno jo pijem tudi popoldne v kakem lokalu.

Cigaretam sem se odpovedala, kavi pa ne.

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
23.9.2010 11:43:09   
nelikaa
trebušček: sem precej suhlajto bitje, hehe, in moj trebušček je mali. Noben v okolici ne opazi mojega trebuha, le jaz, ki sem navajena ravno plosko opazim spremembo. Od kolegic pa sem slišala, da dobiš nosečniški trebuh tam v 4 - 5. mesecu. Sedaj pa ne vem. Čeprav redno gledam trebušček, se kaj zelo ne sekiram. vse ob svojem času user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
23.9.2010 12:00:19   
inia
Jaz sem dala danes še kri, vodo in pritisk mi je izmerila. Za to sem čakala celi dve ure in pol user posted image . Mi je skor rit odpadla. Naslednjič imam  morfologijo in sicer 18.10.

Kar se tiče hrane jaz jem vse, razen tistih strogo prepovedanih zaradi toksoplazme. Pijem vse, še gazirane mi ful pašejo, tako da tudi to spijem občasno pa jih pred nosečnostjo sploh pila nisem. Kave ne pijem, ker je tudi prej nisem.

Sitnoba...Čaje sadne pomoje lahko piješ, tekanee jaz tudi pijem občasno, ko se spomnem. Naj bi bil pa tako pri nekaterih sporen zaradi malinovih listov, ki mehčajo vrat, ampak ne vem če je teh toliko notri. Šumeče tablete lahko, čeprav je meni g. rekel, da je boljše kakšen donat spit za magnezij, je bolj naravno, ampak tudi tablete lahko, če je po normalnih odmerkih kot gor piše.  Drugače pa res čim manj kompliciranja. Meni je prejšnjič ena sestra rekla, da najboljše itak one pridejo skoz, ko nič ne komplicirajo in ne pazijo.

Glede trebuščkov pa čisto različno. Meni se je obakrat kar kmalu poznalo. Medtem ko moja kolegica, ki je 5 mesecev noseča ima skoraj čisto raven trebuh. Njej pa res nihče ne bi rekel, da je noseča.  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
23.9.2010 12:11:35   
inia

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
23.9.2010 12:13:14   
inia

user posted image

user posted image

*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia- 18.10
naja17 - 25.10
discoamela - 27.10
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
23.9.2010 12:14:05   
tanjusi
Jaz pa pogrešam Majo 1985 pa Musty, pa BEE BEE, pa Thunder, pa hmm še bi se katera našla...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
23.9.2010 13:06:09   
naja17
Za majo1985 sem že zanč sprašvala, da jih ni kaj zalilo? Čeprav mislim pa, da se je na fb oglašala? Musty tud ni, beebee po moje počiva....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
23.9.2010 13:14:29   
*Ninočka*
Hej punce...

Evo, kihanje, zamašen nos, glavobol, uhoboluser posted image ....vse na kupu me je prikovalo na posteljo. Pa tako lep dan je zunaj. Se bo treba pozdravit, ni kaj. Sicer pa tako vsi okoli mene kihajo in kašljajo.

Glede čajev - pijem teekanee ter Donat, šumečih tablet pa ne.

Glede trebuščka - tudi moj je mali. Jaz ga seveda opazim in tisti, ki me orng prečekirajo. Tudi sama ga pred nosečnostjo nisem imela in ravno zato sem mislila, da se mi bo takoj poznalo, pa očitno ni tako. Sem pa zadnjič kupovala takšne daljše, volnene tunike, ... V teh pa se mi je trebušček izrazito videl. Mi ga je lepo poudarilo, da sem bila čist paf. Sem se potem doma še 3x obleklauser posted image Trapasto, sej vem. Ampak, če je pa tak fajn!!

Uživajte, jaz pa počivat.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
23.9.2010 13:34:40   
čupa
halo punce!
jaz sem pa malo user posted image , ker sem po treh dneh vrteca ugotovila, da ima moja tamala še samo 4 hlače ki so ji prav, in sem šla delat selekcijo v omaro, ki je na koncu skoraj praznauser posted image . pa nisem žalostna, ker morma it novo kupit, ampak zato ker tak raste,  da več ne dohajam. že tašča mi je rekla, da je na morju full zrastla, pa vidim zdaj da res. no, sej prav da raste, ampak sem pač vedno žalostna, ko pospravljam njeno omarouser posted image

Njoko user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega, ker te pelje v London. kaj pa se žalosnih zgodb tiče, sem jih jaz tudi nehala brat, ker si pol kar celo zgodbo še o sebi zmislim - tak kot si rekla domišlija. mi je že moj rekel, naj se umirim, pa neham sekirat glede vsega, ker tak mam pritisk na meji.
Trebuh mam jaz tudi večji zvečer kot zjutraj, ampak jaz mam tak in tak že velikegauser posted image , ampak zvečer je malo bolj napet.
Nelika, seveda turško kavo - najboljša. v turčiji je zastojn bla samo ona iz avtomata, da pa ti pravo skuhajo, pa moraš doplačat 2 evra, pa smo si jo kafetari vsaki dan privoščli user posted image .jaz sem se tudi cigaretom odpovedla, posledično pa tudi nohtom, nevem kam so zginliuser posted image  user posted image user posted image

za kosilo pa danes musaka - jo obožujem. sem se pa že pri pripravi 2x v prsta vrezala, upam da se nena pol v katerega še vgriznem user posted image

lep sončen  dan vsem

< Sporočilo je popravil čupa -- 23.9.2010 13:35:53 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
23.9.2010 14:57:50   
Heilie
Ej punce a katera ve, če je res, da v nosečnosti ni priporočljivo recimo pomivati okna ali obešati perilo visoko? Nekaj v smislu, da če se razteguješ se lahko otroku popkovnica zavije okrok vrata al kaj...user posted image
Spet pametni nasveti vse naokrog...samo preverjam user posted image

Se pa naslednji vikend seliva v stanovanje in me čaka kar nekaj čiščenja...a mogoče veste, če bi mogla bit pri čem res pozorna oz. se je kakšne vrste dela bolje izogniti?
Vem, da ne smem pretiravati...user posted image

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
23.9.2010 15:04:56   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Ej punce a katera ve, če je res, da v nosečnosti ni priporočljivo recimo pomivati okna ali obešati perilo visoko? Nekaj v smislu, da če se razteguješ se lahko otroku popkovnica zavije okrok vrata al kaj...user posted image
Spet pametni nasveti vse naokrog...samo preverjam user posted image

Se pa naslednji vikend seliva v stanovanje in me čaka kar nekaj čiščenja...a mogoče veste, če bi mogla bit pri čem res pozorna oz. se je kakšne vrste dela bolje izogniti?
Vem, da ne smem pretiravati...user posted image

ja to sem tudi jaz slišala....pa kao pretegovat se ne smeš....veš tisto ko daš roke nad glavo pa se pretegneš user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
23.9.2010 15:13:37   
Heilie
Sem malo pobrskala...
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1027463

Očitno spet ena vraža user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
23.9.2010 15:17:03   
5ra8

Sem malo pobrskala...

:-)
Kaj naj napišem? Neumnost! Je pa zanimivo, da toliko šolanih ljudi še vedno verjame v takšne bajke!

dober odgovor pušenjaka user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
23.9.2010 16:25:23   
huda bejba
ojla.
no, hlače so oddane.
samo še ena informacija - telovadba fitnosečka bo ob ponedeljkih(17:30) in petkih(18:00) v oš nevlje. menda se začne naslednji ponedeljek. 30 evrov na mesec, 10 % popusta za študente. za 1 uro na teden pa 20 evrov na mesec. če se kaj spremeni, pa lahko sporočim.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
23.9.2010 16:56:25   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Sem malo pobrskala...

:-)
Kaj naj napišem? Neumnost! Je pa zanimivo, da toliko šolanih ljudi še vedno verjame v takšne bajke!

dober odgovor pušenjaka user posted image user posted image user posted image

Uf, sem se že ustrašla. Ker meni jutranje pretegovanje nikoli ne uide. Se potem počutim boljeuser posted image

ej, pupe. Kaj pa ta link in izdelek. Svašta. Pa drag tud kot žafran
http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p13163_Taga-Fahrrad-Kinderwagen-Grundmodell-Single---ORANGE.html
Je pa na tej strani tudi kar precej vozičkov, ki se jih da menda naročit tudi k nam. Moram še malo prečekirat. Se vidi, da bolna ležim doma in ves dan visim na internetuuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
23.9.2010 17:03:45   
maja1985
Pozdravljene!

Sem vas redno brala, ampak nisem imela moči odpisat, ker sem taaaaaaaaaakooo utrujena, da se komaj premikam. Zalilo nas hvala bogu ni, čeprav je bilo pa blizu. Mi je pa zmočlo avto, tak da je notri še vedno vlažen ... ampak ok ... Dela pa toliko ... dopoldne služba, priletim domov, šibam po malega v šolo, potem hitro kosilo, pa malo ven na zrak oz. delat nalogo, potem se pa že tak rihtamo za v posteljo, jaz pa tudi padem v posteljo zraven tamalega.

tanjusi, Akilene držala sem pesti za vaju in mislila na vaju! Vem, da bo vse ok!

Čestitke tudi vsem ostalim za preglede. Naš tamali v trebuhu pridno telovadi, me žgečka, najraje me pa zbudi sredi noči user posted image Drugače pa poslušamo srčka, se smejimo, ko slišimo, kako se premika, super je.

Sem pa zdajle spet bruhala ... sem poskusila meso pojest, pa sem po 5-ih minutah letela objemat školjko user posted image Tak da očitno meso še vnaprej ne bo moj prijatelj user posted image

Lepo popoldne, mi šibamo malo ven ulovit sončne žarke, pa v trgovino po vodo, ker tle pri nas še vedno ni pitna ...

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
23.9.2010 18:29:11   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Uglavnem, sej k se bomo doble, bomo že fejst okrogle, edin sanja nas bo podirala z unim trebuhom user posted image  (ne se hudit sanja, mal te hecam user posted image )...

user posted image user posted image user posted image

Js še vedno upam, da se bo ustavlo in da vsaj na koncu ne bo večji kot prvič, ker pol bo pa res katastrofaaaaaa noooooooouser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
23.9.2010 18:33:04   
_sanja_*

user posted image

user posted image

*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10
_sanja_* - 27.10.

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia- 18.10
naja17 - 25.10
discoamela - 27.10
_sanja_* - 27.10.
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
23.9.2010 18:36:29   
_sanja_*
Jaz sem na seznam dodala samo svoj datum, ker sem na zadnjem manjkala. Nisem brala za nazaj in vsega dopolnjevala, tako da preglejte!user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......