Poli_H
|
Dober večer drage so ! po 3 tednih me danes prvič glava NE boli (trkam na les) in poglej čudo... v službi sem zmagala, prišla domov, skuhala fantastično kosilo, pomila posodo, oprala cote, obesla, ravnokar končala z likanjem... za mene. Ko sem bila čisto out, sem se že spraševala, kaka mama pa bom... Pa mogoče se mi pa energy vrača slama uživaaaaaaaaaaaaaaaj!!! še za nas stanovanje sma z mojim bila prvo 1 leto v podnajemniškem. Pa je moj prišel na idejo, da bi pri mojih preuredila. Pa so se hvala bogu strinjali. In sma lani imela 1 leto intenzivne akcije. V službo, iz službe, pojest, do 23.00 delat, pa spat... itd. Sma imela deadline (najino poroko), tako da sma zadnji mesec celo do 2.00 zjutraj delala. HB je moj prej delal v gradbeništvu, tako da sva skoraj vse sama naredila, pa bratranec se je priselil za 2 meseca da nama je pomagal, pa foter je bil vsak dan zraven v akciji. Tako da imava sedaj 70m2, narejenih iz prejšnje dvojne garaže, spalnice od starih in moje otroške sobe. Pa je tega zdaj leto in pol in funkcioniramo fantastično. Imam zlate starše, s katerimi se tudi moj odlično razume. Celo so tudi njemu kot starši, saj so njegovi v Makedoniji, pa jih parkrat na leto vidima. Tako da trkam na les. Pa ima v enem delu hiše babica stanovanje, zgoraj sta mojadva, zraven je še stric, mi2 pa na drugi strani, seveda s svojim vhodom. Pa še sestra, ki drugače živi v LJ, praktično vse vikende preživi pri nama, pa se imamo še vedno vsi radi. Seveda, iz njihove strani absolutno spoštujejo najino zasebnost in se nikakor ne vsiljujejo. Kar pa mislim da je ena najvažnejših stvarai za sobivanje. Aja, pa se še nismo uspeli skregat Vsem ki pa odhajate na svoje in ste v akciji da vam uspe tako kot ste si zamislile, pa da vam ne zmanjka evrčkov V četrtek imam dan D... od banke boma izvedela, ali bodo dali dinarčke za nakup avtomobila (malo večji, pa dizel) pa še pregled imam pri G. Upam da se mi je hemoglobin kaj popravil, pa da je z vse ok, ker meni je tud smešno, bušija ni, redim se nič, o ne duha ne sluha, pa sem v 17. ... No, sej vem da je vse OK, samo bo taaaaak super, ko se bom lahko še o tem prepričala. klemy82, jaz tudi!!! bi mela UZ doma slabosti moja kolegica je sedaj v 7. mesecu, pa še sedaj na cca. 3,4 dni bruha. Pa ne more povezati s prehrano. Tako da to ni nič takega, seveda tega nobeni ne privoščim, je pa pač po moje še eden izmed mnogih stranskih učinkov nosečnosti. Ali ni zanimivo, kaj dela mati narava z našimi telesi? Uf, sem se razpisala stari gleda fuzbal, pa je cajt Maksimalno lepe in sladke sanje vam želim!
|