Musty
|
Punce moje, pozdravljene! Se javljam malo, da ne bom spet med pogresanimi. Vas pogresam! V sluzbi nimam casa prebrat, kaj klepetate, doma pa se mi cist preprosto ne da viset za racunalnikom. Pri meni je se vedno noro povsod. V sluzbi, doma(dobivava se nekaj pohistva in je treba stalno nekaj sestavljat, premikat, pospravljat...). Prejsnji teden sem bila sluzbeno v San Franciscu, sem prisla domov tako izzeta in fuc, sem si kar dopust vzela par dni, da sem se spravila skupaj. Sem sefici potem povedala, da ne bom vec hodila sluzbeno na take dolge razdalje, pa se je samo namrdnila in sla. Tko da ne vem... Tudi vselitvena zabava, ki je tu kr obicaj, je za nama! Sva povabila tudi nekaj bliznjih sosedov in je blo res super. Za darilo pa sva dobila bon v eni trgovini s pohistvom, bova verjetno sobo za vzela. Vsaj tako je bilo misljeno. Sem res ful vesela! Zdaj tudi uradno nase ne spravim cisto nic vec, kar sem nosila pred nosecnostjo. Zredila sem se 5kg, trebuscek ni tolk majhen se mi zdi in nimam kaj oblect. V sluzbo hodim v enih nosecniskih kavbojkah, ki jih kombiniram s srajcami, na sestanke pa v enem kostimu, kjer mora biti jakna odpeta. Prav smesno izgledam. Zato grem jutri v soping, rabim tudi za zimo kak pulover. Ma, saj ne vem. Ne bi ful neki kupovala... kaj je najbolj osnovno/klasicno? Noge mi ful zatekajo, se se kateri to dogaja? Visoke pete sem vse pospravila v skatle in jih vrgla na najvisjo omaro, da me ne premamijo. Tanjusi, koliko casa pa cakas na rezultate? A je mozno, da sem ratala bolj kosmata? Zadnje dni prav opazujem dlake povsod in se mi zdi, da jih imam res ogromno. Ali pa se mi ze malo mesa. V ponedeljek imam zobarja, me je strah, ceprav me nic ne boli. Si govorim, da je samo pregled in mi ne bo nobenih cevk v usta tlacil. To mi je pa res zoprno. Grem pogledat v kuhinjo, kaj moj pripravlja za zajtrk, potem pa greva mal ven, dokler je se lepo vreme. Ce naju bo ujel dez, se bova pa stiskala pod deko in gledala filme! Vcasih cist pase kak tak dan. Lep vikend vam zelim!
|