|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
23.9.2010 18:44:00   
rožica86
jaz sem se odločila da ne bom nič paničarla kr se tiče hrane itd...... včasih so jedli vse od kraja, pa so se rojevali čisto zdravi otroci... moja stara mama je rekla, da naj ne paničarmuser posted image user posted image user posted image . torej jem kar paše mi, okey se malo izogibam suhomesnatim zadevšnam....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.9.2010 18:44:00   
rožica86
jaz sem se odločila da ne bom nič paničarla kr se tiče hrane itd...... včasih so jedli vse od kraja, pa so se rojevali čisto zdravi otroci... moja stara mama je rekla, da naj ne paničarmuser posted image user posted image user posted image . torej jem kar paše mi, okey se malo izogibam suhomesnatim zadevšnam....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.9.2010 19:21:21   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: huda bejba

ojla.
no, hlače so oddane.
samo še ena informacija - telovadba fitnosečka bo ob ponedeljkih(17:30) in petkih(18:00) v oš nevlje. menda se začne naslednji ponedeljek. 30 evrov na mesec, 10 % popusta za študente. za 1 uro na teden pa 20 evrov na mesec. če se kaj spremeni, pa lahko sporočim.

A je kje kaj objavljeno in ali se je potrebno kaj prijaviti, pa komu?

(odgovor članu huda bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
23.9.2010 21:18:09   
huda bejba
kontakt za to telovadbo sem našla na enem starem forumu od prejšnjih let in sem vprašala, če bo letos tudi kaj: bojanaklemenc@gmail.com

no, ta bojana vodi telovadbo (ali pa vsaj organizira) in mi je potem poslala novice. nič ne piše, da bi se bilo treba prijaviti, samo da naj povabimo še druge.
mogoče se pa vidimo

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.9.2010 7:44:15   
naja17
Dobro jutrooooo....

Peeeteeeeekkkkkk user posted image .... Pa v miru sem kapučino spilaaaaaa user posted image ....

Pa super fino fajn mi je... Upam, da tkole ostane, da gre šiht hitro mimo...

No, ajde babe, udarmo eno debato, čez vikend je pol ponavad zatišje user posted image ...

(odgovor članu huda bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.9.2010 7:59:53   
tanjusi
a tebi se debatira? o čem pa? jaz tule po računalniku tolčem pa srčka malega poslušamuser posted image ... sicer še ni dolgo kar sem vstala, čeprav bedim že od pol sedmih ko se sina spravita v šolo...možek mi je kavo skuhal(sicer je bila malo presladka za moj okus ampak naj mu bo) user posted image pa ta čas da sem jaz vstala je že vso posodo v pomivalca spravil... res je priden zdaj ko imam jaz mirovanje zaradi ac user posted image ...
Ma drugače se mi pa malo zdi da bi že znal danes hitri test ac prit... Ne vem če bom mogla odpret kuverto user posted image ...res me je groza rezultata oz. izvida...Pa čeprav sem prepričana da je moj user posted image ok....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.9.2010 8:04:56   
naja17
Meni se vedno čveka user posted image .... Te zastopim za rezultate ac, ampak vsi vrjamemo, da bo ok... Moja mami jo je imela in na koncu rodila mojo sekico, kateri jaz pravim genij + najbolj močna oseba kar jih poznam user posted image ....

Moj je tud ful priden... Ko gledam desce mojih kolegic, vem da imam jaz briljant doma... Vse naredi in še več, tud prej ko ni blo user posted image .... Se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje posesala... A sploh sem kdaj od kar sva na svojem user posted image  Valda, da ma tiste tipične moške, ampak to mu moram pa res spregledat user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.9.2010 8:40:10   
čupa
jutro...
jaz sem tudi danes poležala, ker je moj peljal tamalo v vrtec. ni mi jasno, ker toti tedn prvič hodi v novi vrtec, ker smo jo prepisali, in celi tedn jo jaz vozim, mala pa joče kot šus, danes jo je peljal ata, pa niti glasa ni spustila, da bi jokalauser posted image

jaz pa se pripravljam na redni pregled. zdaj ne vem, al me bo moja G obravnala še naprej, ali bom hodla samo v rizičnouser posted image , ker je G v rizični rekla da se bo moja sama odločla kaj bo naredla.

vreme pa megla taka da sosedove hiše ne vidim, ni mi všeč.
zdaj pa kavico spit pa šibam. javim kaj sem rihtalauser posted image

joj ja. tiste ki ste mele DHT, baje izvid dobiš v 10 dneh po pošti, pa me zanima če je razumljivo napisan, kak je to razloženo če je vse vredu, ali ne?

bodite lepo

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.9.2010 8:43:58   
tanjusi
glede dht je tako da ti more zdravnica ki je delala ns nardit izračun , ker sam izvid ti nič ne koristi ...

(a camus)

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.9.2010 8:45:34   
tanjusi
Pa Čupa upam da nisem prevelik firbec... zakaj pa ti hodiš v rizično... saj si že najbrž rekla kdaj samo nisem zasledila user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
24.9.2010 9:00:54   
čupa
ker so mi prvi nosečnosti mogli sprožit porod zaradi preeklampsije v 36/2 tednu. zdaj pa tja hodim preventivno, da če bojo znaki tega spet nastali, baje ješ aspirin do 34 tedna. tak je blo meni razloženo. pa po pravici mi paše, ker z mojo G nisem zadovoljna, sem že klicala ki bodi, da ne morem zdaj menjat, zdravnica v rizični Pelkičeva, pa je full vredu, tak da...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
24.9.2010 9:11:01   
Sunshine 1
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

ojla.
no, hlače so oddane.
samo še ena informacija - telovadba fitnosečka bo ob ponedeljkih(17:30) in petkih(18:00) v oš nevlje. menda se začne naslednji ponedeljek. 30 evrov na mesec, 10 % popusta za študente. za 1 uro na teden pa 20 evrov na mesec. če se kaj spremeni, pa lahko sporočim.

Tole je pa fajn. A boste hodile punce? A katera ve, kako potekajo te ure oz. če so bile prejšnje telovadke zadovoljne s tem razgibavanjem?

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
24.9.2010 10:11:44   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Moj je tud ful priden... Ko gledam desce mojih kolegic, vem da imam jaz briljant doma... Vse naredi in še več, tud prej ko ni blo user posted image .... Se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje posesala... A sploh sem kdaj od kar sva na svojem user posted image  Valda, da ma tiste tipične moške, ampak to mu moram pa res spregledat user posted image ...

Jaz moram tudi svojega pohvaliti. Skupaj kuhava, čistiva stanovanje, pospravljava. V bistvu sem že od vsega začetka razdelila delovne naloge ter prostore v stanovanju, zato, da ima vsak od naju določen kaj mora naresti. Tudi user posted image , bom od malega navadila na to, da so hišna opravila zabavna - če seveda to počnemo skupaj. Pa tudi če je na začetku vse skupaj bolj igra. No, vsaj upam da mi bo uspel ta načrt user posted image , tako kot sem si že zamislila pri mojmu dragemu.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
24.9.2010 11:43:33   
inia
Da še jaz pohvalim mojega user posted image . Moj tudi dela čisto vse in še več. Kuha, lika, sesa, pospravlja, z otrokoma se ukvarja nenormalno. v bistvu moram priznati, da dela, sploh zadnje čase več kot jaz user posted image . Mene kar počivat pošilja tkao kot da sem bolana. Pa nič ne smem nosit, dvigovat pa ne vem kaj še.

Še eno vprašanje, če slučajno katera ve. Včeraj smo bili na Pikinem festivalu in imajo tam tiste opice za okoli vratu. Kaj to prodajajo še kje drugje kot tam. Ker eno smo kupili, drugi pa je rekel, da je ne bo imel. Zdaj pa je jok že dva dni zaradi te opice, ker si je seveda premislil, ker jo imajo vsi. saj vem, da je narobe, ampak jaz bi mu  jo vseeno kupila, v Velenje se pa tudi ne bom spet vozila, niti kdo od znancev.  

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
24.9.2010 13:27:37   
Poli_H
Važičke! user posted image
Moj je že od začetka sesal. Zdaj pa sem rabila 3 tedne, da sem ga navadila, da ko sem v službi, pridem domov, kuham 1 uro, da potem on pomije posodo. 3 tedne! In to je to...
Sicer ok, nič mi ne dovoli dvigovat. Pa kar je zunaj za uredit, naredi. Ampak gospodinjska opravila pa mu ne ležijo najbolj user posted image .
Punce peeeeeeeeeeeeeeetk je! še urco pa pol, pa na banko na pogajanja za kredit (mormo večji avtek kupit :-D ), pa damu. Pa nekaj popacat, pa hitro na en sprehod, da izkoristimo še zadnji sonček. Hm... al pa na kaki kmečki turizem na domači narezek user posted image  pa čebulo user posted image  pa bučno oje user posted image  pa meso iz tunke user posted image  pa domač jabolčni sok user posted image  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
24.9.2010 13:36:26   
Akilene
A so že kostanji? Že cel teden sanjam o njih...user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
24.9.2010 13:57:35   
tanjusi
A so že kostanji? Že cel teden sanjam o njih...

Saj jaz bi ga tudi ,samo ne vem če se mu letos ne bom odrekla... me po vsem šraufa in pol se mi zdi da bi lahko kar kaj narobe blo user posted image ... ma sigurno da enih par jih bom probala , moram mamo vprašat ko tam ko sem bila včasih doma jih je navadno zeeelo veliko....

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.9.2010 14:24:00   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine 1

ojla.
no, hlače so oddane.

Tole je pa fajn. A boste hodile punce? A katera ve, kako potekajo te ure oz. če so bile prejšnje telovadke zadovoljne s tem razgibavanjem?

Jaz se še odločam ali sem ali pa v sokol. Razlika v ceni je precejšnja- 25 EUR/mesec. Edino termin mi je malo mimo.

Ali bo še katera hodila?

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.9.2010 14:30:59   
nelikaa

[

Ali bo še katera hodila?

Jaz bi fuuul. Samo sem trenutno na budget varianti. Sva pravkar kupila hiško in sedaj opremljava - tako da denar kar polzi. Žal se bom morala nečemu odpovedati user posted image .

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.9.2010 14:37:59   
Heilie
Mmmm kostanj, jst ga tud komaj čakam user posted image
Samo bom bolj v zmernih količinah začela, da vidim kako bo moja prebava in zgaga odreagirala.

Zadnje čase me zgaga daje. Sploh če kaj bolj sladkega jem popoldne in zvečer, je ponoči obup user posted image

V naših koncih ni pa nobene telovadbe za nosečnice...sploh! Živi obup no, ker sama pa tud bolj slabo migam. Sicer grem skoraj vsak popoldne na sprehod s psičko, ampak to ni ne vem kakšno razmiganje.
Čeprov cene so pa tud grozne..user posted image

Želim vam lep vikend, se beremo/ pišemo v ponedeljek.
Pa upam, da bo ta vikend bolj miren od prejšnjega, kar se vremena tiče!

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.9.2010 14:43:19   
čupa
sem že gotova

G se je odločla, da lahko hodim samo v rizično, k njej pa naj pridrm, če bom rabla kaki Canasten al pa kaj. na hitro je naredla ultrazvok da smo vidli srčka in da veselo miga v svoji "hiški"user posted image user posted image user posted image . na koncu je samo še rekla, da se vidima ko bom spet mamicauser posted image

Kaj se tiče mojega dragega, je tudi ful prid, edino kaj nena je likanje in umivanje tal, tega noče ker sam ve da ne naredi dibro, jaz pa sem še mu odvzela vešenje in zlaganje perila, ker mi dlake gor stojijo ko vidim kak se zraven narediuser posted image . ostalo pa vse, jaz pa vem, da zdaj že 6leto vsak četrtek hodi v eno šolo igrat nogomet pol pa na pijačo, to pa je edino kaj mu ne smem vzet vstran, pa niti namena nimam.

Kostanji? je kdo omeno kostanje? včeraj so mi tak zadišali, pa ni blo nobene blizu user posted image user posted image

zdaj pa še mi malo ven

papa

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.9.2010 14:43:44   
emilija2008
Da se še jaz malo javim. Glede moža - tudi jaz ga moram pohvaliti. Je bolj za zunanja opravila, ampak kdaj pa kdaj pa tudi posesa in obriše prah, pa poskrbi za hčerko. No, sploh zdaj ga večkrat nahecam. user posted image

Imam pa eno vprašanje - tiste,ki poslušate z AS bitje srčka... če ga poslušate dalj časa ,mogoče nekaj minut, a se vam zazdi, da srček enakomerno bije, potem pa včasih za sek.počaka (pa nevem niti, če  to traja  sekundo) in ponovno bije dalje. To sem že slišala pred tremi leti pri svoji prvi hčerki, vendar na UZ pri gin. ni bilo nikdar nikoli nič narobe. In tudi danes je  vse ok z njenim srčkom. user posted image   No, zdaj pa pri tem otročku, pa spet slišim nekaj takega. Zaenkrat na NS in UZ, ko smo poslušali srček, ni bilo nič slišati. Upam,da je kriva samo ta "mašina", in da nekaj preskoči,ko se mogoče otroček obrne. Sicer pa se jaz obremenjujem s takimi stvarmi, da že ni več normalno. In da bi to še omenila moji ginekologinji, bi me menda kar poslala iz ambulante. user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.9.2010 14:51:23   
thunder
Ojla! Evo še pozdrav od mene. Sej vas redno prebiram, res ste pridne, ampak časa za pisanje mi pa zmanjka - mam tako gužvo v službi, da enostavno ne folgam, pa še ta micen je bil bolan vmes, ...doma pa se compjuterja skoraj nič ne pritaknem, ker ga mam tehle 8h več kot dovolj.
Drgač pa - počutje super, kile...hmmm nebi glih (grejo kr goruser posted image ), user posted image  še ne čutim - pričakujem jih drug teden user posted image . Sem pa že vsa v pričakovanju naslednjega pregleda čez doooober teden. Upam da mi bo gin. naredila UZ, da vidim, če bo hotel pokazati, kaj skriva med nogami.
Nič, šibam še par stvari poštimat do konca, pol pa gaaaaaaaaasa domov.
Uživajte še v današnjem sončku in močno držim pesti, da tiste ki ste na ogroženih območjih ne boste imele problemov.

pa pa

< Sporočilo je popravil thunder -- 24.9.2010 14:53:00 >

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.9.2010 14:54:53   
SaMaa
Nelika: tudi jaz sem bila že na tem, žal vse ne gre.

No ko pa že vse tako hvalite, moram tudi jaz svojega dragega pohvalit, je zeeellloooo priden, bo pa ZLATI, ko bo "enkrat in nekoč" poprijel še za kuhovnico in mi kaj skuhal user posted image

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.9.2010 16:58:45   
tanjusi
No hitrega izvida iz ac dans ni blo... sicer je blo malo iluziorno pričakovati ... samo zdravnik je rekel da mogoče bo ... ma saj ga ne čakam tako težko samo vsaj negotovosti bom rešena...

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?