|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
24.9.2010 17:37:29   
mama123
tanjusi-tako je celo user posted image samo čakamo od pregleda do pregleda pol da dobimo najlepšega otrokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
24.9.2010 17:41:35   
tanjusi
anjusi-tako je celo samo čakamo od pregleda do pregleda pol da dobimo najlepšega otroka

Točno tako user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
24.9.2010 17:54:18   
rožica86
Grozno...ste slišale za smrt Jureta Robiča...

Slovenija je ob športnika, ki je bil res velik ambasador za Slovenijo...user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
24.9.2010 17:54:18   
rožica86

Slovenija je ob športnika, ki je bil res velik ambasador za Slovenijo...user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
24.9.2010 18:28:01   
naja17
Ja, rožca, lih kar... Fak, ne morem verjet...  R.I.P. JR

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
24.9.2010 23:16:41   
čupa
IZVIRNO SPOROČILO: rožica86

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.9.2010 9:52:07   
tanjusi
vikend je in tema marčevke počivauser posted image

sicer je pa tako vreme da po moje še večina spančkauser posted image
drugače pa sem tudi žalostna ker je Robič tako tragično preminiluser posted image ...
kaj bote kaj danes delale? po moje nič kaj ...jaz sicer kuham...pa malo že migam danes...zdaj je menda tisto kritično obdobje po ac minilo...pa zdaj mam v mislih rezultate.. KI BOJO OK!!!
mA nič držite se pa si še tipkamo user posted image

(a camus)

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
25.9.2010 10:35:41   
SaMaa
Ja tanjusi se strinjam, čez vikend ta tema malo zamrzne user posted image

Jaz sem že pospravila, cunje se perejo, še v trgovino skočim in to je to.

Kaj boste danes kuhale? Pri nas bo špinača + pire.

< Sporočilo je popravil SaMaa -- 25.9.2010 10:38:35 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.9.2010 10:47:08   
tanjusi
pri nas bo danes nedeljsko kosilo... juhica krompir, solata pa meso ... ker grejo jutri moji fantje na trgatev ... jaz bom pa najbrž doma in bo pasala juhica :))

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
25.9.2010 12:17:24   
netopirček
jutro! spet sem malo potegnila v dan... :D

jaz ne bom kuhala, ker imava prazen hladilnik, zato se bom pustla peljat na kosilo... potem pa v trgovino, da nakupiva kar manjka... torej vse!

lepo bodite mamice!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
25.9.2010 14:33:22   
Musty
Punce moje, pozdravljene!

Se javljam malo, da ne bom spet med pogresanimi. user posted image Vas pogresam! V sluzbi nimam casa prebrat, kaj klepetate, doma pa se mi cist preprosto ne da viset za racunalnikom. Pri meni je se vedno noro povsod. V sluzbi, doma(dobivava se nekaj pohistva in je treba stalno nekaj sestavljat, premikat, pospravljat...). Prejsnji teden sem bila sluzbeno v San Franciscu, sem prisla domov tako izzeta in fuc, sem si kar dopust vzela par dni, da sem se spravila skupaj. Sem sefici potem povedala, da ne bom vec hodila sluzbeno na take dolge razdalje, pa se je samo namrdnila in sla. user posted image Tko da ne vem...

Tudi vselitvena zabava, ki je tu kr obicaj, je za nama! user posted image Sva povabila tudi nekaj bliznjih sosedov in je blo res super. Za darilo pa sva dobila bon v eni trgovini s pohistvom, bova verjetno sobo za user posted image vzela. Vsaj tako je bilo misljeno. Sem res ful vesela!

Zdaj tudi uradno nase ne spravim cisto nic vec, kar sem nosila pred nosecnostjo. Zredila sem se 5kg, trebuscek ni tolk majhen se mi zdi in nimam kaj oblect. V sluzbo hodim v enih nosecniskih kavbojkah, ki jih kombiniram s srajcami, na sestanke pa v enem kostimu, kjer mora biti jakna odpeta. Prav smesno izgledam. Zato grem jutri v soping, rabim tudi za zimo kak pulover. Ma, saj ne vem. Ne bi ful neki kupovala... kaj je najbolj osnovno/klasicno?user posted image
Noge mi ful zatekajo, se se kateri to dogaja? Visoke pete sem vse pospravila v skatle in jih vrgla na najvisjo omaro, da me ne premamijo.user posted image

Tanjusi, koliko casa pa cakas na rezultate?

A je mozno, da sem ratala bolj kosmata?user posted image user posted image Zadnje dni prav opazujem dlake povsod in se mi zdi, da jih imam res ogromno. user posted image Ali pa se mi ze malo mesa.

V ponedeljek imam zobarja, me je strah, ceprav me nic ne boli. Si govorim, da je samo pregled in mi ne bo nobenih cevk v usta tlacil. To mi je pa res zoprno.

Grem pogledat v kuhinjo, kaj moj pripravlja za zajtrk, potem pa greva mal ven, dokler je se lepo vreme. Ce naju bo ujel dez, se bova pa stiskala pod deko in gledala filme! Vcasih cist pase kak tak dan.

Lep vikend vam zelim!

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
25.9.2010 17:04:47   
njoko

"A je mozno, da sem ratala bolj kosmata?user posted image user posted image Zadnje dni prav opazujem dlake povsod in se mi zdi, da jih imam res ogromno. user posted image Ali pa se mi ze malo mesa."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud men se to zdi (sploh ko se gledam po trebuhu).... bomo mele pa še mi ljubavne tepiheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil njoko -- 25.9.2010 17:07:10 >

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
25.9.2010 21:26:19   
Musty
Ma saj moj me ze heca, da mi bo moral kmal brivski aparat posodit. user posted image Se mi zdi, da imam tudi hrbet in roke bolj porascene. Ampak saj pravim, lahko se mi blede.user posted image

Je pa res zatisje tukaj danes, ko bi jst mal klepetala.user posted image

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
25.9.2010 21:37:20   
njoko
ja pa povej kejuser posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
25.9.2010 21:49:44   
5ra8
Musty, pogresamo te u FB skupini user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
25.9.2010 23:43:05   
čupa
halo punce!!

celi lubi dan obiski. pol na koncu, ko je na brzino na sok prišla tašča, sem sem mogla malo vležtuser posted image  mi je blo fuulll čudno, pa sem si zmerla vročino, pa sem res rahlo zakuhala. nos mam zaštofan, da komaj diham, pa vsakič ko zakašljam, me pikne v jajčniku. se še kiri to dogaja, al bi me moglo skrbet, ker včasih tudi čutim, ko ležim, pa se hitro obrnem al pa kajuser posted image user posted image

Musty hacauser posted image user posted image user posted image

nič, grem spat, papa

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.9.2010 10:48:12   
SaMaa
Hejjj punce, dober dan!

Kje ste vse???

Evo jaz sem ravnokar naredila tiramusu, ker dobim popoldne obiske.

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.9.2010 11:09:03   
tanjusi
Jaz sem tle ... očitno bo tale mini danes spet moj prijatelj... moji so šli na trgatev... jaz pa sem doma...
Kosilo imam od včeraj... zunaj je katastrofa od vremenauser posted image ...
ma nekak bomo že preživeli...

bi pa prišla na tiramisu , če lahkouser posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.9.2010 11:38:01   
Akilene
Jaz bi tudi tiramisu user posted image , ali pa karkoli sladkega, sploh ne upam več kaj kupit, ker vse pojem, pri sladicah sploh nimam zavor!

Sicer pa - dolgočasna nedelja, kuham, popoldan bom pa kakšen film pogledala in malo preverila sinovo znanje.

Lepo nedeljo želim!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
26.9.2010 12:06:54   
tanjusi
Jaz bi tudi tiramisu , ali pa karkoli sladkega, sploh ne upam več kaj kupit, ker vse pojem, pri sladicah sploh nimam zavor!

Jaz sem šla zdajle do prve trgovine ker nimam več sladkorja in sem si kupila puding in smetano za po kosilu in milkino pecivo ... ala jafa cakes... no in sem pojedla enega za drugimuser posted image .. ja grozna sem saj vem user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
26.9.2010 12:31:35   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: njoko

"A je mozno, da sem ratala bolj kosmata?user posted image user posted image Zadnje dni prav opazujem dlake povsod in se mi zdi, da jih imam res ogromno. user posted image Ali pa se mi ze malo mesa."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud men se to zdi (sploh ko se gledam po trebuhu).... bomo mele pa še mi ljubavne tepiheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bemti, jaz tudi. Sem misla, da se meni tudi meša. Pa očitno še ne user posted image

Tudi meni sladko paše nenormalno. Že prej sem bila čokolada frik, zdaj pa sploh. Zmažem milko v 5 minutah. Ni problema.

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
26.9.2010 13:25:40   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Jaz bi tudi tiramisu user posted image , ali pa karkoli sladkega, sploh ne upam več kaj kupit, ker vse pojem, pri sladicah sploh nimam zavor!

Jaz  tudi ne, meni grejo kile samo navzgor. V 3,5 mesecih ravno 3,5 KG.user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
26.9.2010 14:00:14   
Sitnoba
heeej!!

Mirna nedelja ni kaj user posted image  Me nekaj sraufa... se kr bojim dat kaj v usta.

Meni pa cokolada ne gre - se mi ucke zasvetijo ko ji vidim in jo bi..potem pa par kosckov in konec - ne gre vec :D

KG - hmmm je mozno da sm sla malo dol z njimi ... user posted image  kaksne pol kg. ???

PORASCENOST - ojojoooooj -meni gre ze itak ekstra na zivce ampak dej pa res - ko ljubavni tepih... grrrrrrr
kaj mislite na epilacijo z epilatorjem??? Kaksna brazilska verjetno odpade, pa okol popka verjetno tudi ni zazeljeno ampak bikini linija bi pa verjetno lahko sla a???? Moja kosilnica je se meni ful glasna, kako sele bebac notri obcuti to vibriranje - KAJ MISLITE???

P.S.: Tisto stiskanje z dragim pod dekico in gledanje filma..... MAMLJIVO!!!! user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
26.9.2010 14:47:42   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

PORASCENOST - ojojoooooj -meni gre ze itak ekstra na zivce ampak dej pa res - ko ljubavni tepih... grrrrrrr
kaj mislite na epilacijo z epilatorjem??? Kaksna brazilska verjetno odpade, pa okol popka verjetno tudi ni zazeljeno ampak bikini linija bi pa verjetno lahko sla a???? Moja kosilnica je se meni ful glasna, kako sele bebac notri obcuti to vibriranje - KAJ MISLITE???

Bikini linijo si upas z epilatorjem? Svaka ti cast, mene bi pobralo.user posted image Jaz se tam raje sprehodim z ziletko.

P.S.: Tisto stiskanje z dragim pod dekico in gledanje filma..... MAMLJIVO!!!! user posted image

Pri nas ni bilo nic od tega, je sel moj rajs na kosarko!user posted image Me je pa zvecer presenetil z vrtnico in skuhano vecerjo!user posted image

Joj, jst bi tud tiramisu! Si bom sla po kosilu iskat kako fino tortico!user posted image Zadnjic se mi je ful zalustalo sotoja(ne vem kako se pravilno rece), tiste reci iz rumenjakov in cukra... a lahko to jem ali raje ne, ker so jajca surova?

5ra8, FB-ja ne uporabljam, imam Twitter, pa se to ga nucam sam za sluzbene zadeve. user posted image

Lepo nedeljo vam zelim!

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
26.9.2010 19:57:11   
maja1985
Pozdravljene!

V Prekmurju je bilo super, veeeeeliko sem se naplavala, pustila malo razvajat user posted image Danes sem pa že pridno skuhala kosilo za jutri. Bomo imeli krompirjev golaž in čokoladni puding. Pospravila sem celo stanovanje, nekaj zlikala, oprala cunje, tak da sem naredila vse, kar je bilo v planu za vikend. Zdaj pa počasi večerja, potem pa tak spat user posted image

Sem pa včeraj zvečer začutila prav tiste brcike .. sej ne vem, če ni en mal prehitro, ampak občutek je bil tak, kot bi me bejbi malo pobrcal user posted image

Lepo spite, vsem veliko user posted image jutri na pregledih in naj dolgi ponedeljek v službi hitro mine!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......