Primavera1
|
Hello, punce! Pisem seminarsko pa se mi upira in raje s tabulatorjem skocim malo na forum.Sem brala, o "prigodah"s tascami in moram rect, da imate dobre zivce, se posebej Obcinarka. Da bi tasci pucala stanovanje v 7. mesecu??!! Ni sans, saj se svojega komaj, oziroma ga bolj moj. saj ni nepokretna, ce lahko laufa okoli. res se pustis izkoriscati in ona to pridno izrablja. namesto, da bi ona tebi pomagala pucati in vaju razvajala s kosili, moras ti poleg sluzbe vse to pocet, zraven pa se binglja ves cas pri vama! Zdaj na zacetku moras postaviti meje, sicer bo kriza. Upam, da nisi jezna, ker komentiram, ampak pri moji prijateljici je bila storija podobna, prav smilila se mi je. na koncu je ze skoraj obupala , ker je ravno tako dobricina kot ti, Obcinarka, njen mozek se pa kar nekako ni hotel postaviti na njeno stran. Sele, ko je zagrozila, da bo odsla, se je zganil in sviji materi povedal, da ima ona svoj lajf, onadva pa svojega in naj ne ulatava k njima v zgornji stuk, ce je nihce ne povabi. Reakcija je bila seveda huda uzaljenost in "kako ga tamlada scuva ipd", a je pomagalo. Zdaj imata mir. Ölovek sploh ne more imet nobene zasebnosti, ko mu takole tasce skoz uletavajo in vse za ceno tega, ker zivis v isti bajti. Midva imava kar sreco, ziviva v bajti pri mojem, kjer zivi samo tast,tasca zivi na drugem koncu Ljubljane in uleti enkrat mesecno na kavo in se ne vtika (itak je mojega zapustila, ko je imel 2 leti in je oce sam skrbel zanj!)Tako, da nima ravno "prava glasanja". Tudi novico, da bova imela , je sprejela cisto hladno tako, da od nje res ne pricakujem nic. Tast je ok, in se ne vtika tako, da imava midva v zgornjem stuku cisto zasebnost, deloma tudi zaradi mojega psa, saj pase med t.i. "nevarne pasme" in si ne upa kar tako gor, psica pa je kot plisasta igraca, samo, da jo en crklja, se laja ne na tujce. Moj pravi, da je kar prav tako, da imava vsaj mir. Je pa kreatura moja mati: da bi dala kak evro za , ni sans in tudi nic ne pricakujem, ker sem ji jasno povedala, da otrok ne bo krscen , midva pa tudi nisva cerkveno porocena. Nama pac to nic ne pomeni in ne popuscava. Ona je versko blazna in povsem "down" zaradi novice, da vnukinje ne bo mogla vlacit v cerkev in se primerjat z ostalimi baburami. HB nimava tezav z denarjem in je moj rekel, da nic hudega, ce ne bova dobila kakih cotic ali previjalne od drugih (nimava prav nikogar, pa se edinca sva), bova pac vse sama nabavila pa se dolzan nisi potem nikomer. Kar se mi zdi cisto ok. zdaj pa mi tezijo obrtniki... Nikar ne pijte zajblja, povzroca krvavitve in prezgodnji porod!!!!
|