Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 v gl. spet m oram it fruštkat.... drugače pa ne morem vrjet kolk se mmi je naredil buši, v prvo me nikjer ni bilo nič, sedaj imam pa ful velikega bušija. Meni je tudi veliko prej ven padel trebuh, pri treh mesecih je bil ze tak kot pri petih v prvi ... Za zgago se res ne spomnim zdejle, mislim da je bila na zacetku tecna, potem pa pavza in spet tecna od ene 7ga meseca dalje. V bistvu se ti zelodec dvigne visje in se s tem tudi zgaga slabsa. Ne jesti prevec mastno ali prevec sladko, posebno ne zvecer, pa jo bos imela kar pod kontrolo. Probaj jo tudi miriti s priblizno deci mleka. Jaz sem imela hudo zgago v obdobju, ko sem hotela jesti samo napolitanke ob katerikoli uri dneva . Luskan trebuscek ti raste, kar ponosno ga nosi . Jaz sem trenutno na +3kg, pri JM sem prisla na +4 ali 5, po porodu pa sem bila na zacetni. Uf nas vecerja kar se nam da pripravit haha. Flaske nima ze vec kot pol leta, prej jo je dobival pa bolj za zajtrk. Obicajno je navaden jogurt (obozuje) s ksno banano, kruhom. Ce dela oci je dostikrat cokolino. Tudi kaksni ostanki od kosila se dostikrat najdejo, meso, pasta, riz, no juha ravno ne. Vceraj sem mu namazala kruh s skuto, gor sir pa piscancja prsa in nakockala na bite sizes. Je bil sit od enega sendvica, ker mami ne zna na tanko rezat . Sam pol je hotel se par rezin prsi kar tako. Zna pa pojesti tudi celo palcko josta ali lumpija. Ksn griz tudi, jabolko. Vceraj mi je mali v dveh urah spil liter in pol tekocine... bi morala vprasat, kaj so jedli v vrtcu, da je bil tako zejen... Ce je tamala navajena na formulo, ji mogoce zato navadno mleko ne potegne. Probaj ji dat navadno mleko v flasko, da se navadi ali pa s formulo naredi cokolino. hijacinta kdaj imas rok in kje si mislila rodit? Aja vceraj v ZOOju je imel JM bodi z napisom BEFORE YOU ASK I''M A BOY, pa so mu se vedno rekli puncka... . Soncek mali spet je normalno, tisti dan je bil en tak lacen dan ocitno. Al je bla pa nonina goveja juhca tako nenrmalno dobra. Js imam tudi rada juhce, sploh kokosjo mmmmmm. Zadnje case JM celo prizna, da ga je treba previt, vceraj pa je rekel celo a-a (kaka) in si zacel hlace dol vlect. Bi ga morala slect in posedet na skoljko, pa sem bila ravno iz ZOOja in se s kavca nisem mogla vstat, ker so me kriz in kolki boleli =S. Ronja ste ze kaj boljse? kiara futr v P zame obvezno. Po celonocnem rojevanju so me imeli se par ur v porodni in sem na oddelek prisla ravno po kosilu, tako da nisem jedla se do sestih zvecer... Lacna pa kot medved. Nazadnje sem jedla ob sedmih zvecer prejsnjega dne... Res bi mi lahko prisparali kosilo, sej rodila sem ob pol enajstih, sam potem sem lezala se v porodni -.-. Vceraj sem videla, da ima sparky linijo bodijev, zabic in spodnjih majic iz organskega bombaza in stretchy bambusa, je pa od 3 do 6 eur na kos, kar je precej poceni. Stevilke sem pa zasledila od 68 do 92 se mi zdi. Sem bila tam po legice in duplice na tocke . jancci polna luna jo je metala. Pri nas je bilo isto in tudi v vrtcu je bil cel ZOO od jokanja. krtekxx ni prav nic zabavno prelezat dneve na bolnisnicni postelji . Po moje ne bi hotla zamenjat z njim. Se lahko s starimi starsi zmenis za vikend varstvo? Al pa vsaj za 2x po pol dneva, da se bos lazje prebila skozi delo. spalna vreca: kupila sem mu tale model Sucre d''Orge, le oranzno belo kombinacijo v Leclercu za 27 EUR, mogoce jih imajo se, so imeli v tisti baby akciji 2 tedna nazaj. Ni mi prav nic zal, je debela, topla, mehka in njemu je ful vsec, jo kar objame kot medvedka. Sva ga dala not spat samo v bodiju s kratkimi in je celo noc topel, nic presvican, se zbuja se manj. Pa odstranljive rokave ima, ce pa hoce se malo skakat okoli, jo pa spodaj odpneva in pripneva z gumbki visje, ki so sicer misljeni za krajsanje vrece za manjse otrocke in potem lahko hodi okoli kot pingvincek . Mi je bilo pa nujno, da ima vreca rokave, takih pa ni veliko na izbiro. Kovter je pa tudi vedno razbrcal, ker ga toplo oblecemo ze za pizamico, ravno za primer, da se odkrije, potem mu je pa se kovter cez prevroc in ga hitro razbrca, pri cemer se se predrami in je ves siten. Na zacetku sva ga v spalko dala, ko je ze zaspal, potem jo je pa vzel za rutino in jo je zahteval kot del spalne rutine. No sem se razpisala, zdej grem pa mamo pogledat pa govejo juhco nastimat mmmmm.
< Sporočilo je popravil Najki -- 24.9.2010 12:20:04 >
|