|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
17.9.2010 14:20:51   
Valentina85
Ma naj bi ga dobil takoj po rojstvu, no vsaj upam, pri njih je bolj problem ta birokracija.... pa vse more hodit v Lj reševat...Katastrofa!
Jaz sem dns tko lena da obum, sem sama cel dan in se mi niti kosila ne da skuhat user posted image Js lenoba, lenoba... user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.9.2010 14:24:10   
severnica77
Valentina 85 in aleksta83 - smo že tri. Moj user posted image  bo tudi bolj težko prišel do starševskega ....
Se bomo pa zato bolj ob popoldnevih cartali.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.9.2010 14:25:31   
november2010
Lin - men je to bolj ime za user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.9.2010 14:52:45   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina - Glede osebnega imena
: iz Zakona o osebnem imenu ne izhaja, da v imenu posameznika ne bi smela biti črka X.

ja sej nas so tud tko v šoli naučil - samo po zakonu naj nebi uporabljali niti črk Ć in Đ (pa brez zamere, če jo katera ima) pa jih vseeno uporabljamo in v matično jih vpišejo. Verjetno je kak prehodni čas ali pa enostavno ignorirajo da nimajo problemov.
Joj LOTTYKA - kakšno grozno doživetje - sam ziher nisi nč fasala, razen mogoče prehrada. 

Danes sem pa krepko osiromašila naš proračun - Alipina supergi za Roka,Babycenter 2x spodnji pajacek, Špar - kr neki,  DM vložki, robčki, podloge,... neki zame neki za Saro - rekordni znesek s 3 številkami - zdej pa dam vse kartice v predal pa konc zapravljanja do poroda - sej drgač mi jih bo pa moj pobral user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.9.2010 14:53:33   
kapesanta
LIN - mej je luštno ime za fanta - za punčko je pa LINA

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.9.2010 15:01:13   
majabar
renesme in aleunam pocivajta, da bo vse dobro!
Vceraj sem hotela popoldne brati, potem sem pa s presledki spala kar 3 ure! Splon ne cutim utrujenosti, a ko se ulezem, cutim, da sem izcrpana. Je prav pasalo.
Danes sem sanjala, da sem rodila 24.9., vse OK, trebuh naslednji dan ze skoraj raven in tudi trenirati sem zacela takoj:).
glicinija, ti kar beri, tudi jaz sem brala druge mesece, me je zanimalo, kje bom jaz kmalu:).
zori, meni je Lin zelo vsec, za puncko. Poznam eno dekle s tem imenom.
Zori in Hator, hvala za informacijo, se mi je zdelo, da je tako.
3b70e1d1-658f-4acb-a86d-7bc68847ca471.03.01

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.9.2010 15:09:09   
aleksa83
Pozdravljene!

Kaj ti izračuni višine porodniške na tej spletni strani so zgolj informativni ali je potem znesek dejansko tak kot pokaže ta izračun?

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

nekaj sem si računala, pa upam, da bo tako,...,

MalaNeli: to pa jaz ne vem ampak mislim, da je najboljše,d a greš ali pa pokličeš na svojo socialno in vprašaš. oni bodo znali najboljše svetovati,...
Ali pa če je tu gori še katera, ki ima izkušnje s tem in ti bo znala odgovoriti,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
17.9.2010 15:11:25   
MalaNeli
ja saj grem 1.gor poštimat vse, pa jo bom takrat vprašala.

hvala vseeno.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
17.9.2010 15:38:41   
aleunam
Dan!

No, za danes bo najbrž dovolj čiščenja in letanja okrog, jutri pa trgatev (če ne bo dežja). Drugače na trgatvi delam dela, ki so povsem običajna (pranje posode, kuhanje, "strežba", čiščenje...), ampak je zame trenutno že napor. Še par dni nazaj sem se hvalila kako odlično se počutim v user posted image  in res se sem. Zdaj pa me že ta običajna dela izčrpajo, pa zgleda, da mi tudi user posted image  pritiska navzdol. Vsaj občasno.

Jaz se več ne spomnim kaj sem kje obkrožila. Zanj moram nesti še v začetku oktobra. Če katere plače ni vpisane, se oni povežejo s podjetjem in vpišejo (če oddaš prej kot dobijo zadnjo). Pri nas so ful prijazne. user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
17.9.2010 15:44:52   
MalaNeli
pr nas tut, zato pa čakam do 1., ker sva zadnič govorili, pa je rekla da naj 1. prnesem, potem bom dobla "paket" (denar) nakazan še v oktobro, pa štela se mi bo še septemberska plača. če pa bi prnesla 4.10. bi dobla nakazilo šele v nov.
pa bova šla z mojim skup, da urediva še očetovstvo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
17.9.2010 16:57:52   
majabar
Evo, v avatarju slikica 33t6d:). 3b70e1d1-658f-4acb-a86d-7bc68847ca471.03.01

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
17.9.2010 17:06:25   
MalaNeli
vsa čast!!!! 1A postava. mislim da bom pr drugi nosečnosti se bol pazla.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
17.9.2010 17:07:34   
tejci1981
Pozdravljene!

No da se pohvalim,.....danes je bil zadnji delovni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na CSD že porihtala (zame in za paket), sem že tudi dobila odgovor oz odločbo za paket in porodniško, moj ima pa še itak čas.

Seznam potrebščin se tudi že krajša, neke zadeve iz lekarne nama še falijo, pa banjica.

Koš za plenice - si ga boste nabavile (ta pravega mislim) ali boste zavijale plenice v vrečko in jih "sproti" odnašale?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
17.9.2010 17:08:10   
Valentina85
Lepa slikca majabar!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
17.9.2010 17:16:42   
severnica77
Majabar - super si

Sicer pa, mene so danes klicali iz UKC in po 50g OGTT imam povišan sladkor. Ejej, zdaj pa še na tadaljši test ...

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
17.9.2010 18:03:19   
majabar
MalaNeli, hvala. Jaz upam, da bom imela v 2. nosecnosti dovolj volje, da se bom toliko gibala, kot se sedaj. Zdaj se mi je pa tehtnica pokvarila (upam, da je samo baterija). Itak imam 24.9. pregled in me bo spet tehtala. Mi pa ni vazna teza, pocutje je glavno. Prejsnji teden se res nisem dobro pocutila, ko sem vecinoma pocivala, zdaj pa rahle vaje, malo Orbitreka in to je to. Tehtnica gor ali dol. Teh par tednov bo ze:).
tejci, upam, da se hitro uredi. Koliko pa v Sloveniji stane porod samoplacnisko?
Valentina, meni je pa tvoja vsec:).
severnica, se dobro, da si tako na koncu, se nekaj tednov in bo!:)
3b70e1d1-658f-4acb-a86d-7bc68847ca471.03.01

< Sporočilo je popravil majabar -- 17.9.2010 18:05:06 >

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
17.9.2010 18:09:33   
MalaNeli
jaz pa srčno upam da bo v drugi nosečnosti drugače in da bom imela energije za vadbo in letanje za enim user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
17.9.2010 20:02:32   
aleksa83
Pozdravljene!

Kakšno vadbo ali pripomočke boste izbrale, da bi čimprej po porodu izgubile trebuh in prišle nazaj na kg pred nosečnostjo?Kako dolgo traja da prideš nazaj na normalne kg?

Neke sem tuhtala, pa jaz ne vem, če bom imela kaj časa za kakšen fitnes ali kaj takega, tak da,... user posted image , upam na najboljše,..

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
17.9.2010 21:04:22   
pajac
Lepo pozdravljene! user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo že od ponedeljka zvečer doma, ker so Petra hoteli zadržati v bolnici v Šibeniku, se pa nisem strinjala in smo ga pripeljali v Lj pokazat... No in najin lumpi je po 6 dnevni bolezni in ko sva obupala ter ga peljala k zdravniku (zato, da mi reče: ah, saj je ok, malo nos pucat pa bo...), začel okrevati že na poti domov in je naslednji dan bil že 50% boljši, danes o kakšni bolezni ni ne duha ne sluha.... Toliko, da smo 6 dni plačanega dopusta pustili agenciji. Upam, da bomo kaj dobili nazaj od zavarovalnice, ker smo imeli zavarovano...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako naliva..... še dobro da smo v 3 nadstropju...

Aleksa, meni je prvič izračun preko CSD Šiška pokazal mislim, da identičen znesek, mogoče za kak evro razlike (no takrat še SIT) tako, da mislim, da bi moralo bit enako...

majabar kje pa skrivaš ti svojega korenjaka??? user posted image user posted image Super trebušček!!!

Koš za plenice... ga ne zamenjam za nič na svetu... Meni se ne ljubi 2x dnevno nosit plenice dol, tako pa nikoli ni smrdelo po plenicah, kot pri kakšnih znancih večkrat... Eni so še posebej cepljeni in ko je zunaj hladno in imajo dojenčka ne prezračujejo in pol ko stopiš k njim v stanovanje (kjer je ponavadi 30 stC) te zadene kap od vonjav in vročine....

Lottyka
user posted image user posted image user posted image user posted image Le pod dekco pojdi....

Oblačenje... no hlače še nekako oblečem gor, nato pa nogavice obup.... večkrat sem že dala hlače dol, da sem si obula nogavice najprej, ker mi je bilo lažje.. Čevlje pa sem itak preventivno kupila brez vezalk in ježkov, samo za nataknit... Zaradi očeta pa doma imam ta dolgo žlico za čevlje in si z njo pomagam... Je pa odvisno od dneva do dneva, nekatere sem še ful gibčna, nekatere pa ne...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
17.9.2010 21:13:42   
pajac
No pa da vam še predstavim sebe in svojega sinčka....

user posted image

obljubila sem še sliko trebuščka, vendar se nikoli ne spomnim.. no tole pa je vsaj približno....

user posted image

tole pa je naša plaža user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 17.9.2010 21:14:38 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
17.9.2010 21:16:07   
Valentina85
Lušna sta pajac!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
17.9.2010 21:42:15   
zori82
punce hvala za mnenja glede imena...no mojmu ni všeč, tako da bo vrjetno Liana

telovadba
pojma nimam kako in česa se bom lotla...pustim se presenetit

koš za plenica se je že kolegica javla da mi ga kupiuser posted image , js se morm sam odločit katerega z kasetami ali brez, pa pojma nimam kakšna je razlika, morm mal v trgovini vprašat...ali mogoče katera od vas ve kater je boljši in zakajuser posted image

pajac lušni ste vsi trije (sinček, ti+buši)user posted image ...pa plaža tuduser posted image

kapesanta kateri voziček si pa zbrala

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
17.9.2010 21:48:05   
MalaNeli
user posted image user posted image user posted image user posted image lušna!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
17.9.2010 22:27:39   
ječi12
oj

luštne slikce punce.
majabar res mali buši.
pajac kljub temu da ste meli smolo,ste meli usaj ostalo lep vreme in to? uglavnem samo da je mali zdrav,pa luštna sta.

LIN -meni je to ime za fantka! mi je pa ful ušeč.
ampak ga lih zato nebi dala ne enmu ne drugemu spolu ker ga dajejo obema.

učeri me je spet v žlički noro bolel,sm še bruhala ful.prvič v N.tko da komi čakam da se trebuh spusti in me neha tiščat na gor...je očitno notri mali razgrajaček,ker me že celo N opozarja nase in išče pozornost user posted image

aja tole okol paketa? a če grem naslednji teden use porihtat dobim že 15.10 denar za paket? sicer pa novembra?
a to velja za celo slo.oz za LJ me zanima

vreme pa noro.dobro da nismo na območju kje bi me moralo skrbet za poplave.držim pesti za ostale!

nč lep vikend imejte.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
17.9.2010 22:58:49   
Bumbolina
Dober večer!

Zelo lepo slikice...

Koš za plenice: jaz ga imam in je čisto res, kar je povedala že pajac...

Aleksa83, sama dejansko sploh nisem nič posebej hujšala po prvem porodu. Jedla sem vse, kolikor sem bila lačna, pa so šle vse kile same od sebe dol po tam nekje 4-5 mesecih. Sem pa polno dojila. Za utrjevanje trebušnih mišic in na splošno pa sem doma delala pilates. Na fitnes ali pa kakšno drugo organizirano vadbo se mi ni dalo hoditi, pa tudi če bi imela voljo, ne bi šlo, ker se je sin čisto nepredvidljivo dojil.... Ni imel nekih točno določenih ur dojenja...

Lin je tudi za moje pojme ime za fantka; je pa zanimivo....

Lep deževen vikend vam želim...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?