aleunam
|
MalaNeli, njami! Super kosilo, pa mislim, da bo tudi dobro za urin jutri. Česen pa tudi jaz obožujem, me pa potem bolj kot zgaga moti zadah. Za zgago pa je itak Donat super. Še nedolgo nazaj sem se mami smejala, ko je rekla, da včasih pol litra donata spije za žejo (in posledično za prebavo), zdaj pa jo čist razumem. Jaz sicer dnevno ne spijem več kot pet žlukov, ampak bi ga komot pila tudi za žejo. Jaz pa sem spekla malo sv. rebrc - jaz jih ne bom jedla, mi meso nekak več ne sede oz vse redkeje, zraven pa krompir in paradižnikova solata. Komaj čakam krompir, se ga vedno najem do sitega. Duda bo tudi pri nas v pripravljenosti. Zaenkrat mam eno NUKovo, pa razmišljam še o Aventovi. Pa če ne bo našemu nobena všeč, jo dobi bratov naraščaj. Vstran ne bomo metali. Soncchhek, saj se tudi meni zdi stojalo zelo praktično. Sploh, če ni nikogar, ki bi ti prenašal težko banjico z vodo, pa tudi če maš tuš kabino. Jaz razmišljam o nabavi rabljene, ampak pustim za konec seznama. Če mi ne bi mama kupila banjice, bi najbrž vzela tisto pri Recinkotu za 28€. Kapesanta, to glede Sare sem se tudi jaz spraševala. Je to bodoča članica? Kolikor vidim, imaš samo enega fantka. Ikea... ah... Pa boljše, da ne gremo tja. Saj itak nič ne rabim, vsaj nujnega ne. Seznamček sem že lepo oklestila (kar smo kupili in dobili), čakajo me bolj ali manj cotke. To pa res upam, da jutri dobim rabljene, potem pa vidim kaj je treba še dokupiti. Z veseljem črtam stvari s seznama. Sem pa nenormalno preračunljiva pri vsem. Včasih celo preveč, pa me kdo pregovori. Npr., njegova starša bosta plačala jogi Dormeo. Jaz bi za teh 90€ spravila noter več stvari - od jogija do še česa, če me razumete.
|