škorpijonček_
|
Hojla, evo mene, končno mi je ratalo vse prebrati...ste se pa res napisale . Ko tole pišem, zraven jem neko čokoladno umetnijo, ki je verjetno, če ne bi bila noseča ne bi pojedla (nekaj novega sem pekla, pa mi ni čisto všeč...no, tko kot sem rekla, v tem času je vse za pojest ). Ja, takole je, po dolgem času tudi jaz jutri nazaj odvandram na šiht, me je kr strah, kakšni kupi me čakajo na mizi , pa še v torek pričnem z materinsko šolo dopoldne, ki je pri nas 4ure na dan, pa verjetno šef ne bo tako vesel. Pa kaj češ, ni druge. Drugače so bili tile tedni fenomenalni, moram reči, da sem se pa res zelooo spočila, končno sem lahko uživala v konkretnih brcikah in se nasmejala valovanju bušija. Očitn je res povezano, da ko si na miru in umirjen vse veliko bolj čutiš. Kilogrami so sicer šli malo gor, posledica je dober kruh na morju in zajtrki, ki se jim ne morem upreti. No vsega skupaj imam +12 (v petek sem imela pregled). Poslušali smo srčka, vzeli kri in vodo, vse ok, naslednji pregled pa že čez 14 dni - 1.10. (sedaj se pričnejo na 14 dni). Aja, dobila pa sem spet železo. Zdi se mi, da mi je buši od poroke oreng zrasel, bom dala slikco v avatar. Mal me že ovira pri določenih stvareh, težko si je zavezati adidaske, v bano se spravim kot kak upokojenec, brijem se že bolj težko, drgače pa drugih problemov ni. Edino kar, da me skoz boli v rebrah pod desno zizo, mogoče tja mali nogico skoz tišči . Pa zgaga sem opazila, da me včasih kar oreng peče, sploh po kakšnem limoninem soku, jao to kar po 4 ure ni miru, pa prav nadležno je. Vse nove dobrodošle, sonček čestitke za diplomo, phelps tebi pa da dete varno počaka na toplem še kar nekaj časa. Na CSD sem v petek uredila delno s papirji. Drugi del lahko prinesem do pričetka porodniške, tako da se mi septembrska plača šteje zraven v povprečje . Za paket sem že tudi oddala in komaj čakam, da € pridejo na račun, gremo po lupinco. Moj je zadnjič sestavil posteljico in prvo ko zjutraj odprem oči jo zagledam. Voziček je tudi pripravljen, vse sva že naredila, da bi se naš kuža privadil novih predmetov in vse skupaj lažje sprejel. Sedaj je počasi na vrsti seznam in dokupovanje in delanje kljukic. Se mi zdi, da še manjka toliko stvari, pa ziher bom še kaj pozabila. Glede knjige povezoavlno starševstvo, tudi jaz sem jo dobila in prebrala sam par strani in takoj prenehala, poleg tega pa še poznam nekaj primerov take vzgoje in sem rekla, da pa bom jst vseeno preizkusila drug način...se ne strinjam kar z dostimi načeli tam notri. Drugače, kot sem napisala ohcet je bila lepa, lahko rečem sanjska, na morju pa smo tudi zasluženo uživali in se naužili novih moči, ki nam bodo kaj kmalu prišle prav. Tako, sedaj pa vas bom lahko redno spremljala in bo lažje komentirati. Pa še to, upam, da vas je čimmanj utrpelo posledice poplav, tega nikomur ne privoščim, tudi v našem koncu ni kaj veliko manjkalo do katastrofe, smo imeli kar malo sreče. Lepo bodite, pa se beremo.
|