aleksa83
|
Pozdravljene, Uf, zopet ta dež Soncchhek:Midva z mojim tudi nesema drugi teden vse papirje za porodniško, za paket in za očetovski dopust na socialno. In boma kar očetovstvo porihtala. Mi je svetovalka sama tako svetovala, ko sem hodla vprašat kaj vse potrebujem,... No ne vem kako je s temi potrdili o PDP, a, jaz sem ga dobila pri ginekologinji. Če je obvezno ali ne, pa je verjetno odvisno od urada do urada,... morema še z mojim itii na firmo, da mi plače noter vpiše pa vse. Kaj vam so to takoj uredili ali ste kaj čakale? me prav zanima kako bo, ker moram do konca tedna oddati na socialnem. Pa še vprašanje je, kdaj bodo mojemu dovolili koristiti očetovski dopust, ker baje radi komplicirajo,... Pustimo se presenetiti,... Tiste, ki ste zaposlene ste na obrazcu S1/1 pod točko Način izrabe dopusta za nego in varstvo otroka naredle križec v prvem kvadrateku, še morem kaj drugega označiti? Imena: Mojemu sem prepustila izbiro imena in ima baje že kar nekaj imen za punčko in nekaj za fantka, vendar bova potem ime oba skupaj izbrala :) Me prav zanima ta njegov seznamček, ker mi ga zaenkrat noče razkriti. Samo smeje se mi. Sem od prijateljice dobila nasvet, da naj pred porodom rešiva očetovstvo, če se le da, ker potem je malo težko takoj po rojstvu obema iti na socialno,.... lepo bodite Uf je dane snaporen dan, samo spala bi, pa sramna kost me tako boli, pa komaj sedim, pa joj,....