phelps
|
Dan! Pajac, luštna sta. Pozitivna energija kar sije s tvojega obraza Koš za pleničke, moj je vztrajal pri njem in imamo od Tommee Tippee oz. Sangenic na kaset_e. Vadba po porodu, trenutno imam v dnevnem prostoru pručko, na katero stopam vsake toliko časa in upam, da bom s tem nadaljevala čisto takoj po porodu. Po kakšnih dveh mesecih pa bom prakticirala klasično aerobiko ali tek. Konec januarja pa še ločevalna dieta. Kar se teh stvari tiče, znam bit trmasta, zato upam, da mi bo tudi tokrat uspelo kljub dojenčku. V četrtek sem bila v šoli za starše, lahko rečem, da je bilo to najboljše predavanje - nega dojenčka. Naša patronažna sestra priporoča glede nege oz kozmetike le trdo milo ali kopel (enkrat tedensko, vsak dan pa le vodo), mandljevo ali olivno olje, fiziološko raztopino za popek, kremo za ritko, ki vsebuje cink (najboljša Sudokrema - upam, da sem prav napisala) in hladilno mazilo (rabile bomo kasneje). Vlažilni robčki so primerni le za potovanja. Perilo se pere le s praškom, ki ne vsebuje mehčalca in belila (neprimerna sta Dash in Ariel, primeren je Persil Sensitive). Posebnega seznama glede oblačilc nismo dobili (le tiste zloženke To To), temperatura prostora naj bi bila 22 stopinj (le med previjanjem in kopanjem malo več), dojenček je oblečen v 2 plasti - zgornji del, spodaj pa le plenička in ena plast. Danes sva končno izvedla misijo Ikea, sem bila zjutraj kar malo skeptična, kako bom preživela ta dan (včeraj sem imela vneto grlo, počutje bedno). V glavnem vožnja je bila ok (sedež si dam precej visoko, na naslonu si potisnem tisti trebušček v osrednjem delu maksimalno navzven in je super, čisto vzdržno). V glavnem, jaz zadovoljna, ker imamo končno vse najbolj nujno, moj zadovoljen, da mu ne bom več težila z Ikeo . Je pa bilo mnogo nosečk, ko sva po skladišču iskala pohištvo, je moj kar sledil Slovencem in našel potrebno (ni ga čez lenuha) Sedaj pa še samo kozmetika in par malenkosti . Prav zadovoljna sem, da bom pripravljena. Bodite v cvetju in lep vikend še naprej, upam, da pri vas ni problemov s temi vremenskimi razmerami!
< Sporočilo je popravil phelps -- 18.9.2010 18:37:07 >