|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
18.9.2010 7:53:22   
bibika81
Dobro jutro vsem
Mene pa zanima kaj si mislite o vozičkih Baby spa, jih je ker že preizkusila?
Včeraj sem šla pogledat, mi drugače zelo všeč, samo nekam težek se mi zdi, jaz pa živim na 4 nadstropju, brez lifta.
Skrbi me predvsem košara, vem da nima trdega roča, pa tudi ogromna je.

Hvala za odgovore

lep vikend :)

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.9.2010 8:43:58   
MalaNeli
dobro jutro vse.

upam da poplave niso pri vas. pri nas jih ni. tako da...brez skrbi.

super prespana noč. me pa na stegnu ena mišica pa na nadlakti ena, ko me zlo bolita. kr tk mi otrdi in to sam ena, tk da če na levi strani ležim, čutim tako kot če bi mela neki pod sabo. user posted image

v pon.pa pregled. me je že danc strah.

(odgovor članu bibika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.9.2010 9:46:31   
severnica77
Majabar - saj to me tolaži, da ni več dolgo do konca :). Sicer pa je bila v prvi nosečnosti tudi takšna situacija, prvi test je pokazal povišan sladkor, ko pa sem šla na drugega pa je bilo vse o.k. Tako, da upam, da bo sedaj enako :) Sicer pa bom Sonček prosila za nasvet pri prehranjevanju pa bo :)

Prvič so me poslali na test zato, ker je bil na UZ videti velik plod, rodil se je potem s 2940 g. Trebuščka pa nisem imela nikjer. So mi skoraj vsi govorili kakšen majhen trebušček imaš ... Joj mi je že šlo pošteno na živce. No, na koncu se je izkazalo, da velikost trebuha ni ravno pokazatelj velikosti dojenčka :)

Vadba po porodu - nimam še nič planirano oz. ne razmišljam, ker prvikrat ni bilo potrebno. So zadostovali kar doooolgi sprehodi. Kile pa so mi šle že v minus tako, da me je začelo skrbeti. Očitno dojenje dela svoje. Celo že po porodu sem imela samo kakšno kilco, dve več kot prej. Tokrat pa bomo videli.

Pajac - vidva pa sta tudi zelo luštna! Mi je pa žal, da se je tako dopust iztekel. Pri zavarovalnici pa nič odstopat. Meni so letos najprej povračilo zavrnili, šele ko sem napisala en A4 list pritožbe so mi brez komentarja nakazali denar. Pa saj zato zavarujemo, res jih ne razumeš včasih!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.9.2010 10:21:20   
lottyka
Dobro jutro vsem,

Hvala punce za objemčke, se danes počutim veliko bolje. Včeraj me je pa res kar nekaj panika pograbla. Sem pa dobila malo polen nos in upam, da se ne razvije v kakšen prehlad.

pajac kok šta luštna oba, pa zelo lep buši, plaža pa je sploh fenomenalna.

Lin - meni to potegne na moškega, kot je že ena omenila Lina mi je žensko.

paket,denar - Meni je rekla da dobim 15.10 nakazano. Mislim, da je odvisno koliko so ažurni, da se razlikuje od centra koliko prej je potrebno oddat, da dobiš šele v Oktobru. Če zamudiš dobiš potem denar šele 15.11.

banjica - ena me je spraševala katero banjico sem kupla. Jaz imam od Bebe Jou - belo z srčki in zraven isto stojalo v beli.

koš za plenice - Jaz sem dobila  že enega Saegenic, malo starejšega in pa že za ene 8 mesecev kaset. Če kaj ne bo delalo ali da so kasete sedaj drugačne kupiva pač novega.

telovadba po porodu - Jaz sem si že ogledala ponudbo, upam da se mi bo uspelo držat. Začnemo z vozičkanjem, spomladi pa imam namen iti na Plavanje z dojenčkom in pa če bo le šlo z bebiko nekaj takega http://www.sunshine.si/index.php?page=sup&fid=109.  Za jesen pa imam namen, da se vrnem v svoj fitnes center na Aerobiko, moj pravi da bo že merkal tiste 3x na teden zvečer, če ne so pa babice tu. Tak je plan, kakšna bo realnost pa bomo videli.

aleunam - upam, da ti danes trgtev če jo imate mine kar se da lepo in mirno. ne pretiravat in kar malo počitka si vmes vzemi.

severnica upam da bo drugi test vredu in da ne bo potrebe po čemerkoli.

Upam da vas poplave niso preveč zalile, pri nas je kar vredu zaenkrat. Lepo preživite dan, jaz grem nazaj pod dekco.

Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.9.2010 10:25:51   
lottyka
Se opravičujem za pravopisne napake, sploh ne vidim kaj piše. Sem kliknila zadnjič za te spremembe na RR pa ne znam nazaj na staro obliko it. Tu pa mi kar čez tekst pol piše user posted image . Če katera ve kako to izklopit se priporočam za navodila.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.9.2010 10:52:00   
Soncchhek
hojla

ooo že razmišljate kako v formo po porodu....

jaz se moram še 6 kg poredit, da bom taka kot pred porodom... tako da bo očitno samo buši tisti, ki se ga bo treba znebit... najprej lepo pustiš, da narava naredi svoje....z vsem tem delom okrog otročka+ vozičkanje, dojenje.....potem pa jaz komaj čakam pomlad....poletje in kolesarjenje.....najprej sama z mojim....potem pa z otročkom ko bo dovolj velik, da ga daš v sedež...
Pa malo raztegovanja z elastičnim trakom pa ta velika žoga-vaje na njej....oz. pilates...pa tako dalje...ampak najprej dobit malo aerobne kondicije z vozičkanjemuser posted image .

Koš za pleničke?  jaz ga ne bom imela... klasičen koš s pokrovom+ odnašaš vsak dan. ...če ga pa kdo podari....pa tudi ok.

Pajac, tvoj tamali je tak cuker...buši pa tud prekrasssssssssseen...da o plaži ne govorim...no...samo da je čudežno ozdraveluser posted image .

LIN? ime za fantka ali punčko.....vse je ok.

Severnica77, tako je prav razmišljat.....tudi če te bo zafrkaval cuker, je še samo nekaj tednov...ti bom jaz napisala kir nasvet....sem že itaq profi za cukeruser posted image ...tako da se sploh ne obremenjuj.... sranje je če te to doleti tako hitro kot je mene....teh par tvojih tednov pa bo minilo 123.... Da pa je bil prvi test lažen, zdj bo pa ok, bi bilo pa itaq super, tako da jaz ti želim da bo tako.

Lottyka, jaz sem spraševala za banjice... tole od bebe-jou....koliko časa lahko bebo notri kopaš...samo za prve mesece.....se mi ne zdi tako velika banjica?????

Jaz se nagibam k nakupu tega: univerzalno stojalo+ banjica je ful velika...na eni strani za prve mesece....na drugi pa za kasneje: http://www.xxxlutz.at/sortiment/c/product/Plastik/BADEWANNENSTAeNDER/001970001104-LA2021/index.html

Ja tale dežek pa dela težave....
Meni se pa nič ne da.....komaj sem si laske oprala+posušila...zdj pa počasi kosilo upedenamo...
Pa ta vikend imam v namenu da z mojim sortirava cunje za bebo+ opereva...pa da potem vidim kaj še dokupit in kaj ne.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.9.2010 12:40:31   
pesjanarka
bibika81, jaz sem naročila voziček v Baby spa. Na prvi pogled se mi je zdel ok, ima vse, za kar predvidevam, da je potrebno. Si pe vseeno predstavljam, da bom potem, ko ga bom začela resno uporabljat našlla kako 'napako' oziroma si bom želela, da bi bilo kaj drugače ... Saj dokler zares ne sprobaš itak ne moreš vedet.

Ja, ravno peresno lahki pa niso. Ampak jaz vozička, ki bi bil športen (velika kolesa, zračnice, vzmeti, ...), bil poceni in še lahek nisem našla. Predvidevam, da ga niti ni :(.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.9.2010 13:14:38   
lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

Lottyka, jaz sem spraševala za banjice... tole od bebe-jou....koliko časa lahko bebo notri kopaš...samo za prve mesece.....se mi ne zdi tako velika banjica?????

Jaz se nagibam k nakupu tega: univerzalno stojalo+ banjica je ful velika...na eni strani za prve mesece....na drugi pa za kasneje: http://www.xxxlutz.at/sortiment/c/product/Plastik/BADEWANNENSTAeNDER/001970001104-LA2021/index.html

Pa ne vem, meni se zdi od Bebe jou normalna banjica, ne vem če je kaj manjša kot ostale, res pa je da ravno velikanska ni. Če bo ratala premajhna bomo pač kupili večjo, saj niso pretirano drage. Se mi zdi da če kupiš večjo imaš več vode vsakič za not nalit in na koncu pomoje več za vodo zapraviš v prvih mesecih, kot pa če kaseneje kupiš večjo, če bo ta premajhna.
Ta ki je na tem stojalu je kar lepa ja sam ne vem kaj ima te predelke noter, ne vem če ti niso na začetku v napoto.Ampak jaz nimam še nobenih izkušenj tako da sem laik tu.
Če bi bilo po moje, bi jaz itak kupila čebriček, sam kaj ko mojemu ni všeč. Mogoče ga pa še prepričam in ga kasneje dokupiva.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 18.9.2010 13:17:05 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.9.2010 13:22:26   
ječi12
ojla

upam da ste na kopnem use.

js sm hotla v trgovino in sm se hitro obrnila in šla kle v eno čisto blizu ker je cel vič pod vodo.pri nas je ok,ampak če bo še padalo,lahko dobimo kšn cm v klet vode.ampak ok,hiša bo ostala cela,mi pa tudi ker bomo itak doma.... :)

kuhamo krompirjev golaž,oz kr originalnemu bomo dodali krompirček,pa jutri meli še za makarončke al pa riž.njami.ati kuha,js pa pred tvjem,mala pa sladko spančka.

no midva greva v torek uredit papirje se pravi bo to še upam da dost časa da dobimo dinarčke oktobra bi prišli prav :)
če ne pa tut prav,važno da pridejo...

telovadba po porodu bo pri meni letanje za našo pupo,pa vozičkanje in dojenje.kombinacija tega :) pa seveda normalna prehrana,pa smo na konju :) nč ne bom zapravljala ker je škoda....

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
18.9.2010 14:46:31   
simonmojca
Dan punce

kako kaj? Jaz super, tudi spala sem dobro pa čeprav sem se na uro in pol zbujala in laufala na wc user posted image .

Pri nas dežuje ampak je vse ok, imamo hišo na hribčku, tako da smo mirni user posted image , za Bohinj ne vem nič, tast ni nič klical, da bi bila panika. Je pa panika pri moji stari mami, je že mal pred osmo zjutraj klicala, da sta user posted image  in moj brat šla k njej na vrhovce (lj. pod jezom-je polava na polno). Tako, da upamo da se bo vse skupaj umirilo in da ne bo prevelike škode, ker lahko samo čakamo da voda sama odteče.

Lin je ok za user posted image , za user posted image  bi pa dodala a - Lina

Preveč vsega za komentirat user posted image , zdajle ko pišem sploh ne vem več kaj sem brala - ahhh ta moj spomin

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
18.9.2010 18:31:05   
phelps
Dan! user posted image

Pajac, luštna sta. Pozitivna energija kar sije s tvojega obraza user posted image

Koš za pleničke, moj je vztrajal pri njem in imamo od Tommee Tippee oz. Sangenic na kaset_e.

Vadba po porodu, trenutno imam v dnevnem prostoru pručko, na katero stopam vsake toliko časa in upam, da bom s tem nadaljevala čisto takoj po porodu. Po kakšnih dveh mesecih pa bom prakticirala klasično aerobiko ali tek. Konec januarja pa še ločevalna dieta. Kar se teh stvari tiče, znam bit trmasta, zato upam, da mi bo tudi tokrat uspelo kljub dojenčku.

V četrtek sem bila v šoli za starše, lahko rečem, da je bilo to najboljše predavanje - nega dojenčka. Naša patronažna sestra priporoča glede nege oz kozmetike le trdo milo ali kopel (enkrat tedensko, vsak dan pa le vodo), mandljevo ali olivno olje, fiziološko raztopino za popek, kremo za ritko, ki vsebuje cink (najboljša Sudokrema - upam, da sem prav napisala) in hladilno mazilo (rabile bomo kasneje). Vlažilni robčki so primerni le za potovanja. Perilo se pere le s praškom, ki ne vsebuje mehčalca in belila (neprimerna sta Dash in Ariel, primeren je Persil Sensitive). Posebnega seznama glede oblačilc nismo dobili (le tiste zloženke To To), temperatura prostora naj bi bila 22 stopinj (le med previjanjem in kopanjem malo več), dojenček je oblečen v 2 plasti - zgornji del, spodaj pa le plenička in ena plast.

Danes sva končno izvedla misijo Ikea, sem bila zjutraj kar malo skeptična, kako bom preživela ta dan (včeraj sem imela vneto grlo, počutje bedno). V glavnem vožnja je bila ok (sedež si dam precej visoko, na naslonu si potisnem tisti trebušček v osrednjem delu maksimalno navzven in je super, čisto vzdržno). V glavnem, jaz zadovoljna, ker imamo končno vse najbolj nujno, moj zadovoljen, da mu ne bom več težila z Ikeo user posted image . Je pa bilo mnogo nosečk, ko sva po skladišču iskala pohištvo, je moj kar sledil Slovencem in našel potrebno (ni ga čez lenuha) user posted image user posted image

Sedaj pa še samo kozmetika in par malenkosti user posted image . Prav zadovoljna sem, da bom pripravljena.

Bodite v cvetju in lep vikend še naprej, upam, da pri vas ni problemov s temi vremenskimi razmerami! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.9.2010 18:37:07 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.9.2010 19:43:51   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
aleunam - upam, da ti danes trgtev če jo imate mine kar se da lepo in mirno. ne pretiravat in kar malo počitka si vmes vzemi.

Hvala za skrb. user posted image  Trgatev smo imeli, vreme nam je šlo še kar na roko, ene dvakrat je malo začelo pikat, a nič hujšega. Sem pa utrujena, kot sem pričakovala, a moram povedati, da smo si kar pomagale v kuhinji in bi lahko bilo še slabše. Sem veliko postorila, a ko sem čutila, da je čas za počitek, sem se vsedla. user posted image

Pajac, res sta luštna. user posted image

Majabar, tvoj buši pa je videti majhen, a tako simpatičen. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Je pa bilo mnogo nosečk, ko sva po skladišču iskala pohištvo, je moj kar sledil Slovencem in našel potrebno (ni ga čez lenuha) user posted image user posted image  

Haham sem se nasmejala. user posted image  Se kaj posebej splača?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.9.2010 20:25:49   
Valentina85
Phelps tud mene zanima kaj si nabavila v Ikei?

Mi smo imeli zadnjič v MŠ nego otroka, patronažna je predlagala, kopanje 2x na teden (prvi teden nič), od kozmetike za začetek čim manj, trdo milo in ribjo mast- Ribo... (ne spomnim se zdej celega imena). Pa pač posebo pozornost treba namenjat popku. Rekla pa je, da v postojnski porodnišnici naredijo UZ kolkov 2. dan po rojstvu in da te opozorijo če je potrebno široko povijanje ali ne, če ni potrebno tudi sami povijajo samo z plenicami za enkratno uporabo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.9.2010 20:30:38   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Phelps tud mene zanima kaj si nabavila v Ikei?

Mi smo imeli zadnjič v MŠ nego otroka, patronažna je predlagala, kopanje 2x na teden (prvi teden nič), od kozmetike za začetek čim manj, trdo milo in ribjo mast- Ribo... (ne spomnim se zdej celega imena). Pa pač posebo pozornost treba namenjat popku. Rekla pa je, da v postojnski porodnišnici naredijo UZ kolkov 2. dan po rojstvu in da te opozorijo če je potrebno široko povijanje ali ne, če ni potrebno tudi sami povijajo samo z plenicami za enkratno uporabo.

Skopa ga 1. patronažna, ko je popek ok, prej ga sam ne smeš!
Drugače pa smo mi našo kopali 1-2x/teden v banjici s trdim milom (namiliš na previjalni, potem pa v vodo in spereš...), drugače pa vsako jutro tako samo z vodo umiješ, kot v P.
Jaz sem ji prvi mesec ritko čistila samo z vodo in vato, potem sem začela ponoči z robčki, podnevi pa še vedno vodo, pri ene 3 mes. pa samo še z robčki- so mi bili pa najboljši od Nivee, ampak so pa dragi.
Tista ribja mast je Riboderminuser posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.9.2010 20:34:54   
Valentina85
Ja renesme, to je ta krema user posted image

Mogoče sem malo čudno napisala, vendar sem mislila tako kot si ti napisala, da dokler poperk ni OK, ga pač ne kopaš....

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.9.2010 21:50:50   
MalaNeli
jap, ribja mast ali ribodermin ali jekoderm, vsaj v naši lekarni vedo kaj je to.

upam da ste vse na suhem in varnem.
pa s svojimi user posted image jaz sem svojga mogla spustit v službo, da gre pomagat na poplavlena območja.
user posted image bom pač sama spala danes.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.9.2010 22:10:54   
philadelphia
Živjo punce

Mi smo na polavnem območju, Vič. Sicer sva v 5.nadstropju in to ni glih kak problem, ampak avto je v nevarnosti. Pa glih imam kredit zanj user posted image

Imamo pa vodo skor do pritličja, klet zalita, avto na majhnem hribčku, ki je v nevarnosti, da ga zalije.

Vglavnem držte pesti!!!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.9.2010 22:12:50   
Valentina85
Library držim pesti!  user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.9.2010 22:12:56   
MalaNeli
držimo pesti.

za vsee!!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.9.2010 22:22:56   
čudnočudo
Groza, te poplave, upam, da ste vsi na varnem...

Ime LIN; na Kitajskem se uporablja za oba spola, v angleško govorečih krajih je to Lyn, žensko ime. Pri nas bi ga mnogi imeli za fantovskega. Jaz sem načeloma za to, da se preveri izvor imena in za kateri spol se uporablja. Malo mi je smešno, ko nekateri kakšno moško tuje ime, recimo rusko, ki se konča na a potem uporabljajo za deklice.

Punce, nekaj bi vas prosila; ima katera vrečo z luknjami za pripasati v avtosedežu? Bi mi lahko prosim napisala velikost in mere; dolžina, širina in na kakšni razdalji od vratu navzdol je luknja za pas? Zelo bi bila hvaležna; nameravam namreč splesti eno prijateljici za darilo pa bi bilo fajn imeti mere.

Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.9.2010 23:32:43   
pajac
oooooooo dizaster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisala sem cel roman in ga po neumnosti zbrisala!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Mah zdaj ne bom še enkrat...

Danes pa sem bila prav žalostna...

Šli smo iskat zavese za Petra pa smo zavili še v H&M, da pogledam stvari za user posted image dojenčka za iz porodnišnice, pa sem bila prav razočarana...

Dejte mi napisat, kaj boste oblekle dojenčku za domov...

Jaz sem danes gledala pa sem mislila bodi, žabice, preko bodija majčko, nato hlače jopico pa bundico. Na nogice pa copatke in na glavo kapico. No in: v H&M nisem našla ene majčke za take majhne, kapice so bile samo ta tanke (kako debele kapice boste imele??) copatki pa samo 1 zeleni...user posted image Pol sva z mojim nekaj napol nabrala in ko sem čakala v oni gužvi na blagajni sem si predomislila in vse vrnila nazaj... Saj mi sploh ni bilo všeč.. Vse je bilo preveč belo in ni bilo kapice za zraven, pa copatkov ne.... user posted image user posted image user posted image Ali so me samo hormoni dajali....

Kje ste še kupovale ta prve kompletke... Sem gledala v C&A pa imajo samo pajace to pa ne bi imela.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu čudnočudo)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.9.2010 23:34:07   
pajac
Ostanite na suhem!!!!!!!!! Nočko!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.9.2010 7:41:37   
lottyka
Dobro jutro,

Upam da ste vse na suhem in da ste imeli mirno noč. Library upam da je bil hribček dovolj visok in da je vse o.k..

Pajac kompletka za domov tudi jaz še nimam. Enostavno nič ne najdem, da bi bil res lep kompletek, da ima zraven tudi toplo kapico in copatke. Jaz mislim da bo novembra zadostovala spodaj bombažna kapica in čez iz pliša. Upam, da najdem kaj pametnega kmalu, ker drugače tudi jaz ne vem v kaj ga bom oblekla za domov.

Grem si skuhat kavo. Lepo preživite dan.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.9.2010 8:54:25   
philadelphia
Dobro jutro

Težka noč je za nami, saj je ponoči tulil alarm (ali od avtomobila ali od kake hiše) in sploh nismo spali. Pa še vedno tuli. Katastrofa čist, saj je bilo kot da ti hoče nekdo uničit možgane. Zdaj sva pa z mojim že dolgo pokonci. Sva šla gledat čez okno kako je z avtom in ugotovila, da je zaenkrat na suhem, ampak ga obdaja voda iz vseh strani.

Zanima me, če katera ve ali nam pripada kak dan prost v službi, zaradi naravne nesreče. Ker je vode res veliko, najmanj 1 meter, si res ne predstavljam, da bom jutri plavala v službo (v vodi pa se nahaja in kurilno olje, smeti iz kontejnarjev, strup za podgane in bogve kaj še, pa ne vemo) in še dobila kakšno infekcijo.

Zdaj pa samo upam, da ne bo več deževalo in da se bo voda začela odmikati. Moj pravi, da smo kot v Benetkah (pozitivizem je pomemben).

Srečno še ostalim, ki so utrpeli še večjo škodo.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.9.2010 9:05:20   
simonmojca
Jutro

ah kuham user posted image  in se počasi zbujam

pplave librar upam, da je vse ok z avtom. Avto od stare mame je včeraj iz garaže porinlo vn, ker ima pod garažo cisterno za kurilca (HB je boila prazna ampak ravno zaradi tega, ker je bila prazna jo je dvignilo in s tem avto porinlo ven iz garaže).
Moj se je hecal, da bodo mogle biti večkrat poprave, ker bodo potem pojedine user posted image , mama ima v spodnjih prostorih zmrzovalnik in smo mogli vse kar je bilo ok, odpelat.

No ja upam, da je vse ok, HB so hiše vsaj zavarvane in bo čez kak dan dva bolje (res je da so same sitnosti-stroški) sam kaj čmo takole imamo.

No uživajte jaz grem zajtrk pojest in kavico spit, no pa še eno za vas

user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 19.9.2010 9:08:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?