|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
14.9.2010 21:27:05   
nikita*
Hoj,

končno čas za RR.

Poroka je uspela, utrujena sem še danes in sem kot cunja user posted image . Vam moram povedat, da sem na poroko pozabila vzet črpalko. To se pravi več kot 13 ur brez črpanjauser posted image user posted image . Noro!!!! Nala sem imela pri prijateljici, ker sem bila priča in veliko vožnje, smo se odločili, da je zanj tako bolje. Sčrpala sem si predno smo šli na cevilno poroko. In v tisit brzini je moja črpalka ostala na vikendu. user posted image Uglavnem, full me je bolelo, tudi roke nisem mogla več dvignit.user posted image

Imam pa problem z dojenjem, ne vem al je to povezano s soboto, al s tem da premalo oz nič ne počivam. Danes sem mu mogla 2x dodat mleko v prahuuser posted image .  Kaj naj še poizkusim, da se mi mleko povrne. Začela sem piti 1l čaja za dojenje na dan + ostalo tekočino. Meni je dojenje res najboljši način hranjenja za user posted image . Je možno, da je pogruntal razliko med flašo in dojenjem?? Danes sem ga prestavlala iz ene na drugo joško pa je tako jokal.
Upam, da vam ne morim preveč s tem dojenjem, vendar mi je res težko in vem da me boste ve razumele.

Bonnie_RR: tudi najina otroka hodita zgodaj spat ( do 20h ), čeprav je mična stara 5 let. In res ni lepšega, kot večer, ko se lahko posvetiva drug drugemu oz sam sebi user posted image user posted image

duda: jo ima samo za spat, vendar ko zaspi jo takoj ven vrže.

kakanje:
tudi Nal strela in se nič ne napenja, kaka najmanj enkrat na dan. Ponavadi je enkrat na dan pokakan do polovice hrbta.

Drugače se imava super, neprestano gruli in se smeje, danes se je na ves glas smejal, ko sem mu dala fiziološko v nos user posted image

Pozdravček vsem

< Sporočilo je popravil nikita* -- 14.9.2010 21:29:16 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.9.2010 21:59:39   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Ojla punce!

Malo sem vas prišla počekirat, sicer sem bolj dejavna med julijkami, ampak nas je naša mala princeska presenetila in sem dejansko bolj vaša (19. 6.), in tu in tam malo počekiram kako napredujejo vaši dojenčki (so malo bolj uporabne informacijeuser posted image ). Upam, da mi dovolite, da se vam  pridružim user posted image

seveda si dobrodošla user posted image user posted image user posted image  če želiš da te dodamo na seznam kr napiši svoje oziroma user posted image  podatke...

k sm lih seznam omenla, joj, ga morm mal posodobit user posted image

sicer pa lepo pozdravljene... trenutno sm noro dobre volje, ker sm mela po enajstih mescih (točno enajstih) aerobiko user posted image  ok, če odšteješ tistih par nadomeščanj nosečk med nosečnostjo... in sm čist waaaaaaaaaaaaaaaaaa, noro navdušena! user posted image  sm vprašala če so me že pozable, pa me niso user posted image user posted image

drgač pa Pika se je učeri 1x ponoč zbudla, je očitno že premal čez dan pojedla... ampak je pa pol zjutri dalj potegnla... nimam se kej za prtožvat... temperature vode nisem uspela zmert k je možek kopal Piko... aha, po novem zaspi brez dude, pa tud k je še z dudo zaspala jo je itak vn plunla k je bla v globokem spancu... tko da čez dan k več al manj samo drema jo zravn cuza...

lep večer in mirno noč user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.9.2010 22:00:57   
innes4
ojla user posted image

evo nas iz dopusta...smo super uživali. Tim je biu ful priden, očitno je res nekaj na tem primorskem zraku, ali pa samo sprememba zraka? user posted image

pred dopustom smo imeli tudi cepljenje (se je drl ko sraka user posted image ), vročine ni imel nič, tut tečen ni biu nič čez dan user posted image mamo pa nove mere pri 3m1t: 6750g, 63cm, 40cm obseg glave. Moj mali je pravi debelušček. Glede na to, da je bila njegova najnižja teža po porodu 2900g, je kr velik dobu...ampak men so mal "debeli" dojenčki tko ljubki user posted image

meli smo tut UZ kolkov, ima še vedno 1A user posted image , me je pa na pregledu tako lepo polulal po kavbojkah, majici, čevljih, povsod user posted image user posted image user posted image in to vpričo vseh user posted image user posted image sama sem si kriva, kaj pa sem pustila lulčka nepokritega user posted image user posted image

kar se pa joka tiče, k sm nedolg nazaj jamrala, da ful joka...men se zdi, da 3.mesec res prinese spremembe..pri nas na dobro user posted image joka ful ful mal, ko je lačen ali pokakan...ful se sam zamoti, opazuje...ni več toliko po naročju. Čez dan je začel KONČNO spat in to tako, da takoj ko vidim, da je zaspan, ga položim na posteljo, na obroč za dojenje, dam dudo in njegovega doodooja (ninica, doodoo je po francosko user posted image ) zapustim prostor in sam od sebe zaspi, brez vsega user posted image user posted image da bi le trajalo user posted image

uuu, novga je še to, da sm kupila nov voziček...peg perego gt3...gajka in zoja, res je ZAKON!!!! sicer res velik, tko da gremo zdaj v menjavo avta user posted image no, to smo mislli že prej, ampak zdej bo treba pohitet, v našega (hyundai i30) gre komaj in zraven NIČ več user posted image bomo kupili enoprostorca...kaki predlogi?

dojenja je konec tudi ponoči user posted image mleka je zmanjkalo, mali pa itak niti vlečt ni več hotel user posted image , zdej smo čist na AM...pa sm se nekak kar znajdla, da mu hitro zamešam ponoči, da ni jok..v termovski vroča voda, v eni flaški mrzla prekuhana in 1,2,3, mleko je fertik user posted image

uh, zdej sm pa cel roman spisala user posted image user posted image to je pa tko, če se dolg ne javljaš, poj je pa tolk novga user posted image bolš da neham pisat, da nam celo stran zase ponucala user posted image user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.9.2010 22:07:12   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Imam pa problem z dojenjem, ne vem al je to povezano s soboto, al s tem da premalo oz nič ne počivam. Danes sem mu mogla 2x dodat mleko v prahuuser posted image .  Kaj naj še poizkusim, da se mi mleko povrne. Začela sem piti 1l čaja za dojenje na dan + ostalo tekočino. Meni je dojenje res najboljši način hranjenja za user posted image . Je možno, da je pogruntal razliko med flašo in dojenjem?? Danes sem ga prestavlala iz ene na drugo joško pa je tako jokal.
Upam, da vam ne morim preveč s tem dojenjem, vendar mi je res težko in vem da me boste ve razumele.

sicer nisem lih taprava da ti dajem nasvete glede dojenja... ampak... jst sm zadnjič čist tko me je zanimal kako telo reagira, si črpala na 3 ure... in tist dan je Pika sam 2x dobila AM, naslednji dan sm mela pa mleka spet za izvoz... tko da ne obupat!!!
kar se pa tiče razlike med flaško in dojenjem... men se zdi to nemogoče... al pa sam zato k je Pika taka, ona se brez problema doji če ji dam joško, čeprou je večinoma na flaški...

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.9.2010 22:09:27   
bcljka
joj pozabla sm...
meymey - uživačka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.9.2010 7:07:42   
misar
dobro jutro

divja noč, no commentuser posted image user posted image user posted image

ena huge kavica za neprespaneuser posted image

nič novega sicer. upam, da bo sraček vsaj podnevi boljše spal. se moram mal diplomske lotit. sem današnji dan postavila za dan D user posted image user posted image slaba izbira, ko je človek neprespanuser posted image

innes4.. ne misli, da imaš sam ti debeluščka. naš trotek ima krepko čez 6kg pa je bila njegova najnižja teža 2740guser posted image po porodu. naša frčafelca je imela 6kg pri 6mesecih, ta trotek pa pri 3.user posted image user posted image user posted image aja. še bolj nenavadno je, da je samo dojen pa tako okrogeluser posted image ..kot, da sem na steroidih.

se pa moram pohvalit, da oblečem že vsa prednosečniška oblačila, razen tistih nekaj, ko sem imela manj kot 50kguser posted image

duda...jo imamo ni pa ŠE tako navezan nanjo, da ne bi mogel brez nje. zaspi z njo, jo izpljune in to je to.

evo zdaj pa je tud že frčafelca pokonci. lep dan vsemuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.9.2010 7:50:40   
Maxica
Dobro jutro.
Naša dama še spi, ta velikega je mož peljal v šolo, s srednjim sva pa že pokonci. Pri nas se pozna, da je šola po novem in zvečer spita fanta že kar tam okrog osmih, prej sta bila pa dlje pokonci, glede na to, da sta bila skoz doma. Hana pa kakor kdaj. Po kopanju največkrat hitro zakomira, ampak se pa še zbudi za jest tam okrog desetih, enajstih, ker jo imam kar pri sebi na kavču, ko kaj gledam po tv in jo še takrat podojim.
Pri nas še vedno ful kaka, skoraj vsaka plenička je še vedno pokakana. user posted image
Dude in flaške ne poznamo sploh. user posted image
Plavanje za dojenčke - z obema fantoma smo hodili in smo bili super zadovoljni, se jima res pozna, ker še zdaj ful uživata v vodi. Bomo pa hodili verjetno bolj spomladi, ko bo Hana malo večja. Glede temperature vode pa nikoli nismo imeli problemov, niti pomislila nisem na to. Vsaj tam, kjer smo mi hodili (na Soči), je bilo vedno brez problemov.
Bcljka - super za aerobiko. user posted image
Balem - dobrodošla med nami. user posted image
Gosta hrana - o njej niti razmišljam še ne, priznam, bo že še čas, da dobi otrok vse te pesticide in ostalo sranje, zdaj bo vsaj še cela dva meseca gotovo pelo dojenje, obema nama ustreza in ne vem, zakaj bi prehitevala. Okrog 5,5 mesecev bom pa začela mal razmišljati v to smer.
Čas dojenja - kakor kdaj. Midve nimava nobenega ritma, tako da, če sva doma, pa jo imam v naročju, se mi priklaplja tudi na eno uro, pa takrat res samo po par minut je. Če je pa kakšne tri ure brez dojenja, pa potem dlje časa vleče. Ampak se pa sliši, kako to vleče in gotovo ful dobi. Se pa spomnim pri fantih, da sta okrog treh mesecev oba orng skrajšala čas dojenja, se vidi, da ful bolj intenzivno takrat začnejo vleči.
Kupčke midve ponoči načeloma ne podirava, jaz toliko v spanju vse to počnem, da na kupčke niti pomislim ne, priznam. user posted image  
Meymey - super za uspešen žur. user posted image
Gajka - kako je stanje pri vas?
Nikita - probaj pogosteje pristavljati, ali si pa vsaj pumpaj in v parih dneh se bo ponudba uskladila s povpraševanjem. Pij pogosteje, morda čaj za dojenje, morda si pripravi sezamov napitek.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.9.2010 12:02:39   
Kiya
Pozdravljene,
po dolgem času se spet malo tukaj javljam user posted image , smo bili na dopustu kjer so se imeli super.

Včeraj smo bili v RA, danes pa smo imeli posvetovalnico,
pri 6m (kor.3) ima Julija 5250g, 56cm in glavico 37cm.

V ponedeljek imamo operacijo kile, danes smo imeli še za dati kri in urin. Joj kok so te urinske vrečke nepraktična stvar, v tretje nam je šele ratalo da je kaj v njo šlo in ne mimo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.9.2010 20:51:46   
bcljka
Kiya - srečno pri operaciji user posted image

kje ste vse, nč se niste kej javle dons?

končno sva se z majkl spravle prjavt k Andreji Semolič na telovadbo... tko da zdej sva za nasledn tedn prve v čakalni vrsti, drgač pa prideva notr oktobra user posted image  sm lih gledala da ubistvu prvo obdobje vadbe sva tkoaltko že zamudile ker je ena skupina zgodni razvoj od 0 do 3 mesce... tko da očitno bova padle že v nasledno... no, bomo vidl kam naju oziroma nas bodo razporedil na vstopni skupini...user posted image

jutr bo baje dež user posted image  

lep večer... jst morm spet likat... aaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.9.2010 21:23:47   
scorpiogirl
Čer user posted image

Kiya, srečno user posted image user posted image user posted image

punce, dejte mi povedat, če je možno, da Lucijana tista pena od Mustele za temence peče??? user posted image Sem jo končno kupila, pa mu namažem pred kopanjem na glavo in se je začel tolk jokat, da sem potem to komaj dol sprala pa ga skopala user posted image sem ga še potem komaj pomirila, je res tako jokal, kot da ga kej boli user posted image
jst sem bla pa tolk navdušena, da se bomo znebili te nadloge. sploh pri tavečjem rabim nekaj takega, ker ima preveč las, da bi ga lahko mazala z bepantenom (btw, gre tale zadeva super dol, če namažeš z bepantenom pa po umivanju sčešeš). Zdaj pa Nalu sploh ne upam dat tega gor, ker si že tako ali tako ne mara umivat las, če ga bo peklo, bo pa sploh cel user posted image pri umivanju user posted image

smo se pa danes cel dan potepali ... dopoldne z Lucijanom, ker sem imela en intervju in je šel z mano user posted image potem sva šla po Nala v vrtec pa po user posted image domov, pa smo izkoristili lep dan in se odpravili še skupaj ven user posted image ko smo prišli domov, sta pa maladva kar dol padla user posted image zdej pa dragi (že napol v miže) gleda nogomet ... jst pa s pirčkom pred čarunalom ... in namesto, da bi delala kaj koristnega, se takole sproščam user posted image

uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.9.2010 22:01:16   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Ojla punce!

Malo sem vas prišla počekirat, sicer sem bolj dejavna med julijkami, ampak nas je naša mala princeska presenetila in sem dejansko bolj vaša (19. 6.), in tu in tam malo počekiram kako napredujejo vaši dojenčki (so malo bolj uporabne informacijeuser posted image ). Upam, da mi dovolite, da se vam  pridružim user posted image

seveda si dobrodošla user posted image user posted image user posted image  če želiš da te dodamo na seznam kr napiši svoje oziroma user posted image  podatke...

O super, hvala. Mi imamo Nežo, 19. 6. (pdp 8.7.): 51cm, 3410g.
Imam pa eno prošnjo, ča mi mogoče lahko katera da kakšen nasvet, naša mala namreč noče jesti in meni zamanjkuje idej kaj narediti.. Poje namreč dosti manj kot naj bi pojedla, pa tudi s težo ne napreduje tako kot bi bilo treba. Na žalost nama dojenje ni najbolj steklo, tako da od 6. tedna dodajava. Trenutno ji malo gostim obroke, ker poje čez dan obroke po okoli 60 mluser posted image
Drugače pa je super pridna in zaenkrat ni nobenih težav z njo.

Lp

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.9.2010 22:22:37   
Kiya
Koliko obrokov pa ima Neža? Si jo probala hraniti ko na pol spi, ker naša takrat hitro in zelo lepo je :)

Meni je P rekel, da naj bi se dojenček zredil vsaj 600g na mesec, kako gre pa njena teža gor?

Kakšen imaš pa pretok cuclja? Pri nas je bila premajhna luknjica in se je ful zmatrala ko je tako vlekla, tako da je posledično manj pojedla.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.9.2010 22:25:21   
bcljka
user posted image

nick
IME
DR (PDP)
mere ob rojstvu

Kiya
user posted image JULIJA
19.3.2010 (11.6.)
35 cm, 860g, 25 cm

2. mesec: 40 cm, 1610 g, 30.5 cm
3. mesec: 45 cm, 2510 g, 33 cm

4. mesec: 48 cm, 3200 g, 37 cm
6. mesec: 56 cm, 5250 g, 37 cm

meymey
user posted image TOMI
17.5.2010 (9.6.)
49 cm, 2850 g, 35 cm

1. mesec: 52.5 cm, 3260 g, 37 cm

3. mesec: 61 cm, 5540 g

mumu
user posted image TIT
20.5.2010 (4.6.)
3340 g, 51 cm, 36 cm

1. mesec: 4830 g, 53.5 cm, 38 cm

2. mesec: 5970 g, 56 cm, 39.5 cm

Bonnie_RR
user posted image VITA
24.5.2010 (17.6.)
48 cm, 2780 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4030 g, 37 cm
3. mesec: 59 cm, 5570 g

innes4
user posted image TIM
29.5.2010 (4.6.)
50 cm, 3170 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 3800 g, 38 cm

3. mesec: 63 cm, 6750 g, 40 cm 

pik ipoki
user posted image ŽIGA
1.6.2010 (11.6.)
50 cm, 3300 g, 34 cm

1. mesec: 52.7 cm, 4000 g, 36 cm

3. mesec: 58.1 cm, 5430 g, 39 cm 

Zoja83
user posted image ALJAŽ
3.6.2010 (6.6.)
54 cm, 3660 g, 34 cm

1. mesec: 58 cm, 4600 g, 36 cm

2. mesec: 62 cm, 5450 g
3. mesec: 64.5 cm, 6700 g, 41 cm

mkbk
user posted image  LARA INTI
5.6.2010 (4.6.)
51 cm, 3100 g, 33 cm

1.5 mesec: 56.5 cm, 4550 g, 36 cm

novakatja
user posted image TJAŠA
6.6.2010 (7.6.)
51 cm, 3440 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4330 g, 37 cm

bridget3
user posted image TIM
10.6.2010 (21.6.)
48 cm, 2870 g, 33 cm

1. mesec: 55 cm, 3655 g, 37 cm

Maxica
user posted image HANA
12.6.2010 (12.6.)
51 cm, 3410 g, 34 cm (ob odpustu 36.5 cm)

1. mesec: 54.5 cm, 4100 g, 38 cm

3. mesec: 62 cm, 6080 g, 42 cm

Sonček in poletje
user posted image STAŠ
12. 06. 2010 (30.5.)
57 cm, 5120 g, 40 cm

1. mesec: 63.5cm, 6780 g, 43 cm

Bubika26
user posted image ALEKSEJ
13.6.2010 (6.6.)
50 cm, 3490 g, 33 cm

gajka
user posted image ZARA
15.06.2010 (21.6.)
3850 g, 53 cm, 36.5 cm

1. mesec: 5550 g, 59 cm, 39 cm 
2. mesec: 6355 g, 61 cm

ninkica
user posted image LEJA
15.6.2010 (8.6.)
3400 g, 50 cm, 34 cm

1. mesec: 5020 g, 56 cm, 37.5 cm
2. mesec: 5520 g, 58cm

misar
user posted image NEJC
15.6.2010 (21.6.)
2860 g, 49 cm, 33 cm

1.5 mesec: 4700 g, 56 cm, 35 cm

majkl
user posted image JAN
18.6.2010 (13.6.)
55 cm, 4290 g, 37 cm

balem
user posted image NEŽA
19.6.2010 (8.7.)
51 cm, 3410 g

nikita*
user posted image NAL
20.06.2010 (15.6.)
3950 g, 54 cm, 37 cm

1. mesec: 4960 g, 58 cm, 40 cm

2. mesec: 5660 g, 62 cm

miki23
user posted image GABRIEL
21.6.2010 (19.6.)
52 cm, 3670 g, 35 cm

1. mesec: 54.5 cm, 4430 g, 36 cm
2. mesec: 60 cm, 5380 g

dvojčica6
user posted image AJDA
21.6.2010 (14.6.)
50 cm, 3380 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 4460 g, 37 cm

2. mesec: 58 cm, 5400 g

honey*
user posted image BRINA
22.6.2010 (23.6.)
3380 g, 51 cm, 34 cm

1. mesec: 4350 g, 54 cm, 36 cm

naraščaj
user posted image AJDA
23.6.2010 (14.6.)
4050 g, 53 cm, 35.5 cm

1. mesec: 5270 g, 56.6 cm, 38 cm

Honey26
user posted image VIDA
24.6.2010 (21.6.)
50 cm, 3180 g, 34 cm

1.5 mesec: 57 cm, 5070 g, 37 cm

bcljka
user posted image PIKA
25.6.2010 (18.6.)
52 cm, 3640 g, 36 cm (35 cm)

1. mesec: 55 cm, 4340 g, 37.5 cm

nikcaa
user posted image ARNE
26.6.2010 (28.6.)
58 cm, 4660 g, 38 cm

1. mesec: 60 cm, 5750 g, 39 cm
2. mesec: 65 cm, 6350 g

Inika84
user posted image ANŽE
29.6.2010 (25.6.)
2600 g, 47 cm, 33 cm

1. mesec: 3680 g, 51 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm

annie
user posted image KLARA
2.7.2010 (24.6.)
50 cm, 3720 g, 34 cm

čeb Maja
user posted image ŽIGA
2.7.2010 (15.6.)
54 cm, 4370 g

1. mesec: 61 cm, 5600 g, 40 cm

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.9.2010 22:26:46   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: bubal

Za na seznam pa 3 mes, 5860g in 61 cm.

tebe pa sploh ni na seznamu user posted image  sm šla 5x gor pa dol gledat kje si pa te sploh ni user posted image  dej napiši še osnovne podatke da te dodam ... lepo prosim...

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.9.2010 22:33:34   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Ojla punce!

O super, hvala. Mi imamo Nežo, 19. 6. (pdp 8.7.): 51cm, 3410g.
Imam pa eno prošnjo, ča mi mogoče lahko katera da kakšen nasvet, naša mala namreč noče jesti in meni zamanjkuje idej kaj narediti.. Poje namreč dosti manj kot naj bi pojedla, pa tudi s težo ne napreduje tako kot bi bilo treba. Na žalost nama dojenje ni najbolj steklo, tako da od 6. tedna dodajava. Trenutno ji malo gostim obroke, ker poje čez dan obroke po okoli 60 mluser posted image
Drugače pa je super pridna in zaenkrat ni nobenih težav z njo.

Lp

hvala za podatke... lahko še pripišeš mere ob pregledih, 1.mesec, 2.mesec itd., pa zelo lepo prosim če naslednjič samo odebeliš pa obarvaš podatke... da te slučajno ne spustim kje umes user posted image  k enkrat na 3 tedne posodablam seznam pa gledam za nazaj in se samo pr pisanih stvareh ustavim user posted image

glede hranjenja - Pika tud čez dan je obroke po 60ml, ampak jih ma pa tok več... dons je prvič pojedla 2x po 120ml k drgač je 4x po 60 ml... aja, pa jst smatram dan od 12h do 20h da ne bo pomote user posted image  ponoči (20h-12h) pa je več naenkrat (120ml++)... mamo pa dons že kr cucelj št.3 (avent) pa ji je blo kr ušeč user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.9.2010 7:32:03   
meymey
Dobro jutro.
Pri nas na morju je lepo vreme. Moj dragi je pravkar iz teka, jaz pa se še odločam...user posted image

Nekako morski zrav tako vpliva name, da rabim še več spanca... pa ravno včeraj se je pol Tomi ob 4ih zjutraj polulal, tako, da je ležal v lužici... itak blo konec spanja, ker sem ga morala preoblačit... danes pa smo kakali od 4ih zjutraj dalje... no, kake dve urce še uspem pospat. Včeraj sem spala do 9ih, sam to nikakor ni isto. Pol pa se švercam po kosilu skupaj s Tomijem za spanje.user posted image

Nič, to je to. Ma grem laufat... ne bom več mela tako hitro prilike user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.9.2010 7:59:38   
mumu
dobro jutro

Midva sva včeraj končno imela posvetovalnico in prvo cepljenje tako, da so mere za na seznam naslednje 3 mesece in 25 dni: 7.230 g in 61,5 cm

Imamo pa skos pestro dogajanje tako da vam komaj sledim. Prejšen teden sem bila sama z otroci, ker je šel mož službeno v Francijo za cel teden user posted image , glede na to da živimo skupaj s pradedom od naših otrok sem imela z njim  še največ dela. V petek je pristal v bolnici, in sedaj čaka na operacijo, da bo dobil srčni sodbujevalnik.

Tia je p 6 dneh v vrtcu zbolela ....

moram nehat ker se Titko krega, mogoče še kaj kasneje

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.9.2010 10:07:53   
balem
Obrokov imava tam med 5 in 8, pri spanju mi pomaga smo ponoči (takrat poje tam med 100 in 120ml) , čez dan stvar pri naši ne deluje, smo pa ta teden začeli z aventovim cucljem št. 3, pa ni blo kej boljše user posted image

Mere:
1. mesec: 54cm, 4070g
2. mesec: 58cm, 4625g

Premalo je pa začela po drugem mesecu, ker je v 14 dneh pridobila smo 90g.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.9.2010 10:59:14   
Zoja83
balem nimam idej..mi smo tud že na cuclju 3 od aventa, pa skoz lepo je...je pa res, da mi je začel kr naenkrat polivat, prej ni skor nikol, zdej pa po vsakem obroku skor...
zmeraj pozabim: lasje-kake spremembe pri vas? pri meni so skoz mastni user posted image  pa odpadajo mi v šopih user posted image
morm pa še povedat, da je aljaža že skoraj nemogoče previjat, skoz rito dviguje (pa se smeje zravn), al pa se odriva-to po novem tudi v postlji...zvečer ga dam skor na sredo postelje spat, ker se ponoči odriva in ga zjutraj najdem skor pri vzglavju (že leseni stranici).
pa eno vprašanje kako dolgo ponavadi jedo še ponoči? sej vem, da je to odvisno od vsakega posebej...nekaj dni mi ta mali zelo malo poje ponoči, zbudi se pa vseeno, pa ne vem, al ga raje uspavam nazaj, al mu dam za jest?
lp 

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.9.2010 11:53:46   
Kiya
Jaz sem mojo, dokler ni prišla na normalno težo hranila striktno na tri ure, tudi ponoči, je pa bila tako navajena še iz porodnišnice. Sem si tudi zapisovala ml in jih še sedaj, da približno vidim koliko poje.
Na začetku je bilo naporno, ker sem mogla še 5-6x na dan črpat pa na 3 ure sem zbujala ponoči in mislim, da mi je tudi zaradi tega zmanjkalo mleka.
Kaj pa ji dodajaš? Imaš še kaj svojega mleka?
Imaš doma tehtnico? Probaj jo hraniti na 3 ure pa boš vbidla če bo kaj bolje. Sem pa tudi zamenjala flaško ker ko smo probaval aventov cucelj 3 je začela na veliko polivat, z 2 pa skoraj nič ni ven prišlo. Sedaj imamo mam in super je, smo ravno ta teden šli na cucelj 2 in ni nobenega hudega polivanja.
Moja poje na dan 650-700ml ima pa tudi dneve ko skupaj komaj spravi 600ml in se je v dobrem mesecu poredila za 1kg user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.9.2010 11:56:52   
Kiya
Lasje so mi v šopih odpadali nekje 4 mesece po porodu, potem se je pa situacija izboljšala user posted image

Nočno hranjenje danes se je zbudila ob 4h in sem jo nahranila, drugače mi pa ponavadi spi od 22h-6h in šele takrat potem dobi za jest.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.9.2010 13:32:47   
dvojčica6
helou, še js en hiter raport (kot zmiriuser posted image )Pr nas še vedno pestro... čez dan tamala ne zaspi enkrat na isti način... vsakič jo moram na drug način uspavat če ne krikuser posted image user posted image user posted image Tudi ponoči ga kar serje... prej je nardila že po 5,6 ur v kosu, zdaj se zbuja na tri, ok dns je nardila 4 ureuser posted image user posted image user posted image zdej bom tut js uvedla ninico pol pa videčemo...

Kiya - srečno z operacijo!user posted image

balem  - dobrodošla!user posted image

innes4 - a pol je tut za mojo še upanje da se bo čudežno prelevila v pridno dojenčico?user posted image glede avta pa ti ne morem nič pomagat, mi smo še vedno na audi80 in prakticiramo tetris vsakič ko gemo kamuser posted image user posted image user posted image

Zoja83 - lase no changes... mogoče je pa hrano al pa šampon za obtožituser posted image

meymey - laufanje in dojenje... si boš črpala? Drgač pa pridnauser posted image

nikita* - najbolj pomaga gosto pristavljanje in ročna (partnerjevauser posted image user posted image user posted image ni mus seveda) masaža s kar toplo vodo...

Glede hrane pa se tut meni zdi da moja noče več tolk jestuser posted image Kaj je možno da ji mleko ne ustreza več???? Nič grem kuhat dokler še spanka...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.9.2010 14:08:58   
innes4
Naj se pohvalim...mi je dala meymey misliti user posted image

tudi naš Tim je posvojil kužka na daljavo, oziroma kužico Nutelco user posted image user posted image user posted image

evo še slikica Nutelce:
user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.9.2010 15:55:19   
dvojčica6
ijjooooj kjira lepa psičkauser posted image user posted image user posted image ... js sm neumna na pse drgač... bom mogla tut js to naredit

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.9.2010 16:00:14   
Zoja83
innes4 bravo!!! jst sm dve leti nazaj šla še dlje in kr "rešla" pasjo mladičko iz društva za zaščito živali kočevje. in mi ni žal...je pa žalostno, mi je ženska iz društva povedala, da vsako leto dobijo njene sestrce in bratce, ker lastnica karine mame ni sterilizirana user posted image  potem imajo pa probleme z oddajo kužkov...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!