Bonnie_RR
|
Čer. Mi zadnje čase kar primanjkuje časa, čeprav je mala pridna. Danes je tud kar nekaj časa spala čez dan in je šla "šele" ob 20h spat. Včeraj sva bili v razvojni. Mala je pridno sodelovala, nekatere zadeve (glavico drži lepo, opira se na roke, ko je na trebuhu, steguje se proti igračam, sledi s pogledom za stvarmi in se ozira za glasom) fajn obvlada in je bila pohvaljena, malo pa se ji je zazdelo, da bi lahko imela, zaradi iztegovanja in ker se je ob spustu nazaj (tega sploh ne prenese) ful prestrašila in zakrilila z rokama, povišan mišični tonus. Da bo lahko sigurno povedala, kako in kaj, morava ponovno tja v začetku novembra, da jo še enkrat vidi, potem bo pa povedala, če bodo potrebne kakšne fizioterapije ali ne. Mi je pa lepo pokazala in razložila tudi, kako je s handligom in je bila kar zadovoljna z mojimi prijemi. kiya... Srečno tvoji Juliji v ponedeljek. Pa fajn, da tako lepo napreduje... belem... Dobrodošla. lasje... Grozaaaaaaaa! Ogromno, res. Je pa res tudi, da imam daljše in tako izgleda še večji šop. Se pa od prvič ne spomnim dobro, koliko časa je tole trajalo. Je bilo pa isto. Hormoni delajo in je to čist normalno. Je pa nadležno... tek oz. vadba... Sicer sem že v minusu s kilogrami glede na prednosečniško obdoje (-1,5kg), ampak bom nekje konec oktobra (ko bova s tamalo tud že malo začeli z GH) začela spet malo orbitrekat. Za obliko in kondicijo... šampon od mustele... Mi smo z njim končno le odpravili to nadlogo in na srečo ni bilo nobenih problemov. večji avto... Meni se ful dopade C4 Picasso ali pa kak Touran. Sem imela pa enkrat kot nadomestni avto v uporabi tud Grand Espacea in je bil super za vozit (ampak ladja ). debeluščki... Naša je bila najprej čist drobčkena (najnižja teža 2550g), potem ko je pa pogruntala sistem joške, je pa začela vidno pridobivat na teži. Vmes je bila že kar polna in s podbradkom, sedaj pa ni več tako "baročna", ampak ravno pravšnja. duda... Tu in tam jo malo pocucka, ampak zelo hitro leti ven. Tud če ji dam dudo, da bi ji pomagala zaspat, jo najprej vestno ven vrže, potem pa počasi zaspi... dojenje... Moja pa, če ne zaspi na joški, pokaže, da je sita tako, da začne "grizljat" bradavico in se z njo igrat, obenem ji je pa to še blazno smešno... Aja, še najnovejši podatki: 3m in 22 dni: 6070g, 60cm, 41 OG
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.9.2010 22:14:44 >