|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
16.9.2010 18:07:06   
Sonček in poletje
Lasje - meni tudi izpadajo in to na veliko user posted image . Pa ni zaradi šampona sigurno, ker ga že skos uporabljam in so začeli šele zdaj izpadat.

Pa še ena slaba novica user posted image user posted image user posted image . Sem malega danes peljala k P, ker se mu tiste pikice po nogicah in trebuščku še kar pojavljajo pa izginjajo in je rekla, da je to najbrš reakcija na kravje mleko, jajca ali oreščke ali pa zaradi praška. Tako, da sem 14 dni na dieti. Sej jo hotla prepričat, da probamo najprej 14 dni, če je kravje mleko pol pa 14 dni če so jajca (oreščkov skor da ne jem, mogoče 2x po porodu) pa se ni dala, je rekla kar vse naenkrat. Pa eno kremo je predpisala user posted image . Sem pa dobila občutek kot da nima pojma in da mi je povedala tisto, kar pove vsaki mamici, ki pripelje dojenčka z izpuščaji. Ker me niti ni hotla poslušat kaj sem ji imela za povedat, ni jo nič zanimalo glede splošnega počutja user posted image , niti me ni vprašala kaj jem, ampak samo po standardu user posted image , sem bila kar malo razočarana. Tašči je alergolog svetoval naj probava živilo za živilom, da bo videla na kaj reagira, jaz se moram pa vsemu odpovedat user posted image in še zapisovat zraven kaj jem.

Alarm.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.9.2010 18:27:02   
meymey
Sem vesela, da se je moja ideja "prijela"... Čestitam Timu za "novo" kužiko!!!

Kar se tiče teka sem brala na forumu LLL, da je zmerna rekreacija priporočljiva. Tečem s pasom, ki meri srčni utrip in ne grem prek določene meje, kar pomeni, da veliko tudi hodim, saj nisem niti približno v kondiciji v kateri sem bila pred nosečnostjo. 
Pa tudi Tomi se zaenkrat še ni pritoževal, mleka pa je bilo še več kot prej :D.

LP iz morja... 

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.9.2010 18:48:13   
balem
Hvala punce, bomo poskuli še kakšen vaš nasvetuser posted image
Lasje pa tudi meni noro izpadajo, mogoče tudi zaradi letnega časa, ponavadi mi na jesen bolj izpadajo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.9.2010 20:04:33   
bcljka
oj!

evo, jst grem tud zdele laufat... morm trenirat za maraton user posted image user posted image user posted image

lasje - po porodu v obdobju do 8.mesca je normalno da izpadajo lasje, nč čudnega če v ornk debelih šopih! to mi je frizerka povedala... ker jst mam že od 3.letnika srednje šole drgač podaljške... in sm si jih v 4.mescu nosečnosti dol pobrala... in pol mi je rekla da lih zarad vpliva hormonov na lase nej počakam vsaj še 1 let po porodu preden si jih spet umislm... sicer pa men še niso nč začel izpadat in če mi ne misljo pol tu podaljškov ne rabm k mam 2x bolj goste k prej... sam še zrastejo mal pa bom na konju user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.9.2010 22:09:18   
ninkica
Čer
sem vam  javlam pod dolgem času.Imamo v nedeljo krst in sem v polni pripravi,pečem razne piškote jutri začnem pa še s pecivi.

Kiya srečno na operaciji user posted image

odpadanje las Meni tudi zelo odpadajo lasje,ampak menda je to normalno.

dojenje Z Lejo se dojiva od 5-7 minut in je sita zato,ker ven vrže in noče več vlečt.

duda jo ima zelo rada  z njo zaspi in jo potem šele čez čas ven vrže.

Je pa zelo pridna zaspi poplnoma sama z dudiko joka skoraj nič.Je pravi dobrovoljček.user posted image user posted image Le naj tako tudi ostane,..Spimo še vedno celo noč.Čez dan je pa pokonci 1 uro do uro in pol in gre potem spat in tako se nadaljuje do večera.Je pa popoldan malce več pokonci in opazuje okolico in svoje igračke.
Sem vse zlikala zdej grem pa pd tuš.
lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.9.2010 22:10:36   
Bonnie_RR
Čer.

Mi zadnje čase kar primanjkuje časa, čeprav je mala pridna. Danes je tud kar nekaj časa spala čez dan in je šla "šele" ob 20h spat. user posted image

Včeraj sva bili v razvojni. Mala je pridno sodelovala, nekatere zadeve (glavico drži lepo, opira se na roke, ko je na trebuhu, steguje se proti igračam, sledi s pogledom za stvarmi in se ozira za glasom) fajn obvlada in je bila pohvaljena, malo pa se ji je zazdelo, da bi lahko imela, zaradi iztegovanja in ker se je ob spustu nazaj (tega sploh ne prenese)  ful prestrašila in zakrilila z rokama, povišan mišični tonus. Da bo lahko sigurno povedala, kako in kaj, morava ponovno tja v začetku novembra, da jo še enkrat vidi, potem bo pa povedala, če bodo potrebne kakšne fizioterapije ali ne. Mi je pa lepo pokazala in razložila tudi, kako je s handligom in je bila kar zadovoljna z mojimi prijemi.user posted image user posted image

kiya... Srečno tvoji Juliji v ponedeljek. Pa fajn, da tako lepo napreduje...

belem... Dobrodošla. user posted image

lasje... Grozaaaaaaaa! user posted image Ogromno, res. Je pa res tudi, da imam daljše in tako izgleda še večji šop. Se pa od prvič ne spomnim dobro, koliko časa je tole trajalo. Je bilo pa isto. Hormoni delajo in je to čist normalno. Je pa nadležno...

tek oz. vadba... Sicer sem že v minusu s kilogrami glede na prednosečniško obdoje (-1,5kg), ampak bom nekje konec oktobra (ko bova s tamalo tud že malo začeli z GH) začela spet malo orbitrekat. Za obliko in kondicijo...user posted image

šampon od mustele... Mi smo z njim končno le odpravili to nadlogo in na srečo ni bilo nobenih problemov.

večji avto... Meni se ful dopade C4 Picasso ali pa kak Touran. Sem imela pa enkrat kot nadomestni avto v uporabi tud Grand Espacea in je bil super za vozit (ampak ladja user posted image ).

debeluščki... Naša je bila najprej čist drobčkena (najnižja teža 2550g), potem ko je pa pogruntala sistem joške, je pa začela vidno pridobivat na teži. Vmes je bila že kar polna in s podbradkom, sedaj pa ni več tako "baročna", ampak ravno pravšnja.user posted image

duda... Tu in tam jo malo pocucka, ampak zelo hitro leti ven. Tud če ji dam dudo, da bi ji pomagala zaspat, jo najprej vestno ven vrže, potem pa počasi zaspi...user posted image

dojenje... Moja pa, če ne zaspi na joški, pokaže, da je sita tako, da začne "grizljat" bradavico in se z njo igrat, obenem ji je pa to še blazno smešno...user posted image user posted image user posted image

Aja, še najnovejši podatki:
3m in 22 dni: 6070g, 60cm, 41 OG

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.9.2010 22:14:44 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.9.2010 9:27:11   
Sonček in poletje
Lepo lepo, da naši user posted image tako lepo napredujejo.

Jaz sem se pa prišla malo spihat. Sem jezna ko ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem se malo vrgla študirat tole okoli alergije na kravje mleko in jajca. In je veliko stvari na ketere bi me pediatrinja morala opozoriti pa me ni!!! Npr. kateri so še spremljajoči faktorji, ko gre sum za alergijo na kravje mleko, ni me nič vprašala, če poliva, če ima brezbarvno ali nestrukturirano blato, če ima krvave nitke v blatu... in to je samo kar se user posted image tiče.

Meni je samo rekla naj ne jem mleka in mlečnih izdelkov in jajc in jajčnih izdelkov. NI me pa opozorila na kaj naj bom še posebej pozorna. Mi je rekla za bel kruh, pa sem rekla, da itak jem polnozrnatega pa je rekla aha pol pa ok. Pol pa jaz včeraj berem, da je lahko tudi v polnozrnatem kruhu lahko mleko v prahu. Nobenega seznama z dovoljeno oz. prepovedano prehrano mi ni dala... Tok sem jezna. Lahko bi bila bolj natančna glede prehrane. še dobro, da sem šla malo brat. Sicer mi je tašča rekla, naj ne kompliciram toliko... ampak v čem je potem smisel, če ne bom dosledna user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.9.2010 9:29:33   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

Pa še ena slaba novica user posted image user posted image user posted image . Sem malega danes peljala k P, ker se mu tiste pikice po nogicah in trebuščku še kar pojavljajo pa izginjajo in je rekla, da je to najbrš reakcija na kravje mleko, jajca ali oreščke ali pa zaradi praška. Tako, da sem 14 dni na dieti. Sej jo hotla prepričat, da probamo najprej 14 dni, če je kravje mleko pol pa 14 dni če so jajca (oreščkov skor da ne jem, mogoče 2x po porodu) pa se ni dala, je rekla kar vse naenkrat. Pa eno kremo je predpisala user posted image . Sem pa dobila občutek kot da nima pojma in da mi je povedala tisto, kar pove vsaki mamici, ki pripelje dojenčka z izpuščaji. Ker me niti ni hotla poslušat kaj sem ji imela za povedat, ni jo nič zanimalo glede splošnega počutja user posted image , niti me ni vprašala kaj jem, ampak samo po standardu user posted image , sem bila kar malo razočarana. Tašči je alergolog svetoval naj probava živilo za živilom, da bo videla na kaj reagira, jaz se moram pa vsemu odpovedat user posted image in še zapisovat zraven kaj jem.

naj ti povem, da tako je bilo pri meni... zaceli so mozoljcki okoli enega meseca. na zacetku so mi pravili da se mu cisti koza... sam tega je bilo vedno vec in najbolj so mu pordeceli po dojenju.. tako da sm bla prepricana da je kriva hrana. tud mene je dala na djeto... nic mleka, mlecnih izdelkov, jajc..morskih sadezov in podobno... nekako smo dali to dieto skozi.. (grozno)user posted image sm pa s tem spet prisla na moje kilogramcke pred zanositvijouser posted image user posted image uglavnem nekaj casa ne mi je zdelo da se zboljsuje, pol pa se mu je spet pojavlo... imel pa je po obrazu in po prsih... predpisala mi je kremo ELIDEL dobis na recept in EXCIPIAL to je pa negovalna krema.  in ne mores verjet, ze naslednji dan mu je bilo 90% boljse... mazala sem ga par dni z Elidel kremo in je use zginlo. je pa res da je krema full mocna...je pa pomagala. negovalno kremo pa uporabljam se naprej in sm full zadovoljna...
sm bla pri alergologinji in ni alergivcen na nic.. tako pravi.. zacela sm jesti use in pikic ni vec...
alergologinja je rekla  da je mogoce samo kaj prehodnega, suha koza ali obcutljiva...

..bomo vidli kaj bo naprej................. kaksno kremo je pa tebi dala zdravnica?

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.9.2010 9:31:32   
nikcaa
danes pa napovedujejo grozen dzkuser posted image tako da bomo kr lepo se skrivali v stanovanju..... sama z mojim malim user posted image ker ta velik srcek user posted image dela cel dan......................

lep dan....

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.9.2010 9:37:27   
nikcaa
soncek in poletje- naj ti povem kaj sm jst jedla...
-od mesa: piscanec, puran, govedina in teletina...
-kruha sploh nism izbirala...
-krompir,riž, in testenine (brez jajc)
-sojine stvari
-rizevo mleko ali sojino, sojine napitke...
-piskote od medex ali zdavo zivljenje
-od zelenjave pa bucke in spinaca

in to mislim da je to..........................user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.9.2010 9:57:39   
misar
dober dan user posted image deževen dan user posted image

najprej moram omeniti lase: ja izpadajo ful. moj pravi, da bom oplešila prej kot on (pa je sicer on na dobri potiuser posted image )..no ma se ni za bat imam las na kilogrameuser posted image ... izpadajo pa res noro, vsepovsod so, ni da niuser posted image

mali ga ponoči fejst biksa. zvečer bi šel on na ta zaresno spanje že ob 19 uri saj bi spal on 5 ur, sam kaj ko meni to nič ne pomaga ko se zbudi ob polnoči pa akcija na 2 uri do jutra. ga moram mal pretentat, da bo šel spat šele ob 21 uri, s tem bi pa lahko živelauser posted image ...sam kako? kakšna ideja?
če ga držim pokonci do poznega potem je tako utrujen, da je živo dretje. včeraj sem ga njemu na ljubo dala spat ob 19 uri in bi on pač spal svojih 5 uruser posted image . nimam pojma.

drugega pa načeloma nič...držte seuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.9.2010 11:47:00   
dvojčica6
moja bi tut že ob 19 naredila svojo nočno furo... s tem, da zadnje čase naredi max 4ure v kosuuser posted image user posted image user posted image Pa tut meni se dere če jo provam mal zavlečt... Ponoči se mi pol zbuja vestno na tri ure... Kar neki... Ker je mesec nazaj že lepo nardila 5 uruser posted image user posted image user posted image Ne štekam nič!!!Včeraj smo hoteli malo bolj pozno jo dat spat, je zaspala ob 19. in pol smo jo zbudili ob 20. je bla tko sitna za kopanje da groza... misar, če najdeš kako rešitev, sporoči...

sonček in poletje... sočustvujem s tabo...

evo, že morm it... upam da sem kaj smiselnega napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.9.2010 12:21:02   
Kiya
A ni pri 3 mesecih spet preskok v rasti? Mogoče je to razlog za prebujanje.

A je katera že dobila kakšna navodila o GH? V razvojni so rekli, da začnemo pri 4,5m korigirane starosti.
Sem si pa naročila knjigo Velika paparica za male papavčke, jo ima kakšna? Kakšna se vam zdi?

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.9.2010 14:10:24   
nikcaa
lase- ZA ENKRAT mi se nic ne odpadajo... bomo vidli kako bo....user posted image

zbujanje- moj je spal od 21.00 do 6.00 zdaj pa je skrajsal in ze par noci se zbudi okrog 4.00..
no, ma ni panike... popapca, podere kupcka in ze spi dalje.. usega skupaj porabimo slabih 10minuser posted image user posted image
tako da mama se skora ne spoune da bi se ponoci zbudilauser posted image

kopanje-to je zanj uzivancija... v banjici je kr dolgo... in cim ga dam vn.. u jok.. ker bi cofotal zgleda cel dan...
pol pa pride fuuulll zmantran in zaspi kot top...

jst bom zacela uvajat gosto hrano po petem mesecu, petem in pol.....

...nic..morem it si lae posusit, dokler mali moj pancka....

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.9.2010 14:54:16   
dvojčica6
joj kok je priden tvoj Arne... 10 min vse skupajuser posted image waw... mi rabmo vsaj pol ure! s tem da kupčka sploh ne podiram ker jo to totalno zbudi in pol pa sploh ni šans zaspatuser posted image eh ja... user posted image user posted image user posted image sama sem hotla dojenčkauser posted image user posted image user posted image

GH... čimprej...patronažna je rekla da pride v 4 mesecu zarad goste hrane, tako da po moje bomo že čez kak mesec sprobavali okuseuser posted image malo pomalo pa bo!

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.9.2010 15:34:55   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

A je katera že dobila kakšna navodila o GH? V razvojni so rekli, da začnemo pri 4,5m korigirane starosti.
Sem si pa naročila knjigo Velika paparica za male papavčke, jo ima kakšna? Kakšna se vam zdi?

jst mam mal preveč časa k je Pika tko pridna in sm nrdila že celo doktorsko dizertacijo o GH... user posted image  naprintala sm si 40 strani robe in predelala vse kt da grem na izpit user posted image  tko da sm nrdila cel plan kako bom začela uvajat in bla bla bla ... user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.9.2010 16:25:47   
meymey
user posted image

Evo Tomi časti tortico za 4 mali rojstni dan!!!

GH - bomo počakali, da nam pediatrinja reče da lahko - kolikor vem, bo to okol 5,5meseca. Sej to bo kmalu naokoli.

Lasje - izpadajo mi tako kot pred nosečnostjo, vmes pa mi skoraj niso nič, tako da imam zdaj pa tako dolge in goste da ni za nikamor - sploh ko jih mali pobruha 100x na dan user posted image .

Mi smo danes bolj doma - bili smo v trgovini in malo ga pirčkava z mojim na terasi. Dežuje samo za vzorec, tako da ni problema, pa tudi temp je okoli20 stopinj. Prav lep dan za lenarjenje.

lp iz Novega Vinodolskega!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.9.2010 18:51:32   
Sonček in poletje
Nikcaa - hvala za nasvete. me pa še neki zanima. a ste dobili napotnico za alergologa ali ste šli privat?
Meni je napisala eno kremo, ki so jo potem namešali v lekarni piše pa gor Olivae deume Hladilno mazilo z emoliensom, tako, da je to v bistvu samo hladilno mazilo z dodatkom olivnega olja. Je rekla, da po izkušnjah drugih staršev to pomaga. Po izkušnjah moje sestre pa je to en larifari. Bomo vidli.

Danes je manj pikic po trebuščku in nogicah so se pa pojavile še po vratu. Jaz malo razmišlam o bioresonanci...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.9.2010 19:51:25   
Zoja83
Čestitke Tomi!!! user posted image user posted image
eno vprašanje za (bodoče) plavalce: kupila sm huggies plenice za plavanje (little swimers), pa sm mal blond...sicer piše gor, da ni treba dajat navadno pleničko spodaj, sam to je tak taaaanko. kaj res zadržijo lulanje/kakanje? gajka, misar, anyone? ne bi rada "onečastila" atlantisa user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.9.2010 20:35:43   
balem
Zoja: mi imamo DM-jeve pleničke za kopanje. zadnjič smo se kopali vsi trije v banji in se je mal apokakala pa ni spustilo (samo to je bilo cca 10 min), baje da je fino imeti še neopren za dojenčke, da potem pa res ne gre nič ven.
Sonček in poletje: sodelavka je imela isti problem, zraven pa je poleg tistega kar je napisala nikicaa jedla še jabolka in banane.
Bivša cimra je imela enako zadevo, pa je danes mala stara 3 leta pa je vse ok, nobene alergije.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.9.2010 21:17:44   
bubal
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: bubal

Za na seznam pa 3 mes, 5860g in 61 cm.

tebe pa sploh ni na seznamu user posted image  sm šla 5x gor pa dol gledat kje si pa te sploh ni user posted image  dej napiši še osnovne podatke da te dodam ... lepo prosim...

Moram malo več sodelovatuser posted image . Evo naši podatki:
SARA
2.6.2010 (20.6. pdp)
52 cm, 3200 g, 35 cm

1m - 56cm, 4100g, 36cm
2m - 58cm, 4810g, 38cm
3m - 61cm, 5860g, 40cm

Duda - naša tudi, ko zaspi jo frcne ven. Sem pa opazila, da ne prenese kape na glavi, kok se krega. Ma se bo že navadila, zima prihaja in bo treba vsak dan imeti kapo. Ostalo pa bp, lepo spi in je, res sonček.
A vaši tudi že čeblajo? Naša tok govori in vriska, kot papagajček user posted image . Ful vredu ker se sama zamoti. Recimo zjutraj pol ure leži v postelji in se pogovarja in pogovarja user posted image , potem pa malo višji ton spusti in da vedeti, da ima dost. Drugače jo pa že vse zanima in firbca naokoli, tako da se včasih prav težko nafutrava, ker obrača glavo levo in desno, maha z rokicami...komaj jo fiksiram in celo objamem.
Aja, pa dones se je opogumila in naredila dva puza med pasenjem kravic. Z mojim sva kr dol padla. Ja, luštni so. Zdaj pa že veselo drnjoha, utrujena od kopanja user posted image .
Bodite v cvetju user posted image !

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.9.2010 21:29:13   
bubal
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

jst mam mal preveč časa k je Pika tko pridna in sm nrdila že celo doktorsko dizertacijo o GH... user posted image  naprintala sm si 40 strani robe in predelala vse kt da grem na izpit user posted image  tko da sm nrdila cel plan kako bom začela uvajat in bla bla bla ... user posted image

hi hi sva že dve user posted image ! Vse kar je blo na netu sem naštudirala, po mesecih, recepti,...plan ena A.! Tako da sem včeri sprobala in naredila domači korenčkov sok, hmmm njami, z mojim sva cmokala k dva pujska. Naslednji mesec bom pa še tamali ponudila, bo imela že 4,5 m in en korenčkov sokec ji bo po moje pasal.
Zdaj se bom lotila pa še dojenčkov dnevnik delat. Do zdaj sem si vse zapisovala v blokec, kok poje, kok spi, kdaj je kakala, kdaj ima pregled, blabla...Zdaj sem se pa odločila da ga naredim v excelu ali pa v accesu, povežem z outlookom! To bo super stvar. Tako bom imela večjo sledljivost, statistiko, opomnik...komaj čakam user posted image !
Punce uživajte še naprej, če pa rabte kak recept za kašico pa prašte user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.9.2010 22:50:53   
bcljka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bubal... da nisva slučajno kej v sorodu user posted image user posted image user posted image  kt da bi mene opisovala... mam vse evidence tud jst v excelu... ampak sm samo prvi mesec pisala kok in kdaj je (prvo v zvezek potem sm pa ugotovila da je bolš v excelu)... k pride GH bom pa nadaljevala user posted image  bom sicer počakala kaj bo P rekla na pregledu k ga mamo 29.9. pol pa akcija... sm ji pa dons za foro dala jabolko za polizat, čist tko da sm vidla če ga bo sploh hotla user posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.9.2010 6:49:49   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Čestitke Tomi!!! user posted image user posted image
eno vprašanje za (bodoče) plavalce: kupila sm huggies plenice za plavanje (little swimers), pa sm mal blond...sicer piše gor, da ni treba dajat navadno pleničko spodaj, sam to je tak taaaanko. kaj res zadržijo lulanje/kakanje? gajka, misar, anyone? ne bi rada "onečastila" atlantisa user posted image

ja brez navadne pleničke. lulanje vsekakor spusti user posted image , gre bolj za to, da se ne napije vode. kakca pa ne spusti, navadno. jaz imam dobre izkušnje s plavalnimi pleničkami. smo jih uporabljali še do nedavnega.

< Sporočilo je popravil misar -- 18.9.2010 6:52:24 >

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.9.2010 7:04:01   
misar
sicer pa eno dobro jutrouser posted image

skoraj sred noči se mi zdi.

je trotek začel že ob  6h sitnarit za vstat. danes bi skoraj rekla, da je bila dobra noč. se je zbudil sam 3X user posted image user posted image ob 23:30, 2:30 in ob 4:30.

zdaj pa tko gruli, da ga je veselje poslušatuser posted image . trotek se že zna iz trebuščka prevalit na hrbetuser posted image user posted image . sem ga hotela 2 dni nazaj slikat kako kravce pase, pa ni in ni ratalo- non stpo se je obračaluser posted image .

uvajanje GH: men so pri P rekli, da začnemo takoj po 4. mesecu. pri frčafelci je še veljalo , da začnemo po 6. mesecu. enkrat po 4. mesecu, ko se mi bo dalouser posted image , bomo začeli...namreč bolj enostavno je dojit, kot packat vso tisto hrano za bebiceuser posted image ... najbolj pa povejo dojenčki sami kdaj so pripravljeni sprejet gosto hrano. nič silit nič paničarit. naša frčafelca je prvo žličko GH sprejela z veseljem šele pri 8ih mesecihuser posted image prej je bilo eno samo živo mučenje. pravzaprav je z veseljem začela jest šele par mesecev nazaj...tako, da vse ob svojem času.

neham pametarit...user posted image user posted image user posted image

v pon. imamo 2. posvetovalnico, pa da vidimo kako kaj napreduje naš trotek.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!