|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
8.9.2010 20:39:47   
Mož*
Dober večer!
V službi sem čisto na polno, potem pa še klubske obveznosti. Saj sem vedela, ko se enkrat začne, ni več koncauser posted image Klemnu gre v vrtcu kar o.k., je zelo družanen. Grize menda neuser posted image user posted image user posted image , intenzivno pa ljubčka, pa intenzivno se prisesa na nos..., lice

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.9.2010 22:24:47   
mateja8
Čer....

najprej se moram pohvalit.......Vita ima prvi zobek!!!!! Da me ne bo več skrbelo da bo brezzoba....očitno nekaj bo.

Drugače pa vse po starem. Sem bla spet brez računalnika, ker smo ga moral dat malo naložit. Vita je sitkana izraščanju zob primerno. Je pravo živo srebro, ki ne more biti nič pri miru. Skos pleza in vstaja pa proba se spuščat, skratka cirkus.

Moji trije že vsi spijo, js pa tut počasi grem spat.

Nočko vsem.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.9.2010 0:14:31   
Rosca79
Oj,
še malo mene po kar nekaj časauser posted image imam čist pestro: nenačrtovano delo okoli bajte in eliminacija najine spalnice in s tem kuhanje za delavce pa priprava njihove malice, pa potem pospravilo celega pulta krožnikov in posode, pa posebej kosilo in vmesne obroke za naju z Lucijo, pa še da posel teče vsaj približno kot naj bi, glede na to da je drugi del sezone že čisto v pogonuuser posted image poleg vsega tega pa imamo hodečega otrokauser posted image zeloooo hodečegauser posted image en dan je skoraj celo dolgo pot na triciklu stala, naslednji dan se je pa odpopala od stola kot da je to nekaj čist vsakdanjega in začela hodit. Tako da po 5 dneh prehodi dobrih 10m precej vredu, če jo pa že zamede se pa lepo vrže na vse štiri ali pa na rit pa vstane brez opore in gre naprej - ko sem vidla to nisem mogla verjet da je lahko to tako hitro izvedlauser posted image
Drugače pa danes sistematski pregled, cepljenje prestavljeno, dečva ok, P pravi da je motorično zelo dobra, pa zelo zgovornauser posted image , po dolgem času se tam ni drla k nora, ji samo ležat ni glih šlo
Hrana: sem ugotovila da ji je fajn da jo hranim z mojo vilicouser posted image ji naštimam kar na taprav tamal krožnik, pa nobenih plastičnik žlic ne uporablam več in poje res veliko in sploh ni važno kaj je. Se nama pozna tudi na teži, se je prebila čez 9 kguser posted image sploh pire krompir pa kakšne buče pa piščanec al pa kakšna čorba zelenjavna, ma vse je, sploh bi pa tisto kar ne sme - mi je včasih prov hudo ko bi ona tako rada poskusila pa ji ne smem datuser posted image

Pa še vse najboljše za vse prve rojstne dneve user posted image - mi začnemo svečke zbirati jutriuser posted image sej kar težko verjamem da je že eno leto okoliuser posted image
Še eno fajn nočkouser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.9.2010 12:32:29   
baby blue
iiiiii Vita super za prvi zobek... user posted image user posted image mateja8 pri nas do 8 meseca ni bilo nič in sem že mislila da bo kar brezzoba no potem sta ji pa pokukala najprej spodnja dva v razmaku enega tedna pri 11 mesecih pa še hkrati oba zgornja mogoče z dnevom razlike...

Vse najboljše enoletnikom in enoletnicam ki praznujejo ali pa bodo v kratkem... Mi bomo prvo svečko upihnili čez 5 dni... Ne morem verjeti da sem bila lani vsa vesela v pričakovanju rojstva letos pa vsa vesela ko pričakujemo prvo svečko... Mami je čist navdušena user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.9.2010 21:28:19   
Mož*
Vse najboljše enoletnikom!!

Rozca79, Lucija ima praktično identične mere kot Klemen, no ja, Klemen je za eno kašico lažjiuser posted image user posted image user posted image  in se bliža 9 kg.user posted image
Pauser posted image user posted image user posted image  za hojo!
Klemen se uspešno uvaja v vrtec, zdaj gre tudi odhod brez joka, med varstvom pa tudi že prej ni jokal. Poje vse, kar mu dajo, edino spi praktično ne. Danes je bil v vrtcu 7 ur in ni zadremal. Je čisto po meniuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 880
10.9.2010 7:59:29   
lean
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  Viti za prvi zobek in user posted image  čestitke Luciji za prvo svečko ter za hojo pa super za Klemna, da mu je lepo v vrtcu. Zdaj že vsi, tisti ki so v vrtcih uživajo tam na polno user posted image user posted image user posted image . Spanje pri nas sicer laufa na izi, samo Neva spi le slabo uro, je zmer prva pokonci in potem morajo baje vstat še drugi, da ji ni dolgčas user posted image user posted image .

Je pa danse spet doma, se je prehlad vrnil v hujši obliki pa lička, kjer je dobila ugrize se je očitno vnela, je rdeča in vroča na dotik, mogoče je za to kriv zobek, katerega še zaenkrat ni ali kaj drugega, ne vem, bomo šli danes k zdravniku pa bomo vidli, kaj je to.
Z razvojno amb. smo zaključili user posted image , stopala so lepa, motorika in hoja super user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.9.2010 9:02:21   
mateja8
Jutro.

Nas vračam na prvo stran.

Pri nas vse po starem. Še malo pa bomo stari eno leto in še malo pa se mi bo porodniška iztekla. Kar ne morem verjet, da bom morala nazaj na šiht, saj sem že 17 mesecev doma. Bolniška + porodniška. Groza se bo spet vživet.

No grem zdaj kaj naredit.

Pa-pa.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.9.2010 20:41:55   
baby blue
Čer

Ha ha se vidi da je sobota in da je bila obsijana s soncem in topla da je tukaj mrtvilo  user posted image

Midve sva bili ves dan zunaj na sončku je bila Lana na gugalnici pa malo v peskovniku pa cel travnik sva žnjkrat prehodile...  Ati je pa nejke na Štajerskem na pikniku ga ni cel dan...

Drugače pa obe smrkava in malo kašljava pa upam da se kmalu popravi... Joj se dere kot da bi jo iz kože dajala ko ji v nos dajem fiziološko user posted image

Vsem ki praznujete vse najboljše

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.9.2010 21:56:17   
čili
Bravo same lepe novičke.

Jest grem pa v ponedeljek dokončno v službo in Ažbe v vrtec za cel dan. V vrtcu mu je fajn ,uživa user posted image user posted image user posted image Ko postane utrujen rabi naročje. Je najmlajši,pride še oktoberček,Drugače je skupina že polna. V sredo in četrtek so imeli baje kar veliko joka...naju ni bilo ,ker je imel Ažbe neko hitro dvodnevno virozo.
Včeraj smo pihali prvo svečko,žurka je uspela...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
11.9.2010 22:25:12   
sasek79
Dober večer!

Čestitke vsem, ki so praznovali in ki še bodo v naslednjih dneh.

Vita - bravo za zobek.

Mi smo se danes potepali po trgovinah. Smo morari pod nujno nabaviti ene čeveljčke, ker so mu Elepfanten čevlji, ki smo jih kupili en mesec nazaj, pretesni. Ni bil niti enkrat v njih. user posted image  Smo stran vrgli 35 eur. Sem dala oglas, da bi jih prodala, pa me noben ne pokliče. Očitno sem predraga. user posted image  Jih bo pa naš ta drgui (ki ga še nikjer in user posted image ) imel. Upam, da bo imel nogo po meni, ker potem s čevlji ne bo problemov. Ažbetu namreč nič ne gre gor.

Drugače pa čakamo šesti zobek. Ga kar precej matra. Še vedno pa imama Ažbe prebavne težave. Tako prdi kot velik. Ob tem se včasih prav zvija in joka. Včasih pa nič. Najhuje je seveda ponoči, ker se zbudi od tega. Upam, da ni kakšna alergija in da se bo njegov prebavni sistem kmalu navadil na novo hrano, ki jo dobiva v vrtcu.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste bolni.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.9.2010 22:38:52   
čili
pokaži čeveljčke!!!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.9.2010 22:51:38   
Mož*
Hej, dnevn kar bežijo, vikendi še hitreje kot med tednom. V službo sem že dodobra zakorakala, Klemen pa v vrtec. Jutri bomo še kakšno krajšo turo opravili, v ponedeljek pa spet služba.
Mali se je danes spet namalical mivke v Tivoliju, bo potem spet kamenke kakal. Bajprej se lepo igra, potem pa kar naekrat "hops"user posted image user posted image in si na mah zbaše mivko v usta. user posted image Je hiter kot kobra.
Mateja, čim bolj uživaj še zadnje dneve porodniškeuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.9.2010 9:53:57   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: čili

pokaži čeveljčke!!!

Oj!

Smo mu kupili supergive - adidaske. Tele: http://www.superge.si/Adidas/superstar-2-cmf-i-7285738/. So fajn široke in mehke. user posted image  Cena je pa user posted image .

Najprej sem gledala tele: http://www.superge.si/Nike/jr-little-pico-iii-tdv-f10-nike-7283268/, ker so cenejše in tudi lušne. Za Adidaske sem se odločila, ker so širše in mehkejše - žal pa veliko dražje. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.9.2010 11:46:17   
čili
Aha naš ima tudi adidas ,smo zadovoljni. Sem mislila da pokažeš tiste,ki jih prodajaš! Kolk so številka ?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.9.2010 15:33:41   
sasek79
Aha! Sem narobe razumela. user posted image

Prodajam pa tele:user posted image .

Tukaj je še link: http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=8&category=0190157100000616&product=1007206, št. 20.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.9.2010 19:25:26   
čili
a, lušni...Mi imamo že 21,22 št. Upam,da ti jih uspe prodat.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.9.2010 22:47:10   
Rosca79
Ojla!
Najprej hvala za vse častitkeuser posted image ma smo včeraj praznovali in imeli točno tako vreme kot je bilo eno leto nazaj. Otrok sploh nisem vseh preštela, jih moram prov na posnetke jih pogledat, na grobo okol 20. Imela enkratno torto, ampak res enkratno ker take gotovo nikoli večuser posted image
V glavnem naša malčica je bila skoz v akciji kot se za tanajpomembnejšo spodobiuser posted image spustila popoldanski počitek pa vseeno po pregledu in aktiviranju vseh dobljenih igrač šla spat kot ponavadi čez 23- to.

Vidim da veselo zbiramo svečke, eni pa še z vse večjim veseljem hodite tudi v vrtec user posted image bravo korenjakiuser posted image pa mamicam tudi

Sasek79: poznam že to foro s čeveljki. Mož ve kako lepe čeveljčke OshKosh ima Lucija pa smo jih celo obema babijem in dedijem uspel 1x pokazat, zdej so pa nazaj v škatlici za mogoče tadrugo punčkouser posted image user posted image samo da so ble pol cenejše od tvojih pa mi je vseen v bistvu katera deklica če jih še nosit
Ja pa še neki glede tvojega piška...mogoče bi pomagalo če bi dodajala kakšne probiotike za izgradnjo črevesne flore. No mogoče tud tle loh Mož kakšno taslužbeno rečeuser posted image Jst Luciji dajem 2x na dan med jedjo po četrtinko čajne žličke Bactoflorja v vodo po priporočilu na bioresonanci, pa vidim tudi po kakcu da je veliko bolje

Lean: joj tvoja Neva se mi pa res prov smiliuser posted image božica mala, sem povedala mojmu za vse te ugrize je reku da bi čist ponoru na vzgojiteljceuser posted image sej vem da se to zgodi čist prehitro ampak nekaj bi vzgojiteljice mogle ukrenit, pa če je to samo res huda pozornost, ne vem no kolikokrat pa bodo to še dovolile da se zgodi, joj joj
eeee pa super za zaključeno razvojno in ves uspehuser posted image

Čili: tebi pa želim srečno vrnitev nazaj v službouser posted image
Pa še pozdravček vsem ostalim mamicamuser posted image
čav čav

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.9.2010 20:39:40   
mateja8
Se vidi, da se vas je večine že vrnila na delo in da bo tale naš forum malo zamrl.
No, dokler bom jaz še doma, ga bom jaz držala na prvi strani.

Pri nas vse po starem. No, jaz sem prehlajena in mal zbita ampak bo bolš. Grem ležat, k me glava boli, pa še vse ostalo. Verjetno od prehlada.

Nočko vsem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 893
13.9.2010 20:53:19   
baby blue
Čer se na hitro javim

Mi smo imeli danes pregled in cepljenje ki smo ga uspešno prestali sicer z malo joka ampak samo ko je zapeklo potem smo pa spet vriskali peli in se pogovarjali...

Pri 12. mesecih imamo 9240g in smo veliki 76cm... Je rekla da je ravno pravšnja in da je zdrava punca ki ji nič ne manjka user posted image user posted image

Jutri bomo pa stari eno leto tako da greva z atijem še torto naročit...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 894
15.9.2010 6:41:28   
Anonimen
user posted image
za dobro jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
15.9.2010 10:05:04   
Mož*
user posted image user posted image user posted image , kaj bi mi brez tebe, Larilu, user posted image  (ne najdem tistega smeška, ki se rola).
Pri nas: stanje katastrofalno. Klemen bolan že od nedelje. laringitis, kašelj, ves zsabasan, jaz spet na dopustu, Zala je uspešno okužila čisto vse, ki so se ji približali (leži tudi babica, ki je imela namen prevzeti Klemna ob bolezni, tako da user posted image user posted image user posted image
Je pa praktično ves dan user posted image user posted image user posted image
Sašek79, dodajanje probiotičnih kapljic, osebno bi tudi odstranila mleko, navadne jogurte in stročnice iz Ažbetove prehrane. Vem, da je v vrtcu, ampak morda se vseeno lahko dogovoriš.
Mateja: res uživaj z Vito

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
15.9.2010 10:20:36   
Anonimen
mož jah tam na forumu boste brez mene dokler mi ne potrdijo novega maila če mi ga bodouser posted image a Klemen je pa tak bošček,bogec mali a pa zavrača hrano no razen ko je na priklopu?jaz sem začela dajat tamali  kar bimbi (ameriški slamnik) no tamavčiju tud zato k ful pomaga,tamavči je bil prejšnje leto samo kvečjemu kej prehlajen in nič kaj hujšega vendar je pa zato Klarči dobila tist najhuj tko da upam da bo tudi pri njej tole pomagal.aja pa to sem te pozabila še vprašat a se Klemen še zmeraj zbuja ponoči?
dans je pa sonček a ni potem tudi čez dan lažje

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
15.9.2010 10:55:43   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

mož jah tam na forumu boste brez mene dokler mi ne potrdijo novega maila če mi ga bodouser posted image a Klemen je pa tak bošček,bogec mali a pa zavrača hrano no razen ko je na priklopu?jaz sem začela dajat tamali  kar bimbi (ameriški slamnik) no tamavčiju tud zato k ful pomaga,tamavči je bil prejšnje leto samo kvečjemu kej prehlajen in nič kaj hujšega vendar je pa zato Klarči dobila tist najhuj tko da upam da bo tudi pri njej tole pomagal.aja pa to sem te pozabila še vprašat a se Klemen še zmeraj zbuja ponoči?
dans je pa sonček a ni potem tudi čez dan lažje

Klemen je manj, je pa res, da je itak na stalnem priklopu (jaz pa spet kot Pamella Anderson). Zbuja se pa stalno, ne glede na to, ali je bolan, ali zdrav, na 20 minut do uro; kaj čmo, takle mamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.9.2010 10:58:18   
Anonimen
ma sej jaz imam tud igralne urice ponoč s Klaro,sam res če smo bili mi kdaj taki res ne vemuser posted image pa naj bo še tako zmatrana še zmeri lahk pleše,skače,...

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
15.9.2010 11:43:45   
baby blue
Dannnn

joj revček Klemen... Se spomnim ko so nam napovedali lažjo obliko laringitisa ampak je šlo k sreči skozi brez hujšega... Upam da se čim prej pozdravi pa seveda ostali tudi user posted image user posted image

No prvi rojstni dan je za nami... Včeraj smo imeli nekaj malega praznovanja v družinskem krogu v soboto bo pa malo večja zabava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?