sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* , kaj bi mi brez tebe, Larilu, (ne najdem tistega smeška, ki se rola). Pri nas: stanje katastrofalno. Klemen bolan že od nedelje. laringitis, kašelj, ves zsabasan, jaz spet na dopustu, Zala je uspešno okužila čisto vse, ki so se ji približali (leži tudi babica, ki je imela namen prevzeti Klemna ob bolezni, tako da Je pa praktično ves dan Sašek79, dodajanje probiotičnih kapljic, osebno bi tudi odstranila mleko, navadne jogurte in stročnice iz Ažbetove prehrane. Vem, da je v vrtcu, ampak morda se vseeno lahko dogovoriš. Mateja: res uživaj z Vito Odkar je Ažbe v vrtcu (torej dober mesec) mu ponovno dajem BIOGaja kaplice. Glede mleka, sem tudi jaz že razmišljala, vendar mislim, da ne bo učinka. Zaradi krčev sva bila oba že tri mesece na dieti brez jajc in mleka (od 7. - 10. meseca). Takrat ni bilo nobene spremembe. Ko sem mu ponovno uvedla jajce in mleko, ponovno ni bilo sprememb. Imel je lepo blato in tudi zvijalo ga je s časom veliko manj, ker je njegov prebavni sistem dozorel. Do ponovnega poslabšanja je prišlo po kakšnem tednu vrtca. Kaka 1x na dan ali sploh ne. Blato je večinoma trdo. Prdi smrdljivo kot velik (njegovi prdeci pred vrtcem niso smrdeli). Blato ima povsem drugačen vonj. Dejansko ga zvija tudi med vikendom, ko je "normalno" hrano - takšno kot jo je prej skoz jedel in ni bilo problemov. Samo kravje mleko mu jaz ne dajem, v vrtcu pa ne vem. Mislim, da tudi ni velikokrat. Včasih, ko ima hude težave, vprašam kaj so jedli. Kar mi povejo, se mi v glavnem ne zdi nič takšnega, kar bi mu delalo težave. Dejansko sploh ne vem kaj naj naredim. Verjetno mu bom čez vikend dala kravje mleko, da bom videla reakcijo. Če bo slabše, bom prosila v vrtcu, da mu ga ne dajejo. Se je pa pri nas menda kar težko dogovorit. Vodja prehrane akceptira samo zdravniško potrdilo. Larilu: Naš fant je tudi velik ponočnjak. Odkar je v vrtcu se nič manj ne zbuja. Skoraj vsako noč ima vesele urice, ko je 1-2 uri buden in ropota. Komaj dobro nazaj zaspimo, je treba pa vztat. Včeraj sem ga pripeljala v vrtec tako utrujenega, da je čez dan spal tri ure (1x2 uri - že ob 8.30 in 1x1 uro). Včeraj je končno pribodel tudi šesti zobek. Upam, da se bo sedaj malo umiril. Danes ponoči celo ni bil nič buden, se je pa velko zbujal zaradi krčev, ker je prdel in jokal/stokal zraven.
< Sporočilo je popravil sasek79 -- 15.9.2010 11:57:28 >
|