|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
2.9.2010 16:25:57   
mateja8
Klemen vse najboljše in veliko lepega.

Čili.....ti si vzgojiteljica? Potem pa kar na delo za še eno blond punčko...tebi to lažje gre, ker si v tem fohu doma.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.9.2010 18:57:52   
Mož*

Dober dan!
Klemen se vam najprej zahvaljuje za čestitke
Da malo poročam.
Ko sem prišla ob 11.30 v vrtec, je edina deklica sedela za mizo in jedla kosilo, vsi trije fantje pa so spali ko pokošena Matjaževa vojska. Ampak prizor, kako so spali, je bil pa za crknit. Igor je klečal in spal, naslonjen na tabure, drugi Klemen sede na gugalnici, z glavo na igrači, naš pa prečno na blazino, z nogami na tleh. Očitno vsak tako, kot ga je "zadelo" user posted image user posted image user posted image
Menda je bilo malo joka in malo akcije, Klemen se pusti tolažit v naročju. Ko se je zbudil, je pojedel vso juho in hotel repete. Prvič je tudi pil kompot iz skodelice.
Jutri bova vajo ponovila.
Potem sva šla k fotografu in posnela serijo profesionalnih fotografij ob enem letu; potem je prišla kolegica s hčerko, ki pričakuje 24.9.2010, sem oddala Mutsy-a, pa cel kup oblačil, opreme...
Zdajle je na priklopu user posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 852
2.9.2010 20:25:38   
lean
mož super user posted image user posted image  za spanje

No mi nismo imeli take sreče glede spanja, je mala kar vztrajala, jih pa ne nosijo ampak vztrajajo s polaganjem na ležalnik, tako je spala dobrih 40 min. So mi povedali da je malo jokala, ampak ni blo hudo, samo ležat ni hotla.
Drugače pa ja, tam ji je neznansko všeč, še preveč jo vse zanima, je radovedna, družabna in rine non stop tja kjer so drugi otroci. Tu pa je tudi naš problem, drugi v skupini niso takšni oziroma ne marajo tega. user posted image
Posledica tega je, da kažejo to na način, da se branijo in napadajo. Danes je spet pokasirala dva ugriza na isto stran obraza kot predvčeraj, tokrat od deklice. Desna stran obraza je totalno zatečena, v modricah, jaz sem čisto obupana. Poleg tega je še grdo padla. Mala se mi smili user posted image user posted image user posted image . Samo to imam v glavi, da bi to lahko preprečila, če je ne bi tako zgodaj dala v vrtec. user posted image user posted image
Strah me je, da bo zaradi tega začelo to negativno delovati na njo, da bo dobila odpor, jo bo strah. Vzgojiteljici sta rekli, da so jih vsaj še deset preprečili, groza me je.
Čili si napisala, da imaš izkušnje z jaslami, a lahko kaj sploh nardim?, saj vem da se pogosto to dogaja, samo zdaj ko jo gledam me je grozauser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.9.2010 20:56:02   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Klemen vse najboljše in veliko lepega.

Čili.....ti si vzgojiteljica? Potem pa kar na delo za še eno blond punčko...tebi to lažje gre, ker si v tem fohu doma.

pomočnica vzgojiteljice user posted image   s 15 letno prakso user posted image   Ampak veliko lažje je spedenat 10 vrtčevcev kot enega svojega. V vrtcu je drugače otroci sledijo eden drugemu,drugi ti kuhajo in pospravljajo... Ti si tam samo za njih...no to je le nekaj stvari ,ki se jih ta hip spomnim. Se pozna ,da zjutraj ni več poležavanja,mi manjka nekaj ur spanja ...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.9.2010 21:18:18   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: lean

No mi nismo imeli take sreče glede spanja, je mala kar vztrajala, jih pa ne nosijo ampak vztrajajo s polaganjem na ležalnik, tako je spala dobrih 40 min. So mi povedali da je malo jokala, ampak ni blo hudo, samo ležat ni hotla.
Drugače pa ja, tam ji je neznansko všeč, še preveč jo vse zanima, je radovedna, družabna in rine non stop tja kjer so drugi otroci. Tu pa je tudi naš problem, drugi v skupini niso takšni oziroma ne marajo tega. user posted image
Posledica tega je, da kažejo to na način, da se branijo in napadajo. Danes je spet pokasirala dva ugriza na isto stran obraza kot predvčeraj, tokrat od deklice. Desna stran obraza je totalno zatečena, v modricah, jaz sem čisto obupana. Poleg tega je še grdo padla. Mala se mi smili user posted image user posted image user posted image . Samo to imam v glavi, da bi to lahko preprečila, če je ne bi tako zgodaj dala v vrtec. user posted image user posted image
Strah me je, da bo zaradi tega začelo to negativno delovati na njo, da bo dobila odpor, jo bo strah. Vzgojiteljici sta rekli, da so jih vsaj še deset preprečili, groza me je.
Čili si napisala, da imaš izkušnje z jaslami, a lahko kaj sploh nardim?, saj vem da se pogosto to dogaja, samo zdaj ko jo gledam me je grozauser posted image

O ubožica  user posted image user posted image   Neva. Ja mali otroci se pač tko branijo,ker še ne znajo govort. Upam,da je Nevo ta slaba izkušnja čimveč naučila in bo previdnejša pri navezovanju stikov. Vzg. bodo morale bit zelo pozorne,ker dva ugriza je pa kar veliko v tako kratkem času.  Predvsem pa se ti ne obremenjuj...ker res ne moreš nič,ker te ni zraven. Če bi se pa še enkrat zgodilo potem pa user posted image user posted image user posted image   !!! morajo biti  ŠE bolj pozorne  !!!

Pa še tukaj si lahko malo prebereš...lepo napisano...

http://www.v-hcandersen.lj.edus.si/Svetovalna_delavka/svetovalna.htm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.9.2010 21:39:30   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: čili

O ubožica  user posted image user posted image   Neva. Ja mali otroci se pač tko branijo,ker še ne znajo govort. Upam,da je Nevo ta slaba izkušnja čimveč naučila in bo previdnejša pri navezovanju stikov. Vzg. bodo morale bit zelo pozorne,ker dva ugriza je pa kar veliko v tako kratkem času.  Predvsem pa se ti ne obremenjuj...ker res ne moreš nič,ker te ni zraven. Če bi se pa še enkrat zgodilo potem pa user posted image user posted image user posted image   !!! morajo biti  ŠE bolj pozorne  !!!

Pa še tukaj si lahko malo prebereš...lepo napisano...

http://www.v-hcandersen.lj.edus.si/Svetovalna_delavka/svetovalna.htm

Najlepša hvala za hiter odgovor, si me pomirila. Članek je super, upam da bo res v nadaljne bolj previdna pa vzgojiteljice tud.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.9.2010 7:51:18   
lean
Dobro jutro

Jo je danes prvič moj peljal sam. Sem pa imela zgodaj zjutraj, ko nisem mogla nazaj zaspat kar traume o tem kaj vse se ji lahko zgodi v vrtcu user posted image . Se pa kar pozna, da čez dan ne spi dovolj, je utrujena in se je prvič zbudla šele ob petih, no jaz sem bla pokonc že od štirih, sem se preoblačla, so mlekarne popustile, sem bla vsa mokra potem pa še spat nisem mogla. Ah joj medtem ko ona cela srečna sedi v avtu, zraven še vriska, jaz skor objokana user posted image . Upam da se čimprej tega občutka znebim.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.9.2010 9:41:52   
sasek79

Dobro jutro

Jo je danes prvič moj peljal sam. Sem pa imela zgodaj zjutraj, ko nisem mogla nazaj zaspat kar traume o tem kaj vse se ji lahko zgodi v vrtcu user posted image . Se pa kar pozna, da čez dan ne spi dovolj, je utrujena in se je prvič zbudla šele ob petih, no jaz sem bla pokonc že od štirih, sem se preoblačla, so mlekarne popustile, sem bla vsa mokra potem pa še spat nisem mogla. Ah joj medtem ko ona cela srečna sedi v avtu, zraven še vriska, jaz skor objokana user posted image . Upam da se čimprej tega občutka znebim.

Mami kar pogumno, saj bo. user posted image

Dokler je Neva nasmejana in zadovoljna v vrtcu se ti ni treba bati. Ti ugrizi res niso vredu. Verjetno se bo tudi Neva iz tega nekaj naučila in bo bolj previdna pri navezovanju stikov.

Sem tudi jaz vseskozi razmišljala kaj se mu dogaja. Sedaj, ko sem v službi, je lažje. Upam, da kmalu najdeš kaj primernega in boš manj razmišljala o svoji punci.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.9.2010 13:18:22   
čili
Lean sej bo  !!!  Se mi ti bolj smiliš kot mala user posted image user posted image user posted image   pospravi po stanovanju pejdi k frizerju,da ne boš imela tolk časa za tuhtanje...Sem že velikokrat razmišljala kaj vse se otrokom lahko zgodi. Apak ,če bi samo to premišljevalabi jih privezala k mizi in to bi bilo vse kar bi smeli...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.9.2010 20:36:17   
lean
sasek, čili hvala za podporo user posted image  očitno me je resnično zadelo šele po nekaj dnevih in ko je že po prvih dneh prišla domov vsa v modricah. Saj se poskušam zamotit, samo danes sem se samo prelaga iz enga kota v drugega, mi nič ni šlo, še pospravljala sem z muko.  Tudi zbrat se nisem mogla, namreč moram popravt diplomsko, ker bi rada zagovarjala še pred zimo. Še dobro, da je vikend, bom k sebi prišla in z elanom začela naslednji teden.
Še enkrat hvala za spodbudne besede in za razumevanje. Moj tega absolutno ne razume.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.9.2010 20:50:04   
mateja8
Lean.....vez med mamo in otrokom je nekaj posebnega in verjamem ti, da tvoj dragi ne razume kako se ti počutiš, sedaj, ko je vajina princeska prvič ločena od vaju. Vem, da mora biti grozno videti svojega otroka pogriženega, samo tako to gre. Otroci se branijo in reagirajo na različne načine.

Pri nas je vse po starem. Vita nas sprehaja in jo moramo ze eno rokico držat in hodit z njo. Se pa tudi že poskuša spustit kar brez rok in opore, kar pa ji seveda ne ratuje preveč dobro. Ja tako smešna, ko se vehra sem ter tja. Če grem z njo v pravo smer, potem ona veselo hodi, če pa bi ona šla raje drugam, potem pa se vrže na vse štiri in hitro šiba po svoje.

Zob še nimamo. Spimo spet tako, kot se za Vito spodobi. Od 20ih do 7ih, pa dopoldne enkrat uro in pol do dve in popoldne slabo urco. To je kar znosno. Je pa tamala res živ vražiček. Stalno je v pogonu, stalno neki hoče in stalno ji Žiga nagaja. Žiga jo drži in ji roke zvija, tamala se pa dere 100/h. Pa ne joka......kriči k pr norcih.

Tudi danes že spi ob tej uri, Žiga še mal TV gleda. Sam mu učke že kar dobro skupaj vleče. Dragi pa TV gleda zraven Žiga sam tut on že oči zapira......prav smešna sta k se obema dremlje.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.9.2010 9:59:26   
Mož*
Dober dan!
V vrtcu je bilo včeraj zelo dobro. Zjutraj, po mojem odhodu je sicer jokal, a se je pomiril v naročju pomočnice, nato pa je pel in grulil v gugalnici, da so se vsi zabavali. Tudi hranjenje - kosilo je šlo odlično. Je hotel še in še fižolove juhe, o posledicah raje ne biuser posted image user posted image user posted image
Od kar je v vrtcu, spi še manj, kakor se čudno sliši; in prakticira budna obdobja od 12.00 do 24.00 in včeraj od 13.30 do 24.00. Zato pa je pravkar ob user posted image user posted image user posted image zadremal; očitno je bilo max 8 ur spanja dnevno v zadnjem tednu tudi zanj premalouser posted image user posted image user posted image
Krasno, Mateja, da Vita tako napreduje.
Lean: moški so definitivno čudni, kar se razumevanja našega odnosa do otrok tiče. Mi2 z mojim se do rojstva Zale nisva nikoli skregala (sem mislila, da se s tako čudovitim človekom sploh ni mogoče skregatuser posted image ), po rojstvu Zale pa je takoj izkusil medvedkasto naravo. Tako, kot opisuješ Nevo, si bo prav gotovo izborila mesto v skupini; žal, pa so te borbe običajno združene s sledovi...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.9.2010 14:57:50   
lean
Dan

Se je le začel sonček kazat user posted image , je blo prav turobno dopoldne. Sta bla na kosilu še moja babica in brat, Neva se ga sicer ni dočakala, je raje prej zaspala in sicer tako kot v vrtcu. Brat jo je položil na posteljo, malo pobožal in je zaspala v petih minutah user posted image . Že po dveh dneh je skapirala kako to gre, jaz pa se matram 11 mescev user posted image .

Zdajle pa se je zamotla z lesenimi kockami user posted image

mateja user posted image super. Kar traja da dobijo ravnotežje, naša še zdaj nonstop pada, da sploh ne omenjam, kako zgleda njena hoja, ko je že utrujena user posted image  Joj, še dobro, da ima pleničko na riti. user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.9.2010 15:28:31   
čili
Ažbe je ko en mali pijanček.Noge ima čisto plave od padcev. Če bi jaz tolko padala bi tko jjjoooookaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa in se drlaaaaaaaaaaaa. 

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.9.2010 20:16:19   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Ažbe je ko en mali pijanček.Noge ima čisto plave od padcev. Če bi jaz tolko padala bi tko jjjoooookaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa in se drlaaaaaaaaaaaa. 

Tudi naš je kot pijanček. Najbolj marogast je pa po glavi. user posted image  Največ padcev se konča na riti.

Meni pa nekaj ni jasno. V vrtcu vzgojiteljive Ažbeta skoz hvalijo kako je priden. Doma je pa zadnje čase pravi vragec. user posted image  Ima skoz neke izpade trme. Ponoči se me je parkrat lotil in me hotel prav z jezo namlatiti in se zraven dru, ker ni takoj dobil zize. Sem bila čisto v šoku. user posted image  Mu je potem res nisem dala, ker nisem hotela, da se nauči, da je to pravi način za dosego ciljev. Pomiril se je šele ko ga je ati odnesel iz sobe in ga nosil ob nežni glasbi.

Je moj dragi rekel, da naš fant postaja takšen kot so oni otroci v nanizanki Mali vragci. user posted image user posted image  Jaz pa upam, da je to samo razvojna faza in da ga bomo uspeli obvladati. V vrtcu so si ga pa tako poštimale, da je sedaj cel cukr. user posted image

Lean: Pri nas niti pod razno ne uspe uspavanje tako kot v vrtcu. Če bom to hotela dosečt, ga bom mogla pustiti jokat. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.9.2010 21:22:40   
mateja8
Tile naši otročki so očitno v fazi trmanja, ker je tudi Vita takšna. Če jo imam v naročju in ji kaj vzamem iz rok, me pogleda in nekaj časa strmi vame, potem pa se z rokami zapodi in me vščipne v lica. In s takšno jezo, da se kar trese zraven. Sicer pa se ne trma. Praskanja in ščipanja pa si poslužuje čedalje bolj pogosto.

Danes je bla pridna ko angelček - za spremembo od ostalih dni. Smo zunaj neke grmovnice ven metali in je puzala okoli nas in sedela v vozičku. Vsake tolko cajta jo je šel kdo kaj pocartat in je blo. Sam vsakič, ko sem js mimo pršla ali pa vsaj blizu nje, je bil pa jok in mamanje in stegovanje rok. Sem se je morala kar malo izogibati.

Hoja z eno roko ji gre v redu, brez pa ji še ne bo šlo kmalu. Ob opori stoji vendar ima ravnotežje brez opore še kar slabo.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.9.2010 7:12:54   
sasek79
Dobro jutro vsem. Uspešen začetek tedna in veliko zabave septembrčkom v vrtcih in varstvu. user posted image

Za nami je naporen vikend. Ažbe je bil takooooooo siten, da še danes komaj verjamem. Sem srečala eno pomočnico iz vrtca in vprašala kako je kaj naš v vrtcu. Je rekla, da je izredno priden. Da ne joka in je prav vzoren. Sploh ne morem verjet. Potrem pa vse doma strese. user posted image  Menda je to pri večih otrocih tako, da ko se pojavi mama, začnejo pa sitnarit.

Pri nas se ponovno ubadamo s prebavnimi težavami in krči. Je reveža cel vikend tako šraufalo, da je bil čisto bogi. Sumim, da mu to delajo zobki, ker je bilo pri zadnjem zobku podobno, samo ne tako hudo. Doma ni jedel nič takega kar še nebi in nič takega, da bi ga napenjalo. Lahko pa gre tudi za kakšno trebušno virozo. user posted image

Včeraj smo se odpravili na izlet na Klemenčjo jamo. Je bil Ažbe kar priden v nahrbtniku. Na poti navzdol je pa zaspal. user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.9.2010 11:05:23   
lean
Ojla

Mi smo prehlajeni in je mala doma. No jaz sem že dobrih deset_ dni, sem samo čakala kdaj se bo še mala nalezla. Ji tako teče z nosa, da je joj, nosa si itak ne da obrisat tako da še joka zraven. To ji je nekaj najhujšega, brisanje nosa ali usta. user posted image  Trenutno spi, nič več zdržala, se pozna da ni ta prava.

sasek pri nas začudo zdaj to uspavanje lauafa, lepo brez joka. Tudi zdaj je tako zaspala user posted image . Posledica tega je še manj dojenja in evo ravno danes po enem letu in devetih mesecih se je vrnila moja prijateljica user posted image  . Kako je blo fajn brez, mi je prav čudno.
Ažbe pa pravi mali borec za zizo user posted image , jaz pri Nevi še tega nisem vidla, me skoraj nikoli ne grabi, samo če ji ponoči ne dam pol zelo težko nazaj zaspi, zeeeelo dolgo rabi. Ko bomo to prakticirali jo bo moj moral bolj čuvat čez dan, da se bom jaz lahko naspala, ker drugače ne bom zmogla.

mataja kaj takega zaenkrat mi ne poznamo, Naša ne ščipa, udarja, grize,... Edino če ni kaj po njeno potem se dere, to pa pol kar ignoriram. Takšna faza nas naj kar izpusti, je ne rabimo.user posted image

čili a niste vi praznovali eno leto včeraj ali se motim?

< Sporočilo je popravil lean -- 6.9.2010 11:21:30 >

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.9.2010 23:20:34   
Mož*
HEJ, jaz sem čisto na polno v službi, Klemna ima ta teden na skrbi mož. V vrtcu gre malemu kar dobro, zakoja ob slovesu, sicer pa se lepo igra in tudi lepo hrani. Ko popoldne ugleda mene, pa, saj veste, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če vse seštejem, kako uro in pol pa že... In potem ponoči, skozi celo nočuser posted image user posted image user posted image Zdaj je že vešč odpiranja zadrg in gumbov in se obnaša kot v samopostrežbiuser posted image

Sicer pa smo včeraj praznovali rojstni dan in se zabavali.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.9.2010 8:27:00   
lean
Jutrouser posted image

Miška je danes šla poskusno v vrtec, sem imela občutek, da ji je popoldne šlo na boljše, kaj pa vem user posted image , sem se zmenila, da če bi ji spet fejst teklo iz nosa, naj me pokličejo pa jo pridem iskat. Zdaj bom spet skoz v dilemi, če lahko gre že v vrtec ali ne. user posted image  Ne bi rada zdaj po uvajanju za daljši čas prekinila, bo spet v četrtek doma, ker imave razvojno ambul., upam da zadnjič.
Imamo pa danes popoldne v vrtcu prvi roditeljski sestanek user posted image

mož lepo da najdeš malo časa, da se oglasiš. user posted image  Uživaj v službi. Klemen je pa res pravi zizoman, obvlada sceno user posted image . Jaz moram še svoji joško držat, tako je komot, bi samo ležala in vlekla, mala frajla razvajena user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.9.2010 8:31:12   
lean
Zdaj pa veselo na delo, sem si že včeraj plan nardila. Nujno sem se morala malo organizirat, da ne bom pol spet cel dan na telefon gledala.
Fajn bodite pa vmes itak pridem kaj pogledat, da ne boste mislile, da ste se me za danes znebileuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.9.2010 11:58:26   
baby blue
Dober dan

Mi smo ponoči zelo slabo spali ker Lana smrka in ima čisto zabasan nosek... Se je celo noč premetavala in obračala po postelji pa na čase je kar zasmrčala... Sva ji sredi noči v nosek dala fiziološko pa s pumpico mal tako da je potem po eni uri zaspala z malo boljšim noskom... Zdej čez dan je nekako pa še kiha tako da ji gre skozi nosek smrkelj...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 872
8.9.2010 8:21:49   
lean
Dobro jutro

baby blue začela se je sezona prehladov user posted image ,sovražim to obdobje. Pri nas doma sem jaz ponavadi tista, ki jo odpre, tudi letos ni blo nič drugače. Miška je hb hitro prebolela, no upam da se ne bo hitro ponovilo, medtem ko jaz nikakor ne morem ven, mi je očitno res trenutno padla odpornost. Za vikend bo sonček pa bo kuj boljše user posted image , tudi tvoji Lani.

Roditeljski sestanek je bil uspešen. Prinesti moramo še mapo, kamor bodo shranjevali Nevine izdelke, fotografije, misli. Zelo lepo, potem eno svojo majčko, ki mi je premajhna, da bo lahko brezskrbno packala, robce in lonček, ker jih bodo že zdaj učili pit iz njega. Predstavili so plan vrtca za to leto, dejavnosti, letos bo poudarek na branju, jeziku. Bodo precej časa namenili branju pravljic, pripovedovanju zgodb, super a ne.

Drugače pa je včeraj spet pokasirala ugriz. user posted image user posted image user posted image  Bogica, vzgojiteljica pravi da ne ve, kaj je razlog, ker ga Neva ne izzove, ampak se lepo igrata vsaka na svoji strani, potem pa deklica kar prilaufa in jo ugrizne in to zmer na isto stran lica. V čem je fora, zakaj si jo je zbrala, namreč grize samo njo, druge ne user posted image  Vzgojiteljica se skoz opravičuje, ne ve več kaj naj naredi, samo da se obrne in že deklica izkoristi priložnost. Karkoli jo že muči, upam da jo čimprej mine, še preden pride do resnih posledic. So imeli primer v vrtcu, ko so morali otroka peljati na šivanje, tako močno je prišlo do ugriza na licu. Groza, je že res preveč.

< Sporočilo je popravil lean -- 8.9.2010 8:22:20 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.9.2010 15:22:30   
baby blue
Ja začela se je sezona prehladov in virusov... Lana je že bolje zdej sem pa vse jst pokasirala... Kiham in smrkam pa sem ko cunja...

Joj boga Neva le kaj je tisti deklici... Upam da tisto obdobje čimhitreje mine...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 874
8.9.2010 20:25:25   
lean
Večer

Pri nas pa je takšno stanje user posted image , jo tako matrajo zobki, vsaj upam, da je to krivo, da se samo joka. Že včeraj zvečer je jokala pol ure, danes pa od takrat ko sve prišle domov iz vrtca. Je že vzgojiteljica opazla, da danes ni ta prava, se skoz slini, cele rokice tišči v usta, grize svoje rokave od majčke. Skoz je utrujena pa spat ne more, spi s krajšimi presledki že od pol petih. Da se slučajno ne bo zbudla sred noči in hotla bit pokonci user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?