lean
|
larilu ooo, jeee Pa hvala za nasvet, saj to si verjetno mislila propoli bimbi, a ne? Bom v lekarni še kaj za sebe vprašala, saj jaz sem še hujša. Noben virus me ne izpusti več po preboleli pljučnici ,prej pa tud po več let nisem ble pri zdravniku, tako sem bla zdrava, zdaj po porodu pa je samo še hujše, nalezem se vsega! mateja malce pozno, čestitke za prvo svečko ! To je katastrofa, mala direkt živčnega faše, samo če se poskusim vsest za računalnik Je šla danes v vrtec po več kot enem tednu, mi prav paše malo miru. Na začetku pa sem se jokala, nikoli nam ni prav. Če so doma, jih je vsepovsod preveč, če jih ni, jih pogrešamo... Indy mene je najhujš zadelo po parih dnevih, sem bla čist mim, danes pa celo malo olajšanja. Mam še zdaj v glavi, kako sta me obe njeni babici prepričevali naj jo ne dam v vrtec, da jo bosta izmenično čuvale pa dokler ne bom najdla službe, jo naj imam doma. Brezveze, zdaj bo pa stara eno leto pa še nobena je ni čuvala osem ur , skoz mata nekaj za delat. Sta jo hotli na začetku, takrat sem rekla ne, ker se je pogosto dojila, zdaj pa ne leži samo več, jo je treba met nonstop na očeh, pa jo imata po dobrih dveh urah dost rosca super, da lucija tako rada je. Je bla naša tako do nekje 10 mesca, zdaj me je strah vsakega obroka. Mateja tud pri nas je vse izginlo, zdaj ima manekensko postavo . Ji zdaj zmer dam krožnik pred njo, da naj sama vsaj kaj poje. Žlice se tud dotakne ne. Pa vzame samo kar je bolj kompaktnega, ostalo niti pod razno. Da dobi na prste kaj tekočega, leti po celi kuhnji. Ko bi ti vidla njeno faco, ko ji prst pomoliš v jogurt ali ji daš kos breskve, paradižnika v roko , kooonc. No saj ni smešno, mam občutek kot da jo je strah tekočih in zdrizastih stvari in da zato noče ne sadja ne zelenjave. Aja pa po novem tud kruha več noče, sploh če vidi da je kaj namazano na njega. Igrica "Neva gre z mamo povsod" pa je tud pri nas najbolj priljubljena . Me spremlja na wc, pomaga kuhat, prazni pomivalni stroj in omaro s cunjami, pomaga pometat, sesat, pomivat po tleh,... Mami pa zraven včasih živce zgublja Ko bom pa hotla, da kaj nardi pa je ne bo nikjer Upam, da se je vas poplavlanje izognilo, pri nas na srečo ni blo nobenih težav.