|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
17.9.2010 21:23:50   
indy0024
čerrr!!!pa evo vam spet pišem,ker je naša mala glih zaspala in upam,da bo vsaj dve do tri ure spala.Drugače se pa tudi zbuja zgleda,da jo zobki matrajo,ker vse kar prime nese v usta,ahhhh kaj čmo treba to fazo dati čez.user posted image SASEK79;ja jz sm jo dobla user posted image ko je imela tamala točno 9 mesecev,zdej jo bom dobila tretjič,sam mi zamuja,noseča nisem,ker je bil test negativen sedaj pa je minilo 38 dan pa jo še kar nimam,nevem kaj je z mojimi hormoni,....hmmmuser posted image treba bo počakat ali se pa naročit h ginekologu.Seveda si bom vzela več časa in z vami mal debatirala.user posted image aja SASEK moj nasvet počakaj še malo,ker se zna zgoditi pri otrokovem letu pa pol tako sem slišala,malo se pozanimaj glede tega.Drugače sva pa res z user posted image načrtovala še enega pa zgleda,da sem jaz tista nesrečnica,ki ne morem zanositi ob dojenju ampak sedaj me je želja malo minila in sem se odločila,da bom še malo počakala s tem namreč z dragijem imava drugačne plane!Nič uživajte pa se še tipkamo!!user posted image nočkoooo!!!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.9.2010 13:15:03   
čili
hej punčke.Končno sem spet malo doma,In to v času počitka,kar imam najraje. V službi je ok,tako kot pred porodniško.Ažbe še nabira vrtčevsko kondicijo saj mu je dolga do 11.00 ,ko imajo kosilo in je zadnje pol ure po naročjih.No, pa potem vseeno spi samo eno uro.Mislim ,da še ni povsem sproščen,ker tudi poje zelo malo.Drugače ne joka in pravijo,da je mali sonček user posted image . Včeraj je imel obilen voden izcedek,pa se mu je danes ustavil.Tudi nam pokukala zg. dvojka,ostalo zobovje še pod dlesnijo.
Vita in ostali,ki ste dopolnili eno leto vse najboljše user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.9.2010 13:18:16   
Mož*
Hej, hej; mali me je danes držal v šahu do 0.15, ni in ni hotel iti spat. Ta človeček ima pa res ogromnoooo energije.
Indy, ob intenzivnem dojenju je lahko nivo protilaktina tako visok, da ni ovulacije (tudi leto ali več).
Sicer pa: dežuje, dežuje in dežuje

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.9.2010 13:19:57   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

hej punčke.Končno sem spet malo doma,In to v času počitka,kar imam najraje. V službi je ok,tako kot pred porodniško.Ažbe še nabira vrtčevsko kondicijo saj mu je dolga do 11.00 ,ko imajo kosilo in je zadnje pol ure po naročjih.No, pa potem vseeno spi samo eno uro.Mislim ,da še ni povsem sproščen,ker tudi poje zelo malo.Drugače ne joka in pravijo,da je mali sonček user posted image . Včeraj je imel obilen voden izcedek,pa se mu je danes ustavil.Tudi nam pokukala zg. dvojka,ostalo zobovje še pod dlesnijo.
Vita in ostali,ki ste dopolnili eno leto vse najboljše user posted image

A ti pa vedno z mano tule gor startsaš, a??user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.9.2010 13:45:08   
čili
   Mož  user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.9.2010 13:48:36   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hej, hej; mali me je danes držal v šahu do 0.15, ni in ni hotel iti spat. Ta človeček ima pa res ogromnoooo energije.
Indy, ob intenzivnem dojenju je lahko nivo protilaktina tako visok, da ni ovulacije (tudi leto ali več).
Sicer pa: dežuje, dežuje in dežuje

Dež meni trenutno paše,ker sem planirala vikend za počitek in počitek...Bi mi sonce za spremembo narobe hodilo . Ažbe se očitno strinja - drnjoha že uro in pol

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.9.2010 20:36:59   
JaLuca
Da se še malo tu pofočkam. SE že dolgo nisem.
Andraž je že enoletnik, ki rad raziskuje, tolče s palico, pleze v pomivalca (posodo tudi rad zlaga), cote v škafu tudi, odpira predale, ven meče, punci malo lasa aploh če ga jezita, se že ful jezi, če mu vzameta igračo, se je že začel metat dol, če mu kaj ne paše, drugače pa je smehec.
Hodi tudi v vrtec, zjutraj je še kriza, se joka, samo se hitro pomiri pa je. Jedec pa tudi še v vrtcu ni kaj bolj, zato pa popoldan doma nadoknadi. Rad je z rokami, pa paca tudi rad. Najrajši ima omako, pa da kaj v vanjo namaka.

Čestitke vsem, ki so in še bodo praznovali RD.

Dojima se še vedno, najbolj proti večeru, ponoči in zjutraj, čez dan ne več, pa tudi ne kaže interesa, da bi vsaj malo manj se dojil. Noči so še vedno za user posted image , ker se zbuja nonstop, pa pleže, premetava, se vsede in vrže, danes se je kar fajn vrgel na mojo ustnico. Mi je malo kri pritekla. Tak da ne vem kako se bom vsaj malo spočila, ko grem naslednji teden v službo. Ta teden imam še toliko za delat, da imam še premalo dopusta.

Šmrkavi še nismo, je pa imel 2x po eno večer vročino, enkrat do 39,3, enkrat pa do 38,5 samo mu obakrat nisem dala ničesar, pa je bil naslednji dan boljši.

Tale user posted image  mi je pa enkrat zaostala 58 dni. Tako da hormoni marsikaj delajo v našem telesu.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.9.2010 7:08:26   
Anonimen
jutro!
no po raining men user posted image bo danes spet baje posijal sonček in bo takoj bolj toplo user posted image
tako da en lep dan vam želimuser posted image
user posted image
kaj nima lepih učk?user posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
20.9.2010 8:42:03   
lean
larilu ooo, jeee user posted image  Pa hvala za nasvet, saj to si verjetno mislila propoli bimbi, a ne? Bom v lekarni še kaj za sebe vprašala, saj jaz sem še hujša. Noben virus me ne izpusti več po preboleli pljučnici user posted image ,prej pa tud po več let nisem ble pri zdravniku, tako sem bla zdrava, zdaj po porodu pa je samo še hujše, nalezem se vsega!

mateja malce pozno, čestitke za prvo svečkouser posted image ! To je katastrofa, mala direkt živčnega faše, samo če se poskusim vsest za računalnik user posted image Je šla danes v vrtec po več kot enem tednu, mi prav paše malo miru. Na začetku pa sem se jokala, nikoli nam ni prav. Če so doma, jih je vsepovsod preveč, če jih ni, jih pogrešamo... Indy user posted image  mene je najhujš zadelo po parih dnevih, sem bla čist mim, danes pa celo malo olajšanja. Mam še zdaj v glavi, kako sta me obe njeni babici prepričevali naj jo ne dam v vrtec, da jo bosta izmenično čuvale pa dokler ne bom najdla službe, jo naj imam doma. Brezveze, zdaj bo pa stara eno leto pa še nobena je ni čuvala osem ur user posted image , skoz mata nekaj za delat. Sta jo hotli na začetku, takrat sem rekla ne, ker se je pogosto dojila, zdaj pa ne leži samo več, jo je treba met nonstop na očeh, pa jo imata po dobrih dveh urah dostuser posted image
rosca super, da lucija tako rada je. Je bla naša tako do nekje 10 mesca, zdaj me je strah vsakega obroka. Mateja tud pri nas je vse izginlo, zdaj ima manekensko postavo user posted image . Ji zdaj zmer dam krožnik pred njo, da naj sama vsaj kaj poje. Žlice se tud dotakne ne. Pa vzame samo kar je bolj kompaktnega, ostalo niti pod razno. Da dobi na prste kaj tekočega, leti po celi kuhnji. Ko bi ti vidla njeno faco, ko ji prst pomoliš v jogurt ali ji daš kos breskve, paradižnika v roko user posted image , kooonc. No saj ni smešno, mam občutek kot da jo je strah tekočih in zdrizastih stvari in da zato noče ne sadja ne zelenjave. user posted image Aja pa po novem tud kruha več noče, sploh če vidi da je kaj namazano na njega.

Igrica "Neva gre z mamo povsod" pa je tud pri nas najbolj priljubljena user posted image . Me spremlja na wc, pomaga kuhat, prazni pomivalni stroj in omaro s cunjami, pomaga pometat, sesat, pomivat po tleh,... Mami pa zraven včasih živce zgubljauser posted image  Ko bom pa hotla, da kaj nardi pa je ne bo nikjeruser posted image

Upam, da se je vas poplavlanje izognilo, pri nas na srečo ni blo nobenih težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.9.2010 9:35:15   
Anonimen
lean ne jaz sem mislila od Echinax Bimbi k je ameriški slamnik,naš ga ima ful rad k ima po medu okus in tud diši zelo lepouser posted image tko da jaz imam kar tole in je zelo fajn potem čez zimo pa čebula pa med pa se naj še tko čuden sliši ampak ful pomaga,pa za nosek če je zamašen uporabim mazilo za nos in ustnice od čajevca  k mi ga je mami zrihtala tko da ga lahko odrasli in otroci uporabljamo,tamalima pa mejčken namežem tko da lahko ponoči normalno dihata da lahko pančkata.
mene pa neki grlo boli tko da sem že 1 liter čaja spila pa full medu ampak še ni učinkauser posted image
moram it krompir lupit potem pa na sprehod panato delat preostali del kosila

(odgovor članu lean)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
20.9.2010 11:25:47   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

lean ne jaz sem mislila od Echinax Bimbi k je ameriški slamnik,naš ga ima ful rad k ima po medu okus in tud diši zelo lepouser posted image tko da jaz imam kar tole in je zelo fajn potem čez zimo pa čebula pa med pa se naj še tko čuden sliši ampak ful pomaga,pa za nosek če je zamašen uporabim mazilo za nos in ustnice od čajevca  k mi ga je mami zrihtala tko da ga lahko odrasli in otroci uporabljamo,tamalima pa mejčken namežem tko da lahko ponoči normalno dihata da lahko pančkata.
mene pa neki grlo boli tko da sem že 1 liter čaja spila pa full medu ampak še ni učinkauser posted image
moram it krompir lupit potem pa na sprehod panato delat preostali del kosila

še enkrat hvala. Sem na podlagi tega malo počekirala na netu, sem vidla da tud obstaja za apetit user posted image . Bomo probali.
Kolk je že ura user posted image , spet ne bom nič pametnega nardila, samo na netu visim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.9.2010 23:16:45   
Mož*
Hej, punce!
Sploh ne pridem več do računalnika. Služba cel ljubi dan, ko pridem domovuser posted image user posted image user posted image , potem ga je, seveda, vsepovsod polno, pa kabli, žice, vse elektronsko ga takoooo privlači, pa roditeljski je bil tudi danes.
Naš s hrano nima problema, je pa bolj drobčkan od samega začetka. Tudi spi (še vedno) zelo malo.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.9.2010 8:04:36   
lean
Dobro jutro

Je blo včeraj malo joka v vrtcu, takoj ko je vidla priprave na spanje. Komaj je zaspala, mogoče za pol ure. Sem vedla, da bo tako, saj ta teden, ko je bla doma ni blo nič drugače. Vse samo spat ne, ima že prave kolobarje pod očmi user posted image . Pozno popoldne pa tud ne more zaspat, čeglih je tako utrujena, da komaj gleda, no razen če je v avtu, takret zadrema. Gre pa potem zgodaj spat, zaspi ponavadi že pred pol osmo uro, pa zjutraj je ni treba budit, malo pred sedmo uro vstane.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
21.9.2010 8:38:48   
Anonimen
jutro!
tamavči v vrtcu,tamala pa še pančka,jaz se pa s čajem nacejam tko da ga imam že poln glave.
kolk je fajn k je sonček,takoj lažje vstanešuser posted image

(odgovor članu lean)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
21.9.2010 9:38:25   
mateja8
Jutro.

Me imamo pa danes sistematski. Že kar komaj čakam, da vidim težo.

Včeraj sem bla v službi in sem se zmenila, da po zaključku porodniške še 5 tednov dopusta izkoristim in se vrnem na delo 2.11. Sem prav vesela, da mi je direktorca dovolila. Če bo pa kak dan full gužve, bom pa šla tist dan na šiht. Z Vito imava torej še pet skupnih tednov. user posted image

V nedeljo smo imeli tortico. Evo slikice.
user posted image

user posted image

Takole pa izgleda Vita, ko najde jogurtov lonček, ki ga je treba takoj dokončno izpraznit.
user posted image

Pa-pa!

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.9.2010 11:15:50   
sasek79
Dober dan!

Mi smo še vedno bolni. V nedeljo sva zbolela še midva z user posted image . Naju ni zadelo tako močno kot Ažbeta. On še vedno zelo kašlja, ima zabit nosek in iz oči mu teče nekaj zelenega. Ima tudi rahlo vneto eno uho. Smo dobili antibiotik in kapljice za oči. Poleg tega naš fant noče nič jest, razen user posted image  seveda. Tega ni pa nikoli dovolj. user posted image  Noči so temu primerno groooozzzzneeeeee. Sedaj gre k sreči že na bolje in nima več vročine.

Ta teden bo sigurno cel teden doma. Me je prav strah kako bo sprejel vrtec po tej pavzi. Včeraj sva se oglasila tam (ko sva šla od zdravnika), da sva povedala, da ga ta teden ne bo v vrtec. Je začel kar jokati, ko je vzgojiteljica samo iztegnila roko proti njemu, da ga poboža. Do sedaj se še ni nikoli tako odzval. Niti na začetku ne. user posted image

Punce ali katera ve, kaj je zame bolj ugodno. Ali vzamem bolniško zase ali nego za otroka. V večina služb je nemda oboje plačano 80%, je pa nega za delodajalca boljša, ker dobi refundirano od države.

Mateja: Kok ste čedni. user posted image  Vita je prava princeska. Je res postala bolj suhica. Nima več takih ličk. Ste pa imeli veliko fešto, da je imela kar dve torti.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 941
21.9.2010 11:58:45   
Anonimen
mateja prov luštna družinica ste,pa uvav za torti a to si ju sama naredila?glede jogurta mi je pa to delo znanouser posted image
sasek pojma nimam glede plačil tko da ti žal tle ne morm pomagat,pa hitr se pocajtite!

jaz bom pa verjetno morala tamalo k zdravnic peljat ker ima spet izpuščaje po luliki in ji niti Elcom (kremica) ne pomaga tko da pojma nimam kako ji naj še pomagam,ker plenice ji odgovarjajo sam robčki pa voda ne,tko da sem ji prej dala kar navadne hlačke gor pa potem k se je polulala preoblekla pač 5 minut pa 5 minut da ni pleniceuser posted image

dans sm ful neki čudne volje še sama ne vem kakšneuser posted image user posted image

(odgovor članu sasek79)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
21.9.2010 11:59:30   
Anonimen
mož kako je Klemen?že bolj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
21.9.2010 14:12:25   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

mož kako je Klemen?že bolj?

Hej, vas prav na hitro pozdravim, ker smo pravkar končali z delovno skupino in imam 5 minut odmora. Potem pa dalje. Ja, mali je, o.k. in je od včeraj spet v vrtcu. Danes zjutraj sem ga oddala in je, seveda, nabiral, vendar ni bilo tako glasno, da bi ga po slovesu slišala na hodnik. Kaj čmo. Trenutno je najbolj bolna moja mati (9. dan), glas ima kot kočevski medved, vse teče z nje, kašlja kot stari tuberani, ni, da niuser posted image user posted image user posted image
Naše noči so več ali manj na stalnem priklopuuser posted image user posted image user posted image , dopoldne se pa potem borim s trdimi, velikanskimi, sajvestekajuser posted image Mali je res zizoman.

Mateja, lepo, lepo, da bosta z Vito še skupaj. user posted image user posted image user posted image Najin čas je, žal, minil.
Larilu: na kaj pa je preobčutljiva micena, da imaš Elocom? Ker, če je preobčutljiva, je smiselno uporeabljati le nebeljene pleničke in umivati z vodo, potem pa natančno osušiti in mazati z mastno kremo; če pa ima vseeno plenični izpuščaj, ki ga povzroča kandida, pa Elocom ni o.k. in je potrebno uporabiti Daktarin ali Canesten.
Sašek: teli virusi so res ubijalski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
21.9.2010 16:34:07   
Anonimen
Mož tamala je občutljiva na vse robčke in pa na vodo,tko da ji moram potem zelo dobro popivnat kožo potem ko jo obrišem z vodo,danes mi bo moj canasten prinesel pa upam da bo pomagal k je res boga.

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
21.9.2010 17:54:34   
baby blue
Dan

Tudi mi smo v soboto praznovali kljub dežju... Smo bili lepo na toplem in pod streho... user posted image user posted image Super je bilo Lana ni bla tud malo ne zaspana letala po vseh štirih po tleh pa po naročju vsakega ki je prišel je bila... user posted image user posted image

mateja full ste lepi... Torto sem pa že nekje vidla tisto ki je kot knjiga krasni sta obedve...

Evo pa še naših par utrinkov:
user posted image

user posted image

user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
22.9.2010 7:09:49   
Anonimen
jutro!
baby blue lepa tortauser posted image

včeri zvečer se mi je tamala v termostat od radiatorja udarila potem mi še obkladka ni pustila da ji dam gor,tko da morm videt danes kako zgleda sam predvidevam da sigurni ni lepouser posted image
jaz sem pa še slabi k včeri k tale virus je pa obup

nč lep dan vam želim

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
22.9.2010 11:33:43   
JaLuca
Pri pleničnih izpuščajih je pomembno da kožo po čiščenju temeljito posušite, lahko fenanje od daleč na nizki temperaturi. Ko uporabljate te kreme Canasten, Elocom se koža tanjša in je potem tudi nekaj časa izredno občutljiva na kakršnekoli spremembe. Zato je pomembno da za nego uporabljate kreme ali losijone za občutljivo kožo:
- linola fett oljna kopel (uporabljala pozimi zaradi suhe kože)
od Eucerina za občutljivo kožo:
- ph5 gel za tuširanje ali olje za tuširanje (uporabljala)
- ph5 oljna kopel
- ph5 negovalno olje za telo
za suho kožo:
- losjon za gladko kožo 3% urea-uporabljala
- obnovitveni losjon 10% urea- uporabljala
- pomirjajoči losjon 12% omega
od A-Derma (belo zelena embalaža) - pri Andražu ni pomagala
od La Roche-Posay (suha, zelo suha in atopična koža telesa), napisala bom kaj sem uporabljala pri Anražu, zdaj samo po potrebi:
- uporabljala lipikar huile - olje za umivanje teleza, ki koži vrača lipide in deluje proti razdraženosti (recimo zdaj ga namažem, se on tako malo igra v tuš kabini, ga na hitro potuširam in zavijem z brisačo, ne drgnem)
- iso urea - mleko za telo, ki gladi in vlaži kožo - 5% urea (zdaj ne uporabljam, sem pa predvsem dele teles, ki so bili fejst rdeči in luščeči 2x dnevno namazala-izboljšanje se je videlo po 2 dnevih, mazala tako dolgo dokler ni popolnoma izginilo, po ostalem delu telesa pa sem samo zvečer čist na tanko namazala)
Upam, da vam kaj bo pomagalo.

larilu kaj več tam ne prideš pogledat?

Vita pa je fejst deklinauser posted image

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 22.9.2010 11:34:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
22.9.2010 12:56:04   
lean
Dan

Sem bolj leteča, je gužva s pripravami na praznovanje. Danes ima naša dečva eno leto user posted image user posted image user posted image . Bo danes miniaturna torta, praznovali pa bomo potem v nedeljo. Me je prav stisnilo pri srcu danes, ko sem se malo čez osem spomnila, kakšno veselje je blo lani, ko sem končno po devetih mescih zagledala svojo pupo. Še vreme je blo isto, ah kam je že šlo to, prehitro. Me danes daje malo nostalgije user posted image .

Vsi bolani čimprej se pozdravte user posted image user posted image , mi smo končno zdravi, je kar trajalo, pri meni 15 dni, pri tamali en teden. Mi je blo kar žal, da še sama nisem šla k zdravniku, bi mogoče z zdravili hitreje okrevala.

Vita, Lana luškani, pa torte so res lepe, super so to mame zrihtale user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 949
22.9.2010 13:44:16   
baby blue
lean vse najboljše tvoji princeski za eno leto... Te pa čisto zastopim da si danes čisto raznežena jst sem bila tud pred enim tednom ko je bila stara 1 leto...Kar ves dan mi je šlo na jok od sreče... kar nisem mogla verjet da je šlo eno leto tako hitro mimo in da je že eno leto odkar so mi jo kot majhno štručko položili na trebuh... Ne morm verjet da sem že zdej tolk nostalgična kaj šele bo user posted image user posted image

Vsi bolančki čimprej se pozdravite... nas je k sreči vse skupaj obšlo... Smo ostali in preboleli samo smrkanje in kašljanje in to vsi trije...

Nič grem mal čmrlo pogledat v zgornje nadstropjeuser posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?