|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
13.9.2010 11:58:32   
legenda_m
jst mu dajem janežev čaj za pit, nič ga ne redčim, da lažje kaka. sadne sokce sm mislila v smislu da nadomestijo sadni obrok... drgač pa jst se ne držim ur, recmo da je kosilo točno ob 12, ampak tam nekje. ko je kosilni obrok mleka, pa zvečerni pa zajtrčni pa tko.... zjutri mu ne mislm zelenjave futrat ker jo tud mi ne jemo, ponavad je to za kosilo ane. sadje pa za malco. no jst mam mal drgač- za malco čokolada user posted image  in kava. sam to mu pa reeees ne morm dat. moje prehranjevalne navade so grozne. jih morm mal spremnit. no ne mal. krepko. ker me je groza ko mi bo čez par let reku, ko me bo vidu, da jem piškote za kosilo A TI PA LAHKO?!?! no jutri začnem. aja že dons bi mogla, v pondeljkih se začne.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
13.9.2010 12:00:12   
legenda_m
aja amelie kaj če si noseča ;) pa tintin ful pridna za ožent. mislm omožit.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
13.9.2010 12:02:37   
legenda_m
aja še neki. te skutke k jih dajete. kakšne so to? a ni kao kravji mlek pri enem letu? ne da vas kritiziram kakšne ste sam tko me zanima. zarad mene lahk dajete dunajce in pomfri.
zdj pa res

Neposredna povezava do sporočila: 2178
13.9.2010 13:15:25   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

živjo

no tud nas je na gh. sam mal bol počas kot aprilčica in aglaia. po žličkah pa to... glede na to kakšne probleme smo mel s to prebavo in jih mamo še sem mal bol previdna. drugač pa breskve alergene?. pa sj dons je že vse neki alergeno. pa vsaka patronažna drugač pove. jst je nism nč klicala. ravnam se po knjigi mala paparica za velike paparice al neki tazga... niti nism opazavala če ga hrana zanima. itak ga zanima vse pa vse v usta nos. zkaj pol neb še mal korenja probal, da ne bojo sam une plastične igrače? požira pa kr ok. pa učer je bil v kakcu korenček user posted image .  no neki me še zanima: a sadne sokove kj redčite? pa a dajete gh večkrat na dan al sam enkrat? (ko ste začenjale) recmo da za dopoldansko malco proba mal sadja pa pol za kosilo mal  zelenjave?  a jih mate v stolčku? jst ga mam zaenkrat še v naročju. danes pade kolerabica. zaenkrat kuha mami (jaz). k še ni nč komplicirano. kar je ostalo od korenčka sm pa zamrznila v ledene kocke, tko da sm učer sam ven uzela in pogrela v vroči vodi. kupljene mamo pa za rezervo. aja se je pa učer ko je probal korenček kar stresel user posted image . se mi zdi da korenje ne bo njegova najljubša jed.

drugač smo se pa potepal po volčjem potoku in gledali metuljčke.  učer si je pa mami uzela eno urco in se šla vozit s kolesom. pa pol smo šli skupi na sprehod pa cel dan smo se neki po postli valal. uf je pasal. ati bi mogu bit večkrat doma... pondeljek je en grozen dan.

to je za zdle use. pridne bodte.

Bom kar tako za vsako posebaj - bo ena stran samo mojih postov :)

Ja jaz ji ne dajem vsaki dan isto za jest, pa tudi začela nisem prvo samo zelenjavo, pa pol sadje itd. Za dopoldansko malico ji dam sadje, za kosilo dobi zelenjavico (včasih samo zelenjavo, včasih pomešano s krompirjem (no saj tudi to je zelenjava), al pa malo rižeka zraven). Zvečer je pa čisto odvisno koliko je zmantrana, včasih poje kakšno kašico (ampak zvečer največ 40 ml - recimo good night jabolko) pol se pa okopamo, porihtamo pa še mlekeca (ker je to njena rutina pred spanjem).

Midve sva že tudi s skutkami začele (bo pa 17-ega stara 5 mesecev) in je danes spet pravi sonček ker ji očitno paše malo probiotika - zaenkrat negativnih posledic ni. Drugi teden nameravam pa že malo majsija na probo dat, pa glutenčka (čeprav ga je že tudi nekaj vase dobila, pa ni reakcij).

Še vedno se držim načela - čim manj kompliciratuser posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 2179
13.9.2010 13:26:22   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

aja še neki. te skutke k jih dajete. kakšne so to? a ni kao kravji mlek pri enem letu? ne da vas kritiziram kakšne ste sam tko me zanima. zarad mene lahk dajete dunajce in pomfri.
zdj pa res

Razlika je kravje mleko kot cel obrok namesto adaptiranega, pa skutke in jogurti (ki bi jih naj po večini priporočil začel dajat po 6-em mesecu) naša pa jih že je (pri skoraj 5-ih mesecih). Ampak jaz tudi z mlekcom ne mislim čakat do dopolnjenega 1-eg leta. Kak kozarček pa že lahko spije, ko bo lahko sama držala skodelico - zdaj pa že malo prehitevam auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 2180
13.9.2010 14:43:48   
katy83
lep ponedeljski pozdrav.

naša noč je bila danes grozna, je Timotej prehlajen, pa mu tak z nosa teče, da groza. Vsakih 10 minut mu nos pucam. Pa revček ne more ajat, pa vročino ima. Sva bla že pri zdravnici, pa je rekla, da če do srede kjlub svečkam vročina ne mine, naj pridemo nazaj, pa mu bo kri vzela. Pa sem še vprašala kak je s tem bruhanjem, ki še kar traja in traja, pa mi je dala napotnico za UZ želodčka. Sva se že naročla in na moje presenečenje sva naročena že naslednji torek. Ampak me je kr strah kak bo, ker je naročeno, da 4 ure pred UZ ne sme nič jest.   Ne vem kak bomo to izvedli, ampak moramo.

no, glede hg pa:
jaz delam po občutku, malo tak kot bi kao morala malo pa improviziram.
Mi zelenjavo že pridno papcamo, pa seveda sadje tudi. Seveda je sadje zakon. Pa gris že jemo, pa žgance, ki mu ne pašejo preveč. Aja, pa en smoki je že probal. user posted image Pa tu pa tam mu dam kako skorjo od kruha, pa itak ne je, samo malo sem pa tja po ustah vlači. user posted image pa na morju je 2x dobil fruhtzwerge. Skratka glede tega kaj se je ni težav, razen to kar je zeleno mu ne paše. Mu kr na bruhanje sili. Naslednji teden, ko bomo stari 6 mesecev user posted image začnemo z mesekom. No, je pa tudi odvisno kaj bo zdaj ta UZ pokazal.
kot sem že zadnjič rekla pa par vprašanj:
- zakaj naš fant sadje je že po koščkih, zelenjave pa sploh noče, če ni spasirana?
- koliko mleka mu date še po obroku? meni je namreč full hecno, da že skoraj 1 mesec uvajamo to hrano, pa bi on še vedno mleko gor. Al je to ok? Naprimer poje mi 180ml sadne kašicem pa bi on še 100ml mleka.
-koliko vam spijejo čaja oz tekočine na dan?
-se šteje kot polni uveden obrok naprimer samo sadje al je lahko naprimer sadje zgoščeno z rižolinom ali grisom?

no, tak zdaj pa mi pomagajte. če mi znateuser posted image Dacy, daj probaj malo možgančke vklopit, pa ostale tudi. user posted image

pa lep pozdrav

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.9.2010 15:22:55   
Anonimen
Lep pozdrav !
Kako ste kaj...Moja dva sta zaspala ,jaz pa malo za rač.taveča pa pred tv.Noč je bila kar mirna .spali smo od 21-5ure zutraj.Naspali smo se uglavnim.Pa atija imamo zdaj doma ,na dopustu cel teden.
Drugače pa je glavna tema danes gosta hrana.
Moja danes štrajka nekaj z mlekom spila ga je le 200ml.Gh je pojedla 2ooml do zdaj.Cvetačko ima zelo rada ,danes sem ji samo z vilčko zmučkala.Jutri gremo na bučke..
adventov lonček dacy in tiste ko ga imate ,kakšen lonček je to z merami in kje ste ga kupile.
zobki pri naši jih še ni,pa naj že čimprj pridejo ven...
kravje mleko in skutke
jaz ne bom čakal ado 12 mesecev za mleko,za skutice bom  pa še malo počakala ,ko v teh je tako mleko pridelano,tak ,da ni toliko močno...
katy83 moji odgovori
moja spije ponavadi poleg goste hrane še 500-800ml včasih manji ,včasih več..
priprava hrane
ti povem ,da moja ima raje z vilčko pretlačeno hrano,kakor spasirano.Jaz ji dam taprvežličke gh pasirano ,pol pa ne več..
 tekočina čez dan čajeka mi sploh noče piti,sokeca pa po žlički od kompota ,včasih...
mleko po obrokih
naprimer zutraj mi poje 170 kašice ,mi še pol čez eno uro spije 150 mleka..včasih manj ..
koliko ml za obrok naj bi se štelo od 120 do 150 ml...to je meni p rekla..
To je to lepo se imejte grem še oblačila za prat skup spravit potem pa malo ven..dokler še ne piha preveč..se še
kaj zvečer pišemo..uživajte...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.9.2010 16:03:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

adventov lonček dacy in tiste ko ga imate ,kakšen lonček je to z merami in kje ste ga kupile.

mi uporabljamo te Avent via posodice, mislim, da drugih sploh ni...

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://download.p4c.philips.com/files/s/scf612_10/scf612_10_rtv_.jpg&imgrefurl=http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl%3Fctn%3DSCF612/10%26scy%3DSI%26slg%3Dsl&usg=__j-QfiggJ_PFA05IyGjZqvNxKuKo=&h=430&w=430&sz=11&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=ZN1vTGAZ26exLM:&tbnh=159&tbnw=179&prev=/images%3Fq%3Davent%2Bvia%2Bposodice%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D809%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=256&ei=AC-OTPTtCoHfOJPhnNoI&oei=AC-OTPTtCoHfOJPhnNoI&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=95&ty=95

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.9.2010 17:16:24   
dacy
legenda sem te narobe razumela glede sokcov ... no vglavnem jaz kar sadje dam ... nic sokce user posted image
skutico pa jaz dajem od MU - pasirano ... zraven sadja dam se zlicko skute ... no meni je patronazna rekla da lahko dam, ker smo na AM, katero je pa delano na osnovi kravjega mleka, tak da ni panike user posted image

gh - no pri nas pa je ze drugi dan gluten na sporedu ... danes je papal makaroncke s korenckom in mu je blo menda prav dobro ker je odpiral usta kot pticek user posted image

katy jaz mu po gh dam se 90-120ml mleka, ampak meni zaenkrat se noce vec kot 3/4 aventovega loncka pojest, v bistvu ponavadi poje polovicko , tak da mu moram dat obvezno se mleko cez ... s tem da ce poje 3/4, pol dobi 120ml mleka se, ce poje polovicko , pol pa damo 90ml mleka se cez user posted image ... cajeka mi spijemo ful razlicno ... vcasih samo 100ml , vcasih pa 300ml ... glede obrokov pa jaz mislim da je vseeno al je samo sadje al pa je kaj zraven se ... user posted image

levinjica jaz imam tudi te za katere je malenaa prilepila link.

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.9.2010 21:06:20   
Anonimen
Še eno kratko javljanje pred spanjem.
No pa začnimo,naša Ema je bila proti večeru katastrofa ,kar jokala ,pa nič ji ni pasala ,ne na rokaf ne ležat..katastrofa.Na sprehod nismo šli ,ker se je prinam full ulivalo..spet ta dež.
Ob 19 uri mi je pojedla jabolčne kašice za lahko noč 170.Smo se šle umivat ,se zrihtama ,je začela jokati..Sem ji naredila mleko je spila 120 in zaspala.Bom videla kako dolgo bo spala.
Adventni lonček si bom verjetno nabavila.
To bo moje kratko javlenje ,lepo se naspite in mirno dolgo noč..
Lahko noč ,se juti pišemo ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.9.2010 21:34:11   
dacy
levinjica te loncke drugace lahko kupis samo v kompletu po 10 ... imas paket v katerem so zraven ze tud pokrovcki , ali pa kupis loncke posebej in pokrovcke posebej ... jaz sem s prodajalko gledala da pride ceneje vsako posebej vzet :user posted image se nama je se prav smesno zdelo, da je posebej ceneje kot pa v kompletu ... vglavnem fajni so ... lahko jih das v zamrzovalnik in tud v mikrovalovko ... lahko si kasico za ven nastimas in das lepo v torbo ... ce otrok ne poje vsega zapres in je to to ... prvo sem jamrala kaj mi bo 10 teh lonckov, zdaj pa mi ni zal da jih imam tolko , edino moj dragi se buni da so povsod samo ti loncki user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.9.2010 21:42:20   
Anonimen
Hey, brzo javljanje, ker je mali že na pol uštiman za spanje.

Levinjica: tudi jaz imam te lončke.

sokovi: shituser posted image A res piše, da najprej samo par žličk, al kaj...? Jaz sem mu kar dala vse, pa žlampa ta sok, ko taka žolna...

Mi ga mamoooo: PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image In zdaj resnično upam, da zato ni nič spal in upam, da si zdaj zaslužim malo več kot 20 minutno spanje, dajanje joške, spet 20 minut spanja, spet joška itd...user posted image user posted image

Danes mi je tamal nekaj šaril po tipkovnici in mi je čisto pomanjšal črke tu na RRuser posted image user posted image user posted image Ali katera ve kako zdaj naštimam to nazaj??user posted image

Moram it, se javim jutri, upam! V sredo imam še zadnji izpit, zato se ne javljam ravno veliko, čeprav učenje pa tudi: ah, raje ne bi o tem..user posted image

Papa

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.9.2010 21:45:51   
tintin
jaz moram tud te lončke nabavit...bom vzela kar ta večje 240 ml...pridejo bolj prav kasneje ko več pojedo...

danes sem mu dala probat pire krompir, kot smo ga jedli mi...mu ni bil všeč. sem se odločila, da zaenkrat neham z gh. in probam spet čez kaka dva tedna..itak ima dojenje očitno zadost, všeč mu je žlica...hrana pa (še) ne in ga ne bom silila, ker mi ne poje prav nič...

danes sem zmatrana, sem pekla sacher torto...je bila oz je še njami, kuhala kosilo, šopingirala, pospravljala...možek je imel rojstni dan:)

katy držim pesti za timoteja in njegov nahod...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.9.2010 21:47:04   
tintin
aprilčica čestitke za zobek...veš ponavadi pride kak teden za prvim še drugi zobek:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.9.2010 21:50:57   
tintin
legenda...skute, jogurte lahko daješ po 6m, tudi stvari lahko delaš z mlekom ala gres, puding, pire, ...mleka dojenčki samo naj ne bi pili do 1 leta kot npr obrok...v smislu da mu daš v flaško 2 dl kravjega mleka...čeprav ko gredo v jasli z 11 meseci dobijo itak tud mleko, pa jagodne jogurte pa med ipd...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.9.2010 21:56:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Mi ga mamoooo: PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Danes mi je tamal nekaj šaril po tipkovnici in mi je čisto pomanjšal črke tu na RRuser posted image user posted image user posted image Ali katera ve kako zdaj naštimam to nazaj??user posted image

Probaj Ctrl + Alt  + +

Če sem prav razumela, bi moglo it povečat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.9.2010 22:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Mi ga mamoooo: PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Probaj Ctrl + Alt  + +

Če sem prav razumela, bi moglo it povečat. user posted image

Aaaaa, jaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Hvalauser posted image user posted image

tintin: jao, ne nooouser posted image user posted image A res al kaj? Tako hitrouser posted image Mmmm, sacher torta, obožujem jo!! Mmmm

Zdaj pa res grem, me mali čaka...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.9.2010 22:18:10   
Anonimen
Ko sem dlih tuki se še enkrat javim..
dacy
hvala za nasvet,se bom lažje znašla.
aprilčica10
čestitke za prvi zobek Benjaminu.
tintin si mi kar lušte naredila z torto.
Sedaj pa res..lllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkkooooooooooo nnnnnnnooooooooooočččččččččččččččč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.9.2010 23:20:07   
nejanejc
hejla

danes sva pa sama od treh ponoci... tamali je malo nemisrno spal, ma smo se naspali. Dobila sva nekaj oblekic, bova jutri pogledala, ce so prav... Sva bla namrec na obisku pr prjatlci, ki ma eno leto starega fantka... Ma po kilazi sploh nisem cutla take razlike med Nejcem in njim...  sem probala malo sokca iz korencka nardit, je spil po zlicki... Se mi zdi, da je njemu tudi zlica vsec in ne gh.. ker zmeckanega korencka ni hotu, vn vse "spljuval"... Bom jutri kaj vec korencka probal skuhat, da bo vec sokca probala mu dat.

kathy, upam da prehlad mine... mi smo zdaj na sreco boljse, tok tok.. sam vem, da ni lusno. Drzim pesti!

tintin, mmmmmmmmmmmmmmmm sacher... super si!

legenda.. jst zivim od piskotov..

dacy... mmmmmm špageti, bravo aleksei

aprilcica.. super za zobek :) nas ga je res po enem tednu dobil se drugega

agha :) si ze kaj nazaj :) kako ste se meli :)

pocais bo treba spat..jutri mamo pregled oz. kontrolo kolkov

aglaia... sem "sprobala" blazino danes... je res fajn...

lahko noc vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
14.9.2010 0:09:38   
dacy
tintin pri nas je od zacetka hranjenje zgledalo katastrofalno ... vec hrane po rokah in na slincku in vse okrog kot pa je pojedu, ampak to je blo zato ker se ni znal in je vse ven spljuval in okusov ni poznal in je vcasih prav krical ko sem mu dala zlico v usta ... ampak sem vstrajala in vsakdan po malem probavala, zdaj pa smo ze konkretno napredovali in pridno odpira usta kot pticek ... jaz bi na tvojem mestu po malem vstrajala,saj nic ne skodi ce vsak dan malo probas ... pac ne pricakovat da bo ze konec tedna pojedel cel obrok ampak mogoce bosta pa do konca tedna ze na par zlickah GH ... Alekseiu nobena zelenjava ni bla vsec in pri vsakem novem okusu se je pacil in pljuval na zacetku ... tudi zdaj ko probava kaj novega se kar strese ampak po par zlickah pa ze pridno papa ... Ce se odlocis probavat naprej vama zelim cim lepse papanje in da vama cim prej stece ta GH user posted image

aprilcica cestitke za zobka user posted image ... upam da boste zdaj res lepse spali user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
14.9.2010 8:42:28   
Anonimen
Midva sva spala do zdaj!!! Spat sva šla, ko sem se spokala iz RR, vmes (ponoči) se je pa 3x dojil, ampak to je zame luksuz!user posted image user posted image user posted image

Šibam na kavo.

Papa

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
14.9.2010 9:01:43   
babyloverka
vau aprilčica10 bravooooo, bravo Benjamin user posted image user posted image user posted image

moj me pa jezi zadnje dni, ima spet neke finte da bi spal samo pol urce pol je pa tečen user posted image  zdaj glih sem prekinla pisanje ker se mi je čez glavo pokril s koco user posted image

pa še to: danes mu hočem nekaj oblečt, vzamem bodi-premajhen, grem po drugega. oblečem pajac-premajhen, grem po drugega. ful stvari mu je premalih. še pižame mu morem kupit pa rokavice pa šal,... pa danes gremo po novo zalogo plenic in podobnih dragih zadevščin user posted image  in gledat za avtosedež.

no mali je zdaj tv gledal da sem lahko ta post napisala, šibam zdaj

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
14.9.2010 10:07:38   
babyloverka
punce še eno vprašanje imam:
smo se pogovarjale o tem še ko smo bile noseče, zdaj pa je čas da to lahko tudi uporabim, govorim namreč o menstrualni skodelici.

saj sem brala neke forume o tem in o izkušnjah pa vam tukaj najbolj zaupam in vas sprašujem kako vam je? pred nosečnostjo sem uporabljala tampone, sedaj pa vložke in bom kar znorela če jih bom morala še en čas uporabljat user posted image  in sem se zdaj spomnila na to menstrualno skodelico.

katera je najboljša?? vem da na začetku se je treba navadit in da je mogoče malo štorasto ampak bi vseeno poskusila.

torej, uporabnice menstrualne skodelice JA ali NE???

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
14.9.2010 10:29:16   
legenda_m
halo

pr nm smo ok, zobkov še ni na vidiku, čeprav skoz gloda mojo roko. aprilčica10 bravo za zobek, zdj bo pršlo na vrsto novo opravilo, umivanje zob. uspešno na izpitu. kaj boš pol ko končaš faks? tršica?

ja gh, mi smo šele na začetku, učer je probal kolerabo, pa se je kr stresel, tko da verjetno ne bo njegova najljubša zelenjava. mogoče bo lubenica. jst mu namešam kr v tamalo aventovo flaško da vidm kok je, sam pol namest cuclja uporabm žlico, al sm mu pa kr v pokrovček k je za cuclje zaščitit namešala. tko da se verjetn za nakup a(d)ventovih lončkov nm odločla. mal za stolčke gledam. pravte da je antilop ok. mal nas tud plac baše tko da neki ful velikega ne bi, trip trap varianta je pa še prekmal, zaenkrat ga mam kr v naročju...

ahm še kj? ful sm zmatrana, ne spim zarad teh rok. jaka je neverjetno pridn ponoč (se ne hvalim user posted image , da ne bo pol ponoč štala, reeees se ne hvalim) mislm da vzrok ni hrbtenica ampak karpalni kanal. ma bo že...

ja cunce. tud pr nm bomo počas prerastl 68. al smo jo pa že. tud jst mam neki sposojenega, in pol gledam te hlačke k bojo zdj pršle v poštev, da je to ful tanko, bo treba neki nabavt, sj za not k bo toplo je čist ok, sam za ven pa ni ravn. ja je pa oblečen ko en ciganček, pa še vse mu je tko prevelik in kr visi, se mi zdi da je še najbolš če ma bodi oblečen, je bolj okreten. tako grem na kavo. že 3? je instant ker una turšla bi mi prekurla želodec.

he he nejanejc jst pa zgleda da žvim od piškotov čokolade in kave...

čaučk

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
14.9.2010 10:30:26   
legenda_m
aja še neki

a je že kkšna kupvala prek neta v ikei?

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.