amelie
|
legenda, nejanejc, ni problema! Samo pošljita mi naslove na ZS. Midva se tud nisva spomnila, da bi snemala, pa nama je sama predlagala. Ker jaz že, ko sva ven stopila, nisem nič več vedla, kako in kaj. Pa zdej v tadrugo je še tamau mal pojokcal, ker je glih zaspal, pa sem ga zbudila in nesla na telovadbo - grozljivka! Pol pa itak pade koncentracija in si nič ne zapomniš. Aglaia, kašice se ful simpl skuha - vzameš jih s poličke v trgovini Jaz sem jih danes nekaj nakupla, pa piškotek za po 5. mescu, pa sem ga tud pojedla Mi je neki cuker padu, pa preventivno nič sladkega doma. Bogi otrok, jaz mu bom vse pojedla. V glavnem - kar se pa drugih kašic tiče, pa jaz res ful dobre nardim - ker ni treba nič začinit, nič pravilno dozirat, samo skuhaš in zmiksaš in otrok je. Jaz pa tud ne bi. Drugač sem se pa jaz samo s tem razlogom (diši, toplo) naučila apple crumble delat, da mi pozimi diši po cimetu in jabolkih v stanovanju. Pa ni treba uporabljat vseh tistih miljavžnt kuhinjskih aparatov, ki jih nimam, ampak sam zmešaš maslo in moko z roko. Aja, glede zategovanja - ne vem sicer, na kakšen način se Zoja zvija, ampak Žiga se je tud - sicer malo, ampak se mi je zdelo, da kadar se, se je preveč. Lahko se tudi hipotončki zategujejo - oz. oni se bolj zvijajo kot zategujejo, ker imajo komot mišice in se lahko. So pa za hipertončke drugačne vaje, ker je treba mišice sprostit. Samo pomoje nimaš kaj skrbet, ker če bi bilo izrazito, bi itak že tud pediater opazil. Meni je pediatrinja rekla, da za manjše nepravilnosti sploh ne pošilja naprej, pri Žigu je blo pa res treba, ker je tam na njeni mizi zgledal kot da mu nobena mišica ne dela, ko je glavo pustil zadaj viset. nejanejc, fajn za lep dan! Upam, da je hitro zaspal. Žigec je bil tudi bogi zvečer, ga je zdelalo malo cepljenje in ni želel niti riževe kašice pojest, samo crkljal bi se. Sva šla okoli osmih ležat v spalnico, pa sem se zbudila ob 2.30. Moj je kar v dnevni zaspal, ga ni želel zbudit. Meni pa ni bilo nič jasno - zakaj so vse luči pogasnjene, če je ura komaj devet. Pol pa pridem v kuhinjo in vidim, koliko ura kaže ... avtosedeži - jaz se to nič ne spoznam in tud nimam živcev iskat in se odločat. Mene take stvari ubijajo, zato vedno hočem kar prvo stvar, pa pol moj prevzame in pol sem jst rešena, ker 'če nočeš po moje, dej pa sam!' Za otroški stolček je moj dobil sms, ko sva bla na morju, da mu sodelavka proda stolček, če želiva, pa sem rekla OK! Pa se je čudil, kako se lahko odločim, če ga še niti vidla nisem. Je pa res, da sva od te sodelavke dobila ogromno oblekic in so res vse po vrsti zakon, pa sem ji verjetno kar takoj zaupala, da bo stolček tud. Je pa od Peg Peregota, če bi jaz kupovala, bi pa najbrž kr enega, ki bi bil prvi v vrsti v trgovini levinjica, upam, da zobki pridejo čim prej ven, da bo Ema spet taka pridna pupika kot ponavadi. Evo, končno postajam nazaj zaspana. Me je že bilo strah, da bom bedela do jutra.
|