|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
9.9.2010 16:00:20   
dacy
aglaia res je ... tisti od 9kg naprej se montirajo v smeri voznje ... ta kaj ga imam jaz pa je od 0-18kg pa se lahko montira v obe smeri user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.9.2010 16:27:52   
NATAŠA35
nejanejc na žalost imamo dva mulca z dolgimi lasmiuser posted image in oba bo treba malo postričiuser posted image user posted image , zaenkrat smo se losali uši...

aglaia ti me vedno nasmeješ

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.9.2010 17:54:37   
Anonimen
Hojla!
Se na htiro javim,moja princeska spi ,je danes malo bolj sitna ,zgleda ,da bodo res zobeki ,Slini se tako ,da 3 slinčke zamenjamo.Drugače smo bili zutraj  v trgovini,potem kosilo skuhala,popoldan smo šli malo na sprehod ,pa nas je že malo dež lovil.Ati je šel na fešto je šel sodelavec v penzijo.
Danes smo pili korenčkov sok ,ga je zelo rada pila ,za kosilo korenčkovo kašico jo je veliko pojedla.
nataša35 si se le javila...ti povem ,da je moj tudi ,da bi še imela enega otroka...
nejanejc mi smo bili tudi na sprehodu,pa nas je dež že lovil,na soncu je bilo prav toplo...
kakanje pri nam se je stanje kakanja umerilo ,danes je 2 kakala ,tak ,da upam ,da ne bo več ,ko je bilo pogostega kakanja.Je pa res več je ,več kaka..
dacysi zadovoljna z avtosedežu..a ta spada v 2 skupino.Slikice sineka so lepe...
uši to je res velika nadloga ,moja taveča hči jih je imela letos spomladi 2 krtat iz šole.Težko je tiste gnide dol spraviti ,posebno ,če ima daljše lasje.
nataša 35 upam ,da se rešite čimprej teh uši ..otroke imš tako doma zdaj...Kaj si pa kupila  za proti ušem..šampon...
vlaga to je tudi nekaj neprijetnega .Mi imamo starejšo hišo ,pa nimamao vlage notri,razen v kopalnici je pozimi  v kotih črno,pa moj kar z varikino obriše ,pa je za nekaj časa uredu..to je samo pozimi ,poleti pa nič...
Za krst še imaš čas,saj se vam nikamor ne mudi..
aglaia jaz imam tudi namen iti na ta tečaj ,res je ,da je malo dragi...
ovseni kosmički mamice prosim za nasvet ,kje jih kopujete ..a so od Milupe ,pa kakšen je naslo na škatli.
To bo za enkrat se še zvečer kaj pišemo ,grem en pralni stroj oblačil obesit...lp..

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.9.2010 21:05:18   
legenda_m
čau še enkrat predn mrknem do konca

no tko je blo ptič mi je razgonil kuhinjo (na tla potisnil večino stvari ki so bile na pultu) tamau pa kopalnico, vse mokro, cunje po tleh.... sam k je bil tako prisrčkan user posted image  jst sm se zravn režala, pa mižala pa držala da ni potonil, pa pojedel je par žličk riževe kašice, sicer je še ven pluval, sam joj tko sm raznežena... prej sva uprizorila še lov na komarja v spalnici, žal nama je pobegnil... se bo že še vrnil in pa po letu in 2 mesecih se je vrnila... sj ne morm vrjet... in na račun tega je šla cela milka in ko bo tistih dni konec se bom jokala kok sm debela. ljudje smo res čudna bitja 

torej

aglaia sm pomislila na karpalni kanal... imidiatli. na gospa mi je rekla da je itak vse povezan, skratka ko me raztegne sm ko nova, pa rekla mi je da verjetn še ni tko grozn pa da pol to izzveni, ko se otroke neha nosit, se prav čez ene 3 leta.

amelie- a bi res poslala vaje? pr nm je sicer una ft ful strokovnjak in vse sam k tko hitr dela, jst pa itak vsa raztresena, da bi kdaj kj posnela mi še ni pršlo na misel res sm totalno brez možganov po porodu... tko da se RES priporočam... če bi.... častim miljon kavic, peljem pse na sprehod, počistim stanovanje....

nataša35 nič ne zavidam in user posted image  ker vse tko dobr pedenaš

aprilčica user posted image  za faks, na slikah pa vaš fante zgleda tak navihanc

levinjica men se zdi da je tintin omenjala ene ovsene kosmiče. iz milerja...

a je kj nutele?!?! najbolš da grem spat...
nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.9.2010 21:55:20   
dacy
levinjica jaz sem zadovoljna ja ... na te skupine pa se lih ne spoznam , samo mislim da ta ni v drugi skupini se
ta je po mojem se 1 ... od 0-18kg je vglavnem user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.9.2010 22:04:15   
tintin
ovseni kosmiči - firme koelln, dobijo se v mullerju....http://www.koelln.de/produkte/1/15/index.html

legenda_m: mene tud matrajo roke, isto kot tebe, že drugič...in ja, res mine...ko nehaš otroke toliko nosit...jaz bom šla tudi na kako masažo, ker ponoči imam čisto mravljinčaste in jih ne čutim...

avtosedež: 0-18 so skupine I+II, do cca 9 kg ga imaš obrnjenega kotra smeri vožnje, potem pa v smeri vožnje..mi smo ga imeli pri Vasji, Vito ga dobi ko preraste lupinco...imamo pa mi Concord Ultimax...

GH: danes jabolko in malo malo korenja, ni šlo preveč po grlu...jutri pa bogve...mogoče končno bučka? koleraba? ...hmm nevem še...
jutri pride še patronažka glede GH povedat, me je sama klicala, da bi prišla...

grem, utrujena kot ...

gre katera čez vikend na otr. bazar? Mi maybe v soboto..

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.9.2010 22:22:28   
nejanejc
danes sva mela z miskom kar lep dan... sva pohajala dvakrat, skuhala kosilo... ma zdej je pa bogi za zaspat... joka revcek... nikakor se ne umiri... traja in traja... sej vem, bo zrasu in bo boljse

te vaje na ft bi pa tudi mene zanimale, ce lahko... bom tud jst kaj v zameno pomagala :)

lahko noc

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.9.2010 3:09:10   
amelie
legenda, nejanejc, ni problema! Samo pošljita mi naslove na ZS. Midva se tud nisva spomnila, da bi snemala, pa nama je sama predlagala. Ker jaz že, ko sva ven stopila, nisem nič več vedla, kako in kaj. Pa zdej v tadrugo je še tamau mal pojokcal, ker je glih zaspal, pa sem ga zbudila in nesla na telovadbo - grozljivka! user posted image  Pol pa itak pade koncentracija in si nič ne zapomniš.

Aglaia, kašice se ful simpl skuha - vzameš jih s poličke v trgovini user posted image  Jaz sem jih danes nekaj nakupla, pa piškotek za po 5. mescu, pa sem ga tud pojedla user posted image  Mi je neki cuker padu, pa preventivno nič sladkega doma. Bogi otrok, jaz mu bom vse pojedla. V glavnem - kar se pa drugih kašic tiče, pa jaz res ful dobre nardim - ker ni treba nič začinit, nič pravilno dozirat, samo skuhaš in zmiksaš in otrok je. Jaz pa tud ne bi. user posted image  Drugač sem se pa jaz samo s tem razlogom (diši, toplo) naučila apple crumble delat, da mi pozimi diši po cimetu in jabolkih v stanovanju. Pa ni treba uporabljat vseh tistih miljavžnt kuhinjskih aparatov, ki jih nimam, ampak sam zmešaš maslo in moko z roko. Aja, glede zategovanja - ne vem sicer, na kakšen način se Zoja zvija, ampak Žiga se je tud - sicer malo, ampak se mi je zdelo, da kadar se, se je preveč. Lahko se tudi hipotončki zategujejo - oz. oni se bolj zvijajo kot zategujejo, ker imajo komot mišice in se lahko. user posted image  So pa za hipertončke drugačne vaje, ker je treba mišice sprostit. Samo pomoje nimaš kaj skrbet, ker če bi bilo izrazito, bi itak že tud pediater opazil. Meni je pediatrinja rekla, da za manjše nepravilnosti sploh ne pošilja naprej, pri Žigu je blo pa res treba, ker je tam na njeni mizi zgledal kot da mu nobena mišica ne dela, ko je glavo pustil zadaj viset.

nejanejc, fajn za lep dan! Upam, da je hitro zaspal. Žigec je bil tudi bogi zvečer, ga je zdelalo malo cepljenje in ni želel niti riževe kašice pojest, samo crkljal bi se. Sva šla okoli osmih ležat v spalnico, pa sem se zbudila ob 2.30. Moj je kar v dnevni zaspal, ga ni želel zbudit. Meni pa ni bilo nič jasno - zakaj so vse luči pogasnjene, če je ura komaj devet. Pol pa pridem v kuhinjo in vidim, koliko ura kaže ... user posted image

avtosedeži - jaz se to nič ne spoznam in tud nimam živcev iskat in se odločat. Mene take stvari ubijajo, zato vedno hočem kar prvo stvar, pa pol moj prevzame in pol sem jst rešena, ker 'če nočeš po moje, dej pa sam!' user posted image  Za otroški stolček je moj dobil sms, ko sva bla na morju, da mu sodelavka proda stolček, če želiva, pa sem rekla OK! Pa se je čudil, kako se lahko odločim, če ga še niti vidla nisem. user posted image  Je pa res, da sva od te sodelavke dobila ogromno oblekic in so res vse po vrsti zakon, pa sem ji verjetno kar takoj zaupala, da bo stolček tud. Je pa od Peg Peregota, če bi jaz kupovala, bi pa najbrž kr enega, ki bi bil prvi v vrsti v trgovini user posted image

levinjica, upam, da zobki pridejo čim prej ven, da bo Ema spet taka pridna pupika kot ponavadi.

Evo, končno postajam nazaj zaspana. Me je že bilo strah, da bom bedela do jutra.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.9.2010 9:31:41   
mamika25
Jutro!

Za nami je ena nenavadna noč in sicer mali je zaspal ob pol 9h in kar spal, spal... sej vem da to ni nenavadno, samo zame že user posted image . Zbudila sem se ob pol 4h in sem se kar zgrozila ko sem videla koliko je ura in da do takrat nisem niti enkrat ustala. Pogledala sem ga če sploh še diha. In je spal ko angelček, noge tišči ven skozi ograjico na posteljici, dekco čist razbrca vedno... samo je spal... pol je ob 5h začel neki praskat po postelji, pa aaa...gggg...aaa...bbaabbaaa... user posted image , sem mu mleko šla naredit, je spil na dušek, pol pa nazaj do 7h. Moj ga je pred šihtom obleku, zamnejal plenico, tamali dal tablete in ji naštimal zajtrk. Jaz sem se zbudila šele ob 8h in nisem mogla verjet, da sem KONČNO spala skoraj celo noč user posted image . Še kakšno tako, pa bom ko rožica user posted image .
Je pa včeraj bil priden mali, tavečja pa se že ful dolgočasi doma, ker ni v vrtcu (zarad bolezni), pa sam pred tv čepi, pa risanke gleda. Mal smo šli sicer na sprehod, tamal je takoj zaspal v vozičku. Paše mal na zrak it, upam, da se tudi danes malo razjasni.

Levinjica upam, da kmalu zobke dobite, pa da bo Ema spet pridna!
Amelie upam, da se vam bojo težave hitr rešile in sem vesela, da vam gre na bolje, po zaslugi fizioterapije.
Agha tvojim postom se vedno nasmejem user posted image
Legenda_m tole z rokami mi je ful dobro poznano. A lahko še enkrat na hitr opišeš bolečino ki jo občutiš? Je to mravljinčenje ali samo otrpla in boleča roka? Samo ena ali obe? Meni se isto dogaja. ISTO! Se mi je že kaki 2 leti nazaj, takrat ko je bila Nina stara 1,5. In sem hodila od dohtarja do dohtarja, pa niso znaili nič pomagati. In je bilo pol bolje. Kar naenkrat. In zdaj se mi je začelo isto. Roka trni, kot da mi hoče odpast. Bolečina se pa širi od zgoraj dol. In ko pride do prstov je obup. Pa spet kakor kdaj. Včeraj nisem niti občutila. Danes je že druga pesem. Ne vem zakaj je tako, sam povem ti da te štekam user posted image .

Tintin lepo da vam gre uvajanje GH, moram ti povedat da po moje komot probaš z bučkami, moj jih naravnost obožuje, pomešane s pirejem. Mislim, da je včraj zmazal okoli 180 ml te mešanice. Pol se mu nisem upala več dajat, sem mislila, da bo bruhal. Pa je kar še usta odpiral in brcal z nogicami, kao še mi daj, pa hitro!

Je pa včeraj zmazal skoraj celo banano in pol hruške, spasirano... mljaski, še meni dobro. Načeloma pa so res vsi frutki, hipp-i in ostale zadeve po okusu slastne, mnjami, še tavelika kdaj pa kdaj prosi za kakega. user posted image

Nataša če je želja še po enemu, brž akcija user posted image , jaz nebi mogla sfolgat, po moje bi se mi utrgalo. Ti pa iz dna srca privoščim eno bejbiko!!! user posted image

Zihr sem še kaj pozabla komentirat, pa mogoče kasnej. Morem tavelko iz pižame spravit user posted image .

Pa pa, lep dan!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.9.2010 9:39:01   
nejanejc
hejla

amelie, ti si pa zgodnja :) je rizeva kasica bla tako ucinkovita :)

nejc je rabu spet dolgo, da je zaspal zvecer, nevem kako bi ga lazje uspavali?! :( potem je se zbudil malo cez pet, pole pa je bil tecen malo za zaspat, ni bil vec lacen, sam neki sitnaru...zaspal pol malo pred sedmo in zdej se pocasi zbuja... jst sem pa ze en cas nazaj pokonci... mar bi spala... nevem, mi je kar cudno drugace zacet dan... moj je sol brez zajtrka delat, je rajsi spal... meni pa kar malo manjka "obred"

avtosedez... meni se sploh ne da s tem ukvarjat... sicer je ta, ki ga mamo zdej do 13kg... sam tako,kot rase nas hitro nevem za kolko dolgo bo se...

levinjica, drzim pesti za Emo, d abo po starem

mamika, super za tako noc :) da si se naspala po dolgem casu

neki se zbuja, grem pogledat...papa

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.9.2010 11:43:18   
Anonimen
Dobro jutro!
Kako ste kaj mamice z svojimi sončki..
Mi smo danes slabo spali ,Ema se je na vsake dve ure zbujala ,pa nič jokala..Ne vem kaj ji je bilo ,piti ni hotela.Ob 7 sem ji dala za piti je spila 180ml in nato sma nazaj zaspale do 10 ur.Smo se zrihtale ,pojedla mi je 14ml kašice in sedaj swe igra na igralni podlogi,pa zraven kravžla malo..Ta da mislim ,da bi že res bil čas ,da prikuka ven zobek,ker vse tiši v usta kar dobi v roke...
Sedaj malo po komenteram..
legenda.-imaste pa kar pestro z ptičem ,pa sinekom.
dacy
in ostale hvala za odgovore glede avtosedeža..
tinti in legenda-m hvala za odgovor ,bom šla jutri kupiti.
mamika25 ste kar lepo spali,upam ,da se taveči sinek čimprej pozdravi...
amelie ti otroški piškoti so zelo dobri.Jaz sem ji za začetek kupila Plazma brez glutena in jih ima zelo rada.Ko jih zmanjka ji kupim druge.Glede kašic pa ,jaz ji še nisem kupila ,delam doma,sedaj ko mi še ne poje toliko,sem pa kupila korenček -jabolka sokec ,ga ima zelo rada.
Danes jaz nisem ustala z pravo nogo.Zutraj sem dala naši princeski riževo kašico kaz z vodo..na mleko sem pa pozabila,da ga morem dodati,dlih tako je vse pojedla ,pa denarnico sem nekam založila ,jo ne najdem..katastrofa..
Lepo se imejte ,grem kuhat počasi..
Se še kaj zvečer javim..lp..

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.9.2010 20:44:05   
Anonimen
Hey hoy, malo na hitrouser posted image user posted image

Bili smo v Mariboru, sem imela izpit (že tretjič), in je dala isti test, ko prejšnjič in itak si nikoli ne bi mislila, da bo dala istega, tako, da o mojem današnjem znanju raje ne bi. So bila pa 4 esejska vprašanja, nakladač sem velik, ampak itak bo ženska videla, da sem totalno zbluzila vseuser posted image Ah, ja...

Benjamin je danes jedel brokoli, no, jedel... bolj špukal, nekaj je šlo v želodec in rit, saj je bil drekec pekec pokazatelj le-tega (fuuuj, kako smrdiii!!).

Šla sem v BC in kupila obroč za na bazenuser posted image user posted image user posted image V prvi fazi sem šla po stekleno strgalo in naj bi kupila samo to!! Pa pridem domov (s 50€ manj v denarnici), z veseljem vlečem ven vse tiste slinčke (piuwiu, kok so lušn, piuwiu kok so dragi), si z vseh strani ogledam novo flaško, razpakiram obroč in potem... šit, nisem kupila strgala!! Jaz sem kar za odstrel.

Benjamin se kopauser posted image Ati ga kopa, jaz vam pišem tole skromno poročilce, zraven mene pa mrzel Radlerčekuser posted image user posted image Na zdravje in lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.9.2010 20:58:46   
legenda_m
hej

danes sva se potepala uzun, gledala krave in pse in mačke in ptičke... lepo je bilo. v zahvalo se mi je obilno posral user posted image user posted image user posted image . skor sm omedlela. a kdo ve kje se kupijo gas maske?

mamika25 pr men je tko da ponoč ko spim (ali nekaj podobnega) se mi začne mravlinčenje v obeh rokah, potem spim tako da mi ena visi čez rob postelje in je ok. sam druga spi naprej in ko jo zbujam se mi pojavi bolečina hm kot bi me kdo rezal? po notranji strani roke, in potem zamenjam strani tako da še druga visi čez rob postelje. najslabš je zjutri ko morm še previt pa nahrant ipd. in ko prijemam me ful boli. pol čez dan mam pa samo v desni roki, če čem kj prjet, tak mravljinčast občutek na konicah prstov (sj ne vem kko sm tole opisala. razumi če moreš :) torej bila sm pri ft, ki je rekla (men se zdi precej logično) da se v nosečnosti vsa teža prenese naprej in potem se nadaljuje ker nosimo otroka, mišice v ramenih so prešibke da bi lahko zadržale lep položaj in pol ko se ramena povesijo naprej pritiskajo na te živce k grejo tm. poleg tega je pa položaj dlani pri pestovanju idealen za razvoj sindroma karpalnega kanala (stisnjen živec medianus) tko da je treba raztezat zapestje in pa naložila mi je ful vaj za ramenski obroč. evo tle so pa vaje http://www.shrani.si/?3/v4/3513Dn4V/img0064.jpg za karpalni kanal. pa mene je še zmasirala in sprostila mišice na desni strani, je rekla da mam ful zategnejno vse skupaj. skratka morm bit pridna pa delat. zkaj je treba za vsako dobro stvar delat?!?!?! aja pa še hipotona sm. nč čudnga da je user posted image  tud. no vsaj nekej ma po meni.

amelie pošiljam zs. fuuuuuul hvala. aja hotla sm še to rečt. da nou zgledal k da z mojim ni čist nč. jaka ma ful rad, pa čeb mu rekla da rabm vodo iz votline na norveškem za delanje kašic bi jo šel iskat, tud previje ga in vse sam delanje vaj in take stvari se mu ne zdijo pomembne tako kot se mu ne zdi nč tazga če ga da vsak večer spat v kavbojkah, moški pač al kaj jst vem. pa tud v gospodinjstvu dost pomaga sam morm mu rečt. (pa ful jamrat) oz. tudi taktika 'če mi ne boš pomagal ne bom skuhala kosila vžge' user posted image user posted image user posted image .  sam da mal na drgačn način rečem ne tko... če se lepše izrazim smo družina in družina si mora pomagat med sabo. ane

avtosedež ogrevam se za recaro young sport od 9-36kg http://soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-36-kg-g2564.shtml

tako pridne bodte.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.9.2010 21:13:42   
Anonimen
No še enkrat se javljam..
Popoldan smo bili vzunaj  na 2 urnem sprehodu,je prav pasalo ,me že zdajle bolijo noge,kaj šele bo jutri.Ema mi je cel sprehod spala ,ko pridem domol se zbodi.Sedaj že obe taveča in tamala spijo.Moram povedati ,da denarnico sem našla v avtu mojega...
 aprilčica ja lepo ,da ste že probali brokol,mu ni odgovarjal.Mi smo še danes bili na korenčku ,jutri pa na krompirček.Jaz vsako novo jed uvajal 2 dni.Tudi meni se je to zgodilo ,da sem šla nekaj kupiti,vse druga kupila ,tisto stvar pa ne..pozabljivost pač...
legenda-m ja moja se tudi včasih pokaka tako ,da bi res včasi h masko rabil..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nič lepo se imejte se jutri pišemo ,lepo noč...lahko noč...

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.9.2010 21:27:38   
dacy
amelie no pa enkrat le nisem jaz najbolj pozna tukaj user posted image user posted image user posted image

mamika cestitam za prespano noc user posted image user posted image user posted image

gh - no mi smo danes spet na sadju, sem obupala nad zelenjavo in sem mu dala jabolko in breskev in je jedel , da sem mu komaj folgala v usta dajat ... No sicer sva med vso zelenjavo s katero sem mu morila papala tud banano in seveda se tud ni pritozeval... jutri bo dobil tud jabolko in breskev samo bom primesala se malo skute , no to bomo papali dopoldne, popoldne pa bo spet zelenjava user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.9.2010 21:38:26   
nejanejc
hejla

nas decko pa danes pocasi po malo je... malo sem mu v caj sok od korencka pomesala in po zlicki dajala... je nekaj spil

zdej pa tezko jit spat... pa ni veliko popoldne sploh spal.. ma je bozcek

legenda... lepo za lep dan, se vec takih

levinjica... lepo za korencek

dacy,.... mmmm sadje, lepo, da ga ma rad..

gremo se uspavat, papa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.9.2010 21:38:27   
Anonimen
Dacy eno vprašanje..Zutraj prvi obrok imate samo mleko..Naslednje obroke pa imate prvo gh ....lp..

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.9.2010 21:58:16   
katy83
pozdravljene babike.

Evo nas z dopusta, ki je bil zelo pester. Uživali smo, najprej v Izoli, kjer je na moje presenečenje zelo lepouser posted image , malo je bilo prilagajanja, ker je bla pač sestrična s tamalim še zraven, pa je mali star 9 mesecev in ima sestrična drugačne pristope kot jaz, ampak kljub temu je blo super. Potem pa smo bili še sami 3-je v Umagu, kjer je bilo tudi super, malo ga je vreme sračkalo, tak da smo imeli bolj drugačen dopust, pač ni blo nekega sončenja in kopanja (razen zadnji dan), ampak smo pa se našetali, nacartali, nasmejali...skratka fajn.user posted image
No, sedaj pa sem si zadala cilj, da se za nekaj časa "odklopim" od neta, da se spravim k diplomi in to še letos rešim. Valda pridem kaj sem prečekirat pa rečt kakšno, ampka bom malo manj pridna. user posted image
Se pa javim naslednji teden, ker imam za vse pridne uvajalke gh par vprašanj. user posted image Mi smo že kar z uvajanjem gh, ampak je par težavic, tak da če mi bo katera znala pomagat.
Skratka, lepo mi bodite, pozdravček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
11.9.2010 0:06:27   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica
Dacy eno vprašanje..Zutraj prvi obrok imate samo mleko..Naslednje obroke pa imate prvo gh ....lp..

Prvi obrok in zvecer zadnji sta samo mleko ja, drugace cez dan pa mu pred mlekom dam Gh potem pa se flasko s tem da nardim dost manjso porcijo mleka... Ce sva pa slucajno kje zunaj pa ponavadi zaenkrat samo flaso vzamem zraven, ko bova pa ze lepo papala brez kakega upiranja, potem bom pa vzela s sabo kako kasico na sprehod, ampak zaenkrat se je to neizvedljivo,... user posted image

katy ti kr povej kaj te muci, mi bomo pa po najboljsih moces svetovali (beri- delali se bomo pametnejse od tebe) user posted image user posted image user posted image user posted image Pridno se uci in cim prej naredi to diplomo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
11.9.2010 13:17:50   
didi5

Babike na hitro :)

Naša malecka je pa sama sebi včeraj prvi nadomestila cel obrok mleka z GH!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naredila sem kumaričin-bučkin zos (za nas sem bolj začinila kasneje, sicer pa sem ji dala zraven začimbe) in pire krompir (krompirja načeloma samega ne mara) in sem skupaj zmiksala - je babika jedla in jedla in jedla tako da je sfalilo. Pol sem pa čakala kdaj bo začela jokat za mlekeca pa je bila lačna komaj po 2,5 urahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes ob 12.00 pa sem ji dala slivo (nama je od včeraj ostalo 60ml) je zmazala vse - pol pa začela mlackat z usti in jokat. Ja ok no, pa zmečkam štikl banane - zmanjka, pa dam še en štikl banane in vse poje (pol banane)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIDNA PUPA! Zaenkrat pa še nič ne kaže da bi bila lačna. Pa luksuz vam rečem - pa še poliva mi ne po takem obroku - čeprav je po celem obrazu cela popacana user posted image user posted image ampak samo zato ker si celi slinček čez obraz vlači pa mami je bolj nerodna kot ona špuka user posted image user posted image user posted image user posted image Upajmo, da ni erbala moje nerodnosti in pozabljivosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi naš ati user posted image

Jooj amelie, na fb videla tvojo slikico s psom in jajčko. Pa to malo bitje res okupira vse Žigetove stvari (saj je Žiga ne?) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva se z mojim takoooo režala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok me že prst boli od tipkanja ker imam malo v naročjuin mi 10-prstna tehnika glih ne uspeva - mala pa tako zvezdavo gleda v tipkovnico user posted image

Se pišemo :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.9.2010 13:33:56   
dacy
didi cestitam za pridno papanje user posted image user posted image user posted image ... Nama je pa od vceraj se ostalo kuhano jabolko in breskvica pa sem to pretlacla in skutico noter dala pa smo papali, ampak se nekje pri polovicki aventovega loncka zatakne in noce vec ... potem pa se malo mlekca damo , zdaj ga je spil cez se 80 ml , no zdaj trenutno pa sedi pri meni in klepeta, jaz pa z eno roko tipkam user posted image

amelie tvoja Anita je res carica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.9.2010 13:41:06   
babyloverka
hej babike še jaz na raport user posted image

didi5 bravo za Laro!! user posted image  pridna punca, itak user posted image

midva tudi že ful lepo jema kašice, jutri mu skuham bučke pa bova probala celi obrok nadomestit. no saj bi mogoče že prej samo mu jaz ne dam toliko, prej je pojedel 80 ml sadne kašice potem pa še 60 ml mleka. bomo jutri probali s celim obrokom pa bomo videli.
kako pa naredite bučke? jih narežete na kose in skuhate v vodi in ocedite in zmiksate in je to to?

naš mali je ful prehlajen, ponoči smo imeli katastrofo od spanja, pol noči je spal na meni ker itak da mu paše da je dvignjen da mu je nabija vsa sluz v grlo in nos, durgo polovico noči pa sma spirala nos, pila čaj,... enkrat se je takooo jokal, sploh več nisem vedla kaj naj, sem mu pol kar dala svečko paracetamol v ritko pa je bilo boljše. upam da bo kmalu bolje, ker mi je ful hudo ko poslupam kako je zabasan nosek. in tudi ko pomislilm da me danes čaka taka noč kot snoči, adijo pamet user posted image

kaj sem še hotla pokomentirat?? mater sem pozabljiva user posted image

katy83 super da ste uživali na morju. mi smo tudi še mislili iti pa zgleda da bo treba malo s financami šparat pa očitno ne bo nič z dopustom.

dacy jaz sem po besedah didi5 ki mi je razložila kako je mala Lara jedla brokoli to dala tudi našemu in rezultat je bil taki da mu nisem folgala davat hrane v usta user posted image  sem bila ful presenečena kako dobra mu je ta zelena brozga user posted image

kakci?? u uuuu madonaa kako to smrdi zdaj user posted image user posted image user posted image  in jaz dobim porcijo vedno zjutraj ko se zbudi tako da se komaj prebudim pa že imam take vonjave, mali pa se tak smeji pa pogovarja ko mu rit brišem user posted image

aglai in legend_m vama se pa res vedno nasmejim user posted image

aprilčica10 tovrstno nakupovanje pa mi je znano user posted image  no glede izpita pa se pusti presenetit user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.9.2010 16:28:49   
dacy
babyloverka raje ne miksat, samo z vilico pretlaci, da malo koscki ostanejo, da se otrok nauci zvecit hrano, ker drugace se zna zgodit da ima potem kasneje probleme s hrano katera ne bo zmiksana ... ce se ne motim mi je lih didi razlagala, da se je od ene otrok prav davil s hrano ker je bil navajen na zmiksano ... Drugace pa jaz bucke narezem in v vodi prekuham in odcedim in to je to , tako kot si napisala ja user posted image
Drekci pa dost bolj smrdijo ja ... ampak je cisto odvisno kaj otrok je ... vcasih smrdi bolj vcasih pac manj :)
Jaz sem danes lih nabavla mleto govedino, da bom dala malemu zdaj enkrat v kratkem ... sem rekla da ko dobi prvega zobka, ampak nisem ziher da bom cakala user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.9.2010 17:48:30   
didi5

Ja hvala babe za čestitke:) hitro se pa lahko stvari spremenijo ne?

babyloverka: glede bučk pa tako, vsaka pač naredi kakor misli da je prav. Dacy dela po pravilih in prav je tako. Jaz pač malo kombiniram. Jaz sem ji včeraj naredila prav kumaričino-bučkin zos. Ne vem če ga katera dela doma (kako pač katera razume, eni pravijo da je to omaka, v Slovenskih goricah je murkina župa, v Halozah pa župnate murke - mala šola narečij user posted image user posted image ). Delala sem v eni posodi za vse in sem dodala mičkeno vegete in pa kumino (ki je itak dobra za prebavo). Tinstala sem pa na čisto malo olja, kjer sem prej popražla čebulo, kasneje pa dolila še malo vode (če je je premalo od kumaric, če pa delaš samo bučke pa le-te niso tako sočne). Ko je bilo gotovo sem za laro vzela ven iz posode in zmiksala s paličnim mešalnikom pol pa v to zmešala še naribano varianto, ki sem jo prej tinstala (recimo nek kompromis med Dacyino varianto - ker mogoče je dacy narobe razumela - naša se davi na koščkih tako da jo tako ˝na mehko˝ privajam). Zraven pire krompir (vse skupaj pomešano z zosom) in mala je s tem včeraj nadomestila cel obrok BREZ POSLEDIC. Nič je ni zvijalo, normalno kaka, dobrovoljček. Mamina kuhinja je pa le najboljša. Edino kar sem ji jaz dala pa je meni oooogaaaabno je bil ta brokoli, ki ga opisuješ. Fajn da ima Bastjan tudi rad - me veseli :)

katy: super za morje pa da čim prej narediš diplomo, ker zagovor je itak brezveze če jo sam delaš :) go baby go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Legenda: gasmasko ti jaz zrihtam pri gasilcih, samo prvo sem jaz na vrsti velja?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res smrdijo - ampak pol baje tudi dobro jejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No kdaj drugič še več, grem trenirat možganske celice - danes mi je moj dragi dal malo fraj pa grem po eni pol leta mahjjong nabijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če me spet ne bosta vsakih 15 min zmotila z MAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.9.2010 19:44:09   
Anonimen
Lep pozdrav !
Kako kaj?
Jaz sem danes kar zmatrana.Zutraj sem kuhala slivoma marmelado,potem še kosilo zraven.Popoldan smo šli malo ven ,ko e bilo tako lepo vreme,ko smo prišli nazaj sem jaz šla stanovanje pospraviti ,ati pa z princeskami vzunaj.Sedaj me še čaka 3 pralni stroje za zlikat,se je danes kar lepo po sušilo ,se ne znebim likanja.ATi je šel v službo, taveča  na mini počitnice,mala pa že spančka ...
katy83 ja lepo da ste uživali na dopustu.Sedaj se pa res čimprej spravi k diplomi ,da  boš pol prosta.
dacy hvala za infromacije,sem mislila ,da že imate obroke samostojne brez mleka ,to bi bilo malo hitro a ne...
didi5 moja ima zelo rada banano,jo ne pasiram ,kar z vilčko pretlačim,pa piškoteka zraven.Res jih je lepo gledati ,kak jejo.Moja si tudi slinček kar dol vleče...Mi rečemu te kumarčuv krompir,ga imam zelo rada...njam ,njami..si mi kar lušte naredila ,bo v ponedeljek za kosilo...
amelie jajčka za vse pride prav..a ne..
babyloverka vem kako je to ,če je otrok prehlajen,zato vam želim ,da se čimprej pozdravit ,pa da se boste ponoči naspali.
gh mi smo danes probali samo cvetačo ,sem prvo mislila krompirček ,pa sem si pol spremislila.Jo je zelo rada pojedla ,jutri spet ponovimo samo malo več žličk kot danes.Popoldan smo pa banano z piškotkom.
spanje  no današnja noč je bila boljša ,klub temu ,da zobek še ni prekukal ven.Spala je 0d 21 ure do 5 30 ure.Je bila kar pridna,prebudila se ni niti enkrat.Čez dan mi je spala vse skupaj 5 ur.
Ja to je to..verjetno sem še kaj pozabila..bom jutri dodala...
Lep večer in lepo noč...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.