|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
15.9.2010 15:12:56   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Evo!! Ravnokar me je zadela rahla kap user posted image
Ko sem nehala pisati, dvignem glavo od racunalnika in dete nepremicno strmi vame s siroko odprtimi ocmi. Prej je spala in se je vmes ocitno zbudila. In potem tiho lezi in me gleda. Nikoli vec ne gledam grozljivk v katerih so otroci obsedeni ali pa kakorkoli drugace moteni in imajo morilska nagnjenja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jooooj, ti bi morala bit stand-up komik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.9.2010 15:26:15   
babyloverka

Ko sem nehala pisati, dvignem glavo od racunalnika in dete nepremicno strmi vame s siroko odprtimi ocmi. Prej je spala in se je vmes ocitno zbudila. In potem tiho lezi in me gleda. Nikoli vec ne gledam grozljivk v katerih so otroci obsedeni ali pa kakorkoli drugace moteni in imajo morilska nagnjenja user posted image

alelujaaaa user posted image user posted image  to ne moreš verjet user posted image

no katy upam da bo kaj boljše, mogoče bo pa kaj z zobki.

meni se tudi sanja ogromno stvari, sploh polno blesavih user posted image

moj mali ima pa finte, noče jest mleka, noče imet dude, noče spat,... je vklopil tisti nagajivi program user posted image  sva pa bila na cepljenju, jok, mere so pa: 8100g, 68 cm.

no danes smo se dobile ptujske mamice in sploh nisem vedla da je to tak fajn user posted image  in vidim da je ful fajn da nekam grema, da se jaz malo pogovorim še s kom drugim in malo predebatiram o kašicah in plenicah user posted image  tak da jutri če ati šiba v službo mu vzamema avto in midva šibama v mb, upam samo da bova preživela pot v mb, idealno bi bilo da bi spal.

didi5 lepo te je bilo spet videtiuser posted image  upam samo da ti mali ni preveč lasov pocukal user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.9.2010 16:09:18   
babyloverka
in zdaj sem zmedena glede menstrualne skodelice user posted image  danes si grem po njo pa ne vem katero velikost vzeti, nisem še stara  tridest, še en čas ne bom, rodila sem pa že. šivana sem bila ful, šivi so šli malo narazen. kaj pa zdaj? kako naj vem ?? boljše da vzamem manjšo, ne? če mi bo pa ven padala potem pa itak vem da sem za odstrel in da imam doli postonjsko jamo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.9.2010 16:20:06   
Anonimen
Spet bom hitra... Zrihtala vse izpite, nepopisno srečna, zmatrana, najraje bi stoje zaspala. Imamo že drugi zobek - mali ni bi nič tečenuser posted image user posted image Aglaia: 1 teden mi ga je sračkal pri prvem zobku. Lahko pa, da ga je tako bolelo, ker sta oba prodirala venuser posted image

Danes se ne javim več, se bom posvetila le sinčku in možu, ko pride iz službe.

user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.9.2010 16:33:02   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

alelujaaaa user posted image user posted image  to ne moreš verjet user posted image

no katy upam da bo kaj boljše, mogoče bo pa kaj z zobki.

meni se tudi sanja ogromno stvari, sploh polno blesavih user posted image

moj mali ima pa finte, noče jest mleka, noče imet dude, noče spat,... je vklopil tisti nagajivi program user posted image  sva pa bila na cepljenju, jok, mere so pa: 8100g, 68 cm.

no danes smo se dobile ptujske mamice in sploh nisem vedla da je to tak fajn user posted image  in vidim da je ful fajn da nekam grema, da se jaz malo pogovorim še s kom drugim in malo predebatiram o kašicah in plenicah user posted image  tak da jutri če ati šiba v službo mu vzamema avto in midva šibama v mb, upam samo da bova preživela pot v mb, idealno bi bilo da bi spal.

didi5 lepo te je bilo spet videtiuser posted image  upam samo da ti mali ni preveč lasov pocukal user posted image

Tolko kolk mi jih mala mi jih sigurno ni. Če bo kakal lase, so moji Lepe mere imata :):)

Ej kdaj ste Mb mamice jutri zmenjene? A spet pri drašu? Ker z vozički verjetno ne bo nič, glede na to kakšno vreme napovedujejo :( Bodo pa vsi v jajčkah na mizi No če ne bo vozičkov - pol vaju lahko babyloverka midve pobereva. Sicer se bomo morali malo stisnit ker bom jaz verjetno obtičala s peugoetom. Pokliči pa povej :)

Ja meni se tudi dopadejo tale srečanja, malo podebatiraš stvari pa cajt kuj hitreje mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.9.2010 18:06:15   
nejanejc
ejla

ma je prav lep danes... smo bli na sprehodu kar en le cajt, je bil tamali zlat...
popoldne sem mu nardila kao en sokec iz korencka, pa malo korencka je pojedu spet. Vcerajje prvi grizljaj pojedu. Ni najbolj navdusen, ma nekako smo zaceli. Jutri pride se patronazna svoje povedat, verjetno bo tak seznam, kot ga je dala tintin...

kathy, joj boga... nas nejc kdaj nima mere kolko casa bit pokonci ponoci... :(

legenda, jst sem navajena karavana in se mi zdi, da me je zato se bolj ta trivratni clio zbegal... mi je zal za tvoje roke... sem se tudi jst na cokolado spomnla za amelie, pa ni nic naslova "pustila"

amelie, res lepe sanje... jst same neumnosti, dane ssem bla namesto mojga dojencka pokonci ponoci..

aglaia, si me nasmejala tudi mene

tintin, hvala za info... jst sem kar lepo cez 30 in rodila, torej kar 2 kupim :) kaj ste rekle, postonjska jama :)

uzivajte stajerke na meetingu!

lep dan

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.9.2010 19:50:55   
legenda_m
user posted image user posted image user posted image user posted image  ja to se je tud men zgodil. sm pomislila na čakija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
15.9.2010 20:30:45   
amelie
Ha ha ha, od obsedenih otrok do Postojnskih jam ... crkavam od smeha user posted image  No, pa od utrujenosti tud. Zobki prodirajo, upam, da mislijo kmalu prit ven ... Če se dotaknem bradice, joče. Drugač se pa trudi, ko popusti bolečina, je takoj smeh v hiši, ko boli, pa kar ne ve, kaj bi sam s sabo. Nonstop se na trebuh obrača, pa mu ne paše, ga dam na hrbet, pa spet takoj na trebuh. Jest noče, doji se stokrat, pol mu pa ne paše, pa tko joško ven zabriše, kot da je ona kaj kriva ... user posted image  Ponoči je bil tudi v taveliki postelji, ker je dojenje nonstop, jaz itak prespim. Spal ni nič cel dan, pol pa eno uro pred fizioterapijo omagal med pasenjem kravic in sem ga mogla zbujat. V avtu je nazaj zaspal, pa sem ga spet mogla zbujat v MB. Zdaj mu pa v izvidu piše, da je bil slabe volje user posted image  
Na razvojni pravijo, da je vse okej z njim, da je tak karakter, ki rabi malo spodbujanja, sicer pa ni nepravilnosti v razvoju, tud pretirano mehek se ji ni zdel. Čez dva meseca imamo še kontrolo, potem je pa menda konec s to hipotonostjo ... user posted image  

Sem pozabila še od zadnjič sanje napisat - da je bila Ema od Levinjice moja hčerkica user posted image  Sem jo pozabila pred eno gostilno in ko sem prišla nazaj, so jo otroci v grmovje skrili, pa nisem mogla do nje, ker je bla okoli nje električna ograja. Potem je pa mimo prišel Stifler (Ameriška pita), pa jo je ven dobil. In pol sem skapirala, da sem Žiga pozabla v gostilni in sem letela not in je bil že čist dehidriran.
Ojoj, zdaj vidim rdečo nit - v sanjah otroka vedno nekje pustim ali pozabim. Moram dat malemu ovratnico s telefonsko okoli vratu user posted image  user posted image

legenda, čokolado mi lahko pošlješ samo med vikendom, ker med tednom ne jem več sladkega. Razen keksolino za zajtrk, ker drugač bi kar umrla. Je že nejanejc rekla, da mi časti tortico, tko da bom en vikend šla po Sloveniji sladke davke pobirat user posted image  Mi ni težko, za cuker vse user posted image  

Spat bi šla. Spat bom šla ...

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.9.2010 20:53:59   
dacy
legenda meni se je tud pri vsakem novem okusu stresal in pritozeval , vstrajna moras bit pa vama bo uspelo , ce pojeta vsak dan samo par zlick je ze nekaj, sej scasoma se pa otrok navadi ... drzim pesti za vaju da vama stece to papanje na zlicko user posted image

katy verjamem da ti ni fajn ... upam da bo danasnja noc boljsa ...

aglaia taki zvoki so mi dobro poznani user posted image ...meni se je Aleksei od zacetka na vsaki malo vecji koscek davil in protesstiral, no zdaj pa ze prezveci in ni vec protestiranja in davljenja user posted image ... drugace pa grozljivke pa raje opusti da ne bos vec nocnih mor imela user posted image

stajerke - dogovor za jutri je ... Dras center ob 10:00 , v primeru dezja Europark , no ampak dez je napovedan sele za popoldne baje tak da jaz imam upanje da ga ne bo in da bomo lepo pri Drasu pod Pohorjem user posted image

amelie ta z ovratnico in telefonsko je dobra user posted image user posted image user posted image

GH - no danes smo imeli prvid dva obroka zaporedoma brez mleka user posted image ...Zjutraj sem mu nardila flaso 180ml, potem je za zajtrk dobil svezo pretlaceno breskvico in je celo pojedel, potem pa cez uro pa pol spil 120ml mleka , za kosilo je dobil krompircek z brokolijem ... sem krompircka in brokoli kar v isti vodi kuhala in cist malo sem tud posolila, potem sem z vilicko samo malo pretlacla vse in probala in ne boste verjele... se meni je bilo dobro, tak da nisem nic mleka dodajala ampak sem mu kar tak dala in pojedel je cist polni aventov loncek in ni htel nic vec mleka ... potem je za vecerjo dobil polovicko pretlacene sveze breskvice in pasirano skutico in je tudi pojedel 3/4 loncka aventovega in tudi ni htel vec mleka ... no zdaj zvecer pa sem mu nardila pred spanjem spet  flasko 180ml ... vglavnem prav ponosna sem na njega ... kar dva obroka zaporedoma je mleko opustil ... upam da bomo cim prej pristali na flasi samo zjutraj in zvecer se user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.9.2010 22:37:33   
Anonimen
Lep pozdrav!
Se še malo javim pred spanjem.
Pa smo preživeli današnji dan.Popoldan smo malom vzunaj bili,ati je kosil okoli hiše.Ja super ,ko je ati na dopustu.
Ema je bila kar pridna ,popoldan mi je spala 2 uri.Jaz sem malo likala zdajle zvečer,se kar nabere teh oblačil.
katy ste si danes malo privošili spanje ,kar paše posebaj ,če so neprespane noči.
sanje jaz sploh ne gledam rada filmov,ker se mi potem ponoči sanja v njih,posebej pred spanjem.Se mi je pa par dni nazaj sanjala o tašči ,da je stala pred mano z pištolo v rokih,potem sem se zbudila ..katastrofa...
babyloverka super za mere ,lepo napredujete.
srečanje štajerk jaz bi se vam prav rada predružila in vas spoznala v živo,pa se mi z časom ne shodi ,pa še taveč avto imama v popravilu,ko 2 avtu nimama vinete ,ko ga imama samo za krajše ture..Pa drugič...lepo se imejte in uživajte..
aprilčica še enkrat čestitke za izpite,pa za Benjaminov 2 zobek ,mi še kar čakamo  na njih.Sedaj se pa odpučij od učenja ,pa posveti možeku in sineku.
amelie lepe sanje ,kako to ,da si dlih mojo hči povezala v sanje..
GH mi smo danes proballi krompirček ,se ji je zelo dopado ,bi ga kar cel lonček pojedla..Danes mi je že malo več mleka spila.Zutraj ,ko se zbudi ,dobi mleko ,mi ga spije 100-120,nato za malico dobi rižovo kašico -malo banane ,150ml,probali smo malo soka od jaboljke in kamelic,za večerjo mi je ob 7 pojedla 150 jabolčne kašice za lahko noč,pa 140 mleka spila.
To je to sedaj pa počasi spat,a jutri je dež napovedan.Spet ne bomo šli nič ven ,upam ,da ga še ne bo.
A ja še nekaj ..
Drugi teden se začenja Pikin festival v Velenju se ga bo katera udeležila,čeprav ste kar odaljenje ...
Sedaj pa res lahko noč..

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.9.2010 23:03:09   
nejanejc
hejla,

amelie pridi pridi :) lepo, da je bil ziga samo zaspan in je vse ok z njim

levinjica, upam da avto kmali popravijo

dacy, super za hranjenje :) joj, kje smo se mi :)

nas decko ma tezave zaspat, prov matra se.. pa zaspi in se spet zbudiin joka :(

lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
16.9.2010 12:33:51   
didi5

jaz sem se pa danes že našminkala, pripravila torbo za zraven in mislila da pa se bo naša že pomirila.  ampak jo očitno tako zobki mantrajo (dve noči že extremno malo spimo), da sem si premislila. Tako da danes nič s potepuštvomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr mene zraven boli ko njo gledm - bogica: ma pa od zgoraj prav bele otečene obrise, izgleda da so tik pred predrtje. ok z rok bo padla, čao

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
16.9.2010 12:57:46   
katy83
dan bejbe.

današnja noč je bila pa čisto drugačna od včerajšnje. Zvečer je slabo kazalo, ker sem še jaz dobla vročino, pa glavobol taki, da brezveze, ampak sem zato hitro zaspala, pa je blo ok. T se je sicer ob 1-ih zbudil, pa bi on telovado malo (po meni tega ziher nima), pa potem se je še odločil, da bo kakal, pa da bo jedel še, ampak po 1 uri nočnega veseljačenja je zaspal in spal do 8-ih. Jaz pa samo kiham, pa smrkam, ampak gre na bolje.

Sem imela zdaj nenapovedano patronažno tukaj, jao midva pa sva ravno imela z dragim čistilno akcijo, pa vse nametano. Ampak je rekla, da ne bo nič pospravljat pomagala, ker ne dela rada tega. Prišla je T pogledat, pa je rekla da je en radoveden fantič, pa da že lepo sedi (ob opori). Pa da je pravi mali jedec. Hm, po čem sklepa? No, pa dala mi je navodila glede uvajanja gh in me na moje presenečenje razveselila z izjavo: " začnite mu dajat to, kar vi jeste. "  Razen seveda določenih prepovedanih stvari. no, da na kratko povzamem kaj vse je rekla, če katero zanima:

* čimprej čaj zamenjat z vodo in navadit otroka da pije na kozarček (baje so za začetek fajn oni za žgane pijačeuser posted image )
* otrok naj začne jesti to kar jemo mi, fajn je da jemo vsi skupaj pri mizi
*česa še ne sme: kravje mleko (po 11.mesecu), čokoladauser posted image , med, svinjsko meso, začinjena hrana. To je to. Je rekla nič komplicirat, čimprej začet, pa ne bo težav. faca je ta naša patronažna. user posted image
* aja še nasvet za debeluškaste otrokeuser posted image : čimprej zamenjat škrob z mesom in zelenjavo. pač je rekla, da je fajn, če je manj krompira in testenin in več mesa in zelenjave. To bi za mene tud veljalo. user posted image

kaj še? hm, nosečniška skleroza še kr dela. user posted image

aja, za tiste ki imate namen stajico uporabljat, mi je svetovala, da naj jo čimprej uvedemo, ker kasneje se otrok več ne bo hotel navadit nanjo.
aja, pa naj dam malemu kdaj 1 dan staro črno žemljico v roko, da si bo dlesni masiral.

to je to, mendauser posted image

tak zdaj pa grem zlikane cote zložit v omaro, da bo prostor na mizi.

aja, pa danes z dragim praznujeva 3.obletnico. no, praznovala bova v nedeljo, ko gremo nekam na kosilo.

lp

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
16.9.2010 12:59:19   
katy83
dacy, so včeraj dobila moje sms-e? ker se mi zdi, da folk ne dobiva mojih sporočiluser posted image al pa mi ne odpisuje. user posted image

mariborčanke, upam, da ste ali še uživate. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
16.9.2010 13:47:08   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan bejbe.

današnja noč je bila pa čisto drugačna od včerajšnje. Zvečer je slabo kazalo, ker sem še jaz dobla vročino, pa glavobol taki, da brezveze, ampak sem zato hitro zaspala, pa je blo ok. T se je sicer ob 1-ih zbudil, pa bi on telovado malo (po meni tega ziher nima), pa potem se je še odločil, da bo kakal, pa da bo jedel še, ampak po 1 uri nočnega veseljačenja je zaspal in spal do 8-ih. Jaz pa samo kiham, pa smrkam, ampak gre na bolje.

Sem imela zdaj nenapovedano patronažno tukaj, jao midva pa sva ravno imela z dragim čistilno akcijo, pa vse nametano. Ampak je rekla, da ne bo nič pospravljat pomagala, ker ne dela rada tega. Prišla je T pogledat, pa je rekla da je en radoveden fantič, pa da že lepo sedi (ob opori). Pa da je pravi mali jedec. Hm, po čem sklepa? No, pa dala mi je navodila glede uvajanja gh in me na moje presenečenje razveselila z izjavo: " začnite mu dajat to, kar vi jeste. "  Razen seveda določenih prepovedanih stvari. no, da na kratko povzamem kaj vse je rekla, če katero zanima:

* čimprej čaj zamenjat z vodo in navadit otroka da pije na kozarček (baje so za začetek fajn oni za žgane pijačeuser posted image )
* otrok naj začne jesti to kar jemo mi, fajn je da jemo vsi skupaj pri mizi
*česa še ne sme: kravje mleko (po 11.mesecu), čokoladauser posted image , med, svinjsko meso, začinjena hrana. To je to. Je rekla nič komplicirat, čimprej začet, pa ne bo težav. faca je ta naša patronažna. user posted image
* aja še nasvet za debeluškaste otrokeuser posted image : čimprej zamenjat škrob z mesom in zelenjavo. pač je rekla, da je fajn, če je manj krompira in testenin in več mesa in zelenjave. To bi za mene tud veljalo. user posted image

kaj še? hm, nosečniška skleroza še kr dela. user posted image

aja, za tiste ki imate namen stajico uporabljat, mi je svetovala, da naj jo čimprej uvedemo, ker kasneje se otrok več ne bo hotel navadit nanjo.
aja, pa naj dam malemu kdaj 1 dan staro črno žemljico v roko, da si bo dlesni masiral.

to je to, mendauser posted image

tak zdaj pa grem zlikane cote zložit v omaro, da bo prostor na mizi.

aja, pa danes z dragim praznujeva 3.obletnico. no, praznovala bova v nedeljo, ko gremo nekam na kosilo.

lp

Evo - pa to jaz trdim že cel cajt - ne komplicirat - naša res najraje je to kar jemo mi s prilagoditvami :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
16.9.2010 15:00:20   
legenda_m
hejhoj

katy fajn da ste bolš ane... kolk je vaš fantič star? pa kolk časa mu daješ to gh. jst se ful informiram pol pa predelam info pol pa po svoje delam. mal za orientacijo...bom pa tud jst poklicala patronažko, da vidm še kako delujemo v naših koncih. aja zkaj pa zmenjava čaja z vodo?

dacy al didi ja vem, verjetn se bo skoz tresu k bo kj novga sam men je tako blazno smešenuser posted image user posted image user posted image

amelie k pridš kj v naše konce prej povej, pa se dobimo itak sm blizu kr, pa gremo skupaj na šilce...oz na kj čokoladnga. nejanejc se strinjaš?

morm it....

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
16.9.2010 15:32:15   
katy83
legenda, Timotej bo v soboto star pol letauser posted image user posted image user posted image
pa ja, super da se informiraš, pa potem to nekak skupaj zmelješuser posted image
jaz tudi nekak tak delam. user posted image

Tisto z zamenjavo čaja z vodo pa je kao zaradi zobkov, zdaj v začetku, ampak meni je to malo hecno, ker potem noben otrok do prvega leta ne bi smel piti čajev in sokov, v nasprotnem primeru bi vsi imeli gnile zobe, tak da...user posted image

aja, mi smo danes prvič jedli testenine in korenčkovo kašicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
16.9.2010 17:50:10   
Anonimen
Pozdravljene!
Kako kaj na ta deževen dan,se kar malo jezna ,na ta dež.Poletja je pe res konec.Pri nas vse postarim,noč smo spet prespali.Zbudili ob 7 uri.Danes mi je zutraj spila 140 po dolgem času ,se je malo popravila pri spitju mleka.Za kosilo smo spet krompirčeka papali ga ima zelo rada.Za malico smo banano zmučkano z vilčko in piškotka ..njami...Za večerjo bomo kar bananino - preprečene kašico za lahko noč,jabolčne mi je zmanjkalo ,pa jo v Mullerju niso imeli sem pol kar to vzela.
Danes bolj počivamo,če nebi bilo deža bi šli malo ven ,pa nič ne bo z tem.
didi5 naša že ima nekaj časa zgoraj bele otečene dlesni,a zobeka še ni ven ,ko ji z konico prsta masiram dlesni ,se občuti zobek,sam kdaj bo prikukal ven .
katy83mi še kar čakamo na to petonažno,bi že morala prejšen teden priti,pa jo ni bilo.
lončki z nastavkom
jaz sem ji danes kupila ta lonček,je pa od 6 mesecev naprej.
katy83 da ne bom pozabila,čestitke za 3 obletnico.
štajerke  ste bile danes na pijači ...ste verjetno uživale...
Tako ,moram nehati ,se je Ema zbudil,je spala dlih polure.Se še zvečer pišemo...čau.čau...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
16.9.2010 18:59:31   
nejanejc
ojla

didi, mi je hudo za pupiko.. nas je zdej tudi cist omagal... kar drl se je, kot da bi bli spet krci, ma nevem... lahko, da bo res se kak zob, je skorej mesec od kar je prvega dobil... upam, da je boljse vasa tamala

legenda, ti si nekje iz Kamnika al tam okoli? seveda moremo amelie povabit vsaj na tortico :) mogoce bo kaka prilika :)

levinjica, lepo, da spet mleko tece...in lepo za hranjenje... nas pa je danes korencka spet dobil, pa ni glih zadovoljen bil.. bom jutri zamenjala in sla na krompircek verjetno

kathy, hvala za info pa lepo praznujta obletnico

ja patronazna je tudi k nam hodila dolgo, pa se nasa ni prsla ampak ena druga. Jo je bolj zanimalo nase "moderno" stanovanje kot nas mišek. Ceprav ga je popestvala in rekla, da je ogromen, pa ce je fotr velik ipd, pa ce me nic roke ne bolijo?! haha.. drugace sem pa dobila enak seznam kot tintin :)

zdej malo spi, ker ni mogu vec... upam, da bo ponoci lepo spal revcek...

lep vecer vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
16.9.2010 21:24:59   
Anonimen
Se od mene malo.

Katy, to sem ze slisala, da naj bi otroci do vrtca znali jesti z zlico in piti iz kozarcka. Ampak nisem vedela, da se ucijo iz steklenega (0,3 za zgane pijace, ce sem prav razumela). Nas pupek itak ne mara vode, ampak jo vseeno dobi in trenutno se ucimo piti iz aventovega magic cup al kako se ze rece. Tisti, ki ne poliva. Sem ji kupila za po 4. mesecu. Da bo za ziher pila. Ja, pije ze. Ampak ne vode user posted image

Vidim, da moram se jaz patronazno poklicat. Bom porocala kako se GH na ljubljanskem koncu uvaja user posted image
Sicer pa sem dala danes nasi mali banano in je znorela. Odkar je zacela dobivati zelenjavo, sadja tudi videti noce. Go figure user posted image

Aprilcica, ti si najvecja carica na svetu! Bravo bravo za vse izpite! In za 2 zobek. Pri nas samo dlesni scetkamo. Ampak mali vec kot ocitno pase. Jo ze vnaprej na stara leta, ko bo (spet) brez zob, navajam user posted image

Dacy, no, saj sem vedela, da me bos ti razumela. Pac nisem cist do prafaktorjev razbila cvetace. Se bo ze navadila. Ocitno bo Aleksej kar hitro opustil AM. Je "prava" hrana boljsa. Jaz ga cist stekam. Meni Aptamil ful smrdi. Aja, jaz sploh nisem vedela, da delas kasice z adaptiranim mlekom. Jaz sem ji kar brez vsega dajala. Me prav zanima kako bi jedla, ce bi blo se AM zraven. Ah, spet nic ne vem o GH. user posted image

Legenda, joj te tvoje roke! A so ti rekli, da bo treba na operacijo karpalnega kanala, al da bo slo z razmigovanjem (a je to sploh beseda?) stran?

Amelie, jaz sem ze zadnjic razmisljala, da bi dala Zoji okrog vratu tisto kot je za kljuce, ko jih zgubis. Da zacne piskati. Tako jo bom ziher nasla user posted image

Stajerke, hvala, da ste nam dez priklicale. Je blo fajn, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
16.9.2010 21:40:21   
katy83
Aglaia, jah s tem kozarčkom je blo pomoje mišljeno, da pač z malim začneš, pa se ne poliva tak al kaj. user posted image ne vem. Saj je rekla, da si eni (beri večina) pomaga s temi magic lončki, pa potem na kozarček. Vem pa, oziroma poznam kar nekaj ljudi, ki jim otroci hitro s kozarca ali pa plastičnega lončka pijejo.
No, jaz sem danes malemu probala dat pit z lončka, ki se lahko uporablja od 4.meseca dalje (tomme tippy al kak že - my first cup) ampak nisem dala nastavka gor, pač tak kot da je kozarček, pa je mali full pil. user posted image Ampak to bom zaenkrat samo doma izvajala, drugače pa mu bom nastavek dala. Zaenkrat je še po flaški pil, zdaj pa bomo prešli na ta kozarček.
glede vode pa sem tak že napisala kaj mislim o tem. Tudi jaz sama redko pijem vodo, večinoma pijem gazirane pijače (že odkar pomnimuser posted image ) in se mi zdi butasto otroka navajat na kao neko zdravo hrano, pa pijačo, pol pa otrok mora to pit, ti pa zraven njega coca colo črepleš. user posted image   ok zdaj valda bo pil čaje in vodo (sploh za ponoči), pa tudi kake soke (zaenkrat sem mu dala samo korenčkovega domačega), pa če mu bo pasalo ok, če pa ne pa bo tudi preživel.
Res pa je da vedno več otrok ko srečam, jih pije vodo. Jaz sem kot otrok znorela, če sem vodo dobila. Coca cola, fanta in sprite so bili zakon. user posted image

tak pa sem pune zabluzla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
16.9.2010 22:11:10   
amelie
Helou!

Žigu je danes samo pol ure zobek rastel, sem ga morala malo nosit po stanovanju, pa potem še enkrat zunaj dve minuti, ko je želel ven iz vozička, potem mu je pa nehal rast in sem ga lahko dala nazaj v voziček. user posted image  90 % dneva je preživel na trebuhu, še uspavat se hoče na trebuhu. Očitno sta bok in hrbet passe ... user posted image

Aglaia, pri nas je tud zelenjava zakon, sadje pa user posted image  Danes je cvetačo mazal kot bi bla čokolada. Čudak ...
No, pa ko smo glih pri čokoladi (nejanejc, legenda - pridem, če ne prej, pa na šilce user posted image ) - danes sem popustila ... Ko smo bili na sprehodu, sem mojega vprašala, če bi mogoče kaj sladkega, pa kot iz topa ustreli, da bi čokolado. 'Pa kar tri kupi!' OK ...?!? Vzela sem si dve vrstici, on je pa počasi pred tv-jem pojedel skoraj TRI milke!!! Seveda mu je zdaj slabo ... Ha ha ha, jaz ga pa strašim z raznimi (namišljenimi) scenariji, ki sledijo predoziranju s čokolado. Bo naslednjič trikrat premislil, preden mi bo ves cuker v bajti pojedel. user posted image

Aja, pa Žiga je končno začel razgrajat v banjici, čofotat z rokicami in nogicami ... Do zdaj je samo 'lebdel' in se smehljal. Kot mamica v tistih davnih časih na kaki študentski žurki ... user posted image

Katy, sem bla pridna in upoštevala tvojo patronažno in kupla nesladkan čaj za tamalega, sladke hippove komarčke bova pa z mojim pila. Še dobro, da imam vaše patronažke, moje ni na spregled. Je pa res, da je še tistih začetnih nekaj obiskov zelo težko speljala, ker sta psa lajala iz dnevne in je bila čisto v krču od strahu. Tako da močno dvomim, da bo še prišla kaj naokoli. user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 23:32:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.9.2010 1:02:41   
dacy
katy  oprosti ... sem dobila sporocilo ampak ker nisem takoj odgovorila, sem kasneje cist pozabla ... drugace pa upam da boste vsi cim prej boljse in da se pozdravite in da se naslednjic ko pridem vidimo user posted image ... pa cestitke za uvajanje gglutena ... zelim vama nic reakcij user posted image

legenda  saj res ... ti si tud gorenjka ... upam da se dobimo kdaj ... nejonejc sem ze spoznala in izgubljeno  ovcko in cojko ... upam da se enkrat se ti pridruzis na kavi ... pa se katera iz gorenjske, samo ne vem kdo vse je sploh od tam user posted image ... Drugace pa glede hrane , pa se je meni Aleksei tresel pri novih okusih do zdaj , ko ga pa je GH kar zamikala in se je kar naenkrat nic vec ne brani ... Se pravi je ocitno njeega zmedel in okus in tista zlica v ustih ... zdaj se je pa ze navadil in sva cez dan ze opustila dva obroka mleka , zdaj ze dva dni zaporedoma user posted image

aglaia sej ne mesam vsega z AM ... samo ce nardim pire krompirceek naprimer , takrat dodam AM namesto kupljenega ... do danes seveda ... danes pa je jedel pire narjen z kupljenim mlekom in se celo kisla smetana je bila noter , pa spinacko user posted image ... Ja AM pa pocasi opuscamo ... malemu se zlica vedno bolj dopade ... cakaj da meso proba pol pa je itak gotovo z vsem ostalim - ce je kaj po fotru user posted image ... Kar se pa dezja tice pa smo  res prav fajn cvekale in mozno daa smo ga res priklicale ja , smo ga pol kar malo v LJ in se drugam po SLO poslale , da ne bi bil kdo kaj prikrajsan ... user posted image

pitje iz kozarcka -  ja mi smo probali malemu dat en pozirek ko smo bile jaz moja mama in wannabemommy in njena mama na pijacki... ko je ze mali probal en mini pozirek naravnega pomarancnega sokca, sem sele pogruntala da pa kao agrumov sploh se ni dobro dajat ... no ampak je bil samo mini pozirek user posted image

kopanje - amelie pri nas je tud cofotanje (tapravo) sele kaki teden na sporedu ... danes je bila moja mama se po hrbtu mokra kak je brcal z nogami ... voda je spricala povsod vglavnem user posted image

cojka  res je ... pri nas pa se obraca iz trebuha na hrbet in pol se sam ne zna nazaj na trebuh obrnit in pol protestira v spanju ja ... tak da se mora mami ponoci vstajat in gospoda nazaj na trebuscka dat da lahko spi naprej user posted image ... lepo uzivajte na dopustu in zelim vam lepo vreme

Vglavnem kot sem prej ze omenla smo tudi danes ze brez dveh obrokov AM in je zadostovala le GH user posted image ... Dopoldne smo se zbrale jaz, wannabemommy, venera, farina in fiska in smo prav lepo poklepetale se preden so se dezni oblaki prikazali ... cist mozno da smo jih me priklicale tak kot je rekla aglaia user posted image ... no popoldne pa sem malo pofrizirala in nekaj dinarckov zasluzla, sem dobila nazaj vse kar sem zapravla na cunjicah za malega user posted image Aleksei pa je pridno z babico in dedijem doma ostal ... jutri bo dan zgledal kar dosti podobno - zjutraj sem dogovorjena s kolegico za kavo , popoldne pa spet malo friziranja , treba moje stajerske  stranke polepsat spet malouser posted image aja pa se avto treba k mehaniku peljat ker mi ga med voznjo kar skoz nekaj dusi in je voznja prav neprijetna, na kratke ture se ni panike neke vecje , ampak ko pa treba prevozit 190 km med stajersko in gorenjsko, pa je katastrofa ... pa se lucka za airbag mi je zacela utripat ... zna bit da se je nekaj zmrdalo pri kljucavnici za izklop airbaga, ker sem ga imela izkljucenega ko sem malega vozla spredaj , no in takoj ko sem ga priklopla nazaj, je zacela lucka cudezno utripat ... al pa se je nalezo od forda od mojega dragega, ker njemu tud sveti lucka za airbag ... ima kao nek senzor pokvarjeen nekje ... hmmm, ga bom anterala da drugje parkira da ne bo moj peugeot potegnil vsega slabega na sebe user posted image ... no bomo vidli jutri kaj bo mehanik rekel , zna bit da bo rekel naj menjam avto user posted image

Zdaj grem pa spat ker gledam ze kot kitajc ... lahko noc vsem user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.9.2010 10:58:55   
legenda_m
hey hey

grozn vreme. kr groza me je ko pomislm na vse ljudi, ki so doma kje ob vodi. pr nm je bla voda v 90ih v garaži. jst sm bla navdušena. moj ati pa niti ne tok zlo. le zakaj. pred enim letom sem imela prvi ultrazvok user posted image . tamau ga je danes ponoči sral, dobesedno. in pol previjanje in pol se je do konca zbudu in smejal. jst pa z njim. ko je pa tko prisrčkan. ta njegov brezzobi nasmehuser posted image   in pa danes pride ati. ijeeej.  

dacy ja jst sm nekje vmes med lj in gorenjsko. ja res bi blo fajn. ko bo lep vreme user posted image . jst na tvojem mestu neb delala panike iz pomarančnega soka. a veš ane men je moja mami zadnjič rekla, k sm ji pravla kaj lahko in kaj ne, da so včasih dojenčkom v kravji mlek dajal jajca in to cela. no vseen včasih je blo včasih dons je dons. napredek je ane. sj če je tamau ok pol je dobr. ane. če pa ni. pa tega ne boš več delala. sj pomaranče niso strupene.

amelie pr nm se jst predoziram s čokolado, moj ma ful rad milko s celimi lešniki. jst pa ne maram čokolad s trdimi delci. to je tko ko potica z orehi user posted image . skratka jst svojo čokolado ful hitr pojem in ker moje zmanjka moram potlej jest uno k ma lešnike not. res ne vem zakaj mora met čokolada lešnike.

mešanje kašic z am ja jst tud nism mešala korenja in jabolk, sam riž. redčila sem kr z vodo, kjer se je zadeva kuhala. aja pa ugotovila sem, da če na prazen želodec je gh da ga trese. če ma pa mal mlečne podlage je pa bolš.

čofotanje pr nm je odvisn kok je zmatran. včasih mlati po vodi, da je vse mokro, včasih pa res sam lebdi in se smeje, aja pa eno ribo sem uvedla in jo zdj lovi.

obračanje nočna mora zame, user posted image je pa najbol zadovoljen na hrbtu. pa mu dam vse igračke na eno stran, pa na tleh ga mam, na puzlih, naročje pa itak rula. aja dj povejte mi prosim kje ste nabavle puzle? jst sm ene našla v sparu, majo narisano cesto. sam se mi zdi da mal preveč drsijo. da bi bil pa dolg časa na trebuhu. a je še kj hujšga

zobki se mi zdi da so na pohodu. ker je sitkan. joka nč kej preveč. ful ma rad obroč za zvečenje in ga pol gloda ko kkšn kužek. pa zelo rad se prsesa na mojo roko. al pa zapestje.

moje roke- učer sm se že hotla pohvalt, kko je bolš, na pa je dans spet za en kuser posted image . zgleda da delujejo na vreme. operacija ni vedno potrebna. jst mislm da bo izzvenelo. upam. nben ni reku da bo potrebna operacija. sm pa brala da ko je že ful hudo, da ljudem letijo šalce iz rok. tm še nism. itak je pa moja dohtarca tko leva da morm vse sama vedt kaj mi je. k pr obrtnikih. k morš vse vedt.

cojka uživaj.

čaučk...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.