|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
14.9.2010 10:37:12   
dacy
babyloverka  to s premalimi stvarmi pa mi je fajn poznano ... mdiva ze skoraj cel mesec nosiva plenice 4 ze, ker pri 3 sem ga morala na 2 uri previjat , drugace je vse cez vdarlo lulanje ... No cunje pa sem tud jaz cel kup bodyjev dala lepo na stran pa jih sploh nisva se oblekla , ker so nama enostavno postali premali , sva jih prerasla se preden sva jih oblekla ... zdaj vecinoma nosiva vse ze 74, ene par stvari nama je se 68 prav , imava pa ze ene par stvari tudi 80 ... za zimo bom pa kr 80 nabavla ... manjse sploh ne pride v upostev ... drugace bomo sredi najvecjega mratza spet vse prerasli ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.9.2010 10:42:12   
dacy
stajerke - v sredo dopoldne bi se lahko dobile pri Drasu pod Pohorjem malo spet , sva se z wannabemommy zmenle, pa bi blo fajn ce bi nas spet bilo cim vec ... Kaj pravite a bo slo ? user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.9.2010 13:05:36   
katy83
dan.
hvala vsem za pikepoke Danes smo že boljše spali, zvečer je T še nekaj matralo, pa je jokal, pa sva ga okoli 11-ih vzela k nama v posteljo, mu fajn nos spucala, pa smo spali do 11-ih.  ok, ponoči ob 3-eh smo se malo igrali, pa kravice pasli, pa ob 8-ih je T jedel, potem pa smo lepo dalje zaspali. 

no, tak, vročine nima več, tak da gre na boljše, mene pa še vedno muči preiskava naslednji teden. Res ne vem kako bo T uspelo bit 4 ure brez hrane. To se še ni zgodilo, razen ponoči. Pa ko se spomnim kak se ta naš otrok dere ko je lačen, pa ni stvari, ki bi ga pomirila, me zagrabi panika. Kaj niti mleka mu ne smem dat? nič?

lep dan punce

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.9.2010 13:07:25   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

stajerke - v sredo dopoldne bi se lahko dobile pri Drasu pod Pohorjem malo spet , sva se z wannabemommy zmenle, pa bi blo fajn ce bi nas spet bilo cim vec ... Kaj pravite a bo slo ? user posted image

hm, za sredo sta se menle? Jaz še itak ne vem kako bo Timotej, ne upam preveč še okoli hodit zdaj ko je na sveže, pa še s kolegico sem zmenjena, da če bo ok se dobiva na pijači. Tak da jaz ne morem nič obljubit, raje rečem ne, pa potem pridem. user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.9.2010 13:08:10   
didi5

Bi prišla, ampak smo se glih za jutri zmenile ptujske vozičkarce - nas bo tudi cela armada haložank in haložanov. Hm, sem pozabila vprašat če gremo na ledeno kavo al na špricer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno bom jaz ledeno kavo tamala pa špricer - jami, paše za boleče zobeuser posted image No kdo je zdaj za soicalo prijavit user posted image user posted image user posted image

Danes sva bile na sistematskem in piki piki, imamo 6900g in 64 cm (se je bolj v dolžino potegnila). Drugače smo pa zdravi, no ugotovili smo le, da ne samo da nam silita dva spodnja zobeka ven, tudi zgornji so nared - samo nočejo pa predret dlesni, tako da midve sva na on off s slabo voljo in dobro voljo. Komaj čakam, da že pokukajo, ker jo očitno fejst mantra - zaenkrat vsaj ponoči še lepo spimo.

Malo pokomentiram: jaz imam tudi aventove lončke, ampak me jezi ker imajo prozorno skalo količie, jaz pa sem itak skor slepa

katy: upam, da bo zdravje čim prej bolje user posted image user posted image user posted image . Glede mleka na gh pa tako, saj približno vidiš, koliko ti poje oz. če še je tečkan. Jaz če ne uspem pravi cajt dat gh je že tako fejst lačna in znervirana, da hoče flašo pa ni šanse katera kašica je. Ponavadi pa za kosilo kar lepo papa in pol počakam pa vidim, kdaj postane tečka in je ponavadi lakota. Je pa čisto odvisno. Prejle sva pojedle kakih 40ml hruške z riževo kašico, tako da je itak bila še lačna. Zdaj pa ajča.

aprilčica: bravo za zobek, upam, da prideva za vama čim prej

menstrualna skodelica: to bi pa tudi mene zanimalo

cunje: pol bom glih danes vrnila pa več kot pol spet domov prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče bi kdaj morala zavrnit ponujeno sposojeno (čeprav sem ful vesela, ker pol ne rabim prat tako pogosto), ampak itak si ne morem pomagat pa še kaj sama nakupim imava pa zanjo samo malo večjo komodo in sfali prostora.

Joooj zdaj ko tole berem, vidim kako grozno narečno pišem. Sem se doma čisto razvadila, v službi moram bit bolj uradna, pisno in ustno - bom verjetno same norije kvasla ko grem na šiht. Upam pa da ne bom govorila z visokim tonom in šefa spraševala : A bi ti tudi kavico z mlekecom al kl tak člno? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro da je na hece pa ne bi zameril :)

No adijos, grem še kaj naredit, pol pa opet na koffe k drašu:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.9.2010 13:53:41   
tintin
menstrualna skodelica- uporabljam z dvema velikima premoroma (nosečnosti + dojenje in posledično brez M) že od 2006. Imam celo dve...Mooncup in Lunette (kupiš v dm), razlike med njima skor ni, meni je ful fajn. Vložkov ne maram, po tamponih sem pa skoz vnetja dobivala.....po m skodelici pa je vse super. Jaz se ne uporabljam samo ponoči, sicer pa skoz čez dan, praznim po potrebi, sperem pod vodo...vsak večer operem pod vročo vodo in po koncu M steriliziram v kropu...no zdaj še čaka na uporabo in upam da bo še nekaj časa...pri Vasji sem M dobila šele ko je bil star 11m :)

GH
...danes sem mu dala korenčkvo-jabolčni sokec...no like. Joj moj joškar....

didi- lepe mere

agha - si že nazaaaaaaaaaaj?
aprilčica - fajn za spanje

grem, papa

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.9.2010 14:24:00   
amelie
Hej hej,
pri nas nič novega. Za kolegico, ki ima rok februarja, perem in pripravljam oblačila do 68. In obujam spomine, he he. Kot da je tako daleč od tega user posted image  
Aprilčica, čestitke za zobek!!!  user posted image  Jaz sem danes sanjala, da je bil Žiga ful siten in sem ga kar v parku na eni klopci pustila, potem sem ga pa od daleč slišala, da ful joče, in ko sem prišla do njega, mi je rekel: Oprosti, da sem siten, zdaj mi je zobek zrastel in ne bom več. user posted image

Štajerke, jaz dopoldne ne morem, sem pa popoldne v MB, imamo fizioterapijo. Malo čez 6 sem fertik, je pa res, da ob tej uri ne moremo glih v nedogled posedat, ker mora mularija spat ...

Katy, to ti pa res ne vem povedat, če lahko kaj spije prej ali ne. Ti niso tam rekli, da ne sme nič? To jaz razumem kot nič user posted image  Saj bo šlo, z nečim ful nasitnim ga pred tem napokaj, pa mogoče kdaj prej že poskusi podaljšat čas. Pa držim pesti za dobre rezultate! Nisem sploh vedela, da ga to tako matra, revčka. Glih malo prej mi je kolegica razlagala, da so pri njeni hčerki z refluksom morali še nekaj časa fejst pazit pri GH, potem je pa izzvenelo.

Številke - Žiga je že lep čas na 80, kakšen zgornji del še 74. Me je danes kolegica klicala, da ima kupček 68 za tamalega. Ha ha ha, to je on nosil v 2. mesecu že user posted image

Menstrualna skodelica - ne uporabljam, čeprav mi niti tamponi niti vložki niso kul. Pa menstruacija tud ne. user posted image Kar naj je še lep čas ne bo ...

Perilo obesit, kosilo skuhat ... ampak imam filing, da bo mali oči odprl, takoj ko bom zaprla laptopa.

Fajn se mejte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.9.2010 14:35:57   
dacy

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hm, za sredo sta se menle? Jaz še itak ne vem kako bo Timotej, ne upam preveč še okoli hodit zdaj ko je na sveže, pa še s kolegico sem zmenjena, da če bo ok se dobiva na pijači. Tak da jaz ne morem nič obljubit, raje rečem ne, pa potem pridem. user posted image

ne ne ... sma se narobe razumele ... v cetrtek dopoldne ... zdaj lih sma se pogovarjale ... torej stajerke v cetrtek dopoldne Dras center !!!

amelie , didi, katy in vse ostale ... se dobro da sem se zmotla za jutri ze imate plane , v cetrtek pa vse pod pohorje :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.9.2010 14:54:35   
nejanejc
hejla.. mi smo pa iz pregleda kolkov.. bomo mogli seenkrat, ker nimamo jeder se razvitih in se ne smemo se na noge postavljat... no, sej se ne... v cakalnici je bil najbolj vesel fantek, pol ga je pa tam sestra s se pa na trebuscek postavla katastrofa... pol sva sla pa na dolg sprehod

tintin, danes se pa koncno srecamo in nimam casa, ajoj... upam, da kmali spet

legenda... mi je hudo za roke, upam, da kaj najdes kar bo pomagalo

amelie.. hvala:) se bomo lahko ucili sedet in igrat

babyloverka... mi smo tud brez oblacilc ostali kar naenkrat, sem prejsnji teden nakupla bodije 74, pa tud 80

nas tata je se kar odsoten.. danes greva sama v trgovino, sej bi blo vse ok, ce ne bi mela 3 vratnega cliota... ma se bomo znasli

lep dan

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.9.2010 15:57:09   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Aprilčica, čestitke za zobek!!!  user posted image  Jaz sem danes sanjala, da je bil Žiga ful siten in sem ga kar v parku na eni klopci pustila, potem sem ga pa od daleč slišala, da ful joče, in ko sem prišla do njega, mi je rekel: Oprosti, da sem siten, zdaj mi je zobek zrastel in ne bom več. user posted image

ha ha ha user posted image user posted image user posted image

tintin hvala za info glede menstrualne skodelice

katy upam da vama bo šlo skozi glede hranjenja, bi lahko malo zamenjala ker moj ima sedaj očitno obdobje ko mleko ni kul user posted image  kar nekaj si zmisli ta mularija vsak dan user posted image

srečanje štajerk? jutri se srečamo ptujčanke, mogoče nama uspe v četrtek prit v mb, ne vem kako bo. ati je mislil imeti dopust v četrtek danes pa je prišel ves bogi iz službe, sedaj počiva in očitno ga bo zakuhalo. bomo videli.

didi5 lepe mere, ni kaj user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.9.2010 20:57:02   
didi5

ja hvala glede pohval:) Ampak eni imajo še lepše :) Pa itak vsi različni vsi enakopravni :) Pupika raste, danes je bila presenetljivo pravi sonček, bomo pa videli kakšna bo noč in naslednji dnevi glede na to, da sva imeli cepljenje (tudi za rotavirus). Prejšnjič je 14 dni jedla bolj slabo, pa dva dni je bilo joka še pa še:) Tudi če danes spi, se bom jaz verjetno bolj pogosto vstajala, glede na to da mi P. vsakič reče, da je treba otroka 24 ur opazovat - pol sem pa čisto zaživcirana user posted image user posted image user posted image Pritisk ni moj prijatelj :(

Grem še malo po internetu pobrskat pa malo na kavč - to pomeni zaspat dokler me ati ne zvleče do posteljeuser posted image , je zadnjič komentiral da bo prej Lara že sama po nogah hodila od kavča do postelje, med tem ko bo mene moral začet nosit kot otroka to relacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je vse del velikega galaksijskega plana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.9.2010 21:39:50   
Anonimen
Pozdravljene se od mene!

Nimam kaj za povedati, razen tega, da ocitno pri nas ne velja, da ce zacnes s sadjem, zelenjave ne mara. Zelenjava je pri nas trenutno velik hit (vecji kot je bilo sadje) in sem ciso zadovoljna. Pa celo krompirjev pire sem ji sama (!!!) naredila. Jeej zame user posted image

Aja, se o jogurtih. V izdaji revije Mama; Otroska kuharica pise, da lahko otroku das sojino mleko in tudi potem, ko zacnes dodajati kravje mleko, da mora to biti nujno polnomastno pasterizirano. Torej neobdelano, ker tako majhen otrok nujno potrebuje mascobo za rast in razvoj. Aja, pa probioticni jogurt je tudi ok ze po 4. mesecu.

Dacy, hvala, da si me spomnila, da lahko se kaksen drug obrok nadaljujem z GH. Jaz na to sploh pomislila nisem. Ne vem tocno kako sem potem ji mislila se kaksen drug obrok kot dopoldansko malico dati GH, ampak vseeno. Zdaj se bomo sli dopoldan sadje in popoldan zelenjavo.

Aprilcica, cestitke Benjaminu za zobek! Koliko dni je bil siten ponoci? Napisala si par dni. Kaj to pomeni, 2 dni? user posted image
Nasa ima dve bunkici na spodnji dlesni, ponoci se ne zbuja, ampak vsake toliko malo zastoka. Sem ji kupila zobno scetko za 4 mesece in sem ji danes scetkala. Ful ji je pasalo, je kar usta drzala odprta pa jezik umikala. Pa se slinila user posted image

Pa se od mene mnenje o menstrualni skodelici. Najboljsa stvar na svetu (kot je pac razmeram primerno lahko) user posted image
Jaz jo uporabljam ze 4 leta in je ne bi zamenjala za nobene vlozke vec (razen Vir 80 user posted image ). Po porodu sem na morju septembra dobila prvo menstruacijo in sem imela loncek s sabo in je blo super. Sicer je bila menstruacija ista kot pred porodom (4 dni in brez bolecin), ampak loncek je prisel zelo prav, saj sem se lahko normalno kopala in nosila kopalke.
Tintin, zakaj pa ponoci ne uporabljas loncka? Jaz ga uporabljam skoz in praznim zjutraj in zvecer. To je to. Simpl. Aja, a si po porodu zamenjala stevilko loncka? Jaz sem zdaj imela se vedno 1 in se mi zdi, da ne rabim 2. A je obcutna razlika v velikosti?

No, to je to od mene. Pozdrav.

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.9.2010 21:50:46   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Tintin, zakaj pa ponoci ne uporabljas loncka? Jaz ga uporabljam skoz in praznim zjutraj in zvecer. To je to. Simpl. Aja, a si po porodu zamenjala stevilko loncka? Jaz sem zdaj imela se vedno 1 in se mi zdi, da ne rabim 2. A je obcutna razlika v velikosti?

No, to je to od mene. Pozdrav.

Glede na to, da mene ta skodelica tudi zanima, mi ne zamerit komentar ampak to sem pač jaz. Kako pa naj vem kolko je  moja lula široka tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj mojemu dam v roke meter pa naj zmeri al kak???? No to bi znala bit zanimiva predigra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No hec na stran, zanimivo mi pač je - sem mislila da je to od xs do xxxl. Ker če kupiš premajhno št. je glih ne moreš vrnit a? user posted image Koliko pa stane če smem vprašat in na koliko časa jo je potrebno zamenjat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.9.2010 21:57:16   
Anonimen
Dober večer!
Se še jaz malo pred spanjem javim,ste bile kar pridne čez dan in veliko pisale.
Današnja noč je bila dokaj mirna.Spala je od 20 30 ure do 7 zutraj ,niti enkrat prebudila,bomo videli kako bo danes ponoči.Danes mi je zutraj spala 2 ure,popoldan pol ure,pa je zvečer taka tečka ,ko komaj zaspi ,ko je tako zaspana.Drugače smo se danes potepali v Celju,sem šla za tavečo in tamalo kupovati.Jutri grem ob 7 uri frizerju ,končno...
Danes smo
še cvetačo papali ,pa jaboolčno kašico,jabolčni.kamelčni sokec polovico spila,je bila kar pridna.
Še malo komenteram....
oblačila moja tudi raste ko konopla,velikooblačil je dobila ,pa jih še gor ni imela ,pa vse  premalo,nimam več kam zlagati premalih oblačil,naša nosi večinoma 74 pa tudi 80,žabice pa 68 .
legenda-m se mi kar smiliš...pa kaj je z tvojim rokam....
katy83
super ,da je sinek že malo boljše..
didi5
lepo napredujete ,le tako naprej..
adventovi lončki
sem danes v pikapolonici gledala,pa jih niso imeli ..A imajo drugače oznako ml. gor napisano.
nejanejc saj bodo naslednjič kolki boljše...
mleko imam en problem .Naša princeska mi mleko zavrača,včeraj mi ga je spila do večera 500ml,danes pa 350ml,poleg goste hrane.Mogoče jo gh tako nasiti.Se še kateri to dogaja.
tamponi ,vložki 
katastrofa super je, ko ni treba ne enih ,ne drugih uporabljati.
To je to ,upam ,da nisem kaj pozabila.Sedaj pa počasi spat..
Lahko noč...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.9.2010 22:07:20   
tintin
aglaia: v bistvu ne vem, se bojim da bi kri zastajala v maternici, ker ko stojiš/sediš....si le pokonci in deluje gravitacija in pač teče dol...ponoči pa? mogoče imam samo en smešen predsodek...drugače pa...jaz sem pred prvim porodom kupila Mooncup št.1 (že leta 2006) in po Vasjeve, porodu sem nabavila Lunette večjo številko ravno zaradi tega, ker sem bila prepričana, da bo manjša številka slabo tesnila...pa ni!! Tako sem tistih par menstruacij dokler nisem spet zanosila uporabljala kar Mooncup, imam pa še doma zapakirano Lunettko, mogoče mi bo zdaj že prav? sem bolj slabo delala keglove vaje, čist možno da resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.9.2010 22:09:42   
tintin
didi...skodelica nima roka trajanja in se jo lahko uporablja tudi 10 let...saj jo prekuhavaš ipd.. velikosti sta pa dve...prva je za ženske, ki niso rodile, druga pa za ženske ki so rodile in pa tiste starejše od....hmm 30 mogoče 35 let (ki imajo že malo bolj na loose mišice:) stane 35 evr

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.9.2010 22:17:47   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

didi...skodelica nima roka trajanja in se jo lahko uporablja tudi 10 let...saj jo prekuhavaš ipd.. velikosti sta pa dve...prva je za ženske, ki niso rodile, druga pa za ženske ki so rodile in pa tiste starejše od....hmm 30 mogoče 35 let (ki imajo že malo bolj na loose mišice:) stane 35 evr

A ti meni hočeš povedat da sem jaz na loos!!!!!!!! kako si drzneš komentirat mojo jamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aha - ok mi je zdaj vse jasno. Hvala za info :)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.9.2010 22:32:57   
NATAŠA35
moji deci so popadali v deželo sanj user posted image user posted image ...jaz mam kar pestro zaradi vlage, ker še vedno vse ni oprano,ampak kup se zmanjšuje user posted image user posted image ...sem si nabavila ceresit za vlago, pomaga kar veliko, samo bom morala vse ven iz omare dat, pa sigurno z fenom posušit omaro user posted image user posted image , potem pa vse lepo oprat in nazaj dat...grrr

mali je postal pravi dobrovoljček, ki tudi čez dan spi 3x1h user posted image user posted image in jaz se počutim enkratno, saj tako lahko kaj naredim ali pa skuham kosilouser posted image user posted image ...vse si baše v usta, zobekov še ni na vidiku, ampak kakor se slini in je nemiren, mislim, da bodo kar 4 naenkrat prišliuser posted image , drugače pa se nonstop smeji, gleda mtv in poje zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

aja, pa še od najstarejšega sina razredničarka me je klicala, ker je predsednica KS, če me lahko da na listo za člane za KS in sem pristala, tako da se počasi prebijam v politikouser posted image user posted image ...čez 4 leta bom lahko kandidirala za županjo user posted image user posted image

gh nam najbolje gre kašica jabolko, banana in piškoti, seveda brez glutena...zelenjava gre bolj težko, ampak po vsaki žlički potem hitreje odpira usta user posted image user posted image ...glede na to, sa smo na flaši, bomo začeli z jogurtki za otroke in skutkami user posted image user posted image ...probali smo tudi kupljeno kašico, in šele ko jo je mali zmazal ugotovili, da vsebuje gluten user posted image user posted image , ampak reakcij ni bilo user posted image user posted image ...krompir pa je najbolje zmiksat z paličnim, pride kot puding in ga imajo tako raje...

aprilčica super za zobek, nam pa še niso ven prišliuser posted image

levinjica tudi meni zavrača mleko, tako da ga veliko vržem stran, pol se pa čudim, da ga hitro zmanjkauser posted image user posted image ...zgleda, da jih Gh dosti zapolni...super, da ti tako dolgo spi, moj se še vedno hrani vsaj 1-2x na noč, upam, da ga kmalu to mineuser posted image user posted image

didiuser posted image user posted image user posted image madonca sem se začela smejat tvojemu postu...mislim, da so skodelice v dveh velikostih, jaz je ne uporabljam, ampak sem še vedno na tamponih, ampak bi jo rada tudi poskusila...po moje jaz rabil ono z 3xuser posted image user posted image

aglaia super za zelenjavo in pire, ki si ga sama naredila user posted image user posted image user posted image

nejanejc ne sekiraj se zarad kolkov, ker bodo sigurno ok...

legendauhh tvoje roke...upam, da te kmalu nehajo bolet...

tako zdaj grem pa dat prat in potem še v sušilca, potem pa lahko grem spat user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.9.2010 22:49:11   
nejanejc
danes vas pa samo pozdravim, crknejna... sam clio s tremi vrati in en mulcek sta me zdelala :)

lahko noc

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
15.9.2010 0:48:32   
dacy
babyloverka no probaj se potrudit pa pridi v cetrtek , da se tebe spoznamo ... jutri se pa lepo imejte ptujcanke

aglaia jaz Alekseiu dam 3 obroke GH na dan, ce mi seveda uspe, ce se ne potepava kje zunaj , pol dobi pac samo flaso user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.9.2010 10:14:16   
legenda_m
živjo

projekt gh- pr nm se kr strese ko proba kj novga. učer je hruško pa ga je tud kr stresl, pa je bla sladka, sm probala, pa skuhala sm jo, pa olupla... za kolerabo ne rečem, sam hruška? ja nč bomo pa do 18. leta na mleku. men je še bolšuser posted image

roke- ma zgleda da mam mal živce prtisnjenje v zapestju. sam zdle res ne morm okrog dohtarjev letat itak pa pravjo da se pol izboljša. pa po vajah je enmejčkno bolš

amelie- kam naj pošljem čokolado? hvala. mal sm uspela pogledat, no tko je tud pr men delala.

menstrualna skodelica- hm hm hm hm. ideja je dobra, sam zaenkrat bom kr na vložkih. velikost zmeriš obseg tam spodaj? user posted image  

nejanejc ja trivratni avti z majhnimi otroki so res neki bolšga. sva na istem. mava namen zamenjat.

grem pogledat kaj je zdj s hruško, danes jo spet dobi. da se navad. da hruške niso bavbav

čaučk

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.9.2010 10:36:51   
Anonimen
Lep topel pozdrav!
Se malo prej javljam.Današnja noč je bila tudi uredu,spal smo celo noč ,do 7 ur.Upam ,da pri Emi tudi tak ritem vstane.
Drugače sem že danes od frezerja ,se bila taka ,da me je že bilo sram okoli hodit..Sedaj grem kuhati kosilo,popoldan pa malo ven ,ko je tako toplo.
nejanejc  jaz kar malo pogrešam cliota na 3 vrate.
dacy jaz tudi mislim ,da malo moja prijatelica preterjava z gosto hrano,če ji tako paše naj dela ...njena stvar..
Ja lepo se imejte pa uživajte ,se zvečer kaj pišemo...lp.

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.9.2010 12:57:03   
katy83
današnja noč pa katastrofa od katastrof
Okoli 2-eh se je Timotej zbudil, pa sem mu dudo dala je nazaj zaspal, potem pa vsakih 15 minut neko cmihanje, in sem ga k sebi vzela (hvala bogu) in do jutra ni prav zaspal, jaz pa tudi ne, pa še dragi je tak smrčal. No in ko končno zaspim, pa čutim da se nekaj preveč postelja miga, pa pogledam in mali na sredini postelje veselo kravice pase. No in potem okoli 8-ih pa je zaspal ta naš pubec, z mano vred in sva spala do 11-ih, ampak to ni način. Pa sem gledala, če bi ga kaj zobki jezli, pa nič ni videt.
Jaz sem zdaj zajtrk pojedla, Timotej pa spet spi.

danes me spet čakajo gore likanja, pa poletne cote bi rada malo skupaj spravla, ker jih tak več ne bom nosla glede na vreme.

aja, pa še to kar sem spala, sem imela take sanje. sem sanjala, da je bila Timotejeva prva beseda: "enopomenske besede" Od kod meni to?

mi bomo danes jedli krompirček + korenček, za malico pa je imel od Milupe gris+banana

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.9.2010 14:47:27   
Anonimen
Hahaha, didi, jaz ti ne bom rekla, da si loose user posted image
Jaz imam diva cup (kupila v kanadi), drugace so pa naceloma vsi isti. V sloveniji se v dm kupi Lunette, ce se ne motim. Obstajata pa dve velikosti: 1 za pred porodom in pred 30 letom in 2 za po porodu in po 30. Kar je priblizna stevilka, ker vse, ki jih poznam uporabljajo 1. Pa tudi ce so nad 30. Ne poznam pa nobene, ki uporablja po porodu, zato sem vprasala tintin.
Aja, tintin. Ful si me nasmejala s fiziko menstruacije ponoci. Kako pa ti potem menstruacija na vlozek ponoci tece? No, kakorkoli, jaz skoz uporabljam loncek in sploh ponoci mi je kul, ker se mi ni treba sekirati, ce in kam bo mimo vlozka teklo user posted image

Dacy, se enkrat hvala. Danes je jedla cvetaco. No, o tem, da sem ji jo ocitno premalo spestala in je vmes malo kasljala (no, zvok je bil podoben tistemu, ki ga dela macka, ko izkasljuje kepo dlak user posted image ) ne bomo diskutirali ... user posted image user posted image

Katy, mali slavist bo. user posted image
Pa tista zgodba z Zigatovim zobkom je tudi huda amelie. user posted image

Jaz pa same bedne stvari sanjam. Zadnjic na morju na primer, da dve zenski stojita pri Zojini postelji in jo gledata in potem mozu recem, da naj ju pogleda in mi on rece:" ne sekiraj se, saj bosta sle cez steno ven" (kao da sta duhova!) Sem se zbudila in me je bilo prav strah za hrbet proti posteljici od male pogledati. Prevec grozljivke gledam, to je jasno user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.9.2010 15:02:27   
Anonimen
Evo!! Ravnokar me je zadela rahla kap user posted image
Ko sem nehala pisati, dvignem glavo od racunalnika in dete nepremicno strmi vame s siroko odprtimi ocmi. Prej je spala in se je vmes ocitno zbudila. In potem tiho lezi in me gleda. Nikoli vec ne gledam grozljivk v katerih so otroci obsedeni ali pa kakorkoli drugace moteni in imajo morilska nagnjenja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.