katy83
|
lep ponedeljski pozdrav. naša noč je bila danes grozna, je Timotej prehlajen, pa mu tak z nosa teče, da groza. Vsakih 10 minut mu nos pucam. Pa revček ne more ajat, pa vročino ima. Sva bla že pri zdravnici, pa je rekla, da če do srede kjlub svečkam vročina ne mine, naj pridemo nazaj, pa mu bo kri vzela. Pa sem še vprašala kak je s tem bruhanjem, ki še kar traja in traja, pa mi je dala napotnico za UZ želodčka. Sva se že naročla in na moje presenečenje sva naročena že naslednji torek. Ampak me je kr strah kak bo, ker je naročeno, da 4 ure pred UZ ne sme nič jest. Ne vem kak bomo to izvedli, ampak moramo. no, glede hg pa: jaz delam po občutku, malo tak kot bi kao morala malo pa improviziram. Mi zelenjavo že pridno papcamo, pa seveda sadje tudi. Seveda je sadje zakon. Pa gris že jemo, pa žgance, ki mu ne pašejo preveč. Aja, pa en smoki je že probal. Pa tu pa tam mu dam kako skorjo od kruha, pa itak ne je, samo malo sem pa tja po ustah vlači. pa na morju je 2x dobil fruhtzwerge. Skratka glede tega kaj se je ni težav, razen to kar je zeleno mu ne paše. Mu kr na bruhanje sili. Naslednji teden, ko bomo stari 6 mesecev začnemo z mesekom. No, je pa tudi odvisno kaj bo zdaj ta UZ pokazal. kot sem že zadnjič rekla pa par vprašanj: - zakaj naš fant sadje je že po koščkih, zelenjave pa sploh noče, če ni spasirana? - koliko mleka mu date še po obroku? meni je namreč full hecno, da že skoraj 1 mesec uvajamo to hrano, pa bi on še vedno mleko gor. Al je to ok? Naprimer poje mi 180ml sadne kašicem pa bi on še 100ml mleka. -koliko vam spijejo čaja oz tekočine na dan? -se šteje kot polni uveden obrok naprimer samo sadje al je lahko naprimer sadje zgoščeno z rižolinom ali grisom? no, tak zdaj pa mi pomagajte. če mi znate Dacy, daj probaj malo možgančke vklopit, pa ostale tudi. pa lep pozdrav
|