Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 13:30:45
|
|
|
|
pika.po
|
Ojla babe žabe! Sem imela internetni mrk , pa v službi gužvo, da glava boli. Jaz danes končam službo ob cca. 20h in preden pridem do Konga je 20.30. A mislite da boste še tam? Plesale po mizah, al omagane pod mizami Gigi tel. št. sem dobila, thnx!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 13:33:16
|
|
|
|
loremi
|
mismis vseeno hvala!! evo, klicala od 09:30 do 13:10, niti enkrat nisem dobila zveze, čeprav je vmes tudi zvonilo, ne samo da je zasedena linija, no potem se pa končno javi ena, pa reče ... ni nobene tu notri, poklilite drug teden. kok fajn petek ja!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 14:45:45
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi ne se tolk sekirat. Jih boš v ponedeljek dobila. Pika uff meni jutri navsezgodi pridejo majstri za elektriko. Pokliči vseeno. Mogoče bomo pa še tam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 14:49:06
|
|
|
|
pika.po
|
Žižet, po moje bo še najboljš, da se zmenimo, da se na naslednjem srečanju vidimo :-) Ker bo malo dolga danes drugače... Moraš vedet, da je govora o konzervah
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 15:12:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Teddy srce moje, kaj je dej s tabo, nekaj malo se mi javljaš, a si nam kaj zamerila ne srce .......mam kr slabo vest zaradi nejavljanja, ampak imam grozooooooo gužvooooooo ...........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 15:13:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Bom raje rekla namesto tega - da ste rahlo prismojene oz. rahlo usekane in zadela v polno....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 15:16:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči kako je bilo na Gibotu? svetovno....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 15:17:35
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice uživajte dans v Kongu ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 21:26:06
|
|
|
|
lana70
|
Drage moje konzervice in konzervans, seveda , lepo vas je bilo spet videt..žal mi je edino bilo, da sem morala prej domov...ni kaj. Lizika je pridno spala celo pot in prespala enourno cijazenje Brezovica - Log ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 10.9.2010 21:58:21
|
|
|
|
Naska
|
Hejla... danes sem s skoraj tedensko zamudo dobila . klicala tomtoma - je bil ravno na poti v munchen in ga ne bo do četrtka ali pa še dlje, glede na to, da so toliko operacij odpovedali. Jutri sam bog ve, kaj me čaka. če bo cista je še najmanj panike, samo zgruntam, da sem nekako v postopku, če je ni pa bog ve kdo bo jutri na uz-ju. imam sicer napotnico, vendar je sobota in prav lahko se mi zgodi da me zavrnejo. gruntam, da se ga že ob 6h napijem, da bom bolj mirno šla skozi zadevo. itak bo pa hecno, ker kot kaže bom, če bomo šli v moj zadnji postopek, pinkponkala od enega do drugega. juhej - birokracija. ugotovila sem, da serijsko imam, manjka mi samo un pildek od procesa pa itak sprejemna pisarna ipd. pa da ne govorim, da je mojemu dragemu potekla napotnica in da mu to govorim že od junija in mi je sveto obljubil, da bo on to uredil- ne, jaz bom morala tudi to sranje od papirjev urejati. in to pomeni, da bom po enem tednu bolniške, ko nisem imela čas nič delati, še v ponedeljek urejala birokracijo - in to v najboljšem primeru. mogoče je pa vse to samo pozitivno... naska
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 0:47:45
|
|
|
|
lana08
|
...samo da vas pozdravim, prišli smo iz morja, tudi bolj toplo je že bilo septembra , ampak smo vseeno uživali. Sedaj pa rabim še en teden da vas preberem čveke .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 6:55:49
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro, a še vsi/vse spite? no midva s sva že nazaj s sprehoda, je prav pasal tale jutranji sveži zrak. Uglavnem včerajšnje Kongo srečevalke, lepo vas je bilo videti, pa moram priznati da tudi crkljati male žabice . Zdaj počakam, da se dedc zbudi in pičimo na morčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 7:24:41
|
|
|
|
tassi1
|
žalostna,... jezna,... obupana,... Sicer je še belo, samo sem delala testek, pa je na mojo veliko žalost en velik -----. Se pa poznam in vem, da je konec( prsi niso več boleče, temp.padla, ne špika, zgage ni,..) lepo je bilo spet upat, samo kako naj zberem pogum in mojmu povem Še jasnovidci nimajo več prav
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 11.9.2010 7:25:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 8:55:47
|
|
|
|
Roži_
|
Tassi1, še tukaj te objemčkam Ste pile včeraj Kongice Mismis, kam greš na morčka, če boš v KP, se le javi Lep vikend vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 9:34:03
|
|
|
|
alpog
|
Tassi, , ! Ne obupat! Bomo še poskušali!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 9:59:42
|
|
|
|
loremi
|
En lep dober dan vsem skup! Tassi zate ni ravno dober. Veeelik objem ti pošiljam! Naska tomtoma ne bo toliko časa???? jst ga pa ta mesec nujno rabim , no računam s tem, da bom šla na operacijo. Nej gre vse skup nekam, letos mi pa res ne gre nič po planih. Upam, da bo naslednji teden nazaj tu! Birokracija pa - vsega pol preveč!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 10:20:41
|
|
|
|
gigi1
|
Hello Tassi jaz vseeno upam, da ni to in držim peske dokler je belina . Za test je pa morda vseeno prezgodaj . Drži se Naska držim pesti, da ne bo birokratskih zapletov in da bo postopek uspešen Loremi kaj pa če bi tebe operiral Vogler?? Meni je on super dober, pa tudi čas je da ti TT malo zamenjaš Lana08 dobrodošli nazaj. Smo te pogrešale Srečevalke in srečevalci lepo vas je bilo spet videti oz spoznati in pocartati malčke in malčice. Ma ni kej "naši" otročki so najlepši na svetu Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 10:31:17
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, no evo me nazaj. Imam cist kot bi jih naklel - če bi bili to uporabni folikli bi bila kar zadovoljna z bero - pet in to velikih. Tako da tokrat ne bo nič. Čakam na tomtoma in se mu grem pokazat, da se odloči, kaj bomo naredili pa nekako začnem z uradnim postopkom pred 25.9. - ker potem je moj rojstni dan in ne bo šlo. Doma pa bila obtožena - da si itak ne želim več otrok - koje s...nje! K...čeve sobote!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 10:39:18
|
|
|
|
gigi1
|
Naska . Upam, da se cist rešiš . Doma bo pa treba nekoga
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.9.2010 10:41:06
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči verjamem, da si uživala . Tudi mi smo včeraj . Lupčke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 12.9.2010 9:53:39
|
|
|
|
lana70
|
Žižet, ne boš verjela...sem si rekla, ok, pa dejmo še enkrat probat in sem nagnala moja dva fanta na drevo po 3 kg sliv....in skuhala marmeljad , dala več sladkorja in fanta sta komentirala, da je marmelada "boljša" . Tako. Če ne bo šla to zimo, je to definitivno zadnjič, ko sem s elotila kaj takega, ker moja psiha ne bo prenašala takšnih komentarjev , sploh pri takšni konkurenci .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 12.9.2010 13:43:01
|
|
|
|
mausikaa
|
aloha konzervice moje in seveda konzervek lepo vas je bilo končno v živo videti in spoznati, zdaj samo čakam, da se spet vidimo. ma prav fajn je blo... včeraj sem imela celi dan malo morje opravkov, pa še en obisk sva morala odkljukat, danes se mi pa spi, in to tolko da ne morem verjeti! uživajte v lepi nedelji rvi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 12.9.2010 13:44:52
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 žalostna,... jezna,... obupana,... Sicer je še belo, samo sem delala testek, pa je na mojo veliko žalost en velik -----. Se pa poznam in vem, da je konec( prsi niso več boleče, temp.padla, ne špika, zgage ni,..) lepo je bilo spet upat, samo kako naj zberem pogum in mojmu povem Še jasnovidci nimajo več prav ma če bi se blo zanašat na jasnovidce potem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 12.9.2010 13:47:07
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Živijo, no evo me nazaj. Imam cist kot bi jih naklel - če bi bili to uporabni folikli bi bila kar zadovoljna z bero - pet in to velikih. Tako da tokrat ne bo nič. Čakam na tomtoma in se mu grem pokazat, da se odloči, kaj bomo naredili pa nekako začnem z uradnim postopkom pred 25.9. - ker potem je moj rojstni dan in ne bo šlo. Doma pa bila obtožena - da si itak ne želim več otrok - koje s...nje! K...čeve sobote! o bemo mast, tele tvoje ciste so pa tudi smotane. upam, da s tomtomov pošlihtata tko,da bo tudi datumsko ok za doma se pa ne sekiraj, veš včasih ko smo v nekem čudnem razpoloženju rečemo kaj takega kar ne mislimo resno...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 12.9.2010 23:56:11
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Helou babike Sem čist na hitro po diagonali prečekirala kako ste Mausika, Pika.po in Tassi ti šment. Ampak, saj veste glavo gor punce...jutri je novi dan! ooooo...ste mal pirčkale No naslednjič se pa mogoče tudi jaz pridružim da vas spoznam, tiste ki vas še nisem... Drugače sem pa čist zaposlena. Dala sem si rok da do februarja diplomiram (moram!!!), pa sem šla v knjižnico po literaturo tko da pridno berem in počasi pišem, kolikor mi čas dopušča. Staša pa zahteva veliko pozornosti, čez dan je pokonci, včasih zaspi čez dan po parkrat za 15 minut, ostali čas bi pa samo jedla in se cartala, če ni po njenem pa joka... Če je pa v naročju je pa zadovoljna . Sej ponoči je pa pridna pa spi 8 ur, tko da se mami tut spočije. Ja, sej vem, jo bom čist razvadla Pozdravček še od nje Lepo mi bodite prav vse!!! Zdej grem pa v mižole!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.