|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
7.9.2010 12:16:52   
Alex01
petra - maš ZS

O poroka bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , superca. Kdaj pa?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
7.9.2010 12:21:46   
vesna_b
no, jaz sem ena izmed tistih, ki smo 200 let za leseno žlico, in nimam FB. še... he he he

ma, dopoldne v službi na računalniku, popoldne se ukvarjam s tamalo, zvečer pa kaj pospravim, likam, mal maile pogledam... pa mi zmanjka časa... user posted image

hm, priimek pa sem zamenjalauser posted image  - čeprav se je tašča tako bala, da bo mogu moj menjat... user posted image

o pol boste feštal :) ja, v mestu je bolj ko ne popek. sem zadnjič uč vrgla v BTC-ju, majo trenirke, ala nosečniške, z visokim pasom - tam zraven frizerja. mislim, gledam, pa niti rabim še ne...user posted image user posted image  no, pa upam, da bom kmalu.
ma je kar problem kupit. za teh par mesecev te čisto oberejo...

in pa super, da so vsi veseli ob vajini novici. user posted image user posted image user posted image  kako tudi ne bi bili...?
glede morja pa - ma saj je glavna sprememba. da mal zamenjaš okolje, mal romantiko še špilaš, ker... drugo leto bo en/ena več... he he he
v glavnem, uživaj!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
7.9.2010 12:56:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

petra - maš ZS

O poroka bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , superca. Kdaj pa?

16.10 user posted image

no dejmo tud ti vesna, moderna mamica, ma da poštimaš FB user posted image
jst ko pregledam mail, še na fb skočim doma. V službi mam itak blokado user posted image

Men je vazno da mal okolje spremenim, morski zrak, mmmmm.....tist vonj...pa tud ce se ne bom nc kopala...no tačke bom mal namočila not. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
7.9.2010 13:13:29   
vesna_b
evo, sem ti poslala ZS
upam, da se čimprej tud na FB najdemo, sam obljubim pa ne... user posted image  he he heuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
7.9.2010 13:47:12   
5ra8
ja res, za teh par mescev te čist oberejo.

še dobro da imam alex, da mi je dala par cunc user posted image  pa še kej bom naročila prek nexta pa bo user posted image  upam da bodo številke prave, glede na to da ne poznam tok njihovih krojev in velikosti. user posted image

Kaj pa trgovina LaVie? Ni tud ta za user posted image  ? To verjetno ni pr nas, a? user posted image

Evo, moderne mamice, popoldne vaju invajtam user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
7.9.2010 14:17:17   
vesna_b
ej, petra, če rabiš, ti še jaz kaj posodim - ene par mesecev še zihr ne bom rabila - smrk smrk

mam pa ene elegantne hlače, par kavbojk, žametne hlače, ene 2 majčki in bluzic - moram preverit user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
7.9.2010 14:18:08   
vesna_b
drugače pa se mi zdi, da so imeli nosečniške majčke tud v Krškem, v Tabu-ju, v eni otroški trgovini, sam ne vem, če majo še, ker že doooolgo nisem bla dol...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
7.9.2010 14:44:11   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ej, petra, če rabiš, ti še jaz kaj posodim - ene par mesecev še zihr ne bom rabila - smrk smrk

mam pa ene elegantne hlače, par kavbojk, žametne hlače, ene 2 majčki in bluzic - moram preverit user posted image

hm....lahko probam, sam ne vem če mi bo kaj prav? user posted image  mislim da si ti bolj suha k jst no user posted image  

mogoče boš pa hitro rabila. bomo držal tačke in pošilal pikepoke user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
7.9.2010 14:48:40   
vesna_b
am... he he he
me že neki časa nisi vidla. pa še v črni gori sem bila... čevapi pa to...
hlače mam 38-40, majčke 38 - nisem več tko suha. daleč od svoje nekdanje podobe. ampak... po naslednjem porodu začnem... user posted image

ja, lahk se kej zmenmo, pa ti prinesem pokazat. tud če smo kaj naredil, ene 4 mesece minimalno še ne bom rabila...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
7.9.2010 14:52:18   
5ra8
kaj pa veš. sploh glede hlač. mogoče te kej prej napihne u drugo user posted image user posted image

po naslednjem porodu ja...tudi jaz user posted image user posted image user posted image

a ne bi šle me kej domov? user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
7.9.2010 14:54:33   
vesna_b
ha ha ha
odštevam :)
ajdi, lep dan še naprej. jaz grem v mesto s tamalo, pa prijateljica s sinom. pestro bo. dobr, da je nehalo padat...

čau

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
7.9.2010 14:56:36   
5ra8
mogoče se kje vidimo. tud jst grem v mesto.
treba po kuneeeeeeeeee :D

ajdede user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
7.9.2010 17:36:27   
kaminek
tolk sm vesela, sm čist vn padla.....noro....

ta bolš prjatlca pričakuje svoja prvega otročka, jupiiiiiiiiiiiii. kr u zrak skačem. kako lepo!!!

mi še nismo nč pridelal. ni ta prau luftuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.9.2010 8:09:19   
vesna_b
no, Petra, nisem te vidla... pa drugič, a ne? no, najina dva tamala sta čist not padla. pobček je star (skor) 5 let, naša pa dobri 2, pa... sta se tako ujela. naša ma rajši starejše, da lahk ponavlja za njimi. joj, sta bla ko dva tajflčka. luštno. sta letala, da je bla tamala čist fuč zvečer, sploh zaspat ni mogla... ampak ja, če si bla kje v BTC-ju, si nas slišala... okol toboganov... user posted image

kaminek - super za prijateljico. he he, sem tud jaz vesela. bo drugo leto spet baby boom?

drugače pa dobro jutro vsem

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.9.2010 9:30:15   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A je katera že naročala tukaj:

http://www.ribaracarak.si/rrr/content/1-dostava

Živjo!

Se opravičujem ,ker vdiram v vašo temo, sam tole sem vidla in bi rada odgovorila Mali princeski. Jaz sem naročila pri njih copatke See kai run, prevzela pa v Čajni hiši v NM. Če te kaj zanima, vprašaj. Mi smo zadovoljni.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.9.2010 9:32:14   
Alex01
Dan

kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico

Evo, mi2 pa že od zdravnika, sva opravila cepljenje pri enem letu ( z mal zamude)user posted image

HOČEM SONCE!!!!!!!!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.9.2010 9:42:25   
5ra8
dan dan dan

danes pa ni blo zjutri ob 6 tok mrzlo kot ucer, ko sm sla s psom. Se oblecem ko medo, potem mi je blo pa se vroce. user posted image

za na morčka mamo lepo vreme napovedano, saj neki.
bravo kaminek za prijateljico user posted image

vesna, nisem hodila po BTCju nič. Sem se v mestu že zamudila dost.

Aja, ma katera od vas kej iz Ikee? Ksno posteljico pa to? Mal gledam stvari, so ugodne pa ne vem kok so za kej. DA mi ne razpade po pol leta user posted image

tko mal sem podelala, zdej pa grem na malco.
user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.9.2010 13:03:09   
čebelica01
o kok ste pridne user posted image user posted image user posted image  pridno klepetate ..

mala princesi- ja zdaj bo en novi in februarja ja ne vem pa če bo deklica ki jo ti omenjaš to pa ni pri meni saj za enkrat še ne .

drugače pri meni nič novega , malčka pridno hodita v šolo  mami dela in seveda se zabava včeraj smo kar dobro čes prišli aja o fuzbalu govorim seveda user posted image user posted image .

kaj jaz to nekaj berem rea- kam se nam bote vi selili ja vejžde , zdej boš pa kar ušla al kaj ??? da si ne drzneš . ma je treba še povno kofijev spit tle pa tortic pojest bemu.

no in drgače slišim , da imaš pestro ampak sej brez tašč in popestritev bi nam blo že dolgčas kaj ne ??user posted image user posted image user posted image  saj vem ( ja vejžde ) bilo nam bi krasno .

no takle moje forumašice kaj pri vas dogaja kaj novega raste mogočeeuser posted image . kaka porokica ( aja če boste vabila pisale vam bom dala naslov ) pridem z veseljem user posted image user posted image .

no tako zdaj pa šibam moram pico pečt in še kaj naredit .. pa pa uživajte

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 8.9.2010 13:04:49 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 15:28:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.9.2010 17:33:37   
Alex01
lee ann - si bila v nm? mi 2 sva bila od 7h do 8h v čakalnici za zdrave pri dr. Weissu. Pa bravo za vajino pikico in njene mereuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naš ima pa malo manj kot 13 kg (pri skor 14 mesecih)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 17:37:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.9.2010 21:36:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

alex ja, pr Weissu, pršli pa sva okol 9h, šli pa mal čez 10h, smo se mogoče srečali? user posted image mala pa res raseeee, kmalu bo tako velka ko tvoj korenjak, bravo tudi zanjga user posted image user posted image user posted image user posted image

pol sva se zgrešili user posted image

mi2 sva odšla točno ob osmih iz čakalnice.

Če bova šla kaj proti Seevilu pa prideva mimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4222
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 9:13:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.9.2010 12:39:58   
rea27
hehehe..čebelko moj...sej se bova do takrat še menda kaj nakofetkali...ehehheheh...veš, da bom prej sporočila, če in ko bomo šli...user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.9.2010 14:09:51   
vesna_b
Če bova šla kaj proti Seevilu pa prideva mimo

ojla punce

eno vprašanje - ko vidim, da se ravno menite o Seevilu.
kje je trgovina? ker... bi šla pogledat, pa ne vem, kam... user posted image

drugače pa en deževno sončen pozdravček. mam v službi tako gužvo, da... komaj diham

čau, in lepo popoldne

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.