|
RE: Dolenjke, 3,. del 1.9.2010 14:39:19
|
|
|
|
potty
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Čau bejbe danes pa špricam službo. Je naša malčica zbolela in zakuhala do 39 in še malo čez. Čisto je boga. Sva oddirkale zdravniku pa dale kri pa 2 vrečki za urin sprobale in ni šlo lulanje. Zdaj ko sva domov prišle, ko bi lahko še kaj nazaj nesle, je šlo pa vse mimo in v plenico, tako da nimamo nič za pokazat . Pa jutri na novo probo. Samo to je višek mučenja vse skupaj. Že tako je čisto adijo, pol pa še vse te procedure, pa svečka, da ne govorimo o jemanju krvi, ki ga ni blo konca...sem se že jaz cmerila zraven. Čisto prehudo je blo tole. Za crknit. Zdaj spi, HB, vročina je padla na 37, jaz pa počasi dobivam nazaj normalen pulz..me je čisto preživciralo tole vse. S histeričnim otrokom, ki ima visko vročino, eno uro laufam po ZD in upam, da bo lulala. In potem še enkrat...sem šla raje domov. Če to ni mučenje otrok, no... Na hitrico sem malo preletela, kaj vam dogaja. Čestitke za vse pluse, za nuhalno, pa za prvi vrtčevski in šolski dan. Mejte se. Aja, tortice...maaah...to je bolj tako za hobi. Itak vedno kaj ferderbam...To bolj Kaminek obvlada na profi nivoju. Hojla, evo pa še mene mal sem gor. Sem na dopustu, ker Aljaža uvajam v vrtec. Majch- takle sem imela jst z Aljažem od četrtka pa do nedelje....vročina nad 39, ko mi jo je uspel zbit sem bila pa jst čist fertik. V nedeljo sem šla k dežurnemu, je tam še kuhal (38 pa še neki), v ponedeljek zjutraj v laboratorij in potem kot bi odrezal....zdrav ko dren Markerji na izvidih so bili sicer mal povečani (CRP in Levk.), ampak je rekla, da gre verjetno za virozo. Tako da sem bila v ponedeljek in torek na bolniški, dans in do ponedeljka sem pa na dopustu. Nč, zdej pa upam, da bo Aljaž še mal spal, da vas mal za nazaj preberem. Je utrujen in poln novih vtisov . Madona je užival v vrtcu.
|
|
|