|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
1.9.2010 8:27:39   
5ra8
aja še to...sem prebrala ko je ena pisala o rezultatih nuhalne...in ji je G rekla da se ženska spolovila razvijejo pri nekje 13.tednih, moška moda pa pri 17ih.

Tako da ni šans da je moj pr 12 že vidu jajčka...ampak ja..moški user posted image user posted image  sem se nasmejala...potem pa mu to povem učer, pa prav, da sploh ni trdil tega. hahaha....mislim user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
1.9.2010 9:37:08   
vesna_b
he he he
ja, moški so moški...
dobro jutro vsem in en lep dan - sploh mamicam prvošolčkov...

naša si je zjutraj zaželela, da jo ati pelje v vrtec - pa se mi je takooo fajn zdelo... sem se do konca v miru doma uštimala. ampak... je bilo pa hudo mrzlo zjutraj. pismo, gremo res že proti zimi...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 10:13:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
1.9.2010 13:31:38   
majch
Čau bejbe

danes pa špricam službo. Je naša malčica zbolela in zakuhala do 39 in še malo čez. Čisto je boga. Sva oddirkale zdravniku pa dale kri pa 2 vrečki za urin sprobale in ni šlo lulanje. Zdaj ko sva domov prišle, ko bi lahko še kaj nazaj nesle, je šlo pa vse mimo in v plenico, tako da nimamo nič za pokazatuser posted image . Pa jutri na novo probo. Samo to je višek mučenja vse skupaj. Že tako je čisto adijo, pol pa še vse te procedure, pa svečka, da ne govorimo o jemanju krvi, ki ga ni blo konca...sem se že jaz cmerila zraven. Čisto prehudo je blo tole. Za crknit. Zdaj spi, HB, vročina je padla na 37, jaz pa počasi dobivam nazaj normalen pulz..me je čisto preživciralo tole vse. S histeričnim otrokom, ki ima visko vročino, eno uro laufam po ZD in upam, da bo lulala. In potem še enkrat...sem šla raje domov. Če to ni mučenje otrok, no...

Na hitrico sem malo preletela, kaj vam dogaja. Čestitke za vse pluse, za nuhalno, pa za prvi vrtčevski in šolski dan. Mejte se.

Aja, tortice...maaah...to je bolj tako za hobi. Itak vedno kaj ferderbam...To bolj Kaminek obvlada na profi nivoju.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.9.2010 13:41:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ja, tortice...maaah...to je bolj tako za hobi. Itak vedno kaj ferderbam...To bolj Kaminek obvlada na profi nivoju.

Po slikah sodec prav nic ne ferderbaš, ampak obvladaš.

Rabila bi nekoga ki peče torte, po naročilu, rabim za en RD.
Kaminek, pečeš ti kaj po naročilu? user posted image  
Pozna kera koga? user posted image

Naj se malčica čimprej pozdravi user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.9.2010 14:39:19   
potty

Čau bejbe

danes pa špricam službo. Je naša malčica zbolela in zakuhala do 39 in še malo čez. Čisto je boga. Sva oddirkale zdravniku pa dale kri pa 2 vrečki za urin sprobale in ni šlo lulanje. Zdaj ko sva domov prišle, ko bi lahko še kaj nazaj nesle, je šlo pa vse mimo in v plenico, tako da nimamo nič za pokazatuser posted image . Pa jutri na novo probo. Samo to je višek mučenja vse skupaj. Že tako je čisto adijo, pol pa še vse te procedure, pa svečka, da ne govorimo o jemanju krvi, ki ga ni blo konca...sem se že jaz cmerila zraven. Čisto prehudo je blo tole. Za crknit. Zdaj spi, HB, vročina je padla na 37, jaz pa počasi dobivam nazaj normalen pulz..me je čisto preživciralo tole vse. S histeričnim otrokom, ki ima visko vročino, eno uro laufam po ZD in upam, da bo lulala. In potem še enkrat...sem šla raje domov. Če to ni mučenje otrok, no...

Na hitrico sem malo preletela, kaj vam dogaja. Čestitke za vse pluse, za nuhalno, pa za prvi vrtčevski in šolski dan. Mejte se.

Aja, tortice...maaah...to je bolj tako za hobi. Itak vedno kaj ferderbam...To bolj Kaminek obvlada na profi nivoju.

Hojla, evo pa še mene mal sem gor. Sem na dopustu, ker Aljaža uvajam v vrtec.

Majch- takle sem imela jst z Aljažem od četrtka pa do nedelje....vročina nad 39, ko mi jo je uspel zbit sem bila pa jst čist fertik. V nedeljo sem šla k dežurnemu, je tam še kuhal (38 pa še neki), v ponedeljek zjutraj v laboratorij in potem kot bi odrezal....zdrav ko drenuser posted image Markerji na izvidih so bili sicer mal povečani (CRP in Levk.), ampak je rekla, da gre verjetno za virozo. Tako da sem bila v ponedeljek in torek na bolniški, dans in do ponedeljka sem pa na dopustu.

Nč, zdej pa upam, da bo Aljaž še mal spal, da vas mal za nazaj preberem. Je utrujen in poln novih vtisovuser posted image . Madona je užival v vrtcu.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.9.2010 17:59:46   
čebelica01
alex evo mene z dopusta bilo je super zdaj pa novim dogodivščinam naproti . danes smo zajadrali še z gregorjom v šolo tko da imam pru čru jajca žru pa tret klobuk ... pol bomo pa mel saj vete kako gre naprej .. sta vsa vesela ker oba hodita v šolo . vsem ki ste praznovale pa vse naj naj in vsem novim članicam eno dobrodošlico želim .. za tiste k me niste pogrešale pa tudi en velik dober dan ;)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.9.2010 20:48:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

iz vrtca Bibe premeščen v vtec Cicibanuser posted image

Pa shodili smo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za željeni vrtec in prve korake, lepo korakajte brez večjih bušk user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
1.9.2010 20:51:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Princeska eno delo mogoče: http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=1570941

Hvala, ker skrbiš zame user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4134
1.9.2010 20:53:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

he he he
ja, moški so moški...
dobro jutro vsem in en lep dan - sploh mamicam prvošolčkov...

naša si je zjutraj zaželela, da jo ati pelje v vrtec - pa se mi je takooo fajn zdelo... sem se do konca v miru doma uštimala. ampak... je bilo pa hudo mrzlo zjutraj. pismo, gremo res že proti zimi...

hvala

hb se je čez dan segrelo....sam pismo ej ne vem kako otroke zjutraj oblečt user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
1.9.2010 20:54:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

ja res, zima prhaja, brrrr.. lih so dostavl nove kouvtre in pouštre, sva pr Dormeotu vzela k majo ful akcijo, bom do večera kr vse zamenala, komi čakam da bo dns ura cajt za v krpe user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa ne jih prec zamazat no user posted image user posted image user posted image
moj  je pa danes pri top shopu posodo zame naroču, upam da ga niso nasrali po tel.

Neposredna povezava do sporočila: 4136
1.9.2010 20:59:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Hojla, evo pa še mene mal sem gor. Sem na dopustu, ker Aljaža uvajam v vrtec. 

Tako da sem bila v ponedeljek in torek na bolniški, dans in do ponedeljka sem pa na dopustu.

Nč, zdej pa upam, da bo Aljaž še mal spal, da vas mal za nazaj preberem. Je utrujen in poln novih vtisovuser posted image . Madona je užival v vrtcu.

Pikepoke user posted image user posted image za Živo, ni lušno tole z vročino user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se pocjtate...

Oooo Poty dobrodošla. Lepo te je spet brat, pa tebe Čebela tudi.

Ja mi smo danes preživeli prvi šolski dan v 1.R in sem bila presenečena kako so nam pogostitev pripravili - še starši smo dobili pravo kavico in sok, otroci pa malico in tortico user posted image ,  pa Švigazajčka user posted image  in dobrodošlico.

Manco sva pa oddala v naročje njeni vzgojiteljici in 2 urci je bila brez večjega pretresa njihova, samo ko sva jo prišla iskat je malo zajokala. Jutri poskusimo do kosila.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
1.9.2010 21:51:07   
Mala_princeska
A je katera že naročala tukaj:

http://www.ribaracarak.si/rrr/content/1-dostava

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 23:00:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.9.2010 7:35:21   
Alex01
Jutro user posted image user posted image user posted image

čebečica - DOBRODOŠLA nazajuser posted image . Pa  user posted image user posted image user posted image  za šolarčke

majch - pikepoke za Živo in mamico

princesi - user posted image user posted image  za vrtec in šolo

poty - lepo, da is nas prišla mal pogledatuser posted image . user posted image user posted image  za vrtičkarja

živka -- tebi pa srečno na poti in lepo se imej

Mi smo bili tut včeraj v vrtcu. Prvi občutek je dobr. Sem bila z malčkom 2 uri notri, potem pa sva šla domov. Danes ga je peljal očka in bo malček sam ostal tam nekje do poldesetih, če bi bila pa kriza, ga bo šel pa prej iskat. Je pa med najmlajšimi v vrtcu. Večina jih bo do novega leta oz takoj po novem letu (tam do marca)  dopolnila 2 leti in se zelo pozna razlika teh par mesecev.

Lep danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.9.2010 9:36:19   
rea27
jutro tut od moi...

ej..zmaaatraaanaaa...
potty hola, čebelko hola, vaju že dolg ni blo na spregled in majch...enga veliiiiizgaaa cmoka za malo Živiko...

živka..mi še nismo v vrtcu, gremo s 13.9. ker moramo še prej k našemu P po zdravniško potrdilo. Pregled imamo šele 9.9., tako da bomo potem prec prvi ponedeljek (13.9.) šli v vrtec. Je pa res, da je naša Evica totalno boga, ker ima polna usta aft!!!!!! Ker jo je tašča spekla z juho in potem še z meskom. MOja mala že od nedelje nič ne je, morda kako jagodo grozdja, ki je očitno ne peče, drugače pa samo pije, pa še to ful malo....noro..sem bila tako besna, da vam ne morem povedat. Pa smo tašči kupili tt žličko, ki se obarva, če je hrana preveč vroča...ampak neeeeee...madona, in jst mam potem doma otroka, ki ne spi ponoči, ki se zbuja na eno uro, ki joka za vsako malo bedarijo, ker je občutjliva, zaspana in jo boli....Mažemo z gengigelom, da lahko potem čez pol ure vsaj kaj spije, ker tudi po flaški ne more več cucljat.....ah...fuj, no...

vesna..dobila zs in poslala nazaj...

next...sem že tak spisek naredila, da mi je kr slabo...bo treba mal skenslat.. :( če je pa vse tako kjuuuuut...

ajdi, grem še perilo zlikat pa nov stroj dat prat...pa še kej se bo našlo za zraven... :(

< Sporočilo je popravil rea27 -- 2.9.2010 9:37:16 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.9.2010 9:48:11   
vesna_b
ojoj, rea, user posted image  za tvojo pupiko
revčka je. ma saj to je to. ko babice več vejo, kot mamice...
ej, v vrtec smo pa mi lahko šli pred potrdilom. oz sem jim ga prinesla čez ene 3 al 4 dni. niso komplicirali.

naša je bila včeraj kar nekaj sitna. oz ko sem jo prišla v vrtec iskat, je bila objokana, in ko je pritekla k meni, splezala name, je začela spet jokat. no, sam takrat se že združijo, tako da nisem mogla vzgojiteljice ali pomočnice vprašat, kaj je bilo. ampak ta, ko je bila z njimi, je rekla, da se že ves čas nje drži in da ni najboljše volje. ja, ne, ne vidim... pol smo šle pa v trgovino, po sladoled, in je bla takoj boljše volje. sam smo vseeno ene 15 minut doma sedele na kavču, in se stiskale. pa saj se tako rada stisnem k njej... user posted image

sicer danes je šla v igralnico brez problema, tako da ne vem, kaj ji ni pasalo včeraj...

no, se še kaj tipkamo

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 9:57:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.9.2010 10:49:50   
5ra8
rea, kdaj boš naročala next?

tok da vem ti linkat kaj bi jst mela če lahko user posted image  

lahko tud prej dnar dam, da ne boš mela prevelikih stroškov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.9.2010 12:13:21   
čebelica01
jaz imam tudi veselo novico moja kolegica je včeraj rodila fantka tiborja

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.9.2010 12:26:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz imam tudi veselo novico moja kolegica je včeraj rodila fantka tiborja

user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.9.2010 12:33:50   
Alex01
rea - en koš pikapok za Evico in mamico

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
2.9.2010 13:46:20   
vesna_b
čestitke za mamico in tiborjauser posted image user posted image user posted image

ja, rea, sem videla ZS za next in se ti zahvaljujem - sedaj pa sam še povej, katero milko imaš najrajši. z lešniki? z rozini? z....???

no, današnji dan se mi takoooo vleče. ok, saj bo ura kmalu 3, sam... ah, bo že

lepo popoldne vsem

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
2.9.2010 15:40:56   
rea27
hvala živka..vem, vse smo probali, samo ker je naša evica alergična na mleko in mlečne izdelke mi to hudičevo zoža njen jedilni repertoar...tako, da..se pa matramo s pitjem, sicer to gre še najboljše, pa juhico je danes pojedla...so se mi kar oči rosile...tako je hitela jest..Mislm..ko je otrok lačen pa ne more jest...No na koncu, čeprav je alergična na ml. izdelke smo ji dali sladoled. Raje vidim, da ima en ekcem več, ki se bo posušil, kot pa taka usta kot jih ima. Ji kar meso od dlesni na eni strani dol visi....ma...

KAr pa se tiče tašče...no comment, kot si rekla živka...zlobno do amena...sva se odločila, da gre gor samo še v primeru ko bova midva zraven, ker nam da jasno vedet (sicer ne vem če se tega zaveda), da je Eva v drugem planu. Pred njo je najin nečak, ki če se mu samo muha parkira na nosu - naredi tak kraval da je adijo pamet...pa pustmo to...

petra...next bom naročala takoj, ko bo par kandidatk, da se nam malo nabere...Zaenkrat sva midve z vesno, komot prilinkaš zraven...bomo naročile tam do 10. - 15. septembra, a?

alex...nisem upsela čestitat vašemu pogumčku za prve korake!!!! Bravo mali mož!!

vrtec...brrr..me kar zmrazi, a so mi povedali da je vogal hiše blizu in da se bom lahko skrila tja, če mi bo šlo preveč na jok....uf...

lepo bodite dolenjke...

aja, čestitke za tiborja - čebelko and co.

psss...imam pa še eno skrivnost....vam jo bom kmalu izdala....psssss user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 2.9.2010 15:42:09 >

rea27

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
2.9.2010 16:08:56   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

psss...imam pa še eno skrivnost....vam jo bom kmalu izdala....psssss user posted image user posted image user posted image

a si user posted image ? user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!