|
RE: Dolenjke, 3,. del 10.9.2010 7:42:55
|
|
|
|
vesna_b
|
dobro jutro vsem. Kavica pa, jaz sem za . Pridem včasih v Šmarješke, grem vsake toliko h kozmetičarki no, važi, ko boš v naših koncih, javi. menda mi bo ratalo si vzet urco (al pa dve ) za eno kavico izguba službe....v življenju se vse zgodi z razlogom in tudi to se je očitno "moralo".....nič gremo naprej, solze ne pomagajo...pred mano so gotove nove priložnosti....jutri bo nov dan..... princeska, pridružujem se vsem, kar so napisale punce. imaš družino, stanovanje - služba bo pa še prišla. še boljša. držim pesti, da ti jo čimprej uspe najt, vem pa, da ti je sedaj hudo. za kakšno službo naj mal vržem očke? bom tudi jaz zeloooo pozorna, če bo kaj, pa ti javim alex, pa ti si več kot super opisala pot!! vesna, js sm pa od Sevil naslednjo cesto levo čez tire, slab km po števcu stran.. tam mim grem kr pogosto, po glavni cesti, je kr mal tko no, ker precej šibajo tam, čeprou je omejitev 50.. tko da bejbe, počas, da ne bom koga z vozičkom lovila :-) zato sm raj za Krko, res so fino uštimal, tam si komot več ur skupi :-) tko da, vablene :-) ej, mene ne boš lovila, ker - vsaj prvič - verjem da ne bom šibala, ha ha ha, bom šla počas, da bom našla... no, mogoče te pa srečam kje petek je, tko da juhuhu. naši pariciji pa zobki rastejo, štirice spodaj in ima ful zatečen in zato je tud posledično "tečkasta". bo pravo zobatec ratala ja, petek je. hura, sam kaj ko se mi bo danes do malice še zmešalo v službi - pol se bo menda umirilo... bravo za Patricijine zobke! boste mogl nabavt slinček - mami pazi, grizem
|
|
|