|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
9.9.2010 20:26:47   
Alex01
lee ann - nisem vedela, da imate tako lepo urejene poti ob Krki.

vesna - naslov Seevila je Hruševec 37, Stražauser posted image . Če greš iz Nm, Bršljin proti Prečni, pa takoj od vojašnice naprej v krožnem križišču zaviješ proti Zalogu, mimo Velodroma, mimo bivše opekarne in potem še kak km, prideš v naselje Hruševec. Še kakšnih 500 m naprej boš na levi videla tablo Seevil,pri tabli pa zaviješ desno (kar ozek uvoz) na dvorišče (med dvema hišama) in si prispela. Ali pa če greš mimo Srebrnič, pa potem v Podsmrekici zaviješ desno po lesenem mostu čez Krko, pa čez to prvo vas, pa čez progo ( si že pri opekarni) in levo proti Straži . V bistvu je ta Hruševec na poti , če greš čez Zalog v Strražouser posted image . Upam, da ti je kaj jasnouser posted image user posted image user posted image . Vtipkaj v najdi.si zemljevid naslov, pa boš našla.LEE ANN - ti boš bolj natačno opisala pot, ka si iz teh krajev domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
9.9.2010 20:30:22   
vesna_b
joj, Alex, hvala
ker smo dobili nekaj oblačil, pa so nam bila všeč, torej bi šla še kaj kupit. najlepša hvala, ko pridemo skup, dam pa za kofe. al pa kaj drugega user posted image user posted image

lahko noč vsem

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
9.9.2010 20:32:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

joj, Alex, hvala
ker smo dobili nekaj oblačil, pa so nam bila všeč, torej bi šla še kaj kupit. najlepša hvala, ko pridemo skup, dam pa za kofe. al pa kaj drugega user posted image user posted image

lahko noč vsem

Ni za kajuser posted image Imajo res kvalitetne stvari. Jaz imam par bodijev za Nejca še od Alexa, pa še dva la trije otroci so jih ponosili vmes,se pravi, da so stari že skoraj 9 letuser posted image
Kavica pa, jaz sem zauser posted image . Pridem včasih v Šmarješke, grem vsake toliko h kozmetičarkiuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
9.9.2010 20:42:05   
Mala_princeska
izguba službe....v življenju se vse zgodi z razlogom in tudi to se je očitno "moralo".....nič gremo naprej, solze ne pomagajo...pred mano so gotove nove priložnosti....jutri bo nov dan.....

ja prav ste prebrale, danes mi je šef plačal kavico in prinesel odpoved....nič nisem prej vedela, cca. 14 dni nazaj mi je še zatrjeval, da imam službo in da sem premeščena....

jutri zadnjič  delam....
priporočil me je nekam v nm, vendar ni 100%....

nič pod tuš in k dragemu

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
9.9.2010 21:11:00   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

izguba službe....v življenju se vse zgodi z razlogom in tudi to se je očitno "moralo".....nič gremo naprej, solze ne pomagajo...pred mano so gotove nove priložnosti....jutri bo nov dan.....

ja prav ste prebrale, danes mi je šef plačal kavico in prinesel odpoved....nič nisem prej vedela, cca. 14 dni nazaj mi je še zatrjeval, da imam službo in da sem premeščena....

jutri zadnjič  delam....

nič pod tuš in k dragemu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse se zgodi z razlogom - jaz verjamem, da te nekje čaka BOLJŠA službauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
9.9.2010 21:42:34   
rea27
eh princesi..samo zamahni z roko in v nove zmage. Sej si pametna punca, pa še mama alex ti je lepo napisala...vse v življenju je z razlogom..morda ne veš s kakšnim v tem trenutku, a čas bo pokazal svoje...nič ne obupaj! Zdaj pa le hitro k možeku v objem..to je več vredno...Imaš družino, čudovitega otroka, krasnega moža, streho nad glavo, niste lačni....to so vrednote...služba pa še pride....

good luck!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
9.9.2010 21:43:10   
majčica20
pozdravčke vsem,
princesi, res držim pesti. jaz sem na srečo s prvim dobila delo, sicer polovičko, samo sem presrečna. tudi nimam časa preveč pisat.
otročka sta v vrtcu, pikica mal joka, zraven pa še bratec, je reku da bo tud on jokal če bo sestrica. vsak dan nese igračko v vrtec in jo da vzg. od naše pike poke, da ne bo jokala, ji naroči.
drugač pa mraz je in dež, jaz pa z mrzlimi nogami.... komaj čakam na pomlad in na regrad u salat.... gre ena pesem...
ostanite zdravi in radi se imejte

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 22:45:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.9.2010 7:27:48   
kaminek

jutri zadnjič  delam....

nič pod tuš in k dragemu

besede, besede, besede,...dejanj ta veliki ne uporabljajo in da bi še svoje obljube izpolnil, je že višek. to se zdej dogaja, žal. najlažje je postavt delavca na cesto, čisto brezčutno,..tle smo zdej...bljak, fuj,...
princesi, ni kej, vse bo prišlo ob pravem času. včasih človek misli, zakaj ni že dobil nove službe, pa kaj je narobe z menoj,noben me ne mara,..., pa vendar ni tako. vse mora dozoret, včasih tud v glavi posameznika in tko kot so že predhodnice napisale, ne se dat, družina je prva, katera ti je v oporo in ti njim. vse preveč mislimo samo na denar, ampak vam povem, če bi mogla vsak dan krompir jest, bi ga raje, kot pa eno živčno vojno igrala na šihtu. po tem te sam glava boli, pa še kakšno bolezen se nalezeš.
glavo pokonci. če mi pride kaj na uho za službo, ti sporočim.

drži se!

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.9.2010 7:29:51   
kaminek
aja, drgač pa dobro jutro!

petek je, tko da juhuhu. naši pariciji pa zobki rastejo, štirice spodaj in ima ful zatečen in zato je tud posledično "tečkasta". bo pravo zobatec ratalauser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.9.2010 7:42:55   
vesna_b
dobro jutro vsem.

Kavica pa, jaz sem za . Pridem včasih v Šmarješke, grem vsake toliko h kozmetičarki

no, važi, ko boš v naših koncih, javi. menda mi bo ratalo si vzet urco (al pa dve user posted image ) za eno kavico

princeska, pridružujem se vsem, kar so napisale punce. imaš družino, stanovanje - služba bo pa še prišla. še boljša. držim pesti, da ti jo čimprej uspe najt, vem pa, da ti je sedaj hudo. za kakšno službo naj mal vržem očke? bom tudi jaz zeloooo pozorna, če bo kaj, pa ti javim

alex, pa ti si več kot super opisala pot!! vesna, js sm pa od Sevil naslednjo cesto levo čez tire, slab km po števcu stran.. tam mim grem kr pogosto, po glavni cesti, je kr mal tko no, ker precej šibajo tam, čeprou je omejitev 50.. tko da bejbe, počas, da ne bom koga z vozičkom lovila :-) zato sm raj za Krko, res so fino uštimal, tam si komot več ur skupi :-) tko da, vablene :-)

ej, mene ne boš lovila, ker - vsaj prvič - verjem da ne bom šibala, ha ha ha, bom šla počas, da bom našla...user posted image
no, mogoče te pa srečam kje user posted image

petek je, tko da juhuhu. naši pariciji pa zobki rastejo, štirice spodaj in ima ful zatečen in zato je tud posledično "tečkasta". bo pravo zobatec ratala

ja, petek je. hura, sam kaj ko se mi bo danes do malice še zmešalo v službi - pol se bo menda umirilo...
bravo za Patricijine zobke! boste mogl nabavt slinček - mami pazi, grizem user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.9.2010 8:55:18   
Alex01
Dober dan user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Patricijine zobke user posted image user posted image user posted image

Pa petek je user posted image user posted image user posted image user posted image  samo še kakšen indijanski ples za lepo vreme, pa bo user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.9.2010 10:45:50   
Tincy90
Dobro jutro.

Najprej princeska držim pesti, da dobiš miljonkrat boljšo službo in šefa, da se ne bom ponavljala se pa podpišem pod vse izjave od drugih punc k so ful lepo in tud prov napisale, da je najbolj pomembno to, da maš družino, tiste na katere se lahko kadarkoli obrneš. Le pogumno.user posted image user posted image user posted image

Js sm pa učer mela pregled in sm noseča 8 tednov. Mi je pa G povedala dva PDP-ja tko hecna, mislm nvem no men je blo smešno. Po menstruaciji naj bi biu rok 28.3., po UZ pa 16.4.user posted image nekam velik razlike je, ampak ok, sj u bistvu sm pa itak že od prve navajena d bom zihr mogla čakat do zadnjega al pa še čez.user posted image

Drgač pa nč novga, pri nas je vse po starem, tamala je ok, zobek leze ven in to je to.user posted image

Lepo se mejte.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.9.2010 15:15:11   
majch
princeska user posted image

tincy cestitke...hehe punce ste zmeraj bolj pridne.user posted image

Drugače pa mejte se...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.9.2010 22:10:18   
Mala_princeska
Hvala vsem za tolažilne besede user posted image user posted image user posted image user posted image bom pa več na RR visela user posted image user posted image user posted image

Boliiiiii......ker sem v bistvu žrtev "osebnih" zadev, zamer, šef se mi je zlagal, da še imam službo user posted image user posted image user posted image
Boli....ker je sodelavka v drugi poslovalnici (tam kjer naj bi bila premeščena z oktobrom) odločala med mano in mojo drugo sodelavko katera naj ostane, ko jo je šef vprašal. In se je mene "ustrašila" ker se z drugo sodelavko, ki pride s porodniške oktobra nazaj delat dobro razumeva in se je najbrž zbala, da bi se kakorkoli zarotile proti njej oz. ustrašila se je delati z dvema mamicami in da se ji ne bi svet podrl, ker bi ji sedanji upeljani sistem dela porušile...."razbile" bi ji vikende,....Boli pa me, ker ta ki je odločala ve kaj mi je ta oseba, ki je ostala počela, delala z mano (je kar letala non stop na cigaret, pa tud za eno uro je bila na malici, skratka veliko je ni bilo v pisarni......samo delala se pa je v smislu češ da je ona vse porihtala,....jaz sem zaradi nje ostajala, kasneje je hodila v službo ne da bi mi javila kdaj pride,.....predno sem hodila domov mi je spizdiot na čik in sem mogla podaljševat zaradi strank). Skratka bolj se ne sekiraš za delo, več stvari zafrkneš (bile so stvari, ko sem jo iz dreka vlekla), bolj te šef zagovarja, bolj te kuje v zvezde....Jaz poštena delavka, pa naj......in dobila odpoved. pa pustmo to....samo da sem iz sebe dala.

Prejšnjih 14 dni (10 delovnih) sem koristila dopust 2009, ker ga maja ko sem nastopala nazaj službo po porodniški nisem mogla koristit in mi je zatrdil, da ga lahko kasneje koristim....sedaj pa koristim 20 dni letošnjega dopusta....in to je to. V glavnem bolj greš delodajalcu "na roko", bolj ga naj.....pa od doma sem delala, da sem mu vnesla programe na internet in sem se mučila v pozne nočne ure, brez dodatnega plačila.....

Kakšno službo iščem? Imam V. stopnjo izobrazbe (srednja turistična šola), izkušnje v prodaji,...pa še naziv poslovne sekretarke mi fali...Od 2001 delavne izkušnje, torej skoraj 10 let z dvema porodniškama vmes.

Se beremo.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.9.2010 22:21:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

, v mestu je bolj ko ne popek. sem zadnjič uč vrgla v BTC-ju, majo trenirke, ala nosečniške, z visokim pasom - tam zraven frizerja. mislim, gledam, pa niti rabim še ne...user posted image user posted image  no, pa upam, da bom kmalu.
ma je kar problem kupit. za teh par mesecev te čisto oberejo...

vesnab  včeraj sem v lj dm-u videla samo pas čez buši, da ne rabiš hlač menjat, al pa se bat za kako prekratko majčko.

ko ste pri oblačilih za user posted image  jaz sem bila po mnenju tašče najgrša user posted image user posted image  ker sem nosila oprijete majčke čez trebuh, bi morala sam vreče krompirja (beri kako široko tuniko) nosit
jaz sem žal vse user posted image  cunje posodla kolegici

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.9.2010 22:23:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

tolk sm vesela, sm čist vn padla.....noro....

ta bolš prjatlca pričakuje svoja prvega otročka, jupiiiiiiiiiiiii. kr u zrak skačem. kako lepo!!!

mi še nismo nč pridelal. ni ta prau luftuser posted image

user posted image  za prijateljico

kaminek jesen in zima je še dolga tko da stiskamo pestke user posted image  za dobr luft

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.9.2010 22:25:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

A je katera že naročala tukaj:

http://www.ribaracarak.si/rrr/content/1-dostava

Živjo!

Se opravičujem ,ker vdiram v vašo temo, sam tole sem vidla in bi rada odgovorila Mali princeski. Jaz sem naročila pri njih copatke See kai run, prevzela pa v Čajni hiši v NM. Če te kaj zanima, vprašaj. Mi smo zadovoljni.user posted image

Hvala soncek 3 za info

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.9.2010 22:32:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Js sm pa učer mela pregled in sm noseča 8 tednov. Mi je pa G povedala dva PDP-ja tko hecna, mislm nvem no men je blo smešno. Po menstruaciji naj bi biu rok 28.3., po UZ pa 16.4.user posted image nekam velik razlike je, ampak ok, sj u bistvu sm pa itak že od prve navajena d bom zihr mogla čakat do zadnjega al pa še čez.user posted image

Drgač pa nč novga, pri nas je vse po starem, tamala je ok, zobek leze ven in to je to.user posted image

Lepo se mejte.

user posted image  za user posted image  hmmmm roki.....no moj prvi je bil 3.6. rodila pa sem 24.6.user posted image  velika razlika, a ne?

Vsem user posted image  srečno.....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.9.2010 22:33:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

tincy cestitke...hehe punce ste zmeraj bolj pridne.user posted image

Drugače pa mejte se...

majch a misliš hitre pri bratcih in sestrcah? jst nisem vzor pri 5 letni razliki med njima user posted image

Kako Živa?

Kje se pa Živka potepa? Pa Štrumfetka?

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.9.2010 22:34:08 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
11.9.2010 15:00:44   
potty
Princeskauser posted image user posted image user posted image , jaz močno verjamem, da boš preplezala tudi to goro, ki se ti je nastavila na poti življenja. Včasih se nam v nekem hipu podre svet in samo na nas je, kako dolgo bomo gledali te ruševine. Si močna oseba, sposobna si se postaviti zase, življenje boš peljala v pravo smer, ker si pravična.Ljudje, ki so zahrbtni in krivični (primer tvojega šefa in sodelavke)....ah, kaj naj ti rečem....ne zavidaj jima njunega življenja, saj sta non stop v strahu od kje bo priletel bumerang nazaj user posted image . Ja, boš pa sedaj mal več doma in se pripravi tudi še na kako pikro pripombo svoje ,,drage,, tašče. Ampak ne nasedaj, ne daj se sprovocirati. Si dobra mama, žena in snaha.....če komu kaj ne paše naj se spelje.

Pa za v tolažbo......ti si trenutno brez službe....jaz pa sem spakirala kufre in tri otroke, ter šla v službeno stanovanje. Ni mi žal, imam se fajn, življenje gre naprej. Ja, itak da srečujem en kup folka, ki me zgroženo sprašuje:,, Ja kako boš pa sedaj?,, user posted image Kako!!!??? Bolš ko prej....več časa, več denarja, več svobode...user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.9.2010 16:49:36   
Alex01
potty-user posted image user posted image user posted image če kaj rabiš, veš kje me najdeš

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 20:48:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
11.9.2010 21:09:30   
rea27
potty?!?! a dej mir!!!...Nisi nič rekla zadnjič...kako si? Kaj rabiš?user posted image

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.9.2010 8:36:16   
vaney
potty, sem ti povedala že v žvio, pa ti bom še tu...pravilno si se odločila...malo je žensk, ki imajo dovolj poguma za tak korak, ti si ga zbrala in šla, zdaj ti bo lepše...če pa kaj rabiš, pa veš kje sem...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.