|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 18:35:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   RE: Dolenjke, 3,. del
2.9.2010 20:07:18   
rea27
joj, oprosti.sevedauser posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
3.9.2010 9:55:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Princesi kakšna pa je vaša učiteljica-vizualno?

Na ribiraciraku še nisem naročala, je pa to moja soseda.

V vrtcu je za enkrat supersko, smo presedlali v višjo skupino.

Rea kako ste vi zadovoljni?

user posted image za vašo Tajčiko in višjo skupino, se mi zdi da je 5 let v vrtcu tako hitro minilo.....najprej čebelica, potem pikapolonica, srnica, žogica in smrkec...no zdaj je pa že 1. R....

hmmm Živkica, a to misliš vzgojiteljico v vrtcu pri Manci ali učiteljico pri Nini? Evo takole: pri Manci sta dve starejši vzgojiteljici oz. ena in ena pomočnica, prva je visoka in bolj močna, druga pa srednje visoka z očali. V šoli pa jih ima Nina več - prav učiteljica ima temnejše kratke lase, pomočnica, ki bo z njimi dve urice pa ima daljše malo skodrane lase, slikce prvega šolskega dne si lahko pogledaš na spletni strani OŠ M.P.

Riba, raca, rak - všeč so mi SeeKaiRun škorenjci......nekaj bo treba kupit za jesen....a ste že sprobale SeeKaiRun???

Neposredna povezava do sporočila: 4153
3.9.2010 9:57:51   
Mala_princeska
vrtec uvajanje - včeraj je Manca zdržala do kosila, menda je malo pojokala, ampak hujše sile ni bilo, danes je pa že v garderobi jokala in se me oklepala, sem jo dala atiju, sem Nino v šolo oddala in menda je šla lepo k vzgojiteljici, seveda so pa skoraj vsi danes jokali. Počasi se bo treba privaditi.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
3.9.2010 10:11:16   
vesna_b
vrtec uvajanje - včeraj je Manca zdržala do kosila, menda je malo pojokala, ampak hujše sile ni bilo, danes je pa že v garderobi jokala in se me oklepala, sem jo dala atiju, sem Nino v šolo oddala in menda je šla lepo k vzgojiteljici, seveda so pa skoraj vsi danes jokali. Počasi se bo treba privaditi.

ne boj se, kmalu bo šibala v igralnico. začetek je tak, potem se pa otroci navadijo (se mi zdi, da prej kot mamice), da so v vrtcu.
mene se naša tud sedaj malo drži, ko ima novo skupino in nove vzgojiteljice, sam mi pa kaže - tukaj mam copate, tukaj gremo - in kaže igralnico, me otroci čakajo...
je pa zoprn občutek, vem. joj, kako sem jaz na začetku hitela iz garderobe ven, da me ne bo vidla odhajat. zdaj pa že pomaha. pa so zmeraj rekle - saj je blo mal šoka, ampak je takoj nehala jokat - saj če bi fejst jokala, bi vas poklical...

user posted image  glavo pokonci! tvoja pupa se že igra in spoznava nove prijateljčke.

Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.9.2010 11:19:32   
kaminek
pozdravljene,

vidm, da debata teče tko da nism nč manjkalauser posted image .

vsem novim forumašicam eno lepo dobrodošlico želimuser posted image user posted image

jst sm pa že drugi tedn doma, je naša imela najprej neko virozo-driska, vročina, bruhanje ipd. zdej ima pa še vnetje ušesa, tko da imamo antibiotike. nimamo kej, takle mamo. pa bi raj šla v službo, ker mi je bedno bit doma. sm se navadla novga ritma, zdej pa spet tko, bolj ležerno. pa sam, da se pozdravi, ni važn, če bo treba še bit "out of office".user posted image

tko, zmerej je kej, ni za zgrešit. se dogaja, ja.

vidim, da že pridno hodte v vrtec, user posted image . sej se bojo otročki kmal naštimal. potem vam bo pa kr mal težko, k bojo zašibal v vrtec in vas na hitrco odslovil-kot ta velki.user posted image  tud to je del odraščanja.

grem malo poštimat po bajti, zdele glih spi in imam to priložnost.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.9.2010 15:19:59   
rea27
user posted image

eko..ena naša

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 8:48:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
4.9.2010 10:12:48   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

rea v tole sliko pa se samo zagledaš - ne zarad bleščic, ampak zato, ker ste tako zelo zelo lepi, res krasni ste!!!! user posted image user posted image user posted image

dej povej povej, tist pssssst mi ne da mira user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....hvala Lee Ann...tisti pssssst? hmmm...je še prezgodaj..čaki še malo....hi hi hi user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4159
4.9.2010 13:49:32   
Tincy90
Hej hoj...
Se mal javlam na report...user posted image najprej d pohvalm slikco od ree, ful ste luškana družinca.user posted image user posted image pa tale tvoj psss tud mene matra ferbc.user posted image user posted image
No pr nas nč novga, tamalo sm naročila na sistematskega 21.9. k bo 19. stara 9 mescev...matr kam čas leti, se mi zdi d gre vse to prehitr, prehitr bo zrastla moja pikica mala.user posted image user posted image no sj itak je pa že drugi user posted image na vrsti tko da se tud tega že nestrpno veselim.user posted image naša tamala ne bo šla v vrtec kr bo itak z mano doma...že tko lepo puza po tleh pa se pogovarja gospodična tata, adada, dede, pa take, jo je prou fajn poslušat k je tok simpatična.user posted image
Upam, da bo lep vikend, če se je že tko na hitr shladilo naj bo pol saj mal sončka.

Lepo preživite vikend pa uživajte s svojimi princi/princeskami.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 14:58:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
4.9.2010 15:44:28   
rea27
hvala tincy in živka...jaaaaaaaa!!! Točno tako!!!!!! Bravo!!!!!!sam...ne tiste v povezavi s šolo...hi hi hi...user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4162
4.9.2010 15:50:16   
januarcek2011
ojla
evo se mene mal user posted image
uvajanje v vrtec-groza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
se mi je zdelo,da bo isto kot prvic.zdej pa se posebej k je nova vzgojiteljica,novi prostori,drugi otroci.....
prvi dan je bilo groznoooooo,drugi tudi,treti pa ze malo bolje.no,upam da se bo kmal privadu

rea-o groza tole z tvojo evo,upam ,da se kmalu pozdravi.za tasco pa no coment
lepi na slikici ampak nisem vedela ,da si ze drugic mamica ker se medve dobr popoznamo samo se nismo dolgo vidleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4163
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 19:09:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu januarcek2011)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 19:53:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.9.2010 20:33:39   
rea27
januarcek...hej..a res?! Poznava da se?? Wau..dej povej katera si? A sv na oš hodile skupi? Al sš? hmm...zdej gruntam katera se je preselila na gorenjsko...hmm..lumpa, povej, k zdej pa mene ferbec matra user posted image user posted image
drugače pa..secret je...da se morda preselimo daaaaleč.....samo to je res vse še fino v oblakih...moramo vse zelo dobro premislit....user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.9.2010 21:23:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

januarcek...hej..a res?! Poznava da se?? Wau..dej povej katera si? A sv na oš hodile skupi? Al sš? hmm...zdej gruntam katera se je preselila na gorenjsko...hmm..lumpa, povej, k zdej pa mene ferbec matra user posted image user posted image
drugače pa..secret je...da se morda preselimo daaaaleč.....samo to je res vse še fino v oblakih...moramo vse zelo dobro premislit....user posted image user posted image user posted image user posted image

rea res ste fletni.....user posted image user posted image user posted image  a v mojo sanjsko deželo želiš tjaaaa daaalečččč naaaaa aaaaa? user posted image  saj veš, pa vseeno še enkrat-v življenju je treba sledit svojim sanjam.....ena moja sošolka iz sš je preseljena nekam v avstralijo...po slikah s fb sodeč.....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.9.2010 8:29:26   
rea27
hehe, princeska...ni na aaaaaaaa

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4168
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 9:34:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.9.2010 10:16:50   
Alex01
Dober dan še od mene user posted image user posted image user posted image

rea - krasni ste user posted image user posted image user posted image user posted image . Za tvoj pppšššš........ pa , da bi se prav odločila in da bi se ti želja izpolnilauser posted image user posted image user posted image

Vsem en lep pozdrav.
Lepo in radi se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.9.2010 15:13:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

boš imela kaj boljšo povezavo z nextom? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da ne....user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.9.2010 16:13:40   
majch
ojla

midve z živiko sva pa ravno iz bolnice prišle, kjer sva kampirale od četrtka. Pljučnica. Tako da bova še malo dopustovale zgleda. Drugače je malčica ko rožica, pridna in se lepo zdravi. HB bova doma, da se rešimo njihove hrane in spanja na ležalniku.

NIč...Rea...izpljuni žeuser posted image

pa mejte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 18:19:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.9.2010 18:39:31   
cukr07
Majch držim pesti, da se kmalu pozdravite user posted image user posted image user posted image

Rea tudi zate držim pesti, da se ti načrti uresničijo.

Mi smo včeraj praznovali prvi rojstni dan. Imeli smo se fino, Lenart je pa tudi užival maksimalno saj se je okrog njega ves čas nekaj dogajalo.

Uvajanje v vrtec zaenkrat poteka zelo dobro in skoraj nič ne jokamo (razen takrat ko vsi tulijo iz solidarnosti drug do drugega user posted image ).

Če katera potrebuje, ali pa pozna koga ki rabi Allernovo, je meni ostala ena piksna, ker smo alergijo na kravje mleko prerasli. Jo podarim.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.9.2010 20:45:36   
Alex01
Majch- en koš user posted image

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE LENARTuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!