|
RE: Dolenjke, 3,. del 12.9.2010 9:35:24
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: potty Princeska - , jaz močno verjamem, da boš preplezala tudi to goro, ki se ti je nastavila na poti življenja. Včasih se nam v nekem hipu podre svet in samo na nas je, kako dolgo bomo gledali te ruševine. Si močna oseba, sposobna si se postaviti zase, življenje boš peljala v pravo smer, ker si pravična.Ljudje, ki so zahrbtni in krivični (primer tvojega šefa in sodelavke)....ah, kaj naj ti rečem....ne zavidaj jima njunega življenja, saj sta non stop v strahu od kje bo priletel bumerang nazaj . Ja, boš pa sedaj mal več doma in se pripravi tudi še na kako pikro pripombo svoje ,,drage,, tašče. Ampak ne nasedaj, ne daj se sprovocirati. Si dobra mama, žena in snaha.....če komu kaj ne paše naj se spelje. Pa za v tolažbo......ti si trenutno brez službe....jaz pa sem spakirala kufre in tri otroke, ter šla v službeno stanovanje. Ni mi žal, imam se fajn, življenje gre naprej. Ja, itak da srečujem en kup folka, ki me zgroženo sprašuje:,, Ja kako boš pa sedaj?,, Kako!!!??? Bolš ko prej....več časa, več denarja, več svobode... . hvala Potty za te besede, se bom pripravila tudi na tole (odebeljeno zgoraj) zate in za tvoje tri fante (čeprav ne vem kaj se ti je zgodilo, malo sicer predvidevam), ostani MOČNA, ob sebi imaš tri fante, ki te še kako potrebujejo - sedaj še bolj, če kaj potrebuješ, sem ti tudi jaz na voljo. Zdaj bo več časa za kakšno kavico definitivno mormo ponovit lanski september, ko smo se v živo spoznale, saj veste kje je to bilo, a ne vozičkarce
|
|
|