|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
12.9.2010 9:31:05   
Mala_princeska
otroci so najbolj posrečena bitja na tem planetu :-) Manca se uči metati stvari v koš za smeti, pa v pralni stroj...tako da je potrebno pregledati kanto, predno gre dokončno v odpis, da ni vmes kak del kuhinjskega pribora ;-) ali pa da se vložki za enkratno uporabo spet ne operejo v pralnem stroju (bo treba razmislit o pralnih, da ne bo škode) ;-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
12.9.2010 9:35:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Princeskauser posted image user posted image user posted image , jaz močno verjamem, da boš preplezala tudi to goro, ki se ti je nastavila na poti življenja. Včasih se nam v nekem hipu podre svet in samo na nas je, kako dolgo bomo gledali te ruševine. Si močna oseba, sposobna si se postaviti zase, življenje boš peljala v pravo smer, ker si pravična.Ljudje, ki so zahrbtni in krivični (primer tvojega šefa in sodelavke)....ah, kaj naj ti rečem....ne zavidaj jima njunega življenja, saj sta non stop v strahu od kje bo priletel bumerang nazaj user posted image . Ja, boš pa sedaj mal več doma in se pripravi tudi še na kako pikro pripombo svoje ,,drage,, tašče. Ampak ne nasedaj, ne daj se sprovocirati. Si dobra mama, žena in snaha.....če komu kaj ne paše naj se spelje.

Pa za v tolažbo......ti si trenutno brez službe....jaz pa sem spakirala kufre in tri otroke, ter šla v službeno stanovanje. Ni mi žal, imam se fajn, življenje gre naprej. Ja, itak da srečujem en kup folka, ki me zgroženo sprašuje:,, Ja kako boš pa sedaj?,, user posted image Kako!!!??? Bolš ko prej....več časa, več denarja, več svobode...user posted image user posted image .

hvala Potty za te besede, se bom pripravila tudi na tole (odebeljeno zgoraj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje tri fante (čeprav ne vem kaj se ti je zgodilo, malo sicer predvidevam), ostani MOČNA, ob sebi imaš tri fante, ki te še kako potrebujejo - sedaj še bolj, če kaj potrebuješ, sem ti tudi jaz na voljo.

Zdaj bo več časa za kakšno kavico user posted image  definitivno mormo ponovit lanski september, ko smo se v živo spoznale, saj veste kje je to bilo, a ne vozičkarce user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
12.9.2010 9:36:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Da se samo na hitro javim. srečno prišla iz Francije, polna vtisov, vas preberem za nazaj in kaj pokomentiram, pa kakšno sliko nalepim.

Bodite fajn!

lumpauser posted image , kar potepala si se in to po franciji, lepooooo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
12.9.2010 10:01:58   
Alex01
Dan user posted image .

živka - dobrodošla nazajuser posted image

princesi - se strinjam s predlogom glede user posted image .

Evo, pa je že skor konc vikenda. Mi popoldan proti Lj, imamo "poslovilni" piknik, če se temu lahk tako reče. Da se mal pohvalim user posted image moj nečak odhaja v Barcelono na magistrski študijuser posted image user posted image user posted image user posted image . Je precej bolj priden kot teta (beri jaz), je kasneje začel študirat kot jaz, pa prej diplomiral.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 15:00:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
12.9.2010 16:28:30   
potty
Alex, Rea, Vaney, Princeska.....hvalauser posted image , Ampak res nič ne rabim, ker mi je resnično fajn. Sem lepo poskrbela za svoje tri mušketirje in zase seveda user posted image .

Živka - a te next šmeka, a ne!?user posted image So res lušne cunje ne? Me z Vaney sva obe fantoma kupili enake hlače in majiceuser posted image . Sta prava next-ovca tu v Beli krajiniuser posted image . Madonca, je Jakob tak mali frajerček, da je kar veselje. No, saj Aljaž je tut čist fensi, ampak on običajno ,,pojerba,, cunje od Jakca. Ga je pa babi zadnjič oblekla v štiri čist nove komplete, pa pri Vaney sem nekaj nabavla, tako da ne bojo v vrtcu rekli, da revežu nič ne kupimouser posted image . Nik je pa itak že zgodba zase....on si pa zdej pušča dalše lase (ima že kar čupco), pa že fino gleda kaj da nase, tako da se tut pri njem ne morem s cunjam švercatuser posted image . Pa Axe sem mu mogla zadnjič kupit in zdej vsako jutro diši po kopalnici. Sicer pa itak čist uživam v tem, da mam fante pošlihtane. Če bi imela pa še kako punco bi pa itak bankrotirala, tako da bog je že vedu kaj mi mora datuser posted image .

Lepo se mejte dolenjkice, se še beremouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4256
12.9.2010 17:20:16   
rea27

Rea si že naročala next?

ne, živka..bom okoli 15. -20. okej?

Potty...ah jou..sej vem da si ena fajn skulirana mama, ampak da si zraven še tako močna ženska..super, no..če boš pa kdaj slučaaaajno kaj rabila...čisto slučaaaaajno...sem pa tuki...tako, da na kofi lahko kdaj tut k men zaviješ ne sam k mami :) user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4257
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 17:31:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
12.9.2010 21:11:48   
rea27
naročam next...lih dela!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4259
12.9.2010 21:13:59   
vaney
princeska, tebi pa miljon objemčkov zaradi službe...ampak kot so ti že druge napisale...vse se zgodi z razlogom in tudi jaz verjamem, da te čaka boljša službauser posted image

Ja, da ne boste čudno gledala, berem vas skoraj redno, edino za pisat mi ponavadi zmanjka časa ali pa volje. Je naša Daša pri 7 mesecih (joj, kako hitro čas bežiuser posted image ) en tak hiperaktivni cukrček in že zdaj komandira in zlasa Anžetauser posted image Al mu pa podere stolp iz kock in pol se Anže v joku dere "lumpa, kocke si mi zrušila, mamiiiiiii, Daša je lumpa"user posted image user posted image user posted image Daša se mu pa smeje in zraven gloda kockeuser posted image Kaj še bo, ko bo začela hodituser posted image Ja, naša bejba ima karakter (po mamiciuser posted image ). Sicer nimam pojma, koliko je velika in težka, ampak po mojih ugibanjih okrog 73,74cm in enih 8,5kg. Bom vidla čez 1 mesec, ko ima posvetovalnico. Je pa itak skoraj vse (sadje, zelenjava, meso, mlečni izdelki...), samo pasirali bomo pa po moje do mature, ker koščki pa no go.
No, toliko na hitro....

Pa še nekaj: user posted image , če rabite kakšna nosečniška oblačila...imam ene rdeče, 2 črne hlače in ene nos. kavbojke (iz Popka) v temno modri barvi. Pa bolj elegantno črno majčko z roza pikami in svilenim trakom pod prsnim delom in eno kao pleteno obleko v umazano beli barvi (puli varianta, do sredine stegen). Vse je v velikosti 38. Če katera kaj rabi, naj se mi javi, prodam za simbolično ceno...

Zdaj pa počasi proti postelji, sem utrujena...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4260
12.9.2010 21:44:25   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

naročam next...lih dela!!!!

No, če ti rata bom prav vesela. Sem šla zadnjič v Betino prodajalno tukaj v Črnomlju, ker Jakobova garderoba kar kriči po spodnjem periluuser posted image . Mali mulo je zrasel, pa gatke odtise puščajo, izpod spodnjih majčk pa popek ven rineuser posted image . In, kako sem bila nabavna? user posted image Upam, da ta smajli pove vse. Vzela sem mu en kompletek boksarice in majčko v zeleni barvi, sicer v znižanju in s tem za razumno ceno, ampak v znižanju sam ena barvna kombinacija. In kaj naj mu vzamem pet enakih kompletov?user posted image   V drugih barvah pa pregrešno drago. Sej imam rada svojga otroka, ampak cca 15 eur pa ne dam za ene gatke in majčko. Pa mi prinese prijazna prodajalka iz skladišča ene take čist navadne bele spodnje majčke (2,02eur/kom). Najmanjša cifra je 4, realno pa majčka tako velika, da bi jo lahko skor moj Nik oblekel. Ajde, pa ker hudič v sili muhe žre, vzamem eno za pokušino v globokem upanju, da se skrči s pranjem (sušilca pa zdej več nimamuser posted image ). Pranje žal ni pomagalo nič, majica je še vedno ogromna, tako da jo bo treba babici odnest, da jo čez sušilca spusti. Material pa....no, sej je 100% bombaž, ampak ta bombaz je tut očitno lahko res v 100 in 1 obliki.

Alex - če se prav spomnim, si ti enkrat naročevala spodnje perilo pri nextu za Aleksa. Predvidevam pa, da je fensi šmensi, kot se za next spodobi. Če je tako kot ostala roba, bom verjetno spet več kot zadovoljna. V Beti pa res ne grem več. Pa se čudijo da je naša tekstilna panoga v k....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
12.9.2010 21:46:30   
rea27
hoj hoj..hehe sem kar malo vesela, ker sem šla čisto brez veze gledat če next dela, pa vidim, da dela in začnem kar naročat..tako, da...eko:

vesna_b : majčka je v tej velikosti le pink, lime barve ni v tej velikosti, tako, da imaš ti 8 EUR+ 1,25 EUR poštnine= 9,25 EUR
potty : vse naročeno, dodaš 10,50 EUR+ 1,25 EUR poštnine= 11,75 EUR
živka: naročeno vse : 38 EUR +1,25 EUR pošnine= 39,25 EUR

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
12.9.2010 21:50:04   
potty
Jupi user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
12.9.2010 21:53:01   
Alex01
ja potty - jaz sem vzela za Alexa spodnje majčke in gatke in vse kar lahk rečem je  -SUPERuser posted image user posted image user posted image . Tko kot vse iz Nexta! Si prišla kam bljižje k namuser posted image ?

vaney - lepo, da si se nam oglasila, otroci pa rastejo , čisto prehitrouser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
12.9.2010 22:03:30   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

ja potty - jaz sem vzela za Alexa spodnje majčke in gatke in vse kar lahk rečem je  -SUPERuser posted image user posted image user posted image . Tko kot vse iz Nexta! Si prišla kam bljižje k namuser posted image ?

vaney - lepo, da si se nam oglasila, otroci pa rastejo , čisto prehitrouser posted image

Ne še, imam pa v planu user posted image . Trenutno sem v službenem stanovanju v Črnomlju in letošnje šolsko leto bomo verjetno tukaj tudi ostali. Zaradi Nika mi je težko, da bi ga kar tako sredi leta prepisovala. Imam pa v planu, verjetno z naslednjim šolskim letom, da pridemo nazaj v NM. Seveda me je Nik že seznanil s tem, da pristane samo na vpis v isto šolo in razred, ki ga je tam obiskoval v prvem razredu. Se pravi edino če gre v 6.A razred. Kako bo pa to dejansko sprejel, ko bo zadevo potrebno realizirat pa ne vem, ker je že letos panika, ko so samo učilnico zamenjali. Mi hodi ,,zmešan ko kokoš,, iz šole, pa čeprav sedi na identično istem mestu, kot je sedel v prejšnji učilnici. Te spremembe ga čist zmedejo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
12.9.2010 22:20:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Ne še, imam pa v planu user posted image . Trenutno sem v službenem stanovanju v Črnomlju in letošnje šolsko leto bomo verjetno tukaj tudi ostali. Zaradi Nika mi je težko, da bi ga kar tako sredi leta prepisovala. Imam pa v planu, verjetno z naslednjim šolskim letom, da pridemo nazaj v NM. Seveda me je Nik že seznanil s tem, da pristane samo na vpis v isto šolo in razred, ki ga je tam obiskoval v prvem razredu. Se pravi edino če gre v 6.A razred. Kako bo pa to dejansko sprejel, ko bo zadevo potrebno realizirat pa ne vem, ker je že letos panika, ko so samo učilnico zamenjali. Mi hodi ,,zmešan ko kokoš,, iz šole, pa čeprav sedi na identično istem mestu, kot je sedel v prejšnji učilnici. Te spremembe ga čist zmedejo.

Tvoj Nik je že v 5. razredu? Sem imela skoz v mislih, da je 4. razred, kot Alexuser posted image . Verjamem, da bo nik sprejel brez večjih težav, pa še malo starejši bo že, pa bljižje babiciuser posted image .
Vse dobro vam želim, če pa karkoli rabiš, pa veš kje me najdešuser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 0:07:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 0:42:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4268
13.9.2010 6:47:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

princeska, tebi pa miljon objemčkov zaradi službe...ampak kot so ti že druge napisale...vse se zgodi z razlogom in tudi jaz verjamem, da te čaka boljša službauser posted image

vaney hvalaaaa

ja otročki, otročki user posted image  navadi se sestrsko-bratske ljubezni user posted image

manca pa kar nino grize in cuka,.....skratka se veselo cukata, znata se pa tudi lepo stisnit in se imet radi, kar pa tudi nekaj šteje user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
13.9.2010 6:48:14   
Mala_princeska

Punce, berem, da se vam dogajajo drastične spremembe. Držim pesti, da ostanete močne-mislim na princesko in potty!!!

hvala.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4270
13.9.2010 6:52:09   
Mala_princeska

v album sem dodala nekaj fotk s Provanse.

iiiiiiii   user posted image user posted image user posted image   krasne fotke, a to sta šla sama z dragim na potovanje?

monaco me je pritegnil, tam bi pa blo za živet user posted image  

ko omenjaš provanso, kdaj so na ogled tista čudovita sivkina vijolična polja? ko je prelepo in vse diši po sivki?

Neposredna povezava do sporočila: 4271
13.9.2010 6:54:24   
Mala_princeska
user posted image user posted image jutro

malidve sta že odpremljeni v šolo in vrtec, mama pa bo začela z bluzenjam doma user posted image  - niččč grem s psom na sprehod, pol pa v avto in do sestre, da se malo potolažim, pol pa akcija s pospravljanjem stanovanja user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
13.9.2010 8:06:00   
Alex01

v album sem dodala nekaj fotk s Provanse.

Jutrouser posted image

Živka - krasne slikce user posted image user posted image user posted image .

Za vse ena user posted image . jaz sem svojo že spila user posted image user posted image user posted image

Kje je pa Petra? Še kar čofa čofa  user posted image user posted image user posted image  ?

Neposredna povezava do sporočila: 4273
13.9.2010 9:15:40   
5ra8
jutrooo...

Petra bi še čofa čofa user posted image user posted image , pa žal ne gre user posted image
Evo ena slikca z Nerezin user posted image  da vam mal lušte naredim user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
13.9.2010 9:24:47   
5ra8
vesna vesna vesna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......