|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
5.9.2010 20:57:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehe, princeska...ni na aaaaaaaa

potem je pa na b, če ni na auser posted image user posted image  kukrkoli srečno kamor te/vas vodi srce in naj se srečno izteče......

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.9.2010 21:00:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Majch- en koš user posted image

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE LENARTuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.

Živiki prikolico pikepok in toplih objemčkov.....

Lenartu pa user posted image  za 1. svečko in za zdravje, da ni več alergičen na mlekca.

Imejte se radi in se beremo....jutri bo preizkušnja jutranjega vstajanja.....pred 6.00 zjutraj.....nočko......

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.9.2010 21:24:28   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Majch- en koš user posted image

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE LENARTuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.

Lenartu pa user posted image  za 1. svečko in za zdravje, da ni več alergičen na mlekca.

Imejte se radi in se beremo....jutri bo preizkušnja jutranjega vstajanja.....pred 6.00 zjutraj.....nočko......

tudi jaz se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image   in pa pošiljam en koš user posted image naši Majch
glava me boli že celo popoldne in večer...aaaaaaaaaaaaaaa user posted image

pa diplomo sem se srpavla popravljat, da oddam do četrtka, ko gremo spet mal na morjeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image komaj čakam na morski zrak! user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 5.9.2010 21:25:09 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.9.2010 21:34:55   
Alex01
5ra8 - mene je en dan v tem tednu tako bolela glava, že zjutraj, ko sem odprla oči pa do večere. Paa pojedla dve tableti pa ni bilo nič bolje user posted image . Je pa tut red, da me že več kot en teden nek prehlad noče "zapustit".
Jaz bi tut na morjeuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.9.2010 21:38:15   
5ra8

5ra8 - mene je en dan v tem tednu tako bolela glava, že zjutraj, ko sem odprla oči pa do večere. Paa pojedla dve tableti pa ni bilo nič bolje user posted image . Je pa tut red, da me že več kot en teden nek prehlad noče "zapustit".
Jaz bi tut na morjeuser posted image

jaz pa kr odlašam z lekadolom....čim manj tem boljš pravjo.....mah...sej bom šla itak kmal spat pa upam da bo do jutra boljš.

morje ja...ne vem al sploh bo za kopat. Doma že spim u nogavicah, pa na postlo sem dala še eno odejo za čez....naslednjič dam že zimske kovtre...brrrrrrr user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.9.2010 21:42:28   
Alex01
Sem jaz tut bolj pri ta zmrznjenih user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boš imela lepo vreme, pa sej če tut ne bo za kopat, važn, da mal zamenjaš okolje. Že to pomagauser posted image

Pa da čimprej preženeš glavoboluser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
5.9.2010 22:11:46   
potty
Majch......user posted image user posted image user posted image za Živko

Rea....mene tut firbec matra user posted image

Evo, moram pohvalit komisijo Zavoda za šolstvo NM, ki je pri našem Niku upoštevala šestmesečni rok za pripravo odločbe o usmerjanju, saj se je 1.9.2010 sestala komisija, ki je našemu Niku sestavila odločbo.....zdej pa sam še papir čakam....uglavnem do konc septembra bo v šoli vse steklo tako kot je trebauser posted image . Je pa res, da so mi rekli, da če bi vsi starši predložil toliko tako podrobne dokumentacije kot sem jo jaz (seveda sem zraven dodala tudi svoje želje oz. mnenje kaj tudi jaz menim da Nik najbolj potrebujeuser posted image ), da bi vsi postopki usmerjanja potekali hitreje. Tako, da še en user posted image za meneuser posted image . Se vidi, da sem ena zoprna, sitna, zahtevna, nadležna...........mami. Ampak ko gre za naše šmrkce je treba bit tut mal sitn, pa zoprn...., a ne!?

Se še čitamo!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.9.2010 6:41:39   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image  Potty, moje iskreno mnenje - nisi preveč sitna, naredila si to kar bi vsaka mama za svojega otroka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika, da se v šoli vse obrne v njegovo stran in da steče kot po maslu user posted image , srečno.

Nič tale mama gre pa zdajle po 14 dnev v službo......otroke je ati transportiral, sedaj pa še jaz psa poštimam in via proti Lj.....imam kar cmok v grlu, za nameček pa še menstruacija prvi dan, kot da še ni dovolj tečno da moram prvi dan v službo user posted image user posted image user posted image

Kaminek ste kaj bolje?user posted image

Majch kako Živika? Kako so pa ugotovili, da je plučnica?

Živka kako pri vas?

Uživajte mamike na porodniški, in tiste z bušijem - pobožajte buši,......

Čebelko maš kaj novih otrok? Maš petro???

Se opravičujem, če sem katero spustila.....

Alex in Potty kako se malčka privajata na vrtec?

Čas za odhod......

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 6.9.2010 6:42:37 >

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.9.2010 7:46:23   
5ra8
mornin...

se zmer glava boli. user posted image

mogoce kavica glavobol prežene...upam....pa en dober zajtrk

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.9.2010 8:36:24   
kaminek
dobr jutr!

5ra8, tale zajtrk pa lepo zgleda. jah, ko bi človk imel tolk cajta, da bi vsaj u miru pojedu. vse sam na hitr, preveč hitr gre.....

vidm, da smo kr vsepovsod nekej bolani...ggrrrrrr...sicer pa je takšn čas, tko da lohk še marsikej pričakujemo.

patricija uživa doma 1000 na uro, se igrava in zabavavauser posted image . upam, da se ne bo preveč navadla name, da ne bo v varstvu problem. sicer pa, še ta tedn ostanem doma, tko da bomo o tem razmišljal kasnejeuser posted image .

en smotan dan je dons, k je tko oblačno.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.9.2010 8:48:47   
kaminek
vsem bubanim en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image  veliko lepih reči in trenutkov v družinici

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.9.2010 9:02:43   
vesna_b

Majch- en koš

VSE NAJBOLJŠE LENART

Se podpišem.

Lenartu pa za 1. svečko in za zdravje, da ni več alergičen na mlekca.

majch - tudi jaz pošiljam Živiki en kup user posted image  in upam, da bo kmalu boljše

rea - super slikca in super, da si upate slediti svojim sanjam.

cukr -  vse naj naj Lenartu za prvo svečko. a ne, da je hitro minilo?

petra - jaz bi tud morjeeeeee user posted image   uživajte

mala_princeska - a pa si na istem, ko me... vstajanje, služba... konec dopusta... čeprav bi še...

vsem pa dobro jutro in lep začetek delovnega tedna, pa čeprav je deževno jutro...

Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.9.2010 9:08:29   
kaminek
rea, morm komentirat vašo slikico: kako luštna družinica ste. krasno, prav prisrčni.user posted image user posted image user posted image

glede vaših načrtov pa za prihodnost; delajte to, kar vas veseli in če imate možnost, da to uresničite, jo le izkoristite.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.9.2010 9:10:39   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

rea, morm komentirat vašo slikico: kako luštna družinica ste. krasno, prav prisrčni.user posted image user posted image user posted image

glede vaših načrtov pa za prihodnost; delajte to, kar vas veseli in če imate možnost, da to uresničite, jo le izkoristite.

tudi jaz se podpišem pod to.
pa hitro nam povej kam, v katero državo uhajajo načrti...nas že orenk firbec matra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.9.2010 10:12:45   
majch
jutro

hvala za lepe želje. Živica je super, le imunski sistem še rabi nekaj časa, da pride k sebi, zato sva doma, da ne stakne še česa. Glede na izvide krvi so sumili, da gre za uroinfekt, pa so ugotovili, da ne. Zato so ji slikali pljuča - rentgen. In ugotovili, da gre za pljučnico. Kako se to vidi, ne vem. Očitno se. Zdravnica je rekla, da ne more reči zagotovo, ali je zadeva virusna ali bakterijska, zato ima antibiotike just-in-case. user posted image  Skupaj jih bo jemala 5 dni, tako da ni krize. Je pa rekla zdravnica, da zadeva ni ne vem kako izrazita, zato se bo kmalu pozdravila. Toliko o tem.

Malčica zdaj spi in upam, da bo še nekaj časa. Zaradi antibiotika ne sme jesti 3 ure, a ravno zdaj ima am-am fazo vsake pol ure. Nimam pojma, kaj ji je. Skoz zahteva svoj am-am, a poje par žličk. Če ni glih kak jogurt ali puding...tam pa ni konca...Zadnjič v bolnici sva morale jest ob 3 zjutraj. user posted image

Takle mamo. Jaz sem mela pa take plane, kako bom spet zaštartala z delom...zdaj pa vse laufa mimo njih. Grrr. Mah..nimaš kaj...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.9.2010 19:51:58   
Tincy90
Punce morm vam povedat, da smo končno dočakal prvi zobek spodej.user posted image user posted image počas rine ven, se ga še ne vid, ampak čut se ga pa fajn, me je ugriznla z njim...user posted image

Lenartu vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Živi pa en koš user posted image user posted image user posted image , da se čim prej do konca pozdravi.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
7.9.2010 11:31:00   
vesna_b
kje ste, Dolenjke? user posted image

saj vem, je vreme tako, da... se vam / nam nič ne da. sam jaz moram migat... mam plače na sporedu...
tale dež me totalno razoroži, tako da sem totalno brez energije in se nič ne čudim, da otročki tako hitro zbolijo.

no, vam samo pošiljam en pozdravček pa se kaj tipkamo

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.9.2010 11:32:21   
vesna_b
aja, Tincy - čestitke za zobek user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.9.2010 11:33:33   
Alex01
jaz sem tut tukaj user posted image user posted image user posted image

zebe me ko user posted image . Se je začela sezona, imam čisto vijolične nohte, tako imam mrzle rokeuser posted image .
Ne maram tega vremene in pika!!!!!!!
Hočem SONCE in vsaj kakih 10 stopinj VEČ!!!!!!!!!!

Tincy90 - user posted image user posted image user posted image user posted image  princeski za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.9.2010 11:43:24   
Alex01
petra, kje si pa ti??
sm ti samo hotla reč, da pletene kopalke na morje vzmi user posted image user posted image user posted image user posted image  (brez zamere - mal heca)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.9.2010 11:43:47   
vesna_b
a nohte maš nalakirane, al...?user posted image  he he he user posted image

dej nehi, k mi pod mizo kalorifer laufa... pol pa pride kdo iz proizvodnje gor v kratkih rokavih, mi je pa skor nerodno. je pa res, da majo dol minimalno 25 stopinj, brez gretja...

tako da - al naj bo sonce, al pa zima - ampak s snegom, da se notri kuri, zunaj pa mal ... znori... tega vmesnega/deževnega obdobja pa ne maram... bo tud moj mogu danes doma zakurit... brrrr

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.9.2010 11:47:02   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

a nohte maš nalakirane, al...?user posted image  he he he user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image  od mraza in to z vijoličnim lakomuser posted image user posted image user posted image . Po moje nima dobre prekrvavitve al kaj. Če tudi me ne zebe, imam roke mrzle.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.9.2010 12:02:25   
5ra8
Kdo me kliče? user posted image

Sm preverla, lepo vreme bomo mel. Samo voda bo verjetno mal mrzla. Kolegica je na morju in pravi da ima 19 stopinj. No bomo vidli user posted image

Mislim da se bom kopala kar u smučarskem kombinizonu user posted image user posted image
V službi sm povedala, vsi veseli zame user posted image

Alex, ti moderna mama a maš FB? Sem te iskala pa nism najdla user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.9.2010 12:07:00   
Alex01
Jaz sem te klicala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za veselje ob veseli novičkiuser posted image user posted image user posted image

Moderna mama nima FB (še user posted image user posted image user posted image ). Če in ko pridem na FB ti javiimuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.9.2010 12:12:59   
5ra8
Dej mi na ZS mail pa te invajtam.
To bi že morala met no user posted image user posted image

vesna, ti maš? Tebe nisem še iskala...tud ne vem al maš še svoj priimek al ne več user posted image

Za bratovo poroko rabim neki za oblečt lepega ker sem priča...u NM je samo popek? Al je še kakšna trgovina? user posted image  Ampak po moje bom mogla kr u LJ zavit.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!