|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
6.9.2010 10:22:37   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

žabica13 nisi ga razvadila, tako si tamalči priskrbi tvoje naročje. Eni otroci so po naravi "cigančki" in jim je vseeno kdo jih ima v naročju, drugi pa si želijo izključno mamo. In z jokom jo prikličejo. Naš tamali si z glasnim jokom pribori mojo pozornost. Pišuka ima prav radar kdaj me ni zraven ker takoj vklopi sireno

to je živa resnica

Teo je bil (je še zmeraj no), pravi ciganček, Maja se me pa drži kot klop, niti pri tatiju se za več kot par minut ne crklja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 151
6.9.2010 10:31:54   
dreamy.
Hello še enkrat:)

Spodnje majice majo pa v kepci...sicedr nimajo spletnega naročanja se mi zdi, tole je njihov link http://www.kepica.si/spodnje-perilo-nogavice-anita-dojenje.html , je spodaj sam ena na ogled, drugač sm jih tud jst že iskala, pa sm našla še dve spletni strani:
http://trgovina.alisa.si/artikel.asp?partno=m039&maingroup=Dojenje&secondgroup=SPODNJE%20MAJICE%20ZA%20DOJENJE

http://www.3suisses.si/si/shop/izdelek/perilo/perilo/spodnje-perilo/top/majica-za-dojenje-/42006,1,7962,25852.html?cpt=3

pa vem da sem jih še na eni spletni strani vidla, k so mel ful izbire, sam jih zdele ne najdem..mislm da je bil otto.si..

no za danes dost visenja na netu..čaka magistrskauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 152
6.9.2010 10:45:03   
sky77
Zakaj pa majčke ne dvigneš in potem modrc odpneš? Zakaj kupovat ekstra spodnje majčke? Ali pa naramnice slačit? Brezveze

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 153
6.9.2010 10:48:11   
Ploha
spodne majce: jst mam eno tako mal večjo, no stegnila sem jo lansko leto ko sem meto dojila, in jo imam pod joškami user posted image , naramnice pa gor, hrbet mi itak pokrije, in tko sam zgorno majco gor potegnem pa modrc odpnem...no to je ta čist ta gorenjska varjanta user posted image user posted image user posted image user posted image

naša manca je pa ful pridna pa mirna...en taka k meta...1x do zdj mi je zvečer mal gordnjala in sitnarla...drgač pa včeraj je eno uro ležala na kavču, na široko odprte učke in bila tiho ko miškauser posted image

spi še vedno pri meni...na 5 ur jo zbudim, sicer mi je patronažna rekla naj jo na 3 ure budim ponoči, ker je zadnjič malo shujšala,...ona bi kr spala in spala...

lupinco: imam samo za vožno, pa sm pa ke za odložit jo z akako minuto...

ležalnika: pri meti nism imela, tukaj bomo pa še vidl kaj bo čas pokazal...

aisha: men je patronažna rekla, da pomaga ta čaj, pol pa ne vem...ga bom tud jst probala...pa polenta baje tud...dnarja za AM gre pa ful, sam spet odvisn katerga kupš, maš AM za 5 € pa maš AM za 18 €...al pa še več...

črpalko: imam od aventa, ročno. Še od mete...sam mi ni OK, ker mi itak nič ven ne priteče...razn če mam tko polne dojke, da me že bolijo...

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 154
6.9.2010 10:52:17   
sky77
Iščena pa najbrž neki takega: http://www.otto.si/artikel/127183/Majica-z-nedrckom-za-dojenje-Petite-Fleur-2-kosa?navnodeid=1616&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 155
6.9.2010 11:12:46   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

...odločam se za nakup ležalnika/gugalnika...je mogoče kej tacga na kar nej bom pozorna? Verjetno je najbolj pomembno, da se da hrbtišče nastavljat? (Sej bom kr kupla prek bolhe kšnga rabljenga, ker ne bo tolk v uporabi, da bi dajala polno ceno sam zato k je nov.)

mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167490
jaz dam Majo vsake tolko gor (10 min), v čisto ležeč položaj, zato da lahko v miru pojem
Ji je že full zanimivo, ker lahko opazuje dogajanje okoli sebe.

Sm gledala tud jst tega, sam nevem kolk je velik v višino? Kaj ti ga postaviš na tla? Jst tud prov zarad tega kupujem ležalnik, ker bi rada v miru skuhala in pojedla kosilo. user posted image Sam ne vem kolk je v bistvu velik- bi ga lahko položila na mizo al je nestabilno tam?
(pa še do 18kg in se ga pozneje lahko uporablja kot stolček za malčka)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 156
6.9.2010 11:16:29   
sky77
ali pa tole:

http://www.mothercare.com/b/42796041/ref=sr_nr_n_5/279-9207498-9626427?_encoding=UTF8&rs=42796041&mcb=core&rh=n%3A42796041%2Cn%3A195525031&page=1

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 157
6.9.2010 11:18:05   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

...odločam se za nakup ležalnika/gugalnika...je mogoče kej tacga na kar nej bom pozorna? Verjetno je najbolj pomembno, da se da hrbtišče nastavljat? (Sej bom kr kupla prek bolhe kšnga rabljenga, ker ne bo tolk v uporabi, da bi dajala polno ceno sam zato k je nov.)

mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167490
jaz dam Majo vsake tolko gor (10 min), v čisto ležeč položaj, zato da lahko v miru pojem
Ji je že full zanimivo, ker lahko opazuje dogajanje okoli sebe.

Sm gledala tud jst tega, sam nevem kolk je velik v višino? Kaj ti ga postaviš na tla? Jst tud prov zarad tega kupujem ležalnik, ker bi rada v miru skuhala in pojedla kosilo. user posted image Sam ne vem kolk je v bistvu velik- bi ga lahko položila na mizo al je nestabilno tam?
(pa še do 18kg in se ga pozneje lahko uporablja kot stolček za malčka)

ko je v ležečem položaju, je naslonjalo 40 cm od tal, kjer so nogice pa 30 cm (sem zdej zmerila user posted image )
naslon se lahko regulira

ležalnik je stabilen

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 158
6.9.2010 13:08:38   
Aisha86
^^
Tinky ful ful hvala!

Sam tele majčke so pa res ful drage! Zarad unih dveh sponkic gor pršitih morjo 5kratno zaračunat al kaj! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 159
6.9.2010 13:54:39   
žabica 22
Punce majčke za dojenje imajo v h&m 2 sta 20€. So pa zakon jaz sem si jih kupila. user posted image

Moj sonček se je pa očitno neki prehadiv user posted image sem tok besna, pa neki čudno kašlauser posted image user posted image . To ni res same probleme mamo user posted image . Do nadalnega obiski odpadejo- čeprov so do sedaj prišli samo moji starši pa tašča pa prababice- pa je že to očitno preveč- ga je v soboto pršla pogledat od mojga babica in včeri mi reče joj sem neki prehlajenauser posted image , tašča pa tud skos buli v tist voziček mam na koncu občutek da bom kmalu njo notri vozila ne pa mojga sončka. Pa pluva pa se ga dotika.. user posted image Pa bol govorim ne dotikej se rokic, ker jih daje v usta bl ona njega po rokicah- ženska nima občutka. Nočem bit neki tečna samo dokler je tok majhen otroček je treba pazit. Za piko na i pa prejle pride spet njegova babica dol in pravi da ji nej dam od mojga kombinizone službene da mu jih bo speglala in ji rečem da so še mokri in da je itak moja mami v soboto nam cune zrihtala in mi ženska zabije sej nisem misnla vajinih cun peglatuser posted image , sem ti hotla samo malo pomagat pa njegove stvari speglat user posted image - pa to ne moreš verjetuser posted image .  Čist mam slab dan danes. user posted image

Črpalka- jaz imam od aventa sem enkrat kupila v leklerku je bila akcija se mi zdi da je bla cca. 30€- sem zelo zadovoljna.
ležalnika še nimamo, ga bomo pa verjetno šli v soboto kupit.

Grem kosilo pojes dokler user posted image še aja.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 160
6.9.2010 15:24:29   
novamami
Ojla punce!

Evo, končno mi je uspelo prebrat vas, ste tako pridne s pisanjem, jaz imam pa tako malo časa, ker je naša punca kar precej zahtevna. Kot si napisala ti Tinky tudi naša se mene drži kot klop, čeprav je zadnje dva dni ati nekaj pogruntal kako jo on lahko zanimira. Sam spat pa brez mene sploh ne gre zvečer.

A še kateri nagaja user posted image  in ponoči noče spat v svoji postelji?

Se zbujamo, šibam!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.9.2010 15:30:53   
novamami
No, očitno smo samo sanjali kaj takega, da je bilo treba malo zajokcat.

Jaz imam črpalko električno in sicer od Tomme Tippe-ja in sem kar zadovoljna, sam iskreno povedano se mi ne da vsakič celotne zadeve sterilizirat in potem jo samo fejst pod zelooo vročo vodo operem. Kako pa ve delate?

Sem pa razmišljala in je čisto možno, da je naša punca tako lačna skos, da se jokca dosti. Bom zdej poskušala še malo drugače.

Žabica22 ja boga ti in tvoj user posted image . Upam, da se kmalu pozdravi. Ti se pa drži, mislim dobra si res, da vse te babe prenašaš, meni bi se strgalo.

Obiski: mi smo zaenkrat zelo omejili zadeve, samo najožji družinski člani, prijatelji pa kasneje, čez kakšen mesec, mesec in pol.

Ej punce dejte mi povedat, a ima še katera težave z nihanjem razpoloženja? Meni se vsake toliko časa kar brez veze solze usujejo in mi je kar nekaj hudo, pol se pa še slabše počutim. Mislim, čisto brez veze. To so najbrž krivi hormoni. A mi lahko katera od tistih, ki ste že kdaj šle čez to pove kdaj se zadeva stabilizira?

No, zdej pa grem, lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.9.2010 16:25:09   
žabica13
žabica22 upam da bo Žiga kmalu bolje, in da se prehlad ne bo naprej razvijal. Jaz bi bila tudi besna, če bi mi bolani obiski hodili - halo, saj smo odrasli in vsak pr sebi bi bil lahko toliko pošten da če čuti da ni 100% zdrav, da raje ostane doma. Tisto s cunjami je pa tudi huda, kake babe imaš ti okrog sebe user posted image

pestunja - zelo, zelo razmišljam v tej smeri, samo bi si šla rada sama to pogledat v kako trgovino. Bomo če bo david za v četrtek po pediatru še do pikapolonice skočili.

danes je pa mraz! Spet kurimo ker se mi zdi za piščeka premrzlo, sploh ker ga moram skopat. Danes ga bom prvič sama kopala, že par dni čakam da mi bo moj pomagal in sem obupala, ker hodi vsak dan tako pozno (cca. 20-21) domov, da takrat gre david že v spalnico. Tako da se pripravljam na misijo kopanja! user posted image user posted image

Dojenje - danes je pri nama obup. Se še niti enkrat nisva dojila danes. user posted image  Pristavljala sem ga vsakič, a ni hotel vleči. Je samo tisti nastavek v ustih držal in se crkljal. In to kar dosti časa. Flaško pa zagrabi in pije (edino enkrat je več kot pol ure flaško kakor vlekel, nato ugotovim da je noter še čisto vse, morda je manjkalo 5 ml! - zgleda da se je crkljal takrat). Včeraj nama je pa tako lepo šlo, zdej čez noč pa spet to!

Aisha si spraševala po ceni če pije AM - naš ga recimo, na uč pol/pol spije, morda malo več AM kakor mojega. V treh tednih in pol smo porabili eno veliko in eno malo škatlo Novolaca, skupaj je to cca. 20 eur.

AM - katerega imate?

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 163
6.9.2010 16:44:31   
Ploha
žabica13: sploh se ne sekiraj bo pač pil AM...nimaš kaj, sam nehaj se obremenjevat...jst sm to počela pri meti, in je BV...ravno prejle sem manci dala AM kot dodatek, brez slabe vesti. sicer ni bla nekaj navdušena...

prejle sem jo hvalila, kako je pridna, no zdaj se pa skos nekaj jokca...sam jst se ne dam user posted image pol sm ji pa AM dala, 15 ml ga je spila...pa še vedno jokca..tko da danes je tisti dan za cartanje al kaj jst vem user posted image user posted image

ji pa dajem babylove 1 od DM-a.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.9.2010 18:19:43   
miska333
Ej punce dejte mi povedat, a ima še katera težave z nihanjem razpoloženja? Meni se vsake toliko časa kar brez veze solze usujejo in mi je kar nekaj hudo, pol se pa še slabše počutim. Mislim, čisto brez veze. To so najbrž krivi hormoni. A mi lahko katera od tistih, ki ste že kdaj šle čez to pove kdaj se zadeva stabilizira?

No, zdej pa grem, lepo se imejte in se tipkamo.

Ja to se je meni dogajalo. zdej en mesec od poroda sm pa že čist ok. Na začetku je blo prov hudo...sm skoz po malem cmihala zdej pa nč več boš vidla se bo zrihtal user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.9.2010 18:43:22   
BarbaraGS
Ojla
Danes pa smo bili prvic sami in ko sta se oba nasa srcka zbudila istocasno je bilo grozno. Eli ni razumela zakaj je ne morem cartat kot vedno in se je jokala in jokala, da se mi je paralo srce. Nisem pa mogla Irenejcka  pustit lacnega in jokajocega. Kar strah me je kak bo jutri in ostale dneve...
Dodajanje: mi dodajamo Novalac in tudi jaz ne vem kaj bom, ker tako mucit se kot se zdaj ni fajn. Mleka ni in se tisto malo kar ga je, ga on ne zvlece ven.
Crpanje: jaz imam Medelo swing in sem super zadovoljna. Prej sem imela Avent elektricno in je bila grozna v primerjavi s to.
Sling - pestunja: razlika v patentu, drugace se nosi otrocka na isti nacin. Pac kar ti bolj pase.
Ležalnik: mi imamo od Peg perego in smo super zadovoljni. Res ima vse kar smo hoteli.
Lupinca: nasa prva hcerkica ni marala vozicka in se je ves cas vozila le v lupinci in nam je ena sestrarekla, da ni nic narobe s tem, se posebej ce je otrocek malo zategnjen kot je bila nasa.
Upam, da nisem cesa pozabila, ker sem res utrujena... moram malo dat kri za scitnico spet pregledat.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 166
6.9.2010 19:33:55   
nimanorwen
ojla punce.

moj otrok spi. ne morm vrjet. in to že tadrugo rundo donsuser posted image sm čist zmedena, mam kr naenkat ful cajtauser posted image dons je pršla na obisk prjatlca in je Zoja dobila nadkul darilo - črno majco, na kateri piše: i love to listen IRON MAIDEN (to je kultn metal band za nepodučeneuser posted image ) with my daduser posted image bom slikala pa si jo bom na sestrinem rač dala na avatar (ker pr nama mi noče ničesar naložit). čist dbestuser posted image tk da bomo drug let res najbrž šli na metalcamp za 1 dan, ji bo glih prou do tktuser posted image mleka mam pa ful dns, tk da najbrž ne bo treba dodajat. ha in da delim veselo novico - fasala sm hemeroide. itakuser posted image to je že prou smešn use skp -razpadam pr živmu telesuuser posted image user posted image
ploha - kuk košta tale mlek iz dm?
dreamy. - no, to boste užival ... upam, da bo fajn vreme ... midva nisva bla nikjer, men je važn samo, da je kolpauser posted image pa upam, da ti bo tekanee nucou ... men ful pomaga ... pa dej si mou cukra not, če ti je zanč? k men je ful dobr. sm pa enga od hippa dobila v granulcah, unga pa kr z žlicouser posted image
mleko - baje je čist normalno, da je pop oz. proti večeru manj mleka, zutrej pa velik. pač organizm se zmatrauser posted image aja, tiste, k si črpate ... kuk cajta si črpate? jest mn k pu ure nikul ... pa sm porajtala, da mislm, da že zmanka, počakam par min in je pol še ful notr.
aisha86 - sej ne hujšam načrtno, da bi rekla, da prou hujšam. pač pazm, kaj jem, to morm itak že ceu lajf, ampak mi tut neki ne paše jest sploh (začuda). sej zdej se mou bl "silm" sej vem, da za hujšanje bo že še čs. kumej čakam pregled, da pol začnem pilates delatuser posted image in pa vozičkanje. sm je tk zahladlu, da si ne upam vn, k nism še čist 100% h seb pršla od prejšne sobote, k sm obležala z vročino. drgač pa lepu, da te mrežaste gate name spomnjouser posted image user posted image user posted image sej so še nekk ble za ponucat v p, ker tkt, k je moja mami nazadne rodila, so ble neke fuuuuuuul bl grozne in nagravžne, te so prou sexi v primerjavi s tistimiuser posted image  (no, sej kar je mami rodila je že 11 let, sm vseen)
spanje - midva jo zmer dava na bok (izmenično), ampak njej ful bl paše na hrbtu spat. tuk cajta rita, dokler se ne obrne. zanč je bla pa na trebuhuuser posted image
spudne majce - jest mam ene 3, k so že bl boge, bom kr une do konca znucala.
žabica22 - nej se user posted image  čimhitrj pozdraviuser posted image user posted image user posted image revček ... babam pa kr povej svoje. nema šlatanja in pluvanja. mislm kaj enim ni jasn ejuser posted image
nihanje razpoloženja - ja. učer sm bla čist mirna, lepu po pikniku in ful dobre vole. si grem mlek črpat, tamalo je pa zvijat začel. se dere na polno, pridem iz kuhne pogledat in vidm kaj???? moj lubi mož visi na netu, tamala se pa dere v košari. češ "da se mora zdret". mislm ej. sm bla penasta u sekundi. presneti dec. on bo pustu še ne enomesečnga otročka, da se "zdere", ker pač pr njemu v naročju ni nč bul. ja itak, da ni, če jo pa zvija. joj ej, tuk sm bla jeznauser posted image user posted image user posted image
žabica13 - a si mogoče preutrujena in nimaš mlekca? upam, da bo kopanje uspelouser posted image mlek mam pa aptamil.

aha, Zoja je pokonc. se tipkamo

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.9.2010 19:34:08   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Še eni taki tukaj! No, pri nas ni da noče tam spat, samo noče tam ZAspat. Če ga ne odložiš glih čisto, totalno koma zaspanega (kar je pa seveda zelo težko dosežt), se takoj zbudi in je cirkus v nedogled. user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 168
6.9.2010 20:48:45   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Še eni taki tukaj! No, pri nas ni da noče tam spat, samo noče tam ZAspat. Če ga ne odložiš glih čisto, totalno koma zaspanega (kar je pa seveda zelo težko dosežt), se takoj zbudi in je cirkus v nedogled. user posted image

pri nas je ista pesem
mi se cele noči prekladamo iz ene postle na drugo, proti jutru pa že iz obupa spi v ta veliki postli

Zdej je zaspala, jaz pa samo še čas za dojenje spijem in grem vodoravno. Danes je bil spet uni ta naporen dan, ko v celem dnevu ni spala za eno ušivo figo. Sprašujem se kako bom sfolgala naslednji teden sama z obema , ko gre mož v službo??!?!!?
AL bom fasala živčni zlom, al pa bo Teo razsul pol bajte user posted image user posted image

Nočka

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.9.2010 12:03:47   
Ploha
nimanorwen: okol 5 €

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.9.2010 12:09:53   
sasa36
dobro jutro-do zdaj sva spala z mojim Jan Lukcom od 6h zjutraj.
Imam eno vprašanje-katere plenice uporabljate?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 171
7.9.2010 12:14:45   
solis
Dan,

kje se skrivate mamice? user posted image

Včeraj sem imela pregled pri G in je vse OK. Zdaj mi eno leto ni treba več tja hodit in ga ne bom prav nič pogrešala user posted image . Danes sem pa že dobila ta rdečo. Beda!user posted image Upala sem, da bo vsaj še nekaj časa mir, pa nimam te sreče user posted image . Tri tedne nazaj sem mela še čiščo, pa morm spet te plenice nosit user posted image  .

Drugače sem pa včeraj imela kar nekaj opravkov in sem s sabo vlačila Ano po tem hladnem vremenu, danes je pa njen nosek še slabši. Že ponoči se je zbujala, ker ni mogla dihat čez nos. Sem prav jezna nase in ta to bedasto vremeuser posted image . Upam samo, da bo ostalo pri prehladu in da bo njen nosek čim prej spet OK.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 172
7.9.2010 12:15:05   
miska333
jst sm kupla en paket plenic babylove iz dm-a, smo pa dobili ene 6 paketov pampersk za darila...

kero obupno vreme...sva z malo tudi prespali celo doplodne...jst bi se kej poletja user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.9.2010 12:18:10   
solis
Saša uporabljam Pampers Premium Care in sem zadovoljna. Na začetku pa sem imela tudi Muellerjeve. Ne premočijo ne ene, ne druge, ampak se mi zdijo Pamperske bolj udobne, ker so mehkejše.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.9.2010 12:23:30   
novamami
Ojla!

Mi trenutno še spančkamo, ati je bil pa v trgovini. Se samo na hitro javim. Včeraj zvečer nam je uspelo zaspat v svoji posteljici, ampak smo se zjutraj prestavili v taveliko postlo k mami in atiju, ker smo tako skos neki gunđali, da mami in ati sploh nista mogla spat.

Plenice uporabljamo mi od DM Babylove in smo kar zadovoljni zaenkrat.

Nimanorwen ja ti čisto verjamem, da si bila penasta. Tudi moj ima kdaj take prebliske, da 14 dni star otrok že kar nekaj izsiljuje z jokom in da jo je treba malo pustit, da se zjoka. Kaj češ, se bodo že navadili.

Ej tole vreme pa mene v totalno depro spravlja. Zdej ko je še moj lubi doma, da bi se lahko skupaj voz

Pridne bodite in miren dan vam želim!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?