nimanorwen
|
ojla punce. moj otrok spi. ne morm vrjet. in to že tadrugo rundo dons sm čist zmedena, mam kr naenkat ful cajta dons je pršla na obisk prjatlca in je Zoja dobila nadkul darilo - črno majco, na kateri piše: i love to listen IRON MAIDEN (to je kultn metal band za nepodučene ) with my dad bom slikala pa si jo bom na sestrinem rač dala na avatar (ker pr nama mi noče ničesar naložit). čist dbest tk da bomo drug let res najbrž šli na metalcamp za 1 dan, ji bo glih prou do tkt mleka mam pa ful dns, tk da najbrž ne bo treba dodajat. ha in da delim veselo novico - fasala sm hemeroide. itak to je že prou smešn use skp -razpadam pr živmu telesu ploha - kuk košta tale mlek iz dm? dreamy. - no, to boste užival ... upam, da bo fajn vreme ... midva nisva bla nikjer, men je važn samo, da je kolpa pa upam, da ti bo tekanee nucou ... men ful pomaga ... pa dej si mou cukra not, če ti je zanč? k men je ful dobr. sm pa enga od hippa dobila v granulcah, unga pa kr z žlico mleko - baje je čist normalno, da je pop oz. proti večeru manj mleka, zutrej pa velik. pač organizm se zmatra aja, tiste, k si črpate ... kuk cajta si črpate? jest mn k pu ure nikul ... pa sm porajtala, da mislm, da že zmanka, počakam par min in je pol še ful notr. aisha86 - sej ne hujšam načrtno, da bi rekla, da prou hujšam. pač pazm, kaj jem, to morm itak že ceu lajf, ampak mi tut neki ne paše jest sploh (začuda). sej zdej se mou bl "silm" sej vem, da za hujšanje bo že še čs. kumej čakam pregled, da pol začnem pilates delat in pa vozičkanje. sm je tk zahladlu, da si ne upam vn, k nism še čist 100% h seb pršla od prejšne sobote, k sm obležala z vročino. drgač pa lepu, da te mrežaste gate name spomnjo sej so še nekk ble za ponucat v p, ker tkt, k je moja mami nazadne rodila, so ble neke fuuuuuuul bl grozne in nagravžne, te so prou sexi v primerjavi s tistimi (no, sej kar je mami rodila je že 11 let, sm vseen) spanje - midva jo zmer dava na bok (izmenično), ampak njej ful bl paše na hrbtu spat. tuk cajta rita, dokler se ne obrne. zanč je bla pa na trebuhu spudne majce - jest mam ene 3, k so že bl boge, bom kr une do konca znucala. žabica22 - nej se čimhitrj pozdravi revček ... babam pa kr povej svoje. nema šlatanja in pluvanja. mislm kaj enim ni jasn ej nihanje razpoloženja - ja. učer sm bla čist mirna, lepu po pikniku in ful dobre vole. si grem mlek črpat, tamalo je pa zvijat začel. se dere na polno, pridem iz kuhne pogledat in vidm kaj???? moj lubi mož visi na netu, tamala se pa dere v košari. češ "da se mora zdret". mislm ej. sm bla penasta u sekundi. presneti dec. on bo pustu še ne enomesečnga otročka, da se "zdere", ker pač pr njemu v naročju ni nč bul. ja itak, da ni, če jo pa zvija. joj ej, tuk sm bla jezna žabica13 - a si mogoče preutrujena in nimaš mlekca? upam, da bo kopanje uspelo mlek mam pa aptamil. aha, Zoja je pokonc. se tipkamo
|