nimanorwen
|
dobr večeeer ... ...joj, blagor tistim, k mate vremenske ... ker Zoja spet nč ni spala. 2x je po 10 min zadremala in to je to. un komad od metallice je biu zgleda samo za enkratno uporabo jest sm pa čist koma ... upam, da bo ponoč spala ... zdej čakam na večerni obrok ob punoči, pol pa sm pojstla. sm pa mela dons spet en obisk in je Zoja spet ful lepe stvari dobla obožujem darila še bon za cityparka je biu umes, tk da zdej pa RES morm v šoping je pa tamala zdele v zadnjih 3h dneh ful napredvala. ful bl gleda, bl vidi, ker drugač gleda al kk bi rekla. prejle je 5 min nepremično bulla v zavese, facko pa k en profesor zravn sm jo dala v ležalnik prej, da sm si spumpala in je kr gledala tiste igračke gor pa z rokicami jih butala. pametna bejbi drugač pa jest mam spet čist fertik joške. sm zgleda mou prevneto pumpala in je spet fulll kri tekla jest je pomoje sploh ne bom dojila več. si bom kr pumpala. ker se mi itak sploh ne zacel, sm odpre se mi rana na vsake tuk tk da žabica13, ti se nč ne sekeri. pač nismo vse nrjene za dojenje. aja mleka mam pa začuda vse več spet. adaptirano mleko - pomoje je tut bl k ne marketinška poteza, da je treba prec stran zlit. tk da par ur pomoje ni problem. žabica13 - oh ja, moški dej ga napizdi ornk, mrde bo nucal. jest sm po tisti prigodi zanč mou surlo stegnila (k tega drgač ne delam, ne surlam k mi je brezveze), znorela in je nucal, je čist pohlevn zdej album - moj prvi album. je po uni slikanci nrjen a veš koliko te imam rad, k sta 2 zajčka ... men je full lep. enga sm pol pa še za darilo dobila, bom kr za naslednga spravla darilo - jest bom nesla dohtarci in sestrama nakit. in sicer v btc v lj, v hali a spodej je ful huda štcuna, mislim, da se reče krisma al neki tazga ... majo steklen nakit ful ful hude stvari, take mou posebne. različne barve, različne oblike. majo pa uhane, verižce, prstane, broške ... jest sm čist nora na ta nakit. če bote kej tm okul hodile, full priporočam ni glih zlatarna celje, ampak glih prou za tako priložnost. čajčk - jest ji dajem komarčka, zrd želodčka. nrdim 50ml in to ma za 2 dni. k k jo zvija in se dere, je ful žejna. ji bl paše čajčk po krčkih k pa moj mlek. aisha86 - bogi golobek ... pa boga ti, k si mogla tu gledat žabica22 - jah, moški me pa tolaži,da nima sm moj takih izpadov firsttimemummy - lep porod drgač pa moja tud noče spat, sm na srečo ve, kdaj je noč ... nimam nasveta ... probej ga nost in mu govort, pet pesmce, "plesat" z njim ... naše itak nč ne zmatra nč, lepu se mejte, se tipkamo
|