nimanorwen
|
mislm preklet za kurnk napišem use že skor in me vrže vn. za ponort. tk da še enkat na mou krajš: dons smo se kopal in je bla tamala full smešna - ful je nogce stegvala pa prste na nogicah krivila in narazn dajala, pa taka resna facika zravn, sva se ful smejali s patronažno še patronažna je čist usekana na tamalo, da kuk je lepa, da že dolg ni vidla tuk lepe punčke (no, sej to mrde usakmu reče ) ... uglavnem, pol je še muck majhen poskrbeu za šov ker je itak tisti svoj gobc rinu zravn (že po kopanju) in je prevrnu škf z vodo in sm mela poplavo u dnevni (na preprogo, itak). in pol se je hudiman hotu še igrt not u vodi, je biu čist navdušen sam nad sabo, sm ga kumej vn sterala pa zredil smo se KONČNO normalno, 140g v dveh dneh, tk da hvala bogu. aja pa mleka mi je učer zmankal in sm mogla mojga poslat (20 dpo 7 zvečer) po aptamil (in po burek in pa btw men je ta aptamil tuk dobr, že od nekdej. bi ga kr z žlico, sm kaj k je tuk drag. full mi je dobr. tk k nutella in pa cedevita, to bi tut kr z žlico ). tk da sm ji dala pu svojga mleka, pu dodatka. dons mam pa spet ful. ne zastopm ampak ok. če bo treba dodajat, pač bom. se ne sekiram, ker vem, da delam max, da mam mlek. mogoče tut jem premal, ker hujšam 1kg na tedn ... kaj mislte?se mi pa zdi, da men ful pomaga tale tekane čaj za dojenje. k učer sm ful bl vodo pila, ne tuk čaja,pol zvečer sm pa na polno čaj in sm mela un obrok ponoč spet svoj mlek. sploh ne vem. drgač se mi pa zdi, da moja že komunicira z mano. k ji kej govorim, mi full godrnja nazaj. ful posluša, mou počaka in priča nazaj pa ful ji je všeč, če ji pojem pesmco od katalene pastirče malo, sm da dam svoj text notr, k je itak en bl prtegjen k tadrug, si lhk mislte pa zanč sva ji čist potihm zavrtela en u izi komad od rammsteinov in ji je ful pasal (no, sej tega je itak navajena ). in učer je prvič v njenem kratkem življencu ni zvijal zvečer ursah - ja, lepu je met sotrpinke ja men je p rekla, da se mi je najbrž zagnojil zato, ker se šivi izločajo, da je to dostkat. kar se pa tiče pol, k gre tip v službo, pa res ni panike, sm jest mislna, da bo bl. tk k so puncer rekle - pač ni vse nrjen in je prioriteta in počitek. tinky - jest sm itak šele pol vidla, kaj si napisala glede kamilc ... ampak pozdravl se ji je pa prec, samo ene 6x sm ji uček obrisala pa je blu. najbrž tut zato, k sm takoj porajtala. sm pa jest ful pristaš domačih zdravil in rožic in tega. k ena pehta in pa super, da si zgruntala kaj in kako pr Maji d ati ne bo treba hirat, reva boga ... upam, da bo zdej bolš use skp.in pa super za kilažo! dreamy - a mislš, d ama krčke? no, to je to. grem zdej kr mou uležt se. da se bo mlekec lepu delou pozdravček
|